Geert Wilders hoopt opgepakt mocromonster Ridouan Taghi te kunnen “vierendelen”

Als het aan de PVV-voorman ligt, gaat Nederland sadistische lijfstraffen en executies opnieuw invoeren. Het liefste zou Wilders zelfs de ledematen uit het lijf laten rukken van ’s lands meest gevreesde crimineel Ridouan Taghi. Maar als dat allemaal niet gaat, dan maar ‘gewoon’ levenslang opsluiten.

PVV-leider Geert Wilders zou dolgraag willen dat de doodstraf wordt uitgevoerd op de Nederlands-Marokkaanse drugs- en moordcrimineel Ridouan Taghi. Daarvoor heeft het Limburgse Kamerlid zelfs een speciale methode in gedachten: zijn armen en benen worden bevestigd aan vier paarden, die dan allemaal zo hard mogelijk een andere kant uit rennen, net zo lang totdat het lijf van Taghi het begeeft. Uiterst gruwelijk, maar wél wat Wilders voorstelt.

Wilders reageert daarmee op het bericht dat Taghi is opgepakt in Dubai:

“Geweldig nieuws! Nu snel uitleveren en levenslang opsluiten als vierendelen niet mag.”

Vierendelen mag inderdaad niet. Verschillende mensenrechtenverdragen, Geneefse conventies en ons eigen Wetboek van Strafrecht voorzien niet in mogelijkheden om mensen te executeren voor een misdaad, laat staan zulke vonnissen op een sadistische wijze te voltrekken. Dus wat dat betreft is het wel zo schappelijk dat Wilders ook akkoord gaat met een levenslange gevangenisstraf, hè?

Zover zijn we overigens nog niet. Taghi moet eerst worden uitgeleverd aan Nederland, want niet eenvoudig is gezien het feit dat ons land geen uitleveringsverdrag met de Verenigde Arabische Emiraten heeft. Het kan dus nog wel even duren voordat Taghi voor de Nederlandse rechter staat. En dan maar hopen dat al het bewijs waterdicht is.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

71 reacties

 1. ikweetwatikwil

  “Geweldig nieuws! Nu snel uitleveren en levenslang opsluiten als vierendelen niet mag.”

  En daar heeft Tim zijn verhaal van gemaakt.

  1. Scheve Tinus

   Tja, je moet toch iets verzinnen om Wilders belachelijk te maken.

   Stem PVV!

  2. Top

   Ja! Best wel zielig!

 2. Joshuak

  Als ze hem niet willen uitleveren gewoon daar in Dubai laten.. Geef hen het bewijs geven en daar laten veroordelen voor de misdaden..

  1 ding weet je dan zeker en dat is dat het tuig dan niet meer daar gaat verstoppen

 3. Veteraan

  Tim is niet zo’n fan van Wilders en uit dat 1 keer per week.
  Dat mag hé, ook zegt het vaak niet zo veel.
  De meeste moslims zijn trouwens niet zo’n fan van Wilders.
  Toeval ?

 4. EU kok

  Wilders schrijft wat zijn achterban graag leest, niet wat een politicus met kennis van strafrecht zou moeten schrijven.

  1. RvdBe

   Wilders schrijft wat hij denkt, niet wat 1 of andere instantie hem oplegt.

 5. wietordok

  Wilders vergeet de hete ijzers en scharen, die zijn spieren smelten alvorens
  de paarden zijn ledematen uitrekt.

  Balthasar Gerards weet daar meer van.

 6. Anne Sophe Schillersdorf

  Wilders is een barbaar en dat geld nog meer voor zijn aanhangers

  1. Abraham50

   En Tim?

  2. gargamel

   Als je ziet welke martelingen slachtovers vaak moeten doorgaan, lijk mij rechtwardig!

  3. AS210854

   Even voor jou en jouw aanhangers, het is te hopen dat Marokko eerder een aanvraag voor uitlevering dan Nederland heeft aangevraagd. Dan mogen jou vrienden hem veroordelen voor moord op de zoon van een rechter. Hebben wij geen kosten meer van jou mede gelovige, deze zijn nl. al buitensporig van de criminaliteit aangaat.

   1. AS210854

    Van moet natuurlijk wat zijn.

  4. NoDoubt

   Keep on dreaming:
   De grootste barbaar is Mohammed, erger dan Idi Amin en Hitler bij elkaar. De fatwah is van hem afkomstig en iedereen moet worden gezuiverd. In Turkije worden christenen gezuiverd, zoals in alle islamitsche landen. Er staan hier meer mokeeën dan kerken in Turkije.

   Een fractie van onze vredelievende Mohammed.
   Koran: 7:04
   Hoeveel dorpen hebben wij in de nacht aangevallen? Onze straf overviel hen terwijl zij sliepen. Onze terreur kwam tot hen. Onze straf achterhaalde hen.

   Koran: 08:12
   Profeet Mohammed zei; ‘Ik zal de ongelovigen terroriseren. En omdat zij tegen Allah en de profeet zijn, zal ik hen de vingers afsnijden en onthoofden.

   Koran: 08:57
   Profeet Mohammed zei; ‘Als je meester bent in de strijd, jaag hun schrik aan zodat ze hun lessen leren en gewaarschuwd zijn.

   Koran: 33:26
   Door terreur van Allah hebben de Joden hun huizen verlaten, een aantal zijn gedood en gevangen genomen. En Allah deed u hun land, hun huizen en hun rijkdommen erven. Hij gaf je een grondgebied waar je niet eerder geweest was.

   Koran: 59:2
   Het was Allah die de [Joodse] mensen uit hun huizen en in ballingschap dreef. Ze weigerden zich te bekeren en dachten dat hun vestingen hen tegen Allah zouden beschermen. Maar Allah kwam bij verrassing naar hen toe en vulde hun harten met angst. Hun huizen werden verwoest. Dus leer een les, oh mensen die ogen hebben. Dit is mijn waarschuwing. Zij zullen de straf van het vuur proeven.

   Koran: 33:60-61
   Waarlijk, als de huichelaars niet stoppen met onrust stoken zullen wij er tegen optreden en dan zullen wij voor lange tijd geen goede buren meer zijn. Wij zullen hen zonder genade vervloeken, grijpen en doden. Een felle slachting en vermoord, een afschuwelijke moord.

   Koran:3:150
   Spoedig zullen wij angst zaaien in de harten van de ongelovigen, omdat zij behalve Allah nog andere goden aanbidden. Hun verblijfplaats zal in het vuur zijn!

  5. Lex

   Weet je wat barbaren zijn.

   Die linkse deug rakkers die ons hele land naar de kloten helpen met hun milieu gedram en die linkse asiel knuffelaars.

   Geert Wilders een man waar hij voor staat, Nederland weer voor de Nederlanders. Nu eindelijk eens een keer eigen volk eerst.

   Maar het word straks Brussel eerst.

   Die zit op ons geld te aarzen.

   1. Lex

    Wat mij echt opvalt is dat DDS steeds meer opschuift naar links. Ben ik nu de enige die dit vind?

    Kan Tim niet beter gaan solliciteren bij JOOP wie weet is er nog een vacature vrij.

  6. FJ

   Crimineel Ridouan Taghi, dat is een barbaar.
   Eerst uitleveren aan Marokka voor de moord op de zoon van die rechter.
   Daar weten ze wat straffen is.
   Deze moordenaar vraagt straks, dat hij uitgeleverd mag worden aan Nederland en ik hoop, dat hij eerst naar Marokka gaat, voordat hij opgesloten wordt in die vakantie colonies hier in Nederland.

 7. Agios

  Tim beschrijft het bijzonder smeuiig. Alsof Wilders ervoor is om wie dan ook te vierendelen, of zoals Tim het wil ‘gruwelijk’ te vierendelen. Dat zoiets gezegd wordt in een bepaald zinsverband, dringt bij Tim wellicht wel door (zo slim oordeel ik hem wel), maar zo schijft hij het liever niet over. Op welk forum lees ik voortdurend over het vreselijke framing? Tim doet niet anders. Tim schrijf liever over wat anders dan over Wilders, want bij jou komt e.e.a. niet goed uit de verf, althans als het een beige kleur heeft, dan maak jij het knalrood. Schijf over wat dan ook Tim, maar hou op over Wilders te schrijven. Het komt bij jou zo rottig van je toetsenbord.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Beeeehehehe

  2. Abraham50

   Tim. Ach. Ja.

  3. musicmaniac

   Tim is een linkse meeloper, die vermoedelijk tegen joden en voor moslims is. Aan de heer Wilders heeft Tim een bloedhekel en ook aan de heer Baudet. Hij komt uit het VVD milieu en ziet dat rechts inhoudelijk stevig staat en links [de kant van de VVD] afbrokkelt. Jaloezie kent geen grenzen maar wel framen, en dat doet onze Tim graag.

   1. Lex

    Wat mij echt opvalt is dat DDS steeds meer opschuift naar link. Ben ik nu de enige die dit vind?

    Kan Tim niet beter gaan solliciteren bij JOOP wie weet is er nog een vacature vrij.

 8. I.W.A.B

  Mee eens de allochtone Taghi vierendelen en autochtone Holleeder tweeëndelen

 9. Ego-non-solus

  Dit artikel en de meeste reacties zijn één groot pleidooi om DDS om te heffen. Ik hoop echter dat er ooit moderatoren komen. Zou DDS ooit betaald willen worden dat is dat stap nummer 1.

  1. Rammelstein

   Sinds Wesley Wenbow van DDS is geflikkert gaat het weer de goede kant op met DDS.

   Nu Beukman nog.

   1. Ego-non-solus

    De aantallen reacties die duiden op enige mentale zwakte zijn inmiddels zo groot dat ik denk dat dat DDS als vooral dagbesteding misbruikt wordt. Dat mag, maar de wat meer bevoorrechte lezer haakt dan af. DDS ligt wat mij betreft op koers richting afgrond. Jammer!

    1. Veteraan

     @ Ego-non-solus

     Zeg maar gerust een flinke mentale zwakte. Ik betrap mezelf nog wel eens op een harde bewoording maar Trollen en de mensen die erop blijven reageren en dan ook nog denken dat iemand dat boeiend of leuk vind ben ik klaar mee.
     Kleuterschool niveau, zum kotzen.

   2. Original NL

    Beukpersoon??

   3. Jozias Visser

    Beukman inderdaad.

    1. Top

     Ach ja, die Beukman. Hoe zielig wil je het hebben?

  2. Agios

   Correct. Ik zou het ook anders doen als ik redacteur zou zijn.

 10. Jack Flash

  Nou Tim,zo kan ie wel weer even voor een week hoor.

 11. Cootje

  De van origine Afrikaanse opvolgers staan al klaar . Opvoedingen in de bergen gehad en daar geld de wet van de sterkste en de overlevers onze bananen republiek doet alleen maar aan symptoom bestrijding . Bij onze buren de Belgen is het net zo erg dus de ene zijn dood side andere zijn brood

 12. Meriadoc Brandebok

  Wilders twittert vanuit zijn onderbuik. Ik kan me niet voorstellen dat hij er niet van op de hoogte is dat de lijfstraffen inmiddels zijn afgeschaft.

 13. plakband

  Een maatschappij die niet afdoende weet af te rekenen met criminelen gaat langzaam maar zeker ten onder. Wilders ziet het goed.

  1. Top

   Ze moeten Marco Kroon sturen. Dan heeft hij gelijk zijn taakstraf gedaan en is hij weer Willemsorde waardig. Weg met dat stuk moslim vuil!

 14. weer opnieuw

  Kunnen we niet op 8 inzetten en daarna ritueel verbranden en begraven. Ik ga graag voor zeker

 15. werikke

  Tim lijkt wel op die wesley . zit de boel op te naaien op deze manier . Ik weet dat Tim tegen PVV is maar dit heeft niet met journalistiek te maken

  1. Jozias Visser

   Wesley is weg!

 16. Rosasolis

  Belachelijk idee van Wilders. Blijkbaar weet hij weinig over de karakter van paarden en ook niet dat paarden niet zo dom zijn. Vele paarden zijn overgevoelig voor haarde geluiden, bijvoorbeeld van een gillende gevangene of bewaker. Mocht een groep paarden erg nerveus of bang worden, dan kunnen ze behoorlijk wild reageren. Dan wordt niet alleen de gevangene afgemaakt, maar ook de paarden. Een gevaarlijke situatie bij een openbare executie…voltooid door onschuldige paarden. Vreselijk en ondenkbaar dat dit in Nederland of in welke land dan ook zal gebeuren. Hebben onze paarden niet genoeg geleden door misbruik van mensen, door de eeuwen heen? Prachtig zien onze beroemde West-Friese paarden uit. Je ziet ze nog steeds in de kleine velden in Noord-Holland; onze originele Koninklijke Paarden. Als tiener zorgde ik voor paarden gedurende de zomer vakantie, en kreeg ik ook rij lessen.

  1. Pecunia

   Het was een beeldspraak Rosa.

   1. Rosasolis

    @Pecunia. Niet een echt briljant opmerking van Wilders.

 17. marco kruidenberg

  Ben benieuwd of ie niet eerst naar Marokko gaat. Zo een zoveelste schoffering zijn.

 18. Lefty

  Heeft Wilders dat echt gezegd?

  Ridouan Taghi heeft trouwens een Marokkaans paspoort, dus Marokko kan eerst om uitlevering vragen. Al hij daar berecht wordt is hij pas echt de klos.

  1. Lex

   Ik hoop dan dat Nederland hem uitlevert anders is hij binnen 25 jaar weer vrij man. En dan wilt hij nog wel iets gaan opbouwen voor zijn oude dag.

 19. DidiMadloba

  En als politici zich met zijn eigen zaak bemoeien is het huis te klein!
  Het is al voorgekomen dat een rechter een lagere straf gaf om dat een verdachte zozeer het slachtoffer was geworden van roeptoeterende lieden langs de lijn dat de volle straf niet meer gerechtvaardigd was. Dat heet “trial by media”.
  Het is goed denkbaar dat een of andere halve gare het zo eens is met Wilders dat hij die Ridouhan vermoordt. En dan heeft Wilders bloed aan zijn handen.
  Lynchen is niet meer van deze tijd.

  1. Ron

   Tja weet je nog met Pim Fortuin

 20. Kleurloze Politiek

  NoDoubt: Ga asjeblieft leren lezen..

  Dit is het echte citaat uit de Koraan 7: 04

  En een groot aantal steden vernietigden Wij. Onze bestraffing kwam over hen gedurende de nacht, of terwijl zij hun middagslaap deden.

  Zie jij hier ergens het woordje terreur staan.

  En ten tweede deze steden werden niet door mensen aangevallen in de tijd van en voor Profeet Mozes VZMH.. maar Allah zond hevige zand stormen en hagel zo groot als tennis ballen.

  En dit staat ook in de Thora..
  Over Het volk van Aad.

  Kijk dat je een ordinaire hater bent is tot daar aan toe maar dan ook nog een Eigen versie van maken jij bent echt niets beter dan die haatbaarden in Syrië.

  1. weer opnieuw

   Nee ik zie nergens terreur staan , zal de tekst

   1. weer opnieuw

    QUOTE En een groot aantal steden vernietigden Wij. Onze bestraffing kwam over hen gedurende de nacht, of terwijl zij hun middagslaap deden. END

    Opvatten als een uitnodiging voor het kerstdiner

    Wat ben je een mafklapper als de geschreven agressie niet kunt herkennen als terreur

 21. Kleurloze Politiek

  NoDoubt:

  De echte Citaat uit De Koran 8 : 12

  (Gedenk) wanneer jullie Heer de Engelen openbaarde: “Waarlijk, Ik ben bij jullie, houdt degenen die geloven standvastig. Ik zal een angst in de harten van de ongelovigen veroorzaken. Slaat dan hun hoofden af en slaat al hun vingers en tenen af.”

  De slagveld van Badder
  Waar Engelen werden verzonden om een einde te maken aan het verderf en plunderingen.

  En zelfs de orthodoxe joden waren hier blij en bevrijd van het plunderingen van de steen aanbidders.
  De drie joodse stammen sloten vrede met de moslims in de stad Medina.

  En dat Vredesverdrag bestaat nog steeds en is te zien In het museum in Mekka.

  Dus hou vooral je zelf voor de gek.

  1. weer opnieuw

   QUOTE Ik zal een angst in de harten van de ongelovigen veroorzaken. Slaat dan hun hoofden af en slaat al hun vingers en tenen af.” END

   Stop de islamisering , stem sociaal , stem PVV

   1. Kleurloze Politiek

    Ben jij nou zo dom of doe je alsof..

    Wanneer jullie Heer de Engelen openbaarde:

    is Profeet Mohammed VZMH een engel ..
    Ik dacht het niet.

    1. weer opnieuw

     echt , ben een tokkie

     stem sociaal , stem PVV

   2. Annoying Orange

    Beukman!

  2. Rechtsaf

   Kleurloze praat graag over dood en verderf en gaat dit vergelijken met de bijbel/tora, met name is nedermoslim kleurloos bezig om de koran te citeren en gelijk te stellen aan de bijbel..
   Wat zegt de bijbel over behoudenis? die vindt je niet in de koran..

   Verschil Jezus en mohamed 1

   Jezus komt van het geslacht Abram en Sarai.
   Abram en Sarai kregen Isaak uit dit geslacht komt Jezus
   Toen Sarai onvruchtbaar werd was Abram ongehoorzaam en wilde Abram nog een kind en ging met slavin Hagar daaruit kwam Ismaël.
   Volgens de islamitische traditie en Arabische genealogiegeleerden was Ismail de voorvader van het Arabische volk en tevens de voorvader (via Kedar en Adnan) van mohammed.
   ———————————————————–
   Jezus is dé Zoon van God.
   Jezus Christus genas duizenden zieken van alle denkbare kwalen en dreef ontelbare boze geesten uit. Deze wonderbare genezingen waren zo indrukwekkend, dat men zelfs de zieken en bezetenen uit omringende steden tot Jezus bracht, waarop hij hen allemaal genas.

   ———————————————————–
   mohammed genas nooit een zieke en dreef bij niemand een boze geest uit.
   ———————————————————————————
   Jezus Christus heeft diverse doden opgewekt, waaronder het dochtertje van Jairus, Lazarus en de zoon van een weduwe. Zo liet hij zien dat God macht heeft over dood en leven..
   ———————————————————–
   mohammed heeft geen enkele dode opgewekt.
   ———————————————————————————
   Jezus zei: ‘Ik ben de opstanding en het leven; wie in Mij gelooft, zal leven, ook al is hij gestorven.’ (Johannes 11:25)
   ———————————————————–
   mohammed is gestorven en zijn lichaam is vergaan.
   ———————————————————————————
   Jezus zei: ‘Ik en de Vader zijn één.’ (Johannes 10:30)
   ‘Wie Mij gezien heeft, die heeft de Vader gezien.’(Johannes 14:9)

   ———————————————————–
   mohammed noemde zichzelf niet God, maar zei dat hij een profeet was en dus een mens net als iedereen.
   ———————————————————————————
   Jezus Christus deed veel wonderen zoals wandelen op water, een hevige storm laten ophouden met een enkel woord, 5 broodjes en 2 visjes vermenigvuldigen tot voedsel voor duizenden mensen (waarbij er vele malen meer voedsel overbleef dan er oorspronkelijk was), water veranderen in de beste wijn die de feestgangers ooit gedronken hadden, een vijgenboom ter plekke laten verdorren, en nog diverse andere wonderen.
   ———————————————————–
   mohammed heeft geen enkel wonder verricht.
   De koran benadrukt diverse malen dat mohammed niet in staat was wonderen te verrichten.
   ———————————————————————————
   Jezus Christus stierf aan het kruis als een offer voor de zonden van de mensheid. Hij vergeleek zichzelf met een lam dat geslacht werd, als verzoeningsoffer voor ons allen. Jezus legde uit dat het afleggen van zijn leven voor ons, het grootste bewijs van liefde is, dat iemand ooit kan geven.
   ———————————————————–
   mohammed gaf zijn leven voor niemand.
   ———————————————————————————
   Jezus Christus verbood het gebruik van geweld en zei dat iemand die het zwaard hanteert, door het zwaard zal omkomen.
   Hij doodde nooit iemand, integendeel Hij wekte mensen op uit de dood. Jezus noemde de duivel de ‘moordenaar van den beginne, die komt om te stelen, vernietigen en vermoorden’.
   Over zichzelf zei Jezus echter: ‘Ik ben gekomen opdat jullie leven hebben, en wel in overvloed.’ (Johannes 10:10)

   Het is helaas een treurige waarheid dat zogenaamde christenen anderen hebben vermoord in naam van Jezus tijdens de kruistochten, maar dat staat haaks op de woorden van Jezus Christus.
   Hijzelf heeft nooit iemand om het leven gebracht, maar gaf mensen juist het leven.
   Mensen die de naam van Jezus misbruiken om geweld te rechtvaardigen, gaan regelrecht in tegen de boodschap van Jezus Christus.
   ———————————————————–
   moslims die denken dat islam een godsdienst van vrede is, gaan regelrecht in tegen de woorden van mohammed:
   ‘Laat hen die hun aardse leven verkopen voor het hiernamaals, VECHTEN voor de zaak van allah.
   En hij die vecht in de zaak van allah en zelf gedood wordt of overwinnaar is – we zullen hem rijkelijk belonen.’ (Koran 4:74)

   ———————————————————————————
   GELOOF OF DWANG
   Jezus Christus zei dat het de Geest van God is die mensen tot overtuiging brengt. Hij gaf nooit bevel om druk op mensen uit te oefenen, opdat ze zich zouden bekeren. Zijn opdracht luidde: ‘Ga naar de mensen, genees hun zieken, wek de doden op, drijf boze geesten uit en zeg tegen hen: het koninkrijk van God is in jullie midden gekomen’ (Lukas 9-10). Jezus gaf dus opdracht om antwoord te geven op de noden van mensen, en zo Gods liefde te laten zien. Dan kunnen mensen zelf kiezen of ze deze liefde willen aanvaarden of dat ze het verwerpen. Als mensen het afwijzen, zei Jezus: ‘Ga dan weg en trek naar de volgende stad.’
   ———————————————————–
   mohammed dwong mensen zich aan de islam te onderwerpen, op straffe van de dood. islam betekent letterlijk ‘onderwerping’.
   ———————————————————————————
   HUWELIJK
   Jezus Christus is tijdens zijn aardse leven niet getrouwd, want hij wijdde zijn bestaan aan zijn goddelijke opdracht. Hoewel hij met veel vrouwen omging, raakte hij hen nooit op een verkeerde manier aan.
   ———————————————————–
   mohammed trouwde met een negenjarig meisje genaamd Aisha, waarmee hij seksuele omgang had, dus ped*fiel..
   Daarna had mohammed nog een dertigtal andere vrouwen.
   ———————————————————————————
   Jezus Christus verschijnt in dromen en visioenen aan duizenden moslims overal ter wereld.
   Hij vertelt hen dat hij de weg is tot God en dat ze hem moeten volgen.
   Dit is een wereldwijd fenomeen, waarover bijzondere documentaires werden gemaakt, waaronder de film More Than Dreams.

   ———————————————————–
   mohammed verschijnt niet in dromen en visioenen aan christenen.
   ———————————————————————————
   GENEZINGEN VANDAAG
   Jezus Christus gaf opdracht aan eenieder die in hem gelooft, om de handen op zieken te leggen opdat ze genezen. Dat gebeurt ook vandaag wereldwijd en er zijn vele getuigenissen van zieken die door de kracht van Jezus Christus worden genezen. Honderden artsen getuigen van deze wonderen, die gebeuren in Jezus’ naam.
   ———————————————————–
   In naam van mohammed wordt nooit een zieke genezen.
   ———————————————————————————
   VALSE PROFETIE
   Jezus Christus heeft diverse voorspellingen gedaan, die alle uitgekomen zijn. Hem kan geen enkele valse profetie ten laste worden gelegd.
   ———————————————————–
   mohammed heeft diverse zaken voorspeld die niet gebeurd zijn en wordt beschuldigd van diverse valse profetieën.
   ———————————————————————————
   ZONDE
   Jezus Christus heeft nooit gezondigd en heeft altijd onberispelijk geleefd.
   Daarom kon hij als volmaakt onschuldige de straf voor anderen op zich nemen.

   ———————————————————–
   mohammed was een zondaar, net als alle mensen.
   In de koran wordt meerdere malen vermeld dat mohammed zondigde.
   ———————————————————————————
   VERVLOEKING
   Jezus Christus leerde de mensen om hun vijanden lief te hebben en om hen die ons vervolgen te vergeven. Toen hij stierf aan het kruis, voor de zonden van de mensheid, sprak Jezus hardop uit dat hij de mensen vergeving schonk.
   ‘Vader vergeef het hun, want ze weten niet wat ze doen.’ (Lukas 23:34)

   ————————————————————
   mohammed vervloekte de Joden en christenen, terwijl hij in de armen van zijn kind-bruid stierf aan de gevolgen van vergiftiging.
   ‘Moge allah alle Joden en christenen vervloeken…’ (Bukhari)

   1. Kleurloze Politiek

    Rechtsaf: oké en wie en wat was Jezus in De Koran of sla je uit angst dat hoofdstuk over om je zelf niet tegen te spreken.

    Zal ik je anders even helpen.

    Profeet Isaa ( Jezus ) wordt in de Koran met veel respect Benoemd.
    En was net zo Belangrijk in de tijdlijn van Profeten als Adam Noah Abraham Izaak Ismael Josef Jacob En alle andere Profeten.
    Jij beschrijft de Wonderen van Jezus

    Maar wat jij niet weet is dat die wonderen ook in de Koran staan alleen niet Als zoon van God maar Als Profeet
    En in de Koran draagt Jezus de achternaam van zijn moeder Maria en Wordt zijn moeder zoals in de bijbel met veel respect benoemd.

    Zijn moeder de Maagt Maria was het Nichtje van Profeet Zacherias en was op jonge leeftijd al heel hoogbegaafd..
    Maria is nooit getrouwd geweest en heeft ook nooit een man in haar leven gehad daarom draagt Profeet Jezus ook haar Naam : Isaa ( Jezus ) de zoon van Mariam ( Maria )
    De Naam Maagd Maria is daarom ook echt feitelijk dat zij een kind heeft gebaard zonder Man.

    Profeet Jezus VZMH heeft op jonge leeftijd een volgel dat hij uit klei heeft gemaakt met de wil van Allah tot een echte levende vogel gemaakt door er een ziel in te blazen.

    En heeft een oude man die al jaren blind was met de wil van Allah weer zijn kijkzicht gegeven en de man kon weer met zijn ogen zien alsof hij net geboren was

    Hij heeft een dode weer tot leven gebracht

    En in de Koran verteld ons dat niet hij is gekruisigd maar juist zijn verrader die kreeg die avond van het verraadt een vervloeking en zijn gezicht leek voor het volk precies als dat van Jezus.
    En Jezus werd nog voor de avond naar de hemel opgeheven.
    En Zal weer in de einde der tijd verschijnen.

    En nu wil jij weten of en waarom Mohammed VZMH geen wonderen kon verrichten.

    Nou jij kent de Koran niet en weet heel weinig over de islam om over Mohammed te kunnen weten
    Hij heeft wel degelijk wonderen gedaan orthodoxe joden kennen dit.
    Hij heeft de maan in twee doen splitsen
    Met de wil van Allah
    Zodat de ongelovigen dat konden getuigen maar zij betichten hem voor tovenarij..
    Maar let op ik zeg ongelovigen en dat zijn niet de joden of christenen want die behoren tot het volk van Het boek.

    Hij heeft een hemelrijs gemaakt naar de hemel.

    Hij heeft de geneeskunde door middel van de Koran en Hadits op de kaart gebracht

    Hij gaf de vrouwen hun rechten dus niet dat verhaal wat jij en veel andere van de media horen.
    De Vouw als Moeder diend drie keer zo veel gerespecteerd te worden dan man.
    Dus al dat Nonzens dat de vrouw minderwaardig is .. is een complete achterlijkheid..

    Sterker nog het respect voor je moeder als vrouw staat bijna net zo hoog in als het gebed.

    Nou ik zou hier nog 1000 A4tjes kunnen schrijven maar waar het op neer komt is dat als zelfs oud PVV’er jorin tot moslim is bekeerd dat het tog niet kwaad en haat vol is als dat jullie willen geloven..
    Zou hij tot moslim zijn bekeerd al wij echte joden of christenen haters zouden zijn .. Ik dacht het niet
    Om de Koran te kunnen begrijpen moet je naar een goede islam geleerde imam gaan die het juiste interpretatie kan uitleggen en niet naar een gehersenspoelde haatbaard die alleen uit is op haat en angst zaaien.

    Ik geef toe er zitten veel rotte appels bij die er geen kaas van hebben gegeten en alleen uit zijn op haat maar daar walg ik zelfs van als moslim zijnde
    Ik irriteer me ook vaak aan gehersenspoelde haatbaarden die denken dat ze alles mogen maken maar geloof me dat zijn juist de legerhoofden de er geen kaas van hebben gegeten

    1. Rammstein

     Godskristus, Wesley is weer terug.

     1. Vervelling

      je grote vriend is weer terug Ramstein. Dat wordt weer pijpen geblazen!

      🙂

     2. Jozias Visser

      Rammstein steunt Wesley Code Noppen

     3. Rammelstein

      Ramstein en merlot zijn holmaten van Noppen/Wesly benbow!

    2. Rechtsaf

     allah = hubal = demon.
     allah is afgoderij.

     We zien ook dat onze Nedermoslim echt geen idee heeft wie Jezus écht is..

     Jezus is dé Zoon van God, Jezus is vleesgeworden God

    3. Jozias Visser

     Kleurloze Politiek?

     1. Rechtsaf

      Identiteitsloze politiek?

     2. Jozias Visser

      Kleurloze Politiek is Wesley Code Graatsma van Quispel

     3. Rechtsaf

      En nedermoslim

     4. Jozias Visser

      En Rammstein is zijn berijder

 22. Kleurloze Politiek

  Profeet Adam was 950 jaar oud
  Zoons Ham
  Jaf
  Jeffit
  Sam
  Profeet Idries
  Profeet Noah meer dan 1000 jaar geleefd
  Profeet Hud ( Eber )
  Profeet Salih ( Celach )
  Profeet Lut ( Lot )
  Profeet Abraham 170 jr bracht de eerste geschrifte
  Profeet Ismael zoon van Abraham
  Profeet Izak zoon van Abraham
  Izak werdt pas geboren toen Abraham hoogbejaard werd.
  Profeet Jacob zoon van Profeet Izak
  Jacob werd ook wel Israël genoemd.
  Profeet Josef 160 jr zoon van Profeet Jacob
  Profeet Suaib ( Jetro )
  Profeet Mozes en Profeet Harun ( Aeron )
  Profeet Ayyob ( Job )
  Profeet Zulkilf ( Ezechiel )
  Profeet Dawod ( David )
  Profeet Sulyman ( Salamon )
  Profeet Ilyas ( Eliya )
  Profeet Ilyasin ( Elisa )
  Profeet Yunus ( Jona )
  Profeet Zakaria ( Zacharias )
  Profeet Yahya ( Johannes )
  Profeet Isaa ( Jezus )
  Profeet Mohammed stamt van Profeet Ismael

  De Koran en de Thora en Bijbel spreken inderdaad.. over de zelfde tijdslijn

 23. Kleurloze Politiek

  Excuses Profeet Jozef is de zoon van Jacob
  ( Israël )

  1. Jozias Visser

   Kleurloze Politiek?

 24. Bes Tolen

  De koran spreekt over profeten waar diezelfde personen als het al steeds dezelfde personen zijn, veelal geen profeet zijn. Er is sprake van grote verschil in uitleg en betekenis. Wat ook uit de rest van het aangehaalde uit koran en bijbel blijkt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.