Ho, ho, ho! Thierry Baudet wil Kerstmis vieren met FVD’ers: “Meer mensen! We hebben meer mensen nodig!”

vlcsnap-2019-12-13-10h34m11s880
Foto: Thierry Baudet tuigt de kerstboom op. Bron: Screenshot FVD.

Kerstmis komt eraan, en ook in de politiek komt men aardig in de holiday spirit. Zo ook bij Forum voor Democratie, waar ze aan Nederland het grootste kerstcadeau van allemaal vragen: de grootste ledenpartij van het land worden.

Terwijl de Tweede Kamer zich opmaakt voor het Kerstreces, probeert oppositiepartij Forum voor Democratie nog snel één grote slag te slaan. Het afgelopen jaar was een tumulteus jaar voor de nog jonge partij: klinkende verkiezingsoverwinningen, maar ook een lastige zomer waarin een breuk met mede-oprichter Henk Otten definitief werd. Het kostte de partij (virtuele) zetels en vertrouwen, maar FVD is – getuige de peilingen – waar langzaam uit een dal aan het klimmen.

Inmiddels staan veel seinen voor de partij weer op groen. En niet zomaar groen: maar het groen van een dennenboom. De partij maakt van het – in ieder geval nu nog – oncontroversiële feest gebruik om de kerstsfeer er eens goed in te krijgen. En dat zien we ook op beeld. FVD-voorman Thierry Baudet draagt met een kerstmuts op zijn een hoofd een kerstboom de FVD-vertrekken in de Tweede Kamer binnen, en kijkt tevreden terug op het jaar.

Toch is Baudet nog rusteloos. Want er is één ding dat hij graag voor Kerstmis zou willen hebben, en dat is de bevestiging dat Forum voor Democratie 2020 kan beginnen met de wetenschap dat zij de grootste ledenpartij van Nederland zijn. Ze hebben nog maar een klein eindsprintje nodig om het CDA (vorig jaar nog op 43.000 leden) te achterhalen, zo lijkt Thierry Baudet te beweren. Gaat het hem lukken voor 1 januari? Who knows! Maar het zou in ieder geval een goed begin zijn van het één na laatste jaar van het steeds verder aftakelende kabinet-Rutte III.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

39 reacties

 1.   

  Beeehehehe beeehehehehe. Beeehehehehehe

  1.   

   Dan van Kuzu denk ik dan maar!

  2.   

   @Anne, als je goed oplet tuigt hij de kerstboom in stijl op. Colbert, open overhemd met dubbele manchetten en manchetknopen.

  3.   

   Jij niet.

 2.   

  “één na laatste jaar van het steeds verder aftakelende kabinet-Rutte III.”

  Op naar Baudet 1 of Wilders 1.
  Wie zal het worden?

 3.   

  Quote: “Meer mensen! We hebben meer mensen nodig!”
  .
  “Meer geld! We hebben meer geld nodig!”
  Doneer gul.
  FvD is en blijft een verdienmodel.

  1.   

   Hahahahaha ja joh. Ehmmmmm daar zouden groen linksers nooit aan mee doen. Dat zijn eerlijke oprechte niet graaiende politici hahahahaha jaja. Of toch?

  2.   

   @EU kok. Zo denk ik ook. Deze partij lokt, mede door hun zeer goedkope lidmaatschap en het domme sensatie gebrabbel van Baudet nogal vele jonge MANNEN. Liefst laag opgeleiden. Die net als Baudet geen vrouwen in hoge functie in bedrijven of in het politiek willen hebben.
   Deze partij wordt geleidelijk op deze manier geleidelijk een racistisch, vrouwen-discrimineren partij onder leiding van Baudet, die bezeten is door Griekse Mythologie, en sensatie beelden van hemzelf in de vijver.

   1.   

    Wat een onbedaarlijke onzin, feminazistische oprisping?
    En in jouw elitaire waanbeeld mogen enkel de creme de la creme hun zegje doen terwijl Jan Modaal enkel goed is voor de rekening?

    Ga je schamen…

  3.   

   Meer mensen ,meer geld nog grotere auto die deels met belastinggeld wordt betaald. Dijkhof wordt afgerekend op zijn onkosten vergoeding maar Baudet komt er mee weg. Daarom heb ik respect voor Asscher en Ploumen.Zij hebben zich hier nooit op beroepen.

 4.   

  Wesley Benbow

  1.   

   Beeehehehe

  2.   

   Weslie wie??

   1.   

    @original…het enige juiste antwoord.
    Je merkt dat de flapdrol minder aandacht krijgt(nog steeds teveel) en smeekt en schreeuwt om aandacht met zijn woordkeuze en narcistisch schrijven.
    Gewoon in zijn linkse stinkend open riooltje laten spartelen.

   2.   

    Wesley Benbow

 5.   

  Zo is Hitler, de grootse dictator van de 20ste eeuw begonnen: meer mensen lokken met een goedkope lidmaatschap, en veel sensationele uitspraken tegen verschillende onschuldige vreedzame mensen, eerst in Duitsland en snel daarna door heel Europa.
  Wat is nu zo speciaal aan Baudet en zijn waanzinnige gebrabbel? Wij kunnen niet bepaalde religies verbieden; ieder gaat gewoon door: Joden, Christenen, Hindoes,
  Boedisten, en Moslems. Er zijn ook moderne filosofische denkers die over onze huidige samenleving schrijven. Maar er is geen politieke partij in nederland momenteel die zo racistisch, en tegen vrouwen gericht is als de FvD, onder leiding van T. Baudet.

  1.   

   Altijd die Hitler vergelijkingen.

   Je kan gerust slapen, hoor. Baudet is geen socialist die joden wil vergassen. Ook is hij niet racistisch en heeft het beste voor met vrouwen.

   Echte vrouwen houden van Baudet.

   1.   

    “ Baudet is geen socialist die joden wil vergassen”

    Hier ben ik het mee eens.

    1.   

     Nog nooit van een socialist gehoord die joden wilde vergassen

     1.   

      Hitler was niet de enige.

   2.   

    @Kim Verlouw. wat is nou zo geweldig van Baudet, dat welke vrouw dan ooit
    zou van zo’n vrouwen discriminatie man zou gaan “houden”! Waarom zouden wij intelligente, hoog-geschoolde vrouwen, en hardwerkende vrouwen in ieder beroep zo’n vreselijk vrouwelijk hatende man steunen!? Moeten we in onze 21 ste eeuw doorgaan, met een gezamelijk man-vrouw maatschappij die met elkaar samenwerken en steunen, of moeten we terug doorgaan naar de middel-eeuwen? Geen enkele hoog- opgeleide man of vrouw gaat de domme beleid van Baudet steunen.

    1.   

     knettergek

    2.   

     Dit zal je verrassen Roos, maar jij spreekt niet voor alle vrouwen.

    3.   

     “Waarom zouden wij intelligente, hoog-geschoolde vrouwen”

     Rosa beschouwt zichzelf als intelligent.

     Wat een giller!

     1.   

      Ze zal wel moeten, een ander doet het niet…

    4.   

     Jij bent het antwoord waarom vrouwen zo weinig bestuurlijke functies bekleden, altijd maar klagen en de schuld bij anderen leggen.

    5.   

     @rosasolis
     blijkbaar heb je nog nooit van Eva Vlaardingerbroek gehoord. vrouw (aantrekkelijk bovendien), geschoold: rechtsfilosoof, goed van de tongriem gesneden, spreekt en schrijft foutloos Nederlands. zij die zich aangesproken voelen: ‘wie de schoen past, trekke hem aan’.

     1.   

      Rode lap op de linkse stieren

 6.   

  Baudet zou geen recht mogen hebben om kerstmis te vieren. Hij ontkent immers dat het klimaat veranderd en door hem is kerst geen kerst meer

  1.   

   @A.Sophe: we hebben baudet helemaal niet nodig. Kijk verder en steun een grote partij die weet hoe het verder moet. Hopelijk de CDA, mijn partij. Helaas is het makkelijk om door een heel goedkope lidmaatschaap nog meer nieuwe nieuwe MANNEN leden aan te schaffen!!

   1.   

    knettergek

   2.   

    Rosasolis : Veel denigrerender als quotum vrouw wordt het niet, maar je lijkt de perfecte kandidaat.

    “Moderne feministen voelen niets meer voor Europa!”
    h**ps://www.youtube.com/watch?v=wBPedPGEMjA

 7.   

  Ik ben al weer even lid van FvD -en ik heb nog geen moment spijt gehad!
  Het is een levende -en actieve partij! Ze organiseren van alles.

 8.   

  De linksen zijn hersendood, dat kan ook niet anders als je maar met je kop tegen dezelfde steen blijft rammen.
  Van enige creativiteit, initiatief of vernieuwing is weinig te vinden bij links, gewoon doordrammen op de weg die door de communistische leiders van de eu is opgedragen.

 9.   

  van de vele reacties hier, kan ik maar een ding zeggen, aan alle linkse reacties.
  DOMME DOMME reacties. wat !! zijn jullie dom.

  1.   

   Goed inhoudelijk beargumenteerd, Arnaud, jij bent vast niet dom.

   :)

   1.   

    weinig nodig om die ene hersencel van jou te overtreffen stront vvlek
    :)

    1.   

     Wesley zou zelfs water laten aanbranden…

     1.   

      Wesley Benbow?

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!