Hoera! Levensgevaarlijke moordkansenparel Ridouan Taghi is opgepakt in Dubai

Nederland, en de hele wereld, is weer een klein stukje veiliger. De Nederlands-Marokkaanse superschurk Ridouan Taghi, het brein achter menig liquidatie in de afgelopen jaren, is door de politie in Dubai opgepakt en vastgezet. Een prachtig bericht op deze grauwe decemberdag, dus!

Hiep, hiep, hoera! De afgelopen jaren heeft in Marokko geboren (maar in Nederland opgegroeide) topcrimineel Ridouan Taghi een spoor van dood en geweld gezaaid in ons land, met als dieptepunt de moord op een advocaat van een zogenaamde kroongetuige. De gewetenloze lamlul dacht te ontkomen door lekker in luxe te baden in Dubai, maar gelukkig voor ons en jammer genoeg voor deze mocroboef heeft Nederland internationale connecties. En dus kon de politie vanmiddag melden:

“De Dubai Police heeft maandag 16 december in Dubai de voortvluchtige Ridouan T. (41) in een woning aangehouden. Dit gebeurde in nauwe samenwerking met de Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie (OM). Hij wordt onder meer verdacht van betrokkenheid – als opdrachtgever – bij verschillende moorden.

De aanhouding van Ridouan T. is te danken aan niet aflatende inspanningen van de Nederlandse politie en intensieve internationale samenwerking met de politie van Dubai. Hun hulp was essentieel. “Ik spreek enorm veel waardering uit voor de professionele werkwijze van onze collega’s en die in Dubai”, zegt korpschef Erik Akerboom, die zijn dank heeft overgebracht aan zijn ambtgenoot in Dubai. “De arrestatie van T. is voor Nederland van groot belang. Met hun criminele activiteiten vormen T. en zijn handlangers een bedreiging voor de rechtsstaat. Het is er ons als politie alles aan gelegen de rechtsstaat te beschermen en bedreigingen weg te nemen.” De aanhouding heeft onder meer plaatsgevonden door uitwisseling van informatie van de Nederlandse politie en intensieve internationale samenwerking. Een team van honderd rechercheurs en specialisten van de Landelijke Eenheid van de politie werkten dag en nacht aan de opsporing van de voortvluchtige verdachte. “In de wereld van vandaag is het opbouwen van een strategische samenwerking belangrijker dan ooit en juist door internationaal nauw met elkaar samen te werken is het mogelijk om effectief en slagvaardig op te treden. De aanhouding van Ridouan T. is hier een goed voorbeeld van.” zegt Jannine van den Berg, politiechef van de Landelijke Eenheid.”

Deze moord- en reislustige drugscrimineel zal nu vermoedelijk worden uitgeleverd aan Nederland. En dan maar hopen dat een rechter deze freak levenslang geeft, en hij niet de kans krijg om ooit z’n criminele imperium voort te zetten, hier – of in Dubai.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

63 reacties

 1. Anne Sophe Schillersdorf

  Echt jammer, en ik vind het zielig

  1. hans-e-pans

   Wat ben ik zielig om elke keer die domme reacties te moeten lezen. Ja moeten.

 2. ZiggyStardust

  Echt jammer dat er zoveel mensen vermoord zijn, en zielig voor de nabestaanden.

  1. hans-e-pans

   Het zal wel uitdraaien op een zware dubbele straf, een stevig FOEi-gesprek en een taakstraf.

   1. Annoying Orange

    Beukman!

    DDS schoon!

 3. Jumping

  Inderdaad na de Miljarden voor de Groene Maffia moeten deze Miljoenen er bij kunnen.

  Ik schat dat in 2030 het vonnis is uitgesproken en hij als gast in deze tussentijd in een mooi hotel heeft doorgebracht.

  Heeft U ooit wel eens wat gehoord, over de straf voor die gevluchte Turk.

  1. ZiggyStardust

   Saban B. zit z’n straf uit in Turkije op dit moment. Ik neem aan dat je hem bedoelt.

 4. Beukman

  Goed werk!

  1. Annoying Orange

   Beukman!

 5. Anne Sophe Schillersdorf

  Beeeeeehehehe

  1. Vrijedenkert

   Waneer gaat dit verwijderd en ip geblokkeerd worden?

   1. Pronounce

    Ik ben normaliter niet zo van het bannen, zelfs niet van Rien N. maar in dit geval ben ik het er roerend mee eens. @Redactie: ban de trol die zich Anne Sophe Schillersdorf noemt.

   2. Annoying Orange

    Beukman!

 6. Anne Sophe Schillersdorf

  Beeeeehehehe

 7. Anne Sophe Schillersdorf

  Beeeeeeehehehehehe

  1. Buzz68

   Toe nou @redactie geef deze trol een perma ban. Slaat toch nergens op?

 8. Anne Sophe Schillersdorf

  Meeeehehehehe

 9. Anne Sophe Schillersdorf

  BEEEEHEHEHE

 10. Rammstein

  Mooie internationale samenwerking. Criminaliteit is niet uit te roeien, maar je kunt wel vaak een zware slag toebrengen. Ridouan moet levenslang uit de roulatie worden genomen.

  1. Annoying Orange

   We hebben Benbow weggejaagd mensen. Nu is zijn vriendje Beukman aan de beurt.

   1. Vrijedenkert

    Er zal vast genoeg op Beuk zijn commentaren aan te merken zijn maar Schillergeit is 1000 x erger dan Beuk of EU-waterkokert…

    1. Anne Sophe Schillersdorf

     BEEEEHEHEHEHEHE

    2. Beukman

     Annoying Orange is een getraumatiseerde man die in zijn jeugd seksueel misbruikt is, weet ik uit betrouwbare bron. Als een kameleon zet hij op DDS steeds andere strategieën in om aandacht te krijgen, waarbij hij zich bedient van verschillende nicks.

     Dit nu wetende heb ik van één kant best met hem te doen.
     Van de andere kant denk: wat hebben wij ermee te maken. Zoek hulp bij een professional. Door dit gedrag raak je echt niet van je trauma’s af, Orange.

   2. Rammstein

    De psychopaat Stupid Orange is nu ook nog paranoia geworden en haalt allerlei nicks hier door elkaar.

    Please Tim: verlos Onbenul Orange uit zijn (en ons) lijden.

    1. Annoying Orange

     Ramstein schiet zijn linkse vriend Beukman te hulp.

     DDS schoon!

     1. Anne Sophe Schillersdorf

      beeehehehehehe

   3. Watcher

    Fascist Orange.

  2. Raspoetin

   (-) Meer
   (-) minder
   (-) geen.

   1. Anne Sophe Schillersdorf

    beeeehehehehe

 11. Seneca

  @redactie DDS
  is de voltallige redactie, inclusief hoofdredacteur, werkelijk van de pot gerukt? het lijkt er wel op dat u, die pretendeert een ‘rechts’ blog te voeren, het stuk onbenul Anne Sophie Schillersdorf telkenmale een podium geeft en dat met de meest stompzinnige reacties. gaat u beslist zo door, dan haalt u eind 2020 niet.

 12. merlot

  @ Tim, een of andere zwaar gestoorde geit probeert DDS kapot te blaten.

  Doe er wat aan! Ik spreek namens velen.

  1. Rammstein

   Dit verzoek ondersteun ik van harte.

   1. EU kok

    Helaas heeft DDS een zeer selectief ban-beleid.
    Persoonlijke willekeur van de dienstdoende redacteur.

    1. ZiggyStardust

     Het is niet verplicht om te reageren, het is een vrije keuze en het is een gunst. U betaalt nergens voor, en het staat de eigenaar en de redactie dan ook vrij om de site te beheren op hun eigen wijze. Ben je het er niet mee eens, zet dan zelf iets op. Een site met dezelfde vrijheden als dds op dit moment bestaat niet. Joop, Geen Stijl, Tpo, een ban heb je zo te pakken, ook als betalend lid. Op Joop vindt dan ook nog moderatie vooraf plaats, net als op nu. nl. Ga daar eens janken aub, levert je sowieso een permaban op, en ik kan het weten (niet dat ik er wakker van lig overigens).

     1. EU kok

      Ik zal uw mening in gedachte houden.
      Neem aan dat u in het vervolg ook vanuit dit standpunt zal reageren.

  2. Annoying Orange

   Merlot schiet zijn holmaat Wesly te hulp.

   DDS schoon!

   1. merlot

    De drie grote vervuilers van DDS:

    Op één: Schillersdorf, de mekkerende geit.

    Op twee: Lugar met z’n leger aan sokpoppen, waaronder Annoying Orange, een nog grotere psychopaat dan de psychopaat die hij te vuur en te zwaard bestrijdt.

    Op drie: De übertrol Wesley, die zich al aan het warmlopen is om straks met een kersverse nick (of meer) weer zoveel mogelijk mensen te beledigen.

    1. Anne Sophe Schillersdorf

     beeeehehehehe

    2. EU kok

     Al doet het echt pijn, ik moet u toch voor 66,66% gelijk geven, op voorwaarde dat niemand mij uw hol/bipsmaatje gaat noemen

    3. Rammstein

     Merlot, helemaal juist en tevens correct. En tevens erg grappig 🙂

 13. Vrijedenkert

  Indien schuldig bevonden en daar ga ik van uit, levenslang in de Extra Beveiligde Inrichting tot bij hem het licht uitgaat! Dit individu meer nooit meer de openbare ruimte betreden…

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   beeehehehehe

 14. WWW

  Dat worden dan hele grote excuses aan Iran van onze Nederlandse regering. Ze hebben dat land helemaal zwart gemaakt door te claimen dat Thagi daar ondergedoken zat.
  Ik heb trouwens wel een flinke hekel aan de machthebbers in Iran, maar je moet wel goed het nieuws brengen en niet een land om de verkeerde zaken framen.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   beeeehehehehehe

  2. Joshuak

   Onzin, Iran is in principe hetzelfde soort land waar criminelen zich graag verstoppen.. Vindt het überhaupt bijzonder dat hij is opgepakt. Want normaal gebeurd dat echt niet..

   Of hij heeft daar ook een misdaad begaan, of Nederlandse overheid heeft erg veel druk moeten zetten.. Welke zal het zijn?

 15. Anne Sophe Schillersdorf

  Ik moet poepen

 16. Anne Sophe Schillersdorf

  Beeeehehhehe

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   baaahahahaha

 17. C.A.Barstow

  Ik hoop één ding, en dat is dat hij NIET wordt uitgeleverd aan Nederland, hij zal hier een veel te lichte straf krijgen.
  Dat is het gevolg van het feit dat het gehele justitieel apparaat door vervloekt links is verpest.

  Stem FvD/PVV.

 18. Sergeant Monty

  Ben benieuwd of Wilders nu eens blij is met deze actie van onze justitie.
  Misschien horen we het morgen van hem.

 19. Jack Flash

  Uitleveren aan Nederland? Binnen 10 jaar staat hij weer buiten.

 20. Pecunia

  Ik zou zeggen hou hem maar daar want hier komt hij in een vier sterren onderkomen (tijdelijk) met alle rechten om zijn activiteiten voort te zetten.

  Good luck!

 21. Gerlos

  Misschien is een verdwaalde politiekogel de beste oplossing voor deze onmens scheelt een heleboel euro’s die beter besteed kunnen worden dan an deze meedogenloze misdadiger.

  1. weer opnieuw

   das 100% zeker Gerlos

 22. Seneca

  ik denk dat deze man niet wordt uitgeleverd. reken maar dat hij een legertje advocaten tot zijn beschikking heeft. het streven van justitie is lovenswaardig maar aan onder de streep – ben ik bang – staat een enorm bedrag dat – hopelijk niet – vergeefs zal zijn uitgegeven.

  1. EU kok

   Altijd aangenaam om positief ingestelde mensen te zien reageren.
   Inderdaad Seneca, een mooi resultaat voor Nederland.

 23. Lex

  Go dit is de eerste keer dat ik lees dat er eindelijk eens goed speurwerk is gedaan en goede samenwerking.

  Hij had naar Congo moeten vluchten dat is een van de meest corrupte landen daar hadden ze hem nooit gevonden en kunnen arresteren.

  Tja dat is niet zo luxe paradijs als Dubai hoe al wel daar ook luxe steden zijn.

  Ongehoord Nederland heeft 49468 leden het schiet op nog een ruime 500 te gaan.

 24. Kristalix

  Kan de aanwezige redaktie de nicknaam schillersdorf verwijderen? Er is ruimte in de dierentuin waar deze geit past.

  Niet hier.

 25. Bockbeer

  Jammer dat hij levend is gevonden. Nu moet de belastingbetaler er voor opdraaien.

 26. P. Breetveld

  Dat wordt een dikke en afschrikwekkende voorwaardelijke taakstraf van 32 uur! Het harde NL beleid jaagt alle zware criminelen weg naar de meest eenzame uithoeken van de planeet.

 27. Heras

  Daar hebben ze zulke luxe gevangenissen. Kan hij daar niet blijven.

 28. weer opnieuw

  Deze heeft zoveel macht en zoveel geld dat ze hem gewoon komen halen. Kost dan weer veel doden. Beter bij de arrestatie meteen liquideren zoals ie met al zijn slachtoffers heeft gedaan. Dan is hij tenminste niet de oorzaak van meer onschuldige doden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.