Hoofddoekdragende RTL Boulevard-verslaggeefster: ‘Haatreacties uit islamhoek? Erger dan die van moslimhaters!’

Islamitische Nederlanders hebben het lastiger met kritiek van hun religiegenoten dan van moslimhaters, zo verklaart de regelmatig bij RTL Boulevard optredende influencermoslima Ruba Zai. Ze zijn constant bezig elkaar de maat te nemen, tot op het absurde af, vindt Zai.

Wie dingen doet op televisie of internet leert al vrij snel: je krijgt een buslading aan haatreacties van allerlei werkloze, in de kelder van hun moeder wonende eeuwige maagden. Bij De Dagelijkse Standaard hebben we dat zeker gemerkt de afgelopen jaren, maar ook binnen de islamitische gemeenschap van Nederland is het bekend dat je kop er roekeloos afgemaaid wordt als je ‘m boven het maaiveld durft uit te steken.

En dan heus niet alleen van de GEERT WORDT PRESIDENT-lui. Wat blijkt? Moslims in Nederland hebben het vooral zwaar vanwege hatelijke opmerking van hun medemoslims. Die hebben altijd wel wat aan te merken op hun zogenaamd niet streng genoeg zijnde kleding of gedrag. Influencer Ruba Zai, die regelmatig mag aanschuiven bij RTL Boulevard, vertelt erover in De Volkskrant:

Ook vanuit de islamitische gemeenschap in Nederland zijn de reacties niet altijd even lovend, zei je eens in een vlog.

‘Vanuit die hoek vind ik de negativiteit eigenlijk nog erger. We komen uit dezelfde gemeenschap, we hebben dus allemaal te maken met moslimdiscriminatie. Ik krijg al heel veel over me heen van niet-moslims en ik moet tien keer harder werken om mezelf te bewijzen. En dan krijg ik nare reacties van moslims over mijn make-up die ze ongepast vinden, of over een stukje haar dat te zien is.

‘In Nederland veroordelen moslims elkaar harder dan in andere landen, is mijn ervaring. Ik ben vaak in Maleisië geweest. Daar zag ik vrouwen in korte rokjes in de shoppingmall lopen. Wanneer de gebedsoproep klonk, pakten ze net als de rest hun spullen bij elkaar om te bidden. Geen haan die ernaar kraaide, iedereen deed zijn eigen ding.’”

Overigens is de beste tip die ik moslims kan meegeven die het beu worden constant de maat te worden genomen door hun medemoslims om gewoon uit dat geloof te stoppen. Want hé: uiteindelijk zijn alle geloven dikke onzin, en daar hoort zeker ook de islam bij. Maar ja, wie gevangen zit in een angstcult wil dat vermoedelijk niet horen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. weer opnieuw

  dit moet nepnieuws zijn. Immers het geloof van de vrede gaat elkaar toch niet afslachten ? of is deze tv moslim als afvallige bestempeld door wat ze uitkraamt ?

  het geloof van de vrede is voor iedereen een bedreiging. Noem me wat je wilt maar kijk even naar de dagelijkse realiteit en de cijfers van het cbs

  stem sociaal stem pvv

 2. Gerlos

  Mijn vrouw heeft de zelfde stofdoek als deze moslim dame.

  1. Leiperd

   En nog veel meer hePt ik gezien.

 3. Ab Infinitum

  Die hoofddoekdragende Moslima maakt op mij een frisse indruk met haar hoofddoek.
  Bovendien laat ze zien dat er in de omroep meer plaats moet worden gemaakt met diversiteit.

  1. CLoVis

   @trolTokkie,

   ‘…plaats moet worden gemaakt met diversiteit’

   Als would-be Neerlandicus (en taalnazi) heb je dus ook al een toekomst achter de rug.

  2. Tony Faas

   Wesley Ab Infinitum?

   1. Original NL

    Zonder twijfel Wesley Banbow.

 4. fusilier

  Jezus bevrijdt. Rome maakt slaven.

  1. weer opnieuw

   🙂 🙂

 5. Heras

  Als je geen kritiek wilt, draag dan geen hoofddoek. Vrouwen worden volgens de koran niet verplicht om een hoofddoek te dragen.
  Eigen keuze dus.

  1. Ad Fundum

   En gelukkig besluiten zij het nog altijd zelf. Dat moet kunnen in een democratie.

   1. weer opnieuw

    ze besluiten helemaal niets zelf !!! zelfs ministers en de koningin wordt gedwongen een hoofddoek te dragen , lul niet zo dom

 6. ZiggyStardust

  Tijd om ook een uit het geloof DDS te stappen, want Tim lijkt toch behoorlijk neer te kijken op de reageerders hier.

  1. opabakema

   Tim is dan ook een zelfkastijder .
   Nu hij wat aandacht geniet van de raguurders wordt het wat erger met hem .
   Hij krijgt een beetje Noppes mentaliteit en zwelgt in zijn gelijk .

  2. hansishier

   +1 idd, de stukkies van Tim worden er niet beter op en dan ook nog afgeven op de “Wilders wordt president-lui”? Waar gaat het heen met Tim? Wellicht wordt het tijd voor een manifest van Tim zodat we weten waar hij staat als ‘hoofdredacteur’.

 7. Jantje

  Geloven in wat Jezus deed: Zwakkeren helpen, genezen, de weg wijzen of wat Mohammed deed: Massamoorden, plunderen, slaven drijven, vind ik nogal een verschil.
  Het ene is een recept voor een betere wereld en een voorbode van de hemel.
  Het andere is een recept voor een brandende wereld en een voorbode van de hel.

 8. Willem Bever

  Ja diazepam is op zijn plaats…vreselijk

 9. Johan voorjaar

  Waarom moet dat een podium krijgen?

 10. Rechtsaf

  Niet raar dat dit gebeurt….

 11. Bockbeer

  Hoofddoekje klinge linge ling, hoofddoekje kling.

 12. Kristalix

  Nederland 4, moslim tv.
  Kunnen we daar hun barbarisme bekijken.

  Onthoofdingen, homo’s van flatgebouwen gooien.
  De Tros variant van gooiem er in.

  Bloedwraak, eerwraak, uithuwelijkingen.
  Besnijdenissen, geiten en schapenneuken.

  Beetje halal slachtingen als inleiding op het wegsnijden van clitorissen.

  Ja, een dolle boel.

  1. Tony Faas

   De vrijheid verdwijnt waar islam verschijnt, altijd en overal!

 13. Filthje

  Twee dingentjes die ik niet snap uit dit bericht is 1: Het komt uit de Volkskrant, wie neemt die krant nog sirieus deze dagen en 2: waarom zou het een probleem zijn dat iemand een hoofddoek draagt, je mag toch ook een petje of een muts op hebben.
  dat gezegd te hebben moet ik er wel bij zeggen dat algehele bedekking van het gezicht in het openbaar natuurlijk niet kan, ik mag immers ook niet met een bivakmuts over straat!

  1. Ron

   Onzin wat je zegt.

   Kinderen met petjes mogen niet in de klas maar wel kopvodde

 14. Watcher

  -uiteindelijk zijn alle geloven dikke onzin, en daar hoort zeker ook de islam bij. Maar ja, wie gevangen zit in een angstcult wil dat vermoedelijk niet horen.-

  Uit het hart gegrepen 🙂

  1. Rechtsaf

   watcher denkt echt! dat de islam een geloof is! de islam is een satanische ideologie die bestaat uit componenten en religie is daar 1 van.
   watcher dé nedermoslim…

 15. Boeddha

  Wat een beroeps zeikers zijn jullie hier.
  Deze dame past zich aan naar de westerse cultuur, maar behoud haar eigen geloof.
  Ze praat goed Nederlands, draag een hoofddoek en voor de rest normale westerse kleding

  Voor mij niets mis mee.
  Islamitische vrouwen die lopen in hun traditionele vodde of totaal in het zwart, dat zij de gene waar je zo over moet gaan zeiken.

  Of zijn jullie van die schijters, die mee moeten praten.
  Een eigen menig geven durven vele niet.

 16. ikweetwatikwil

  Wat blijkt? Moslims in Nederland hebben het vooral zwaar vanwege hatelijke opmerking van hun medemoslims. Die hebben altijd wel wat aan te merken op hun zogenaamd niet streng genoeg zijnde kleding of gedrag. Aldus Tim

  Dan weet je wat de niet moslims te wachten staat als moslims hier een hele grote voet aan de grond krijgen

 17. Mieremet

  Los van alle gezeik is ze gewoon lelijk, kon je geen mooiere moslima vinden RTL?

 18. Bullshit15

  Viel mij al langer op dat tim meer naar links zwicht zal wel een zak geld gekregen hebben van de overheid om pvv in forum slecht te maken de berichten worden er niet beter op van tim

 19. Rud56

  Inderdaad Tim, een angstcultuur ooit bedacht door machtwellustige lui om het domme en labiele volk eronder te houden. Een cultuur waarin nu nog steeds miljarden in verkeren.
  Wat zou er gebeuren als het bij een ieder eindelijk duidelijk zou worden dat geloven c.q. religieen gebaseerd zijn op pure, gore leugens?
  Ach, beter misschien om dat nooit te weten, labiel volk moet om niet om te vallen zich ergens aan vast kunnen vasthouden.

  En dan die RTL-hoofddoekmuts, als je een beetje moraal bezit zweer je die hoofddoek én die daarmee verbonden satanische ideologie terstond af, wetende waar die verantwoordelijk voor is: dood en verderf wereldwijd! Maar wellicht kan ze dat niet, omdat ze dan wordt verstoten en zal worden gedood. Omdat die ideologie met de naam islam zo ‘vredelievend’, zo ‘tolerant’, zo ‘menselijk’ is’.

  Dus ja Tim, een angstcultuur!

 20. marco kruidenberg

  Jammer voor haar. Zeker deze religie is gewoon achterlijk. Die extreem radicale elementen gaan gewoon door totdat iedereen op de wereld in een zwarte tent zit opgesloten. Weet dus waar je aan begint met een hoofddoekje. Je stapt gewoon op de zeepbaan.

 21. DidiMadloba

  Wilders ontkent altijd dat er gematigde moslims bestaan maar dat zegt deze dame wel: gematigde moslims krijgen op hun donder van radicale collega’s.

  Zoals zwarte kousen christenen uit de Bible Belt geen goed woord over hebben voor normale protestanten. Die daar vervolgens terecht maling aan hebben.

  1. toetssteen

   @Frits
   En daar zijn er ook zovéél van hè……

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.