Jeremy Clarkson: ‘Greta Thunberg? Die moet haar kop houden terug naar school… ze is gek en gevaarlijk!’

vlcsnap-2019-12-05-13h25m13s202
Foto: Jeremy Clarkson windt geen doekjes om zijn mening over Greta Thunberg. Bron: Screenshot Sunrise / 7News.

Bij een Australisch ontbijtprogramma heeft de Britse presentator Jeremy Clarkson hard uitgehaald naar Greta Thunberg. Hij vindt haar “gek en gevaarlijk”, en ziet haar bijdrage aan de strijd tegen klimaatverandering niet als iets positiefs. Ze maakt jonge kinderen bang, vindt Clarkson. Ze moet terug naar school.

Greta Thunberg kan de Australische tv-kanalen maar beter even overslaan. Want daar komt ze er niet bepaald positief vanaf, zo kunnen we wel concluderen. Bij het tv-programma Sunrise op 7News mocht de Britse ex-BBC-presentator promotie maken voor zijn nieuwe serie Seamen. Hij had daar niet bijzonder aardige woorden voor de reis over de Atlantische Oceaan die Thunberg onlangs maakte met een boot die op diesel vaart:

“I think she’s a weird Swede with a bad temper. Nothing will be achieved by sailing across the ocean in a diesel-powered yacht, and then lying about the diesel engine.”He went on to say that climate change has been on the agenda for a long time but now “there’s that weird Swede running around making all sorts of ‘we’re going to die’ noises, so we’re all aware of it.”

Clarkson said about the climate change campaigner: “She’s mad and she’s dangerous and she’s causing young children sleepless nights with her idiocy.”

Clarkson staat erom bekend dat hij geen blad voor de mond neemt en een broertje dood heeft aan politieke correctheid. In 2015 werd hij om die reden ook ontslagen bij de BBC.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

83 reacties

 1.   

  Deze smerige vieze vuile tering schoft zou gewoon zijn vieze kutbek moeten houden en terug in de gleuf moeten kruipen waar hij uitgekropen is ook bekend als de riool

  1.   

   Het puberale brein van Anne Sopje ontspoort.

   1.   

    beeeeeeeeeh

    1.   

     Het is trouwens ‘het riool’, niet de riool sukkel. Ga je schoolgeld terug halen.

     1.   

      Dat soort fouten maakt die gestoorde heel vaak.

      Een typische Marokkanenfout overigens.

     2.   

      Klopt merlot. Ik heb eerder ook al eens verondersteld dat Anne een culturele verrijker is. Het verschil tussen ‘de’ en ‘het’ wordt vaak niet goed aangevoeld door mensen voor wie Nederlands niet de moedertaal is.

     3.   

      Ze voelen wel meer niet goed aan.

    2.   

     arm schaap

   2.   

    Nog verder?
    Dat is in de lijn van Greta dan

  2.   

   Nou nou, het blijkt dus dat ASS haar vocabulaire aardig voor elkaar heeft.
   Zeker een opleiding op een extreem linkse school gehad.
   Tja..als je machteloos wordt/bent, dan ga je met modder gooien!
   Zielig, verwerpelijk en kenmerkend voor de extreem linkse communisten!

  3.   

   Wat 99,999% van de bevolking denkt, zegt Mr Clarkson gewoon voluit. Eerlijk toch?

  4.   

   Beeeeeehhhhhhhh

  5.   

   Je reactie verraad je afkomst ASS, altijd al gedacht dat je uit de goot kwam. Alleen mensen die minder ontwikkeld zijn reageren door te schelden. Het is een reactie van zwakte.

  6.   

   Ach, das Deutsche NAZI weib ist wieder da!

 2.   

  School,school?
  Dacht eigenlijk dat ze in een soort open inrichting zat voor geestelijk beperkten.

  1.   

   beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh

   1.   

    De Marokkaan is z’n geit aan het doen.

    1.   

     Of hij is de geit

 3.   

  Dan heeft hij het nog netjes verwoord

 4.   

  Hij zegt het niet diplomatiek..maar heeft wel gelijk!

 5.   

  Elk normaal gezond denkend mens denkt daar zo over natuurlijk, het kind wordt misbruikt, sommige hier vinden dat nogal opwindend, zij vinden s*x met kinderen aandoenlijk…

  1.   

   beeeeeeeeeeeeh

  2.   

   En sommige met schapen en geiten. Hahahaha

   1.   

    @Ron inderdaad je zou ze de kost moeten geven..

    1.   

     Doen we toch al voor een groot gedeelte

 6.   

  De man heeft volkomen gelijk. Thunberg is knettergek.

  “Een ander kenmerk van het syndroom van Asperger is hun interessegebied. Zo kun je op een gedetailleerde en obsessieve wijze bezig zijn met een interesse. Ruimtevaart en sterrenkunde zijn bijvoorbeeld vaak interesses van mensen met Asperger.”

  Zij is dus volkomen obsessief bezig met het klimaat.

  1.   

   Lol Merlot.

   Obsessief bezig zijn met iets, herkent u zichzelf niet daarin?

   Het is wel makkelijk hè. Iemand die je niet begrijpt, anders is dan anderen, knettergek noemen.

   Er wordt ook gezegd dat mensen met autisme vaak gebrek aan empathie ( inlevingsvermogen, de kunde of vaardigheid om zich in te leven in de situatie en gevoelens van anderen) hebben. Herkenbaar? Nee, rustig maar, iemand met autisme zal niet iemand die hij/zij niet snapt knettergek noemen.

   1.   

    Ben je zelf autistisch, Mar? Of één van je kinderen?

    1.   

     “Ben je zelf autistisch, Mar?”

     ‘Mar’ is een bekende.

     1.   

      Als je bedoelt dat Mar een sokpop van “iemand” is dan moet ik zeggen dat ik die mening niet deel.

      We zullen maar weer moeten afwachten of Mar nog reageert want meestal laat ze het afweten na haar keutel te hebben gelegd.

     2.   

      “Als je bedoelt dat Mar een sokpop van “iemand” is dan moet ik zeggen dat ik die mening niet deel.”

      Okay, ik kan er natuurlijk naast zitten.

    2.   

     @Merlot

     Onze zoon heeft Asperger. Ervaringsdeskundige dus.

     1.   

      Zoiets dacht ik dus al.

      Aspergers zijn vaak bovengemiddeld intelligent maar hebben zo hun “eigenaardigheden”. Ik hoef jou niet uit te leggen welke dat zoal zijn. Een van die eigenaardigheden is dus vaak die neiging tot obsessief bezig zijn met een bepaalde materie. In het geval van Greta Thunberg is dat overduidelijk het klimaat.

      Ik ben de laatste die alle Aspergers over één kam wil scheren, maar in het geval van Thunberg heeft haar obsessie extreme vormen aangenomen. En ja, dan komt er een punt waarop het woord knettergek van toepassing is.

      Ik was die mening al eerder toegedaan maar na haar “how dare you” speech wist ik het zeker. Haar ouders zouden haar tegen zichzelf in bescherming moeten nemen, maar het lijkt er juist op dat ze haar “exploiteren”.

     2.   

      @merlot

      (poging tig u een antwoord te geven, wil niet teveel uitweiden)

      Zoals ik het zie wordt Greta door zowel de mensen die haar ophemelen als door de mensen die haar afbranden totaal verkeerd beoordeelt. Beide kampen gebruiken (misbruiken) haar gewoon voor eigen parochie.
      Soms heb ik medelijden met haar bij beelden (zoals aankomst New York) waarbij ik haar op eenzelfde manier ziet worstelen met zichzelf zoals mijn zoon ook heeft als hij in situaties terecht komt waar hij eigenlijk niet wil zijn.

      Wat ik wel heel irritant vind (en dat is geloof ik ook wel te merken voor de oplettende) is dat de laatste tijd het woord autist populair is om als scheldwoord/belediging te gebruiken. Vandaar dat ik regelmatig mensen verwijs naar autisme.nl zodat ze wellicht een beetje gaan snappen wat ze nu eigenlijk uit hun mond (vingers) laten rollen.

      Maar och, soms ben je al blij als iemand bij autisme niet gelijk denkt aan Rainman. Plusje voor u in dit geval.

    3.   

     Zij is gewoon een irritant vodje die al weer opgehoepeld is.

   2.   

    Ik denk dat merlot zich hierin goed zal herkennen, Mar. De man lijkt ook aan een obsessieve stoornis te lijden.

 7.   

  Dat meisje is geestelijk misbruikt.

  1.   

   meheheheheeeee

 8.   

  meheheheheeee

 9.   

  Het denken van Greta T. en de schoolgaande kinderen die demonstreren tegen de klimaatverandering wordt gevormd, gemotiveerd en gecontroleerd door volwassenen.Deze fabels wordt hen opgedrongen door extreem linkse leraren en/of klimaatextremisten. Kinderen nemen deze fabels voor waarheid aan, raken erdoor gepassioneerd. Kinderen en andere mensen in een zwakke positie, ‘de zwakkeren’, zijn de geschiktste personen om de vaandeldragers van de gewenste klimaatrevolutie te worden. Ze beschikken immers nog niet over voldoende persoonlijke en cognitieve ervaring om de idealen en de waarheid van een revolutie op waarde te kunnen schatten. Bovendien zijn ze emotioneel nog niet uitgebalanceerd.
  Dat heeft helemaal nul komma nada te maken met eigen intellectueel inzicht. Eigenlijk zou de overheid deze kinderen moeten beschermen tegen manipulatie en propaganda! Het is opmerkelijk en triest gelijk dat juist de autoriteiten toe staan dat kinderen worden gemanipuleerd om zo een toekomstige politieke generatie voor zich te winnen.

  In het verleden konden we dat ook zien in Hitlers Hitlerjugend (jeugdkorps) toen hij zelfs hun leven opofferde in de hopeloze verdediging van Berlijn toen de geallieerden naderden. Ook de Chinese massamoordenaar Mao Zedong uit China gebruikte de jeugd om zijn moorddadige culturele revolutie uit te voeren. En last but not least de duivelse hellehonden van IS, die jonge jongetjes opleiden tot het plegen van de meest gruwelijke moordpartijen. (Kinderen beschermen tegen controversiële politieke bewegingen dient kennelijk niet hun belangen). Over de hele wereld zien we het gebruik van kinderen als ‘trekpoppen’ van de meest extreme klimaatextremisten. Greta T. is daar een extreem voorbeeld van. Onderzoek heeft uitgewezen dat Greta’s klimaatobsessie een product is van George Soros en zijn trawanten, die haar lijnen voedt terwijl ze de wereld rondreist alsof ze zelf al deze klimaathysterie heeft bedacht……

  1.   

   beeeehehehehehehhehehehehehehhee

   1.   

    Last van vaginale droogheid, mevr. Schillenboer?

    1.   

     @kretoloog….laat aub de huistr@l links liggen…
     Zo krijgen we alleen maar meer zuigende reacties hier op dds met als gevolg gescheld ed, dat is jammer van de reaguursectie

     1.   

      Het zou niet nodig hoeven zijn als de redactie eens hun werk deden en dit soort idioten van de fora afgooien.
      Dit letterlijke gemekker heeft toch nul toegevoegde waarde?

    2.   

     Het is een laf stuk vreten, want het is een ‘kerel’ dus geen ‘mevrouw’. Eerder hier als ‘Sletlana’. Een persoon, met een gigantische identiteit crises!

    3.   

     Bleef het daar maar bij, ze heeft op een klap van een molen tegen haar kop gekregen en denk zelf dat ze er bij de tweede en derde zwaai nog stond

  2.   

   Ome Cor.
   Er is simpelweg geen argument wat links aanvoert dat standhoud.
   Daarom moeten ze zich gaan bedienen van een zieligheidsfactor zonder steekhoudend argumenten naar voren te hoeven brengen.

   Greta was niet nodig als ze onomstotelijk bewijs voor hun geloof hadden

 10.   

  Jeremy Clarkson Altijd +++ voor zijn nuchtere kijk op dingen

 11.   

  Dit kind komt nooit meer, op het rechte padje.

  Kijk naar haar gelaatsuitdrukkingen, rijp voor een psychiater.

  De wachttijd is in Nederland, extreem lang
  vlgs het AD.

 12.   

  Kijk even naar haar ouders wat voor types dat zijn. Dar arme meisje is puur geïndoctrineerd. Financieel zal het wel lekker gaan met die hele familie. Links radicaal zijn, is het nieuwe verdienmodel. Daar is het allemaal om te doen.

 13.   

  En dan nu weer even terug naar speknek Frans Timmermans die het bestond om in DWDD te zeggen: “Greta Thunberg en al die duizenden scholieren hebben de politiek veranderd.” (vanaf 0:38)

  ht*ps://twitter.com/i/status/1201574723324432384

  Met andere woorden: de politiek volgt volgens die dikke pad kinderen na die gemanipuleerd en geïndoctrineerd zijn en nog geen volgroeide hersens hebben.

  En deze NON-VALEUR is Euro-commissaris?

  Arm Europa.

  Dit soort dwazen drijven Europa de armoede in.

  1.   

   “En deze NON-VALEUR is Euro-commissaris? Arm Europa. Dit soort dwazen drijven Europa de armoede in.”

   Heb jij op hem gestemd of hem gekozen?

 14.   

  De waarheid mag gezegd worden, TOP Jeremy.

 15.   

  En daar heeft Jeremy volkomen gelijk in….wij gaan voor Naomi Seibt!!
  De zweedse mongoloïde en autistische trol heeft afgedaan!

  1.   

   “De zweedse mongoloïde en autistische trol heeft afgedaan!”

   En er nooit een seconde toegedaan!

 16.   

  Volkomen juist!!!!!!!!!!!!!!!
  DE politiek gebruikt kinderen om hum gram te halen.
  In 40 45 werden er ook kinderen gebruikt om de doelen te berijken van de macht hebbers.
  Een ieder die hier aan meedoet maakt zich schuldig aan opruien en massa vernietiging
  Nederland doet er hard aan mee

  1.   

   bereiken

  2.   

   @Duckday: Negeren is de beste optie.

 17.   

  Clarkson is een trieste racist die houdt van teveel drank en hardrijden in auto’s.
  De lul is door de BBC uiteindelijk maar de laan uitgestuurd.

  Beetje type Niemöller en Karskens. Ontspoorde oude mannen.

  ht*ps://www.ad.nl/show/ophef-om-racistische-tekst-top-gear-jeremy-clarkson~a196d6a1/

  1.   

   Je vergat fascist. Hij is echt heel erg verschrikkelijk hoor. Maar gelukkig geen kindervriend, dat dan gelukkig weer niet.

 18.   

  Dat meisje is niet gek, ze is een product van het linkse gedachtegoed en daar kan ze niets aan doen. Het beste is haar gewoon haar gang laten gaan en geen aandacht meer aan geven. Geniet er gewoon van hoe ze zichzelf en het linkse gedachtegoed voor gek zet.

  1.   

   Ze is zeker niet gek, Ted. Ze liep op een haar na de Nobelprijs mis en ze heeft in haar eentje meer verandering in de politiek afgedwongen dan de hele Europese Commissie bij elkaar.

   Een briljante geest.

   1.   

    Dan kun je jezelf beter de vraag stellen wat de waarde van een Nobelprijs tegenwoordig nog is lijkt mij. Geen studie afgerond, niets gepresteerd maar wel volop spijbelen, opgejut door haar activistische ouders die haar een antifa trui lieten dragen. Laat die Nobelprijs nog maar even zitten wat mij betreft. Er zijn vloggers die meer volgers hebben op YouTube dan dit kind.

 19.   

  Jeremy Clarkson: ‘Greta Thunberg? Die moet haar kop houden terug naar school… ze is gek en gevaarlijk!’

  Daar hoeven wij niets aan toe te voegen, Clarkson slaat de spijker op zijn kop.
  Hij hoeft geen heel verhaal af te steken, in één zin zegt hij precies hoe de vork in de steel zit.

  Stem FvD/PVV.

 20.   

  De fout ligt bij de media. Waarom krijgt die lelijkerd Gretha zoveel aandacht?

  1.   

   Linkse media met name

  2.   

   Sommige mannen beschouwen het uiterlijk van vrouwen als een houtsnijdend inhoudelijk argument.

   1.   

    Nee hoor, dat lekkere blondje van Groen Links, wil ik wel een keertje naaien. Maar haar argumenten, snijden geen hout. Greta is gewoon een lelijke heks, die misbruikt wordt door linkse klimaatduivels.

    1.   

     Bockbeer vindt het kind Greta te lelijk om te naaien.

     I rest my case.

     1.   

      jij hebt liever een jongetje toch :)

      i rest my case

     2.   

      @Weer Opnieuw: Jouw reacties zorgen ervoor dat hij kan zuigen, dat doet hij namelijk het liefst.

     3.   

      hij zuigt maar een eind weg daarom zoekt ie jongetjes

    2.   

     @Bockbeer: Reageren op de aandoenlijke is kansloos, je bereikt alleen en altijd het tegenovergestelde. Hij heeft namelijk het liefst dat je op hem reageert, dan is het toch logisch dat je dat vooral niet doet?

 21.   

  “…Ze is zeker niet gek, Ted. Ze liep op een haar na de Nobelprijs mis en ze heeft in haar eentje meer verandering in de politiek afgedwongen dan de hele Europese Commissie bij elkaar. Een briljante geest…”

  Als dit soort gehersenspoelde idioten als “de helden” van onze tijd worden bestempeld door de extreemlinkse elite en de mainstream media, dan staat ons heel veel ellende te wachten!!!  

  Het feit dat je haar niet gek vindt en een briljante geest noemt zegt veel over je als persoon wanneer je haar adoreert en verafgoodt. Dan heb je op z’n minst dezelfde gestoorde geest. Greta is gewoon een ziek kind. Iemand die zegt CO2 te kunnen ‘zien’ is rijp voor een psychiatrische inrichting.    

  Het is betreurenswaardig wanneer mensen kinderen en tieners voor hun belangen gebruiken. Greta, de autist en vleesgeworden Linda Blair uit de Exorcist, begrijpt complexe wereldwijde problemen niet. Ze werd gemanipuleerd om onrealistische eisen te stellen tijdens de speech die voor haar geschreven werd bij de VN in september (dat kan ze nooit zelf geschreven hebben, want als je ziet hoe DOM zij reageerde op vragen van  interviewer Marc Reisinger, die een verslaggever is van Causeur….) Hij was nieuwsgierig naar de werkelijke “diepgang van de kennis” van de utopisch ingestelde jonge mensen over het klimaat. “Ik realiseerde me dat ze de oorzaak van de kwestie waarover ze protesteerden niet wisten: het broeikaseffect,” zegt hij. In plaats van teleurgesteld te zijn, besloot Reisinger al in een vroeg stadium om Greta Thunberg zelf in Zweden over dit onderwerp te interviewen, op de plaats waar ze elke vrijdag een schoolstaking leidde, vóór het gebouw van het parlement.

  https://youtu.be/_5_ZvHatBVY (4 april 2019 in Stockholm)

  Greta T. had het probleem besproken met groepen jonge Fransen, toen Marc Reisinger haar benaderde en hun ontmoeting filmde. “Ik zag je in Brussel, er waren veel mensen … Ik heb gehoord dat je jongeren voorstelde om het klimaat te bestuderen. Ik zou er graag wat over praten, als je het ermee eens bent….”, vroeg hij in het Engels. Greta T. knikt bedeesd. Haar gesprekspartner vindt haar ‘”angstig, ongemakkelijk: ik heb het gevoel dat ze “ja” zegt, maar “nee” denkt’”. Dan doet het meisje haar hoed af. Onmiddellijk onderbreekt een vrouw de discussie en beëindigt het interview: “Hallo, sorry, we hebben nu iets anders te doen. Ik moet haar meenemen, bedankt…..”“Een geweldige ervaring”, zegt Marc Reisinger, die de onderbreking als volgt analyseerde: “Anders dan de jonge demonstranten in Brussel, BEANTWOORDDE GRETA GEEN VRAGEN. Ik merkte dat ik TEGENOVER een KLEIN MEISJE stond, VERLOREN, ZONDER PASSIE, GEMANIPULEERD DOOR MENSEN AAN TE SCHIETEN, EEN KIND DAT AAN VERSCHRIKKINGEN WAS BLOOTGESTELD. […] Vreemd dat een “klimaatleider” niet accepteert dat er een vraag over het klimaat wordt gesteld, maar zichzelf wel kan presenteren (speech oplezen en instuderen op papier) aan wereldlijders….

  En wat stelt de nobelprijs vandaag de dag nou eigenlijk nog voor? Obama, die nog maar koud in het pluche van de Oval Office had plaatsgenomen en nog geen bal had gepresteerd, kreeg in 2009 de Vredesprijs. Zijn mooie woorden en achteraf loze beloften bleken voor het comité klaarblijkelijk voldoende. Amerika’s eerste zwarte president was in meer oorlogen en conflicten betrokken dan al zijn voorgangers en is het lang geleden dat de wereldvrede in korte tijd zó aan het wankelen werd gebracht als sinds zijn aantreden in januari 2009.Yasser Arafat De beruchtste ontvanger van de Nobelprijs van de Vrede is echter vanzelfsprekend de voormalige Palestijnse aartsterrorist, massamoordenaar, serieleugenaar, meestermisleider, megafraudeur en dictatorvriendje Yasser ‘ik wil alles’ Arafat. Feitelijk verloor het Nobelcomité al in 1994 al zijn geloofwaardigheid toen het de Vredesprijs toekende aan Yasser Arafat. De man die er niet voor terugdeinsde jonge Joodse kinderen de keel door te snijden en zelfs baby’s uit het raam te gooien – één van zijn vele gruwelijke misdaden, waar hij bovendien zijn hele leven lang trots op was. Het postuum toekennen van de Vredesprijs aan Adolf Hitler of Joseph Stalin zou nauwelijks schokkender zijn geweest.Ook kreeg in het verleden Henry Kissinger (de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken) in 1973 de prijs voor het beëindigen van de Vietnamoorlog, die na de uitreiking van de prijs echter nog gewoon een tijdje doorging. Hij ontplooide zich vervolgens tot één van de belangrijkste Nieuwe Wereld Orde voormannen, die steeds minder moeite deed zijn antipathie tegen de Israël te verbergen. De geslepen intrigant zou er onlangs zelfs voor hebben gepleit dat Amerika zijn handen van Israël aftrekt, zodat het Joodse thuisland over 10 jaar niet meer bestaat.Ook Mohamed el-Baradei (Egyptenaar) hoort in dit beschamende rijtje namen thuis. Hij kreeg in 2005 de Nobelprijs voor de Vrede, maar bleek als hoofd van het Internationale Atoom Energie Agentschap doelbewust cruciale informatie over het Iraanse nucleaire programma achter te hebben gehouden. Recent pleitte El-Baradei op zijn persoonlijke website zelfs voor het invoering van de streng islamitische Sharia wetten in Egypte.

 22.   

  spot on, no more no less

  how dare she !

 23.   

  De anti Greta, Naomi Seibt.
  h**ps://youtu.be/YKiWjc2hZVU

  1.   

   Zeer indrukwekkend.

   Dit geeft de burger moed. Het is te hopen dat steeds meer jongeren inzien hoe ze jarenlang door de linkse gifslangen zijn belazerd en bedonderd.

  2.   

   Er is ook een Duitse klimaat ‘barbie’. Deze verwarde pubers gaan uiteindelijk leven van de inkomsten van social media en YouTube, de grote techbedrijven die over hun tere ruggetjes gigantische reclame inkomsten genereren. Na een paar jaar en de vergetelheid belanden ze waarschijnlijk in de psychiatrie.

 24.   

  Ach, ontslagen worden bij de linkse BBC is geen straf maar een prijs. Dat hij zich niet de mond laat snoeren door links gebral is op zich heel goed en verdiend applaus, we moeten al veel te lang luisteren naar politiek correct gel.l en zeker door dit kindmarionet van klimaatgekkies.

 25.   

  @anne sopje
  Je hebt het over griezelige Greta toch?

 26.   

  Nou ja, hij heeft wel een punt. Het meisje moet weer terug naar school. Anders bereikt ze niets in haar leven. Want deze klimaathoax gaat hopelijk ook weer voorbij. Vooral nu de tegengeluiden duidelijker worden.

  Waar de aanstichters van deze hoax natuurlijk weer niet aan gedacht hebben zijn de gevolgen bij de klimaatgelovigen.
  Als iemand jarenlang gedacht heeft, dat we iets aan dit klimaat moeten doen, en het blijkt een zak lucht te zijn, hoe voelt die persoon zich????bedrogen, misbruikt enz.
  Ik moet dan denken aan het huilende meisje in amerika, omdat ze denkt dat iedereen dood zal gaan.

  En dat allemaal omdat een paar simpelen hun geldzakken gevuld willen zien. Hoe schofterig is dat

 27.   

  @Heras. Waren het maar ‘.. een paar simpelen ..’. Hier zit een goed ge-oliede propaganda machine achter. Dit is meer dan een sekte ; een para-militaire organisatie die een oorlog tegen de westerse cultuur voert. Dit gaat nog verder dan ‘omvolking’ ; het doel is het instorten van de samenleving om totale chaos te scheppen. Zelfs de plannen van de EU zijn hier op gebaseerd : net zo lang geld drukken tot het niets meer waard is. Zijn al de zuidelijke staten van hun schulden af.

 28.   

  BBC is een van hun beste programma’s kwijt door hem te ontslaan. De TP/GT trio zorgen voor goed vermaak.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!