Klaagzieke CDA-remoaners boos dat Thierry Baudet vandaag Brexit-baas Boris steunt: ‘Leugens en slogans!’

Het CDA is vandaag uitermate verdrietig dat Forum voor Democratie hun internationale partijgenoot Boris Johnson steunt bij zijn streven om een meerderheid in het Britse parlement te halen. Bij CDA-europarlementariër Esther de Lange werd het even rood voor de ogen.

Zoals menigeen opgemerkt zal hebben: vandaag gaan de inwoners van Groot-Brittannië naar de stembus om een nieuw Lagerhuis te kiezen. Volgens de peilingen is huidig premier Boris Johnson de grootste kanshebber voor de eindoverwinning. Iets dat bij Forum voor Democratie met instemming begroet wordt, omdat zij met de Conservatieven in de pan-Europese partij ECR (Europese Conservatieven en Hervormers) zitten. En partijgenoten steunen elkaar, ook over de landsgrenzen heen. “Good luck Boris,” schrijft de partij op een foto van Johnson en Baudet samen: “Get Brexit done!” Bijgevoegd een Brits en een Nederlands vlaggetje.

Bij het CDA zijn ze nog altijd zuur dat de Conservatieven al jaren geleden eieren voor hun geld kozen en zich niet meer met het CDA en hun Europese christendemocratische eurofiele vrienden wensten te associëren. Europarlementariër Esther de Lange had het daarom vandaag eventjes niet meer:

“Kijk ze staan. De Tories waren ooit de partij van Winston Churchill en een betrouwbare partner in de EVP. Nu stellen deze kostschooljongens eigen carrière boven algemeen belang. Leugens en slogans boven leiderschap en verantwoordelijkheid. Dit mogen we in NL nooit laten gebeuren.”

Is het niet hilarisch? Dat zo’n CDA’er met Winston Churchill komt aanzetten, alsof Boris Johnson geen verstand heeft van die man. Want, ach, Boris Johnson is ook alleen maar de biograaf van Winston Churchill en kent die man van binnen en van buiten… maar hé: als je in het Europese Parlement zit, dan heb je pas de wijsheid in pacht!

Helaas voor CDA-Esther gaan de Britten zich vermoedelijk niet zoveel aantrekken van haar gestampvoet en haar ad hominems over Boris Johnson. Sterker nog: ze weten niet eens hoe ze haar naam moeten uitspreken, laat stáán wie ze is. Grote kans wél dat ze Baudets woorden op het netvlies hebben als ze hun stem uitbrengen vandaag: Get Brexit done!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

84 reacties

 1. Watcher

  Zie hem daar staan, de fascist.

  Baudet is het echte gevaar, extreem rechts, komt uit de elite, maar presenteert zich als een man van het volk”.

  Levens gevaarlijk.

  1. Buzz68

   Sure… Heeeeel gevaarlijke man????

   1. Watcher

    Zie Baudet’s aanhangers op DDS.
    Kippenvel..

    1. ZiggyStardust

     Ondertussen steunt u het binnenhalen van plunderende verkrachtlims, verder bekend om afgehakte hoofdjes voor de sishalounge, handgranaten aan de deurklinken van bedrijven en natuurlijk ook de grootste spelers in de de verwoestende dr*gshandel, plofkragen (!), liquidaties, mensenhandel, prostitutie etc. Problemen die we nauwelijks hadden in Nederland, zijn dankzij de massa import van moslims de normaalste zaken van de wereld geworden. En dat vind ik niet leuk, want ik vond Nederland een stuk leuker om te wonen toen we de problemen die met de massa immigratie van moslims binnenhaalden nog niet hadden. Ik wil graag weer veilig kunnen leven in dit land, zonder dat als je een avond op stap gaat in Amsterdam je beroofd wordt van je Rolex, homo’s kapotgeslagen worden, je slachtoffer kunt zijn van een vergismoord. En dan die illegalen nog, die hier alleen naartoe komen om te roven, stelen en verkrachten. Ik heb daar geen zin in, geen enkele partij doet er iets aan, en daarom zeg ik: stem PVV of FvD, dan kunnen we een begin maken om Nederland weer op orde te krijgen, want de huidige politiek laat ons, onze vrouwen en onze kinderen in de steek.

     1. ZiggyStardust

      Toevoeging: Groen Links geeft dit tuig zelfs onderdak in Amsterdam, van ons belastinggeld.

     2. Veteraan

      @ziggy

      Goed stuk op zichzelf.
      MAARRRRR

      Benbow of Watcher of hoe hij zich vandaag weer eens noemt is al jaren een heel verstoord mens die eigenlijk impotent is en daarom het liefst met kinderen omgaat. Ook is hij uitbehandeld bij de GGZ.
      Verder masturbeert hij op alle reacties die hij krijgt en plempt daarom dagelijks wat onzin, aandacht is aandacht.
      Geen fijn idee dat je hier aan meewerkt toch ?

     3. Watcher

      Loop hier nu zo een 3 weken mee op DDS maar geloof niet dat Benbow en Watcher dezelfde zijn .

      Benbow komt veel slimmer over dan Watcher .

     4. ZiggyStardust

      Veteraan, ik had het sowieso wel geplaatst. Dat je de zuigers niet moet voeren ben ik met je eens. Zuigers krijgen blijkbaar kippenvel van Baudet, ik krijg kippenvel van plofkraken, homohaat en mishandeling, verkrachtingen, liquidaties, vergismoorden, vrouwenhandel, mensenhandel, vrouwen besnijdenis, vrouwenonderdrukking, dr*gshandel, aanslagen, fraude, diefstal, berovingen en geweld. En dan ben ik de helft waarschijnlijk nog vergeten te benoemen. Deze problemen hadden we niet of nauwelijks voor de massa immigratie op gang kwam, zeker niet op de schaal waarop die nu plaatsvinden. Kijk naar Zweden, het meest multiculti land van Europa, dat land heeft zelfs meer bomaanslagen dan wel ander land dan ook per jaar en per inwoner.

     5. Ron

      @ watcher vergeet je van account te wisselen?
      Met je tekst over jezelf en dan benbow slimmer inschatten. Duidelijk dus dat jij dus minimaal 3 accounts hebt.

     6. Lefty

      @Stardust: Je lijdt aan alzheimer.

     7. Lefty

      @Ziggy: Je gooit alles op een hoop.

     8. Jozias Visser

      Wesley Benbow?

     9. weer opnieuw

      lefty is een trol

   2. Veteraan

    @ Buzz68
    Ben het helemaal met je eens.
    MAARRRR

    Benbow of Watcher of hoe hij zich vandaag weer eens noemt is al jaren een heel verstoord mens die eigenlijk impotent is en daarom het liefst met kinderen omgaat. Ook is hij uitbehandeld bij de GGZ.
    Verder masturbeert hij op alle reacties die hij krijgt en plempt daarom dagelijks wat onzin, aandacht is aandacht.
    Geen fijn idee dat je hier aan meewerkt toch ?

  2. Bockbeer

   Reactie van een trutgozer.

   1. Watcher

    Trutgozer = een verzinsel van irritante Van de Gijp.

    1. Bockbeer

     Ik heb hem niet van van der Gijp.

    2. Jozias Visser

     Watcher 1 dag ago

     Loop hier nu zo een 3 weken mee op DDS maar geloof niet dat Benbow en Watcher dezelfde zijn .

     Benbow komt veel slimmer over dan Watcher .

   2. Veteraan

    @BOCKBIER

    Benbow of Watcher of hoe hij zich vandaag weer eens noemt is al jaren een heel verstoord mens die eigenlijk impotent is en daarom het liefst met kinderen omgaat. Ook is hij uitbehandeld bij de GGZ.
    Verder masturbeert hij op alle reacties die hij krijgt en plempt daarom dagelijks wat onzin, aandacht is aandacht.
    Geen fijn idee dat je hier aan meewerkt toch ?

    1. Bockbeer

     Ok dacht dat Benbow en Watcher verschillende personen waren vandaar. Jij zit denk ik heel lang op DDS, dus ik geloof je.

     1. Veteraan

      Nog niet zo lang hoor, denk een 2 jaar nu. En ze zijn allemaal hetzelfde ook al zijn ze divers en zelf weten ze het al niet meer wie ze nu echt zijn met al die namen die ze gebruiken.
      Dus zeg maar tuig, zwaar gestoord, jodenhaters en kindervrienden en ik doe ook maar een poging om ze te smoren waar ik kan.
      Als het mijn buren waren had hun huis allang last gehad van een bombriefje maar ja, ik weet dus niet waar ze wonen.
      Heb alleen geen zin om de hele dag hier op de site te zitten want ik heb nog wel een leven. In tegenstelling tot de Trollen.

    2. Cycle25

     Dit soort beroepstrollen krijgen alle ruimte van DDS, feitelijk heeft DDS hen nodig anders zou deze site dood bloeden.

     1. Veteraan

      @ Cycle

      Soms denk ik dit ook wel eens.
      Maar ik heb toen ik een jaar of 2 a 3 geleden meer stukken gelezen van boeiende reaguurders die echt goede discussies met elkaar voerden en dat was leuk om het mee te krijgen. Ik heb toen ook een paar maanden niet gereageerd maar alleen maar gelezen. En toen waren er ook al Trollen actief maar ze krijgen nu meer aandacht dan toen en dus worden ze ook actiever. Vandaar af en toe een oproep om ze te negeren want er gaat zoveel energie zitten in maar de hele tijd te scrollen om de onzin van de Trollen en dan ook nog reacties op hun te moeten zien.

     2. Original NL

      En dat is dus..sorry..lulkoek Cycle!
      Het tegendeel is waar.

     3. Ron

      Als je over ze praat geef je ze ook aandacht.

     4. Cycle25

      @ Veteraan, inderdaad…het framen is niet te stoppen dus vandaar af en toe een reactie.

    3. Wesley Benbow

     “Verder masturbeert hij op alle reacties die hij krijg”

     Veteraan brengt de wereld naar zijn eigen belevingswereld.

  3. Cycle25

   Het valt allemaal niet mee met de extreem linkse safespace bubbel mensjes.

   Ga bijna huilie, huilie…

  4. Timber

   Wauw, dus trots staan met onze vlag is extreem rechts. Eigenlijk deed het mij meer terug denken aan de gouden eeuw. Toen waren de beide koninklijke families zeer dicht met elkaar verbonden.

   Bau is niet elitair. Want dan zou hij dagelijks op de NPO zijn.

  5. Kees

   zielige watcher, het VK bekent kleur man, heerlijk toch! Pak jij nog een glas azijn, ik pak iets anders.

  6. Roughwood

   Levensgevaarlijk… Humor om te lachen! @Watcher; vuige karaktermoordenaar en stemmingmaker. Identiek aan al die viezerikken in 2002; niet de trekker overgehaald, maar wel het moordklimaat geschapen!

  7. Jantje

   Fascisten, net als Nazis, komen uit de linker hoek, namelijk vanuit de arbeidersbeweging.
   Net als de communisten, marxisten, DENK (ja een afspitsing van de PvdA), Stalin, Pol Pot, Mao, Fidel, Mugabe en noem al die andere klootzakken maar op, die het voor de arbeiders verpesten.
   Lees de geschiedenisboekjes er maar op na.
   De socialistische heilstaat is dezelfde utopie als de islamitische heilstaat.
   Onder het mom van als iedereen hetzelfde is, dan zal het goed zijn worden deze heilstaten gepredikt.
   Dit is bedrog.

  8. arnoud

   WIE BEN JIJ !!!!

   1. Jozias Visser

    Wesley Benbow?

  9. Lefty

   Baudet is helemaal niet gevaarlijk, eerder niet serieus te nemen, wat mij betreft.

 2. Buzz68

  … erg hè dat politiek luistert naar bevolking

 3. Wesley Benbow

  “Nu stellen deze kostschooljongens eigen carrière boven algemeen belang. Leugens en slogans boven leiderschap en verantwoordelijkheid.”

  Raak!

  1. VerreOosten

   Verklaar je nader.

 4. RvdBe

  Haha, links in paniek om die onbetekenende populisten die in een kleine electorale vijver vissen, ze beginnen Baudet nu ook al levensgevaarlijk te noemen, en nu maar hopen dat Boris wint en zo recht kan doen aan het brexitreferendum.

  1. Watcher

   -links in paniek om die onbetekenende populisten die in een kleine electorale vijver vissen, ze beginnen Baudet nu ook al levensgevaarlijk te noemen-

   Voor je het weet is de vijver een klein meertje.

   Sta in deze tijd nergens meer van te kijken.

   1. Lefty

    Baudet heeft 2 zetels in de tweede kamer en Wilders wordt monotoon . Geen reden tot paniek. Ik ga er vanuit dat de gemiddelde Nederlandse kiezer volgend jaar zijn gezond verstand gebruikt en niet op populisten stemmen die met wereldvreemde plannen Nederland op een niet multicultureel/Europees eiland willen plaatsen. Een spoedcursus algemene ontwikkeling zou de gemiddelde pro – DDS poster dan ook niet misstaan.

   2. Jozias Visser

    Wesley Benbow?

 5. Meriadoc Brandebok

  Na die U-turn van een harde Brexit naar een zachte Brexit van de Conservatieven verbaast het me dat Thierry Boris Boef nog steunt. Boris heeft de EU Noord-Ierland op een schoteltje gegeven, met een strikje en de DUP in een papieren zakje als bonus. Je zou verwachten dat Thierry zou overlopen naar die clown Farage.

 6. weer opnieuw

  NEXIT NU DIRECT , als de wetswijziging van d66 slaagt is straks opgenomen in de grondwet dat lidmaatschap van de EU verplicht is.

  stem sociaal , stem pvv en tegen de EU

 7. Abraham50

  Wesley Benbow

  1. Jozias Visser

   Wesley Benbow

 8. Tguard

  Idd een levensgevaarlijke man … net alsof hij gewoon is maar ondertussen is het een hele gemene stiekeme meneer. Spreekt diverse talen altijd netjes in het pak, soms geschoren soms met baard maar altijd zogenaamd opkomend voor ons, het gewone volk terwijl …. en dat wisten jullie niet hij vangt 35000€ per maand van ons belastinggeld. Lees 35000€ per maand en ja exclusief onkosten vergoeding hahahaha zo gewoon.
  Een echte socialist in hart en nieren hij heet Frans en zo mogen wij hem ook noemen want hij is zo gewoon hetzelfde gebleven!

 9. Veteraan

  Esther is een beetje in de war van het virus wat bij Links heerst.
  Net als haar partijgenoten is het vrije woord heilig zolang het van Linkerzijde komt.
  Anders is het niet vrij meer.
  Verder ben ik heel blij met Baudet en Boris en over een paar jaar zal blijken dat de Britten er heel goed mee weg zijn gekomen.
  Het idee dat je zelf beslist wat je in je eigen land wil en vooral niet wil is voor Links ongehoord. Nu al worden er veel handelsverdragen afgesloten en zullen de kosten van de Brexit [die er alleen maar gekomen zijn door zo dom bij de EU te gaan overigens] in het niet vallen bij de winsten die ze gaan maken ten koste van EU landen, briljant gewoon.
  En dan het idee dat je het immigratie tuig eruit kan gooien als je dit zelf kan gaan bepalen, heerlijk toch. Kans op een gezond land dus.

 10. Kretoloog

  Esther de Lange zit al haar leven lang in Brussel. Nog niet eens klaar met haar studie, werkte zij reeds bij het Europees Parlement. Dat doet zij nu al meer dan 20 jaar.

  Deze vrouw weet perfect hoe de Brusselse ambtenarenwereld in elkaar steekt. Maar van wat speelt in de Nederlandse samenleving heeft zij geen flauw idee. Ze is zogezegd totaal wereldvreemd. En dat geldt ook voor haar CDA-collega’s in Brussel.

  De enige die wel een realistische kijk heeft, is Annie Schreijer, de powervrouw uit Overijssel, die opkomt voor de boeren. Haar neem ik serieus, Esther daarentegen vind ik maar een nuffig kakelkipje.

 11. Jack Flash

  Frans Timmermans heeft de opkomst van Baudet als gevaarlijk benoemd een poos geleden al.
  Het geeft goed aan hoe seniel die Timmerfrans is.
  Thierry haalde lachend zijn schouders op.
  Was best geestig.

 12. fusilier

  De N.S.D.A.P van linkse Franzke krijgt steeds meer babbels.Het gevaar loert weer zoals 80 jaar terug het geval was.

 13. Jumping

  Iemand noemt René van der Gijp.
  Van de Gijp.??

  De naam van papa was Wim.
  De ooms waren Freek / Janus en Cor.

  Samen met Jan Hardenbol, de beste voorhoede, die ooit op de Nederlandse voetbalvelden heeft gespeeld.

  Soms speelde er ook nog een neef mee als slingerback, Jurriaan van der Gijp.

 14. Beukman

  Wat een bespottelijk plaatje, Baudet lullig met zijn palingvlaggetje naast Boris.
  Verder heeft Esther natuurlijk gewoon gelijk. Alle Brexit-leugens zijn keurig gedocumenteerd. Dat Boris een biografie over Churchill schreef, die overigens in 1948 zei:

  Man will be proud to say: “I am a European.”

  doet daar niets aan af.

  Overigens zie ik nergens staan dat CDA-ers boos zijn op de steun van Thierry.

 15. Gerlos

  Baudet en Geert verkondigen al zeer lange tijd en ook heel veel Nederlanders dat het hoog tijd wordt voor NEXIT. Wat is daar mis mee Watcher. ????

 16. Jack Flash

  Nexit is noodzakelijk en kan het land redden.
  Daarna moet er “puin geruimd” worden.

  Via een tribunaal.

  1. Wesley Benbow

   In het Kabinet Baudet, dat in 2021 orde op zaken zal stellen in dit land, zal Sid Lukkassen worden benoemd als Minister voor Buitengewone Rechtspleging die een Tribunaal en herinvoering en de doodstraf voor linkse landverraders en MSM-journalisten zal herinvoeren.
   De straten in Den Haag en Hilversum zullen rood kleuren van het bloed.

   Jack verheugt zich er nu al op.

  2. Original NL

   @Jack..
   ++++×++++

 17. weer opnieuw

  Als de Nederlander niet heel snel ontwaakt hoeft ie straks niets meer te kiezen.

  Als het voorstel van d66 het haalt dan fietsen ze in de grondwet dat deelname aan de EU grondwettelijk VERPLICHT is.

  Mensen ontwaak of wenst u sloofje van brussel te worden met 26 armlastige zeteltjes op een pakket van 751 zetels !

  stem sociaal stem pvv en stuur de regenten naar huis voordat ze de grondwet hebben aangepast

 18. Meriadoc Brandebok

  Mijn voorspelling:

  – De Conservatieven houden stand met rond de 40% van de zetels. Labour verliest en zakt weg tot iets rond de 30%. LibDems verliezen zetels. De SNP wint enkele zetels van de Tories. Traditionele Labour-districten worden Tory en SNP.
  – Uit de uitslag zal blijken dat weinig mensen strategisch hebben gestemd.
  – Johnson behoudt zijn zetel en blijft premier.
  – Na de Kerst implementeert Johnson zijn Brexitwetgeving en start onderhandelingen met de EU. Trump zal, onder druk van de publieke opinie, worden genegeerd.
  – Volgend jaar zijn de onderhandelingen voor het handelsakkoord rond. Het blijkt dat de Britse regering veel compromissen heeft gedaan, in de lijn van het onderhandelingen van het terugtrekkingsakkoord. Voor de harde Brexitters is dat niet relevant. Zij zullen uiteindelijk meegaan in het handelsakkoord. De oppositie stemt tegen.
  – Nigel Farage zakt weg in de vergetelheid. Na een jaar weet niemand meer van zijn bestaan. Hij ontvangt geen salaris meer van de EU.

  Door de onvoorspelbare actoren in het Brexit-drama blijft de toekomst onzeker, maar ik denk dat dit is wat er gaat gebeuren.

  Kansberekening:
  Hung parliament: 10%
  Grote meerderheid: 90%

  1. Meriadoc Brandebok

   = en start, na de brexit volgend jaar, onderhandelingen voor een handelsakkoord

 19. Kristalix

  Het zou beter zijn dat Boris ruimbaan krijgt.

  Overigens, Wesley Benbow en Corbyn zijn dezelfde persoon. Schizofreen, achterlijk en profiteren van de staat.

  Zelfde snikkels. Opruimen!

  1. Original NL

   Polls…Boris…368
   Corbyn….191
   Doei links!!

   1. Wesley Benbow

    Ik voorspelde een overwinning voor Boris, maar moet toegeven dat hij groter lijkt te worden dan ik had verwacht.

    1. weer opnieuw

     leugenaar

 20. RvdBe

  BAM!!
  Boris gaat ruim op kop, links dacht het wel te gaan halen met hulp van de geïndoctrineerde studenten: NOT!

 21. Original NL

  Gelukkig hebben de Engelsen op tijd ingezien wat voor een lijpo corbyn is.
  Maar ook een krachtige steun pro Brexit…
  Go Britten go!

 22. Meriadoc Brandebok

  Het is zeer triest dat Labour het heeft verknoeid. Duidelijk is dat het establishment heeft gewonnen. Gehandicapten zullen blijven werken tot ze erbij neervallen, voor patiënten zullen er onvoldoende bedden zijn; de lange wachttijden voor het bezoek van de arts zullen blijven bestaan en lieden als Ries-Mogg zullen arrogant in de parlementsbankjes onderuit blijven liggen en daarmee wegkomen.

  De verkiezingsbeloftes van vandaag zijn de conservatieven, als ze eenmaal het felbegeerde plaatsje op de voorste bankjes hebben bemachtigd, toch al weer vergeten.

  De arbeider heeft verloren en daar is Labour hoofdzakelijk schuldig aan.

 23. RvdBe

  Het Britse volk incl arbeiders heeft nogmaals te kennen gegeven niet in zee te willen gaan met de dictatoriale eu.
  Het geld aan de eu met zijn klimaatplannen kan nu voor GB zelf gebruikt worden.
  Ook nog een bedankje aan onze Limburgse speknek, die GB nog ff een duwtje in de goede richting gaf met de ontplooiing van zijn idiote klimaatplannen zo vlak voor de verkiezingen , bedankt Franske!

  1. Buzz68

   Rutte kan voor Gans Timmermans vast wel een burgemeesterspostje regelen op Rottemerplaat bij Nexit.

  2. Original NL

   Idd..de Engelsen , ook de “gewone” arbeiders, hebben ingezien dat een verblijf in de eu niets bijdraagt aan hun welzijn en economie!
   Hulde!!

 24. Buzz68

  Gefeliciteerd UK
  Hoop dat we jullie spoedig volgen!

  1. Original NL

   Daar is het nederlandse volk veel te schijterig voor Buzz…die geloven bijna alles wat de autoriteiten hen voorkauwt!
   Dus zijn we de lul..en zullen we de gifbeker eu moeten leegdrinken!

   1. Meriadoc Brandebok

    @Original NL

    Noem eens één voordeel voor de arbeider van de Nexit? En dan niet met het gewauwel van soevereiniteit aankomen, want daar maken alleen zolderkamergeleerden zich druk om.

 25. Michael M

  Het is gevaarlijk om iedereen hetzelfde te laten denken en dezelfde meningen te moeten hebben en dat het nog verplicht gesteld wordt ook. Op dit moment is een deel links boos omdat zij vinden dat Engeland in de EU moet blijven. Alle mensen in de wereld hebben het recht te denken en te zeggen wat zij willen, dat is juist democratie. Ook als zij een andere mening erop na houden. Dus als er mensen zijn dat uit de EU willen is dat hun goed recht. Waar ik zo slecht tegen kan is dat Boris Johnson en Thierry Baudet direct een stempel opgelegd krijgen door links omdat ze gefrustreerd zijn in hun manier van duister denken. Hij/Zij links schrijven dan altijd weer pagina’s vol met als doel om, met behulp van gammele teksten van geestverwanten, informatie te verzamelen voor de etiketten die hij op zijn politieke tegenstanders kan plakken. Dit soort mensen bekijken dus nooit de echte inhoud van het politieke debat. Want ben je tegen massa-immigratie, of je wilt uit de EU stappen dan voldoe je reeds aan een belangrijke voorwaarde om in aanmerking te komen voor zo een negatief etiket/label omdat ze vinden dat de hele wereld maar een kant moet opkijken.

  1. weer opnieuw

   das de werkwijze van linkse adepten al decennia lang. Zaai angst , verdeel , om dan vervolgens te lijmen en te slijmen met oneigenlijke angst variaties

   stem sociaal , stem pvv

 26. Michael M

  De komende jaren zal Nederland nog meer miljarden euro’s extra in de grote schatkist van Brussel moeten pompen om het tekort van Engeland Brexit aan te vullen. Dit zullen wij allen nog eens kei en keihard gaan voelen in de portemonnee de komende jaren. Maar ja, daar kun je een groot deel van dit kabinet Rutte niet wijsmaken. Er zijn maar enkele partijen die dat wel weten en ervoor waarschuwen. Aan u de keus om in de toekomst voor de juiste uw stem uit te brengen.

  1. Wesley Benbow

   De Brexit zal leiden tot een lagere economische groei c.q. een verdieping van de komende recessie.
   De Britten zullen het zwaarst worden getroffen maar wij, zeker Nederland zal er een flinke tik van meekrijgen.

   1. weer opnieuw

    lul niet zo slap tar-rel , dom adept

    De britten gaan enorme voorspoed te gemoed en Nederland mag de rekening betalen

    NEXIT NU , stem sociaal , stem PVV

  2. weer opnieuw

   QUOTE De komende jaren zal Nederland nog meer miljarden euro’s extra in de grote schatkist van Brussel moeten pompen om het tekort van Engeland Brexit aan te vullen. END

   Geheel correct , tel hierbij op de idioterie van timmerfrans en zijn ursula bij op. De achterlijke energietransitie van de onwetende nijpels en consorten dan een kind van 5 begrijpen dat de lasten ondragelijk worden en dat we nog veel meer geld gaan rond pompen in nog grotere ambtenarren kathedralen .

   HOW DARE THEY !

   Stem sociaal , stem PVV en ga voor de NEXIT voordat het addergebroed van d66 de grondwet heeft aangepast en je nooit meer van de EU afkomt

 27. Michael M

  Watcher, Buzz68, Nick Noppen, Mezzadra, Anne Sophe Schillerdorf enzovoorts enzovoorts. Allemaal nicknamen van 1 dezelfde persoon welke vol zit met zelfhaat, en dat keer op keer op mensen af te geven welke het goed bedoeld hebben. Nu er een Brexit komt is hij alweer boos op de hele wereld. Volgens mij heb je geen doel in het leven. Je ziet geen kleur maar alles zwart. Je bent zeer bedreven in het etiketteren van anderen. Dit is de efficiënte manier om politieke propaganda te bedrijven. Je wil de politieke tegenstander op verschillende manieren criminaliseren en demoniseren: van nazisme, fascisme naar extreemrechts, en dan naar rechts-radicaal (radicaal rechtspopulisme) enzovoorts enzovoorts. Jammer hoor? Het vertrekpunt was de misdadiger uit de tweede wereldoorlog Duitsland of een dictator uit het midden oosten zelfs Direct of indirect in verband word gebracht met demonisering. En als dat lukt, verstomt direct het inhoudelijke politieke debat.

  1. Jozias Visser

   Wesley Benbow?

 28. Original NL

  Esther de Lange….een eu kudt met een riant inkomen dankzij onze belastingcenten!
  De kip met de gouden eieren raakt een goed gevulde voederplaats kwijt….dus gaan we (rutte) bijvoeren!
  De EU..de enige opvang die niet gebukt gaat onder bezuinigingen!

  1. Annoying Orange

   Zeker Bembow.

   1. Jozias Visser

    Wesley Benbow niet Bembow.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.