LOL! GroenLinkser zwaar in de penarie nadat hij immigratie wilde stoppen: partij zegt dat hij “geheckt” is

roykorbijn
Foto: Roy Korbijn flyert voor zijn partij, GroenLinks. Bron: Korbijn / Facebook.

Dit is even een heerlijke saga. Opnieuw hebben we een politicus die iets soms op Twitter zegt, waarna hij meent “gehackt” (of zoals zijn partij dat zegt: “geheckt”) te zijn.

Bij DDS geloven we in het feit dat ieder verhaal op z’n eigen unieke manier verteld dient te worden. Dit verhaal, van de GroenLinkse afdelingsvoorzitter uit Heerhugowaard genaamd Roy Korbijn, kunnen we het beste de verschillende aktes afdoen met een stripverhaal in tweets. Akte één: dit is Kim Boon, verslaggeefster van het rechtse YouTube-kanaal UP!. Zij tweet het volgende over immigratie:

kimboontweet

Gezien de plek in het politieke spectrum die zij inneemt (zo’n beetje waar FVD staat), mag dat natuurlijk niet zo’n verrassing zijn. FVD wil de immigratie beperken; dat is algemeen bekend. De tweet doet dan ook niet zoveel en ontvangt wel wat retweets, maar is zeker niet het doelwit van OPHEF!!!1!!!

Dat verandert echter als de 26-jarige Roy Korbijn de tweet van Kim plagieert en haar woorden de zijne maakte. Akte 2:

EMCH02mXkAExEuF

Afgezien van het plagiaat is het natuurlijk een opmerkelijke tweet, van een GroenLinks-afdelingsvoorzitter. Eindelijk een GroenLinkser die een beetje immigratiekritisch wordt. Het kán nog, kennelijk. GroenLinks is dus niet helemáál overgenomen door de opengrenzenmeute. Alhoewel? Akte 3…

EMDnGUEX0AAe_dY

En zo krijgt Roy Korbijn er van veel meer GL’ers en DWARS’ers (GroenLinks-jongeren) er van langs. Een beetje een afwijkende mening afwijken? Een beetje anti-woke zijn? Schande! Walgelijk! Weg met Roy! Boe! Weerzinwekkend, rechts! Treinen naar het oosten! Enfin, u kent het wel: de hele linkse morele vingerwapperbrigade viel heen over Roy, omdat hij op één punt van de zoetsappige GroenLinks-middelmaat durfde af te wijken.

Kim Boon heeft er niet minder lol om: “GroenLinkser jat mijn tweet met daarin een oproep om de migratie te stoppen, wordt vervolgens door heel Dwars bekritiseerd. Geeft daarna aan dat hij is “geheckt” en verwijdert tweet + account. Mijn dag kan in ieder geval niet meer stuk.” Geheckt? Ja, echt.. akte 4:

EMCH1OyXsAA3a4i

Roy was dus gehackt. Net als Gerrit Hiemstra, Erik van Muiswinkel, Wendy van Dijk en Anthony Weiner. Allemaal een loer gedraaid! Ja hoor, jongens! Hele gemene brutaliteit.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

12 reacties

 1.   

  Tuurlijk is een afwijkende mening verboden bij de linkse fascisten. Ik kan tot op de dag van vandaag niet begrijpen dat je geassocieerd wilt worden met de linkse communisten als hard werkende arbeider.

  1.   

   Bij de PVV en FVD is een afwijkende mening ook dodelijk.

 2.   

  Is dat de broer van Anne op de foto?

  1.   

   nee van greta

 3.   

  Tja wat is nou nog waar he met deze site
  Krijg de indruk dat er veel linkse journalisten op de site zitten waaronder zij zelf van dds om de boel op te naaien
  Kortom ben de vertrouwen kwijt in dds

  Succes!!!

  1.   

   Vertrouwen kwijt?
   Afwijkende mening?
   Kleuter.

  2.   

   @Gewoon werken.

   Euro’s via Soros.?

 4.   

  Anne Sophe Schillersdorf of autismespectrumstoornis (ASS) is een ontwikkelingsstoornis waarbij de informatieverwerking in de hersenen verstoord is. ASS begint op jonge leeftijd en speelt het gehele leven een rol. Het heeft gevolgen voor vele aspecten van het leven, zowel voor het kind als zijn omgeving. Vaak gebruikt men de term autisme als men eigenlijk een autismespectrumstoornis bedoelt. (Klassiek) autisme is echter een vorm van ASS. Andere vormen zijn: het syndroom van Asperger en PDD-NOS.

  1.   

   De Europeese variant van TDS?

 5.   

  Hij heeft spijt van de gebeurtenis, dus hij is niet gehackt.
  Hoe dom.kun je zijn.

 6.   

  Kinderen en verstandelijk beperkte mensen zijn opeens de nieuwe kiezersbron van genoemde partij? Kunnen beter een diepgaand justitieel onderzoek starten naar de wandel en handel van bepaalde personen in die partij. Om partijdigheid en vriendjespolitiek te vermijden kan men de FBI inschakelen. Die schijnen vaak een hoop verborgen stront de lucht in te kunnen laten spuiten, met naam toenaam en onweerlegbaar bewijs.

 7.   

  Het heeft wel gelijk ondanks zijn ontkenning, stoppen met de intregatie Nederland is VOL.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!