Stikstofbullebak VVD framet er op los: ‘PVV, FVD en SP zijn tegen banen!’

De VVD zijn in de peilingen bezig met een vrije val naar beneden, en het enige wat ze daar tegen kunnen doen is gewoon door grotesque onzin te verkondigen over andere partijen. Zoals dat een hele rits partijen – waaronder Forum voor Democratie, de PVV, de PvdA en de SP – allemaal “tegen banen” zouden zijn.

Je moet er het lef maar voor hebben. Zelf een absurd strikt stikstofbeleid voeren waarmee de ene na de andere sector op de tocht wordt gezet. Maar vervolgens andere partijen verwijten, dat wanneer zij de oplossing bizar vinden omdat het zelfgeschapen probleem dat ook is, dat zij zogenaamd de Nederlandse werkgelegenheid de vernieling in helpen. De VVD kan dat, met misschien wel de meest schandalige “meme” van heel 2019. Vanochtend zag-ie het levenslicht:

EMDdSvUXUAABn4j

De liberale regeringspartij schreef er bij: “Er is in de Eerste Kamer gestemd over de Spoedwet Aanpak Stikstof. Wij vinden banen en bouwers te belangrijk om links te laten liggen…” Mooi is dat, hè? Jezelf ineens presenteren als de grote redder van alle bouwers en boeren. Precies nadat je ze eerst zelf op stang hebt gejaagd door de ene sector een enorme inkrimping van de veestapel door de strot te duwen, en de andere eerst bijna failliet te laten gaan.

Ja, zo kan ik inderdaad ook heel makkelijk iemands reddende engel worden. Eerst iemand van een klif aflazeren, en vervolgens triomfantelijk met de reddingshelikopter die persoon komen redden uit de leeuwenkuil er onder. En dan zeggen dat mensen die het tafereel met gefronsde wenkbrauwen en stijgende verbazing staan te kijken eigenlijk willen dat de hele mensheid door leven verzwolgen wordt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. Bijenzwerm

  Het ene flut stukje na het andere flut stukje van de hand van de ‘journalist’ Tim.
  En dan heeft dds huistr@l hier nog steeds vrijspel(waarschijnlijk iemand van de redactie voor de clicks) nog nooit zoveel nieuwe nicks gezien met de woordkeuze en dedain van de huistr@l.
  Voorlopig voor bijenzwerm geen dds meer, er zijn nog genoeg andere sites waar je gewoon normaal kan rreaguren en debateren zonder gestalkt te worden door debiele trollennicks.
  Adieu

  1. Jozias Visser

   Jammer Bijenzwerm, jouw hulp werd gewaardeerd.

  2. Mycase

   MIjn idee @bijenzwerm hier is het leed geschied laat mooi dood gaan ze willen hier niet anders net wat je zeg genoeg andere sites

   1. Watcher

    JankerT

  3. Che

   Haha die Lugar is mij er een, ontelbare nicks en maar zeggen adieu.
   Lijkt Heintje Davids wel

   1. weer opnieuw

    lijkt wel een stront vlek

 2. Timber

  Dit is echt te gek voor woorden. Verkiezingen NU!

  1. Che

   Verkiezingen ?
   Mag je hopen dat PVV en FVD minstens 70 zetels halen.
   SGP en 50+ als aanvulling.

 3. Gewoon werken

  Toe aan een nieuwe schep denk ik want die gasten blijven maar graven naar hun eigen graf

 4. Meriadoc Brandebok

  In de kern heeft de VVD een punt. De tegenstemmers houden liever vast aan het eigen gelijk, in plaats van een voorstem te geven om de bouw weer te doen starten. De tegenstemmers zetten banen op de tocht, de voorstemmers garanderen deze.

  Onthoudt dat, als je naar de stembus gaat, bouwer.

  1. Mieremet

   Heb jij nou inmiddels niet een verschrikkelijke hekel aan jezelf,? je zou het wel moeten hebben, wat een klootzak ben jij.

   1. Che

    Zo herkent men extreem rechts.

    1. Jozias Visser

     Che?

    2. weer opnieuw

     hoe ? waar ? weslie ? stront vlek !

    3. Bosche draak

     Alweer zo’n randdebiel die overal extreem ziet.
     Ga met de blokjes spelen kneus!

  2. Kretoloog

   Fakenews van Brandebok, maar dat is niet ongewoon.

   Wilders kwam begin november al met een noodwet om de boeren en bouwers weer aan de slag te helpen. Dit idee werd niet alleen gesteund door rechts (FvD, SGP) maar ook door links (GL, PvdA, SP). De regeringspartijen, met de VVD voorop, waren er echter als de kippen bij om dit PVV-voorstel af te schieten.

   1,5 maand later presenteert het kabinet een verwaterde versie van het noodplan. Daar schieten de boeren en bouwers weinig mee op. Terecht dat PVV, FvD en nog wat kritische partijen deze noodwet niet willen steunen. Uitslag stemming in Eerste Kamer 38 – 37 (dankzij verrader Henk Otten), daarmee is die wet toch door het parlement aangenomen.

  3. Vliegenvanger

   De Vuile Vieze Donders zetten banen op het spel. Door ondoordachte acties te voeren, zoals het klimaatakkoord, heel die vvd moet een schop onder d’r reet hebben. Wat zijn dat een stel stommelingen. Zakken vullen is het enigste wat ze doen, o,ja ook nog liegen en bedriegen. Nederland de afgrond in helpen, de mensen van alles opdringen. Spaargeld afpakken, ze kleden de mensen totaal uit.
   Gelukszoekers binnen halen, waar wij voor moeten doorwerken tot ons 67 jaar. Wij moeten er voor bloeden. Zelf willen ze loonsverhoging en de bejaarden laten ze creperen. Dat is de VVD. Schorem van de bovenste plank. Weg met de vvd, stem straks voor partijen die wel om de burgers geven.
   Oplichters lopen er genoeg rond hier.
   Stem FvD of PVV.

 5. Kretoloog

  De VVD kent geen moraal. Dat moet na 9 jaar Rutte toch tot ieder weldenkend mens (m/v) doorgedrongen zijn.

  1. Che

   Je projecteert.

   1. Kretoloog

    Wesley returns?

    1. Jozias Visser

     Jazeker, Wesley returned.

   2. Mycase

    hahahaahahahahahaahahahahhahhhahahhhaahhahha malloot hahahahahhaahahhaahhahaahhahhahahah

 6. Original NL

  Iemand met een kluitje in het riet sturen,
  dat is wat dit noodwetje is.
  Onthoudt dat, als je naar de stembus gaat, bouwer en boer!
  Uw eigen ” volksvertegenwoordiging” speelt met uw bestaan!

 7. weer opnieuw

  Ach pinokkio rutte , krijg nog 1000 euro per jaar van die clown

  stem sociaal , stem PVV

  1. Original NL

   En ik krijg nog een paar duizend kwartjes van kok, die andere linkse smeerlap!

 8. Pescador

  ik snap niet dat er niet meer mensen opstaan rutte maakt nederland helemaal kapot , door zijn beleid komen er niet meer maar minder banen dat ziet iedereen behalve dit graai kabinet vol met landverraders.

 9. P. Breetveld

  Banen? Welke banen? Als er wat te doen is halen werkgevers liever goedkope krachten uit het buitenland. Politie en defensie zijn kapot bezuinigd en zijn het lachertje van de rest geworden. Zorg medewerkers worden door alle overbodige regels weggepest. Het enige wat hier nog loont is met je lelijke smoel op de tv komen bij de NPO en dom lullen over rechts extremistische fascisten die negers en moslims niet genoeg willen knuffelen en verafgoden. Terwijl het gewoon over normale werkende mensen gaat met hun dagelijkse zorgen en dingen. O wee als ze zwarte piet leuk vinden voor hun kinderen. Dan breekt de pl€&ris los in dat kleffe Hilversum. Platgooien dat mediapark en een parkeerplaats van maken.

  1. AS210854

   P, ++++++++++++++++++

  2. weer opnieuw

   P uw sc-iptie is ruim voldoende , derhalve bent u cum laude geslaagd zonder toekenning van een cijfer

 10. Abraham50

  Anne Sophe Schillersdorf of autismespectrumstoornis (ASS) is een ontwikkelingsstoornis waarbij de informatieverwerking in de hersenen verstoord is. ASS begint op jonge leeftijd en speelt het gehele leven een rol. Het heeft gevolgen voor vele aspecten van het leven, zowel voor het kind als zijn omgeving. Vaak gebruikt men de term autisme als men eigenlijk een autismespectrumstoornis bedoelt. (Klassiek) autisme is echter een vorm van ASS. Andere vormen zijn: het syndroom van Asperger en PDD-NOS.

 11. Abraham50

  Sterk geschreven Tim. Groep Otten toch?

 12. Duckday

  STEM GEWOON PVV OF FvD dan zijn we van pipo verlost

  Breek het Kartel

 13. Tman

  “PVV, FVD en SP zijn tegen banen”
  Wellicht tegen de zeer kort durende banen in de zonnepanelen, windmolens, auto accu en laadpalen industrie!

 14. P. Breetveld

  Banen? Voor wie?
  In het geval de door dat leipe Zweedse grietje voorspelde apocalyps losbreekt zijn politici de laatste die het volk nodig heeft. Ja, misschien om stoffelijke overschotten te bergen enz. Artsen, militairen, bouwvakkers, ingenieurs, industrie techneuten hebben we dan nodig. Geen mooie gladde praatjesmakers die liggen te janken over pikloze mannetjes en worstloze vrouwtjes of op straat gegooide illegalen

 15. RvdBe

  Rutte creëert een probleem, anderen moeten dat oplossen, hij claimt succes en noemt zichzelf een goed leider.
  Partijen die hier niet aan wensen deel te nemen zet hij weg als dwarsliggers en dus de schuldigen.
  Gaaf land hebben we toch.
  Trump is gek

 16. Response

  VVD tegen Nederland!

 17. Willem Bever

  Daaaag Tim…..opzouten

  1. Politiek Profeet

   Tim Tim, foei foei, deze week geen halalkoekje bij je wekelijkse sessie op de bank bij Klaver en co…

  2. Jozias Visser

   Willem Bever?

 18. ReneR

  Rutte, vuile huichelende leugenaar. Oprotten, smerige landverrader. VVD, pvda, groenlinks, kutpartijen, met allemaal liegende, achter de ellebogen, bruinwerkende luie klootzakken. Opritten. Ik ben dit kabinet, met deze landverradende huichelaars zo intens zat. Ik kots gewoon van dit volk. Bah. Ga weg. Zaak in de stront. Leugenaars!!!

 19. Johan voorjaar

  Vergeet de PFAS niet ingebracht door D66.
  Niet alleen bouwers en infra heeft er last van, nee ook de Aviko’s en McCain’s, Lay’s van deze wereld hebben last van PFAS.

  Ze kunnen nergens meer heen met hun van aardappels gesproeide grond.
  Hele bergen grond staan er op hun terreinen inmiddels.

 20. marco kruidenberg

  Echt? Wat een hufterige smeerlapperige framing taktiek

 21. Lex

  Het begint aardig te rommelen binnen het kabinet door het stikstof beleid. Het rommelt wat mij betreft nog lang niet genoeg want het kabinet is nog niet gevallen.

  Ik hoop toch zo dat die stikstof tot een knallende ruzie gaat zorgen en er uiteindelijk een kabinetscrisis gaat komen en uiteindelijk de lang gehoopte kabinet val.

  Trouwens Ongehoord Nederland heeft inmiddels 49865 leden nog 135 te gaan.
  dan nog 10% extra voor ongeldige leden. 55.000 wie weet word dat ook nog gehaald.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.