Wilders maakt zich zorgen over z’n veiligheid na wéér nieuwe moordlustige fatwafilmpjes uit Pakistan: ‘Vreselijk!’

De PVV-leider begint zich zorgen te maken om zijn veiligheid. Ondanks dat hij rond de klok bewaking krijgt van een heel peloton sterke jongens, wordt de situatie rondom zijn gezondheid “in toenemende mate onveilig,” zo zegt de oppositieleider op Twitter. Aanleiding is dat vanuit Pakistan de radicale en haatdragende retoriek maar blijft toenemen.

Geert Wilders maakt alleen geen grappen meer over de bedreigingen die vanuit Pakistan worden geuit. Een vooraanstaande politieke leider van de TLP-partij, imam Khadim Hussain Rizvi, wil de PVV’er onthoofden en sprak in een videoboodschap zijn fatwa uit over de Nederlandse politicus.

Eerder deed Wilders daar nog enigszins schamper over, door alleen te melden “islamitische terreur,” en er verder geen aandacht te besteden. Maar nu de filmpjes blijven komen, ook in nieuwe uitvoeringen, is het Kamerlid toch wel bezorgd aan het worden. Een islamitische Pakistaanse student deelt nu een filmpje van Rizvi, dat nu ook Engels ondertiteld is. Hij suggereert dat hij intens blij zal zijn als Wilders om het leven komt.

Dat was voor de leider van de grootste oppositiepartij de druppel:

“Weer dat vreselijke fatwa filmpje uit Pakistan, nu zelfs ondertiteld in het engels dit wordt in toenemende mate onfrisser ongemakkelijker en onveiliger.”

Laten we dus hopen dat de NCTV de beveiliging van Wilders goed op orde heeft…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

59 reacties

 1. Wesley Benbow

  Wilders laat nu wekelijks een boertje met het doel in beeld te blijven.

  1. Ego-non-solus

   Hoe laag kun je zijn. Voor WB is geen diepte te diep. Arme man, hoe intens ongelukkig moet je dan zijn.

   1. Vlaswiek

    @Ego-non-solus: Negeren werkt beter. Wat je geen eten geeft groeit ook niet.

    1. Ben-NIET-Groen-L

     Misschien helpt overdreven aardig zijn tegen WB en raakt ie helemaal in het warretje…
     Oh, dat is ie al….
     Hahahaha

   2. Wesley Benbow

    Het gaat goed met me, Ego, ik wijs slechts op de holle mediastrategie van Wilders. De hysterische lading die je er aan toekent is teveel eer.

   3. Veteraan

    @ Ego-non-solus

    Negeer dat slappe, impotente GGZ gevalletje nu eens, het is zo saai om iedere keer weer die onzin te lezen. Sluit je aan bij je mede NIET reaguurders.
    Als je iets over hem kwijt wil kan dat altijd als reactie op een niet Trol.

  2. Jv

   Je spoort echt niet.
   Hopelijk ben jij dan ook een toevallige voorbijganger dat een mes tussen de ribben krijgt.
   Je denkt dat je geen gevaar loopt omdat je het voor dit tuig opneemt, maar je bent, indien je een witte, om in jouw termen te blijven, man bent, net zo goed een hond als ieder andere Nederlander dat geen moslim is.
   Je moet je schamen om dit soort dreigementen te bagatelliseren en dat ook nog uit een land dat waar een leven nog minder waard is dan een druppel water!

   1. Vit

    Die krokodil bijt echt zonder aanzien des persoon.

   2. Wesley Benbow

    “Hopelijk ben jij dan ook een toevallige voorbijganger dat een mes tussen de ribben krijgt.”

    Je bent niet de enige op DDS, Jv, die met moordfantasieeën rondloopt en die ook nog durft uit te braken ook.

    Het blijft natuurlijk akelig primitief maar mogelijk heb je niet meer te bieden.

    1. Hiddema

     Makkelijk scoren in de richting van Jv die zich niet kan beheersen, Wesly. Waar jij niet naar wil kijken is dat Wilders voortdurend met de dood wordt bedreigt door islamitische moordenaars en daarom altijd bewakers om zich heen heeft. Dat is geen pretje voor je idealen.
     Zeg daar eens wat van!!!

     1. Vit

      @ Hiddema

      Wesley heeft onlangs gesolliciteerd bij de marine om tegen de golven te lullen, men was het er roerend over eens dat hij daarbij op zijn plaats is.

     2. Vit

      Ps, waarschijnlijk gaat hij nu zijn hond uitlaten.

     3. Hiddema

      Jij vindt zeker ook dat je niet op Wesly moet reageren maar ik snap dat echt niet. we hoeven het toch niet allemaal met elkaar eens te zijn???

      Vind het juist leuk dat hier ook linksen schrijven.

     4. Vit

      @Hiddema

      Ah nee joh moet je zelf weten en ik begrijp het ook wel want ik ben lange tijd ook zo geweest, het is alleen zonde van je energie want als hij is vast geluld hoor je hem niet meer om even later opnieuw te beginnen, en dat gaat al jaren zo want ik ken hem al zo’n 12 jaar.

     5. Vit

      De enige linksaffer die realistisch is, is Beukman en die ken ik ook al jaren.

     6. Jv

      Hiddema, ik kan mij goed beheersen ondanks de linkse gedrochten die menen dat mensen die anders denken dan het linkse hotemetoten, best bedreigt mogen worden met een onthoofding of wat dan ook!
      Als je de mening bent toegedaan over het feit dat mensen die jaren lang bedreigt worden als normaal beschouwt, dat ben ik de mening toegedaan dat Benbow hopelijk zijn mannetje nog een kee tegen komt.
      Daarbij hoef je niet kleinerend te doen over het feit dat ik mij, volgens u , kwetsbaar opstel door te schrijven dat ik mij volgens u blijkbaar niet kon beheersen.
      Benbow denkt dat ik met moordfantasieeën rondloop, dat zou idd een fantasie zijn, ware her niet dat moorden, uitgevoerd door moslims, schering en inslag zijn. De kans dat Benbow zo’n zgn “verward” persoon tegen het lijf loopt, is dan ook zeer zeker aanwezig.
      Mocht dat zo zijn dan mag hij blij zijn dat hij hier op DDS zijn verhaal hierover nog kwijt kan!

     7. Lefty

      Das zeker geen pretje. Ik hoop voor Baudet dat hij het wat diplomatischer en intelligenter aanpakt.

   3. Dick Plante

    Jv, je hebt gelijk.
    Soms en alleen door dat soort woestijn uitlatingen, hoop ik wel ens dat die schiet partij in die Utrechtse tram wat vaker herhaald worden, alleen dan in Den Haag en wat dichter bij het Binnenhof, het liefst met wat slachtoffers, als jouw toevallige voorbijganger en daar van zo veel mogelijk de aanverwante familie leden die het dichtst bij staan, zuster of zo. Tevens heb ik altijd al de hoop dat die fretten uit het midden oosten en een paar van die geesteszieke graaitrollen opruimen, dan zal de lucht wel iets lichter worden.

  3. rujoleki

   Hopelijk krijg jij een enge ziekte.

  4. toelos

   hierbij heb ik een fatwa uitgesproken over u dwz kijk achterom idioot

 2. Jumping

  Inderdaad Wilders gister gaf ik het al aan.

  Als VN afgevaardigde ben je veilig in dat land.

 3. Vlaswiek

  Zolang hier misbaksels rondhangen die God danken voor de moord op Fortuyn en hopen dat ISIS blijft bestaan heeft meneer Wilders álle reden om zich zorgen te maken. Gelukkig is het politieke tij aan het keren en worden deze linksfascisten langzaam kleiner. Fijn, want het is niet normaal dat we dit blijven pikken!

  1. Jv

   Idd het tij begint te keren.
   Hopelijk zijn we binnen afzienbare tijd van die smerige linkse misbaksel af en kunnen we eindelijk weer een aanvang maken met het opnieuw opbouwen van ons land.
   Dat kan pas als we eerst schoonschip maken en al het linkse tuig, inclusief dat import tuig, op hun plaats te zetten en de linkse media compleet buitenspel zetten.

  2. Dick Plante

   Ja, hopelijk wordt er straks met durf gestemd. Al die geesteszieke graaimarcheerders, daar zijn er genoeg van. Hopelijk is die M2@k R=@@e al zo ver over zijn houdbaarheid datum heen dat zijn apparaten die je moet gebruiken bij het vakje vullen al zover door gerot is dat dat onmogelijk is, anders heeft Nederland kans op een tweede mislukte embryo die leidt aan cyffillus ruttyllus, een geestelijke handicap op het gebied selectief geheugen verlies.

  3. Wesley Benbow

   “Zolang hier misbaksels rondhangen die God danken voor de moord op Fortuyn en hopen dat ISIS blijft bestaan heeft meneer Wilders álle reden om zich zorgen te maken. “

   Als mensen dat vinden is dat inderdaad niet goed te praten.

 4. Scheve Tinus

  Ook in dit draadje doodzwijgen die TROL.

  Geef die stumper geen kans.

  1. Vlaswiek

   “Geef die stumper geen kans.”

   Uiteraard, het slaat aan en werkt als een tierelier.

   🙂

 5. Sergeant Monty

  Misschien kan Wilders een tekenwedstrijd houden om zodoende de moslims er van te overtuigen dat de islam toch geen religie is.

  Zodat moslims hem beter begrijpen.

  1. Vlaswiek

   @Monty: Door de toenemende dreiging, en de uitwerking daarvan, van islam, maakt Wilders zich terecht zorgen. Moslims willen hem helemaal niet begrijpen ze willen hem onthoofden.

   1. Top

    “Willen hem niet begrijpen”? Ze kunnen hem niet begrijpen! Iets met IQ!

    1. Vlaswiek

     @Top: Dat keur ik ook goed!

   2. Sergeant Monty

    Wilders beweert al jaren dat hij dagelijks strijd tegen de islam. Overal op de wereld vraagt hij om gehoor.

    Maar zijn jarenlange strijd is toch niet zo effectief.
    Misschien moet hij het op een andere manier proberen.

    1. Vlaswiek

     “Maar zijn jarenlange strijd is toch niet zo effectief.”

     Daar zijn de meningen gelukkig over verdeeld. De waarschuwing tegen de levensgevaarlijke gevolgen van en door islam kunnen w.m.b. niet vaak genoeg klinken.

    2. Blitzkrieg

     Sergeant Monty : Ik ben absoluut niet tegen moslims, MAAR er zijn wel degelijk serieuze problemen. Terreur, haatimams, haatscholen om zo maar wat dingen te noemen. Merlot zegt hier altijd dat de gematigde islam niet bestaat, en ik geloof dat wel. Er zijn echter wel gematigde moslims.

     Wilders heeft wel degelijk gelijk als hij problemen benoemd, de uitzendingen van nieuwsuur waren werkelijk misselijkmakend. Zoals er gematigde moslims zijn, zo is er ook de duistere kant die doom, haat en verderf predikt.

     Wilders voert inderdaad een strijd, maar het is ook een oneerlijke strijd. Europa heeft namelijk besloten dat onze cultuur bij het grof vuil gezet moet worden, en dat de islam (geforceerd) geimporteerd moet worden en ons moet gaan vervangen/vervagen. Dit zet terecht kwaad bloed bij veel mensen. Wilders aanvallen doe je maar al te graag, wanneer ga je ageren tegen de echte polarisator Europa die bevolkingsgroepen- met kwade opzet – tegen elkaar uitspeelt.

     Dit is precies wat ik bedoel.

     Leaether Strip – Civil disobedience – full version
     h**ps://www.youtube.com/watch?v=PRczskyqbfw

     Lyrics
     Show them what you can do
     Then they won’t ignore you

     March 2 3 4
     Come on!

     We all know why it’s hard to take sides
     When words are used as tools of war
     We always have to look at the face in the mirror
     When the fight is done, you are your own judge

     Boycott – Civil disobedience
     Protest – Civil disobedience

     Come on!

     Politicians use unfair tactics
     To scare the people with convenient lies
     They want two sides to go against each other
     To make us pick the side they want

     Boycott – Civil disobedience
     Protest – Civil disobedience

     If you feed the dying fire of past unrest
     The healing (?) and wars begin
     We shouldn’t take sides, we should fight the source
     And the power is tainted, the victim is you

     March 2 3 4

     Boycott – Civil disobedience
     Protest – Civil disobedience

     1. Sergeant Monty

      “Europa heeft namelijk besloten dat onze cultuur bij het grof vuil gezet moet worden, en dat de islam (geforceerd)”

      Werkelijk?
      Complot denken, mensen angst inboezemen.

     2. Blitzkrieg

      Sergeant Monty :
      Quote : “Complot denken, mensen angst inboezemen.”
      Geloof jij werkelijk dat er iets aan de hand is met het klimaat, of ben je samen met mij van mening dat het hele klimaatgebeuren op niks anders gebaseerd is dan angst-propaganda. Het enige dat ik tot nu toe op TV heb gezien is dat er over tien jaar niks meer is op deze planeet. Nooit is er een publiek debat geweest tussen klimaat alarmisten en klimaat sceptici, of een debat over de kosten of de effectiviteit van klimaatbeleid.

      Zin en onzin van de energietransitie | Theo Wolters
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=NAd6Y3NqB7Q

      Immigratie is “goed” voor Europa omdat het ons verzwakt maar ook doordat de onveiligheid toeneemt. Onze politici staan te springen om ons “zekerheid en veiligheid” te verkopen door het afnemen van privacy en de invoering van china-achtige systemen.

      Het feit dat er gemorreld word aan ons woord-gebruik zou alle facistische alarmbellen moeten doen gaan rinkelen. Wat er nu aan de hand is, is facisme in z’n puurste vorm.

      Dit is geen complot denken, dit is de actualiteit van vandaag. Maar zoals je weet, houd ik van een goede discussie. Graag jouw mening waarom de migratie pomp op maximum is gezet. Doe je best!

     3. Blitzkrieg

      Sergeant Monty :
      De belangrijkste woorden uit deze songtekst voor mij zijn :
      We shouldn’t take sides, we should fight the source
      And the power is tainted, the victim is you

     4. Blitzkrieg

      Sergeant Monty : Tekst geleend van weer opnieuw.
      Geef toe, Europa heeft een warme relaties met moslims. In het algemeen kan je stellen dat de blanke man vervangen dient te worden.

      Resolutie 1743 Raad van Europa!
      Hier in het kort zwart op wit:
      1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
      1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
      1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
      1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
      1743-11: De islam is een religie van vrede.
      1743-12: Haat zaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
      1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
      1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
      1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
      1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
      1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
      1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamologie te bestrijden en de islam te promoten.

     5. Sergeant Monty

      @Blitzkrieg
      “In het algemeen kan je stellen dat de blanke man vervangen dient te worden”

      Dus jij denkt werkelijk dat er binnenkort bij jou op de deur wordt geklopt met de mededeling dat jou tijd gekomen is.
      Om Nederland te verlaten, niet goedschiks dan wel kwaadschiks.

     6. Blitzkrieg

      Sergeant Monty : Ik geloof niet dat ze me binnenkort van het bed af lichten, ik geloof dat ik binnenkort (1 generatie, hooguit 2) een minderheid ben in mijn eigen land (sorry, federaal Europa). In dit land/staat zal ik nog maar weinig herkennen van wat ooit het eigene is geweest, tenminste dat is het plan.

      Dit is geen natuurlijk verloop maar gerichte vervangingspolitiek. Europa heeft grote plannen, Afrika moet ook lid worden van de unie. De autochtone bewoners van Europa staan heus niet te springen om een heel Afrikaans continent te verwelkomen en financieel gelijk gesteld te worden aan de gemiddelde rimboe bewoner, en geobserveerd te worden door systemen waar China op dit moment alleen nog van kan dromen.

      EU-overlord Guy Verhofstadt wil Europa samenvoegen met Afrika: ‘Enorm onbenut potentieel!’
      h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/eu-overlord-guy-verhofstadt-wil-europa-samenvoegen-met-afrika-enorm-onbenut-potentieel/

      Mijn vraag aan jou staat nog steeds open, “Graag jouw mening waarom de migratie pomp op maximum is gezet.”

 6. NoDoubt

  Je kunt natuurlijk ook je kop in het zand steken. In de Koran staat dat als je ´ongelovigen´ afmaakt en je komt daarbij om het leven, je wordt beloond met 77 maagden. Wilders offert zijn vrijheid op omdat er een Fatwah is uitgesproken vanuit een ´geloof´dat zich noemt een ´religie´van ´vrede´. Eén ding is zeker, de islam accepteert geen democratie en geen andere ´geloven´. U mag kiezen die ´gekke´Wilders of de islam. Ook met zijn ´boertje´

 7. DidiMadloba

  Denkt-ie soms dat moslims van hem gaan houden als hij ze dag in dag uit verkettert?

 8. Jack Flash

  Nog steeds linkse klootzakken die dit fatwa weigeren te veroordelen hier.
  Wat een slaapkoppen. Het zouden 80 jaar geleden NSB’ers zijn geweest.

  1. Pijnstiller

   Beste Jack,
   De meeste NSB-ers hebben zich later gewoon bij het kartel aangesloten. Kijk naar Dries van Agt, draaide er zijn hand niet voor om om Molukkers te laten liquideren (vergelijkbaar met decembermoorden). Is er ooit een rechter of politicus die hem daarop heeft aangesproken? Wanneer Dolle Dries de kans had gekregen had hij gepoogd om Nederland vrij van Joodse burgers te krijgen. Die achterbakse antisemiet. Net als die trol die op dit forum zijn diaree telkens weer onder een andere alias uitstort

   1. Lefty

    Van 8 is geen antisemiet maar heeft wel kritiek op het beleid van Israel mbt de west-bank. Als je dat niet kunt onderscheiden is het einde zoek.

  2. Wesley Benbow

   Als er linkse klootzakken zijn die deze fatwa en andere bedreigingen jegens Wilders niet veroordelen dan is dat inderdaad niet goed te praten.

   Op welke ‘linkse klootzakken’ doelt Jack overigens?

   1. Wesley Benbow

    Altijd merkwaardig dat dit soort vragen nooit worden beantwoord.

    1. Vit

     Nou oké dan laat ik nog een keer reageren, omdat wij jou kennen. En ik bedoel punt

    2. Bosche draak

     Je zou bijna denken dat ze hun tijd niet willen verspillen aan een ziekende kinderlokker?

   2. Bosche draak

    Kijk maar eens in de spiegel

 9. Bunky01

  Wel opmerkelijk dat de vertegenwoordigers van de zogenaamde gematigde Islam zich zo weinig of in het geheel niet ageren tegen deze verwerpelijke haat uitspraken. Ik zou zeggen wie zwijgt stemt toe. Het wordt hoog tijd dat er is een fahtwa over hen wordt uitgeroepen.

 10. Veteraan

  Tja, Pakistan. Is al een verloren zaak want Islam virus.
  Neutronenbom erop en vakantiepark van maken, scheelt ook veel uitstoot.

 11. claus

  Waarom ignoreren sommige reaguurders dat Wesley Benbah als stemmingmaker functioneert voor de DDS redactie?
  Het is écht zo!

 12. Jack Flash

  Beste claus. U zegt iets wat ik een poos geleden vanuit mijzelf ook wel eens dacht.
  Als het waar is wat u zegt zou dat een verklaring kunnen zijn voor deze in mijn ogen bizarre reaguurder.
  Doch zolang het niet als feit is vast te stellen blijft het voor mij een insinuatie met optie tot werkelijkheid.

 13. ReneR

  Volgens mij is dit een oorlog verklaring van Pakistan naar de VN. Wilders zit in het kabinet. Een dergelijke doods verklaring naar eenb Nederlands politicus is dus een oorlogsverklaring. Die betreft dan direct de hele VN.

 14. Gerlos

  Kan je verwachten van die islamitische geloofs fanaten die nog in sprookjes geloven

 15. weer opnieuw

  de islam is een verwerpelijke totalitaire ideologie en moet verbannen worden uit het westen

 16. Michael M

  Onthoofding. Dus dit is eigenlijk wat je te wachten staat? Dus als van de 17 miljoen inwoners 5 miljoen mensen in Nederland kritisch zijn of kritiek hebben dan staat dit ze te wachten. Lekkere extreem zieke figuren leven er op de wereld dat een ander wilt onthoofden? Dat bloedhaat is de Duivel.

 17. Michael M

  Wesley, heb je geen werk?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.