AD begint 2020 met aanval op Thierry Baudet door middel van vermoeiende opgewarmde Henk Otten-prak

Het Algemeen Dagblad kon het niet laten om 2020 te beginnen door nog eens uitgebreid oude koeien uit de sloot te halen en als zoveelste medium op rij nog even Henk Otten-gate aan te halen bij Thierry Baudet.

December zal het drukste jaar zijn geweest in de agenda van de zetelroofsenator Henk Otten. Niet alleen mocht hij op de koffie komen in het Torentje om daarna de lakei van de VVD te worden, maar ook zat de voormalige kompaan van Thierry Baudet ineens in alle talkshows en radiouitzendingen. Zogezegd om het jaar nog eens door te nemen, maar eigenlijk om zijn oude partij Forum voor Democratie nog eens een paar trappen na te geven. Dat was van de zomer wel gebeurd, toen Otten daadwerkelijk uit FVD gezet werd. Maar hé: dat kon allemaal nog even dunnetjes worden overgedaan.

Het Algemeen Dagblad is laat op het feestje gearriveerd, maar doet zeker niet onder voor de strapatsen van WNL, EenVandaag, en anderen. En komt nog eens met een uitgebreid Thierry Baudet/2019-jaaroverzicht. En wie speelt daarin de hoofdrol? Jawel hoor, meneertje Hendrikus Frikandellus Otten. Check:

“Naar de buitenwacht probeert Baudet uit te stralen dat de rust met zijn ingrijpen is wedergekeerd, maar de voortdurende onrust sijpelt wel degelijk naar buiten.

Zo zeggen de Baudetianen dat Otten ‘overheersend’ is, ‘alles naar zijn hand zet’ en als ‘een dictator’ de boel bestiert, terwijl hij dus ook nog ‘de eigen zakken vult met partijgeld’. Er wordt zelfs een gerucht verspreid dat Otten de planten die Baudet had aangeschaft voor de FvD-kamers in het parlement heeft laten afsterven. Omdat Otten moeite zou hebben gehad met de kostprijs van 9000 euro, zou hij er een fles witte wijn in hebben gekieperd, om ze te laten vergaan.

Het kamp-Otten laat zich al evenmin onbetuigd. Baudet zou met het afstoten van Otten allemaal ‘ja-knikkers om zich heen verzamelen’. Stuk voor stuk ‘fanboys’ om zijn ‘narcistische persoonlijkheid’ voortdurend ‘bevestiging’ te ‘voeden’.”

En zo gaat dat artikel ook nog wel even door. Zullen we zeggen – beste media – 2020 wordt gewoon gastvrij, dus daarmee ook Henk Otten-vrij? Tenzij hij natuurlijk weer het loophondje van de VVD speelt, werp dan zoveel spotlights als je kan op deze politieke charlatan. Maar Henk Otten de eeuwige Baudet-criticaster? Dat hebben we nu met z’n allen wel gehoord, hoor.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Robert75

  Is toch 100 % waar. Er wordt veel gesuggereerd over Otten maar geen enkel bewijs is door Baudet naar buiten gebracht. Alleen een intern onderzoek door dezelfde partij die hem er uit geknikkerd heeft.

 2. EU kok

  Het artikel zojuist gelezen.
  Misschien niet leuk voor Tim, maar ik heb geen onwaarheid in het artikel kunnen ontdekken.
  Zetelrover?
  Neen, Baudet is een zetelafstoter, dat is wat anders.
  Wilders, die heeft wel zijn zetel geroofd, die vertrok zelf, incl blauw stoeltje.

  1. Hard

   EU kok?

 3. Kretoloog

  Het is bij het AD net als bij DDS: een artikel over Baudet van het Forum scoort beter dan 1 over Heerma van het CDA. Want die laatste boeit helemaal niemand.

 4. Gewoon werken

  Zelden zulk dom volk gezien en meningen gelezen dan op deze site.
  Zelfs deze redactie met hun eigen trollen,ook de nos nu.nl ad etc allemaal ziektes ik zou zeggen ga zo door mensen.

  1. Kretoloog

   He, ga jij eens gewoon werken, in plaats van hier op DDS rond te hangen.

   1. Gewoon werken

    Idd kan me tijd beter gebruiken aangzien jij de hele dag niks uit voert en wij aan de bak moeten om jou leven te kunnen bekostigen
    Stuk verdriet.

    Pleur op met deze onzin allemaal pvv fvd de grootste straks kan niet wachten tot het linkse kliekjes aan het janken zijn

   2. Rosasolis

    @Kretoloog. Je ouwe DDS vriendin, ik ben er helemaal met je eens. Laten de trollen Een dag werken voordat ze klachten tegen onze regering op deze site schrijven.

  2. henkie

   @gewoon werken

   Naast u, zijn op dit forum veel intelligente mensen actief, die hun, naar uw mening “domme meningen” gelukkig niet uitsluitend alhier uiten, maar ook op de werkvloer, in het openbaar. Hun bevinding is, dat naast een groep fanatieke waarheidsontkenners, een steeds grotere groep zich kan vinden in de kritische anti-partijkartel opvattingen.

   Ook buiten dit medium wordt het advies, stem PVV, FvD steeds vaker gehoord.

 5. JochemX

  Otten is niets meer of minder dan een VVD-intrigant. Stalin had het vroeger niet veel beter dan de VVD gedaan.

  1. Grote Trek

   Heb je met hem samengewerkt?

 6. Bullshit15

  Zo zie je maar weer misdaad loont geld steelen zetel roven die hufter zou negeerd moeten worden in plaats daarvan krijgt die oen overal een podium van die linkse raten stem fvd of PVV in uit de eu

  1. Blitzkrieg

   Bullshit15 : Op een gegeven moment kan je het prakje niet meer opwarmen, je lichaam gaat op een gegeven moment vanzelf anti-stoffen ontwikkelen.

 7. Nep

  Hier is geen woord gelogen. Laat Baudet zijn beweringen maar hard maken. Charlatan!

  1. Johnsen

   Inderdaad Baudet is een charlatan!

   1. DidiMadloba

    Iedereen zou op z’n tijd wel charlatan willen zijn. Het klinkt bijna naar afgunst.

 8. marco kruidenberg

  Thierry moet hier niet van wakker liggen en Otten moet proberen op zijn eigen inhoud wat te bereiken. Journalisten blijven altijd naar relletjes zoeken, dat zijn een soort vlooien op zoek naar bloed. Vandaar de bijnaam “luis in de pels waarschijnlijk”. Even krabben en doorgaan!!

 9. Henk Albarda

  De FvD haters hebben hun kop diep in het zand gehad op diverse momenten in 2019. Robert Bor, onafhankelijk financieel journalist heeft via de Otten accountant en de FvD accountant achterhaald dat Otten zelfs veel meer dan Eur 30.000,– uit de FvD kas heeft laten ‘wegsijpelen’.
  Aangezien de rechterlijke macht wordt gerund door Rutte, Otten en Klaver, heeft het geen enkele zin aangifte te doen, alleen aanklachten door Groen Links en d66 (evt VVD) worden door onze linkse rechters in behandeling genomen.
  Dus, Robert75 en andere FvD haters, jullie brengen ALWEER fakenieuws hier op DDS.

  1. DidiMadloba

   U visie op onze rechterlijke macht is ook volstrekt “fake news”.

   1. Blitzkrieg

    DidiMadloba : Bij fake news moet ik altijd aan de NOS denken, ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

    NOS is the Dutch CNN | Biased News in Holland
    h**ps://www.youtube.com/watch?v=Ht-4NOtlO6A

 10. DidiMadloba

  Otten heeft wel degelijk een punt. Baudet trok – net als ooit Pim Fortuyn – veel mensen aan die wel wat vernieuwing in het landsbestuur wensten. Maar die werden teleurgesteld door de ijdele luchtfietserij van Baudet. Net als destijds bij de Groenen onderscheidden zich “Realo’s” en “Fundi’s”. Otten representeert bij uitstek de “Realo’s”. Of hij het zal maken is de vraag, en of we mettertijd rouwig moeten zijn om zijn bijna onvermijdelijke vertrek nog meer.
  Zakenlui (zoals Otten) slagen zelden in de politiek, omdat ze niet begrijpen dat een zekere inefficiëntie inherent is aan democratie, en de ultieme consequentie, een dictatuur, niet haalbaar is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.