Alles komt goed, heus! Want Diederik Samsom (PvdA) zegt dat uw energierekening écht niet gaat stijgen. Serieus!

De op Mark Rutte na betrouwbaarste man van Nederland zegt dat uw energierekening niet meer zal stijgen. Nou, als Diederik Samsom het zegt, dan komt het wel goed. Toch? Tóch?!

Van Diederik Samsom (u weet wel, de man die de PvdA deed instorten naar 9 zetels, maar vlak daarvoor de benen nam dus er door niemand voor werd aangekeken) hebben we al een tijdje niet echt meer iets gehoord. Er was iets met klimaattafels, en die zorgen dat u flink op kosten wordt gejaagd. Maar daarna was het weer stil rondom Samsom.

Maar vrees niet, want onze Kale Verlosser is nog altijd up and running. Hij heeft een nieuw partijkartelbaantje gevonden als kabinetschef van niemand minder dan Frans Timmermans. Lekker belastingvrij cashen in Europa bij een collega-PvdA’er: altijd prettig, natuurlijk.

En ook voor ons gewone Nederlanders die wél blauwe enveloppen toegestuurd krijgen heeft Samsom goed nieuws. We gaan geen hogere energierekeningen betalen. Alles blijft goedkoop (soort van, dan) en noch Brussel, noch de PvdA zullen ons op kosten jagen. Hoera:

“Nederlandse huishoudens hoeven er niet bang voor te zijn dat hun energierekening de komende jaren zal stijgen als de Europese Commissie met een pakket aan klimaatmaatregelen komt. Dat zegt althans Diederik Samsom, de kabinetschef van Eurocommissaris Frans Timmermans, in een interview met RTL Z.

Timmermans is binnen de nieuwe Europese Commissie verantwoordelijk voor de Green Deal, die ervoor moet zorgen dat Europa binnen dertig jaar klimaatneutraal is. Zo wordt vliegen duurder, het gebruik van een elektrische auto gestimuleerd en moeten huizen duurzamer worden gemaakt.”

De man die vijf jaar in een kabinet zat met die VVD-lachebek, die ons €1000 extra beloofde én geen cent meer naar de Grieken, geeft er zijn woord voor. Dus bent u ongerust? Nergens voor nodig! Samsom en de PvdA zijn ’s werelds meest betrouwbare uitvindingen sinds ducttape!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. henk43

  Samsom was 1 van de weinigen die in 2012 voor de verkiezingen geen belofte deed (er moest fors bezuinigd worden en Wilders was daar voor weggelopen).
  “Het enige wat ik kan beloven is dat ik de laagst betaalden zoveel mogelijk ga ontzien” zo sprak hij.Dit is jammer genoeg niet helemaal gelukt maar hij kan niet van valse beloftes beschuldigd worden.

  1. CLoVis

   Dan wordt het dus nu de eerste keer (en dat het uitkomt).

  2. Duckday

   Wilders is niet weggelopen het CDA was de grootste boosdoener. Wilders kwam op voor zijn stemmers

   1. Fonz

    Precies Duckday, als Wilders mee was gegaan had het net als de PvdA onderuit gegaan en daar is Wilders niet ingestonken..

    1. Hard

     @Fonz: Heb jij op Samsom gestemd?

  3. nu ik

   samson was toch de man van de uitspraak “dit kabinet gunt elkaar wat ” Zijn deel van de gunsten heeft ie vakkundig gesloopt of verwaarloosd. Daarna kwamen de leugens om anderen de zwarte piet toe te spelen.

   swamzon en spekman 1 leugenfabriek in het regisseren van het toneelstuk “nivelleren is een feest.”

  4. Shadow1100

   Wilders wilde niet een kabinet ondersteunen dat WEER de ouderen vreselijk wilde korten. Dat is iets anders dan weglopen!

 2. Baron von Munchhausen

  Verkiezingen op komst?
  Als een linkse Miljonair iets verkondigd: “Boer pas op uw kippen!”

  1. CLoVis

   Nomea illi mendax.

   1. Tguard

    Idd

 3. ikweetwatikwil

  Een PvdAer Zegt mij genoeg.Hebben het land verkwanselt aan asielzoekers . En dat voor stemmen. Wat hebben ze bereikt? Een buitenlandse partij , een moslim partij in de 2de kamer. Dat is niet te vergeven. Weg met de Partij voor de asielzoekers.

 4. FJ

  Hij heeft waarschijnlijk gelijk, want je wordt straks gedwongen te investeren in zonnepanelen en warmtepompen, ja, dan gaat de energierekening direct niet omhoog, maar indirect wel door de terugverdientijd.
  Dit is ook nog eens afhankelijk van de ontwikkeling van de energieheffing, want de Nederlandse ambtenaren hebben alleen maar druk, dus er moet steeds meer geld op tafel komen.
  Een schop onder de kop zou beter zijn, maar een luie cultuur verander je niet zo 1,2,3.
  Belastingen gaan toch wel omhoog, ondanks sat ze tot de hoogste in Europa behoren.

 5. Watcher

  Het altijd prijs schieten bij DDS.

  Tim, was je handen, schone onderbroek aan en vraag je grote vriend Baudet om een plaats op de kieslijst.

  NR 7 t/m 12 is een veilige plek.
  Geen ranzige stukjes meer hoeven te schrijven voor DDS en voor jaren een goede boterham.

  Toon je een echte FvD’r, je kunt het…………

  1. bifbof

   Zou leuk zijn om te weten WAT u dan precies watcht . Is het geheim of zo ? Of is het schaamte ? Zo mogelijk meer info zou fijn zijn .

 6. C.A.Barstow

  Verachtelijke smerig linkse huichelaar!
  De volledige kosten van die klimaat krankzinnigheid/debiele energie transitie komt op het bordje van de gewone man terecht, let op mijn woorden.

  Stem FvD/PVV.

 7. Jack Flash

  Ik heb afgelopen herfst mijn zolderdak geisoleerd. 55 vierkante meter op eigen kosten uiteraard. Ik moet zeggen; Je merkt het wel maar ik ben al blij als ik de verhoging van de energierekening een beetje gecompenseerd krijg.

 8. Kristalix

  Ohjee. Diederik Zwamzoon? Zonder dwangbuis en ballgag? Hielp Nederland al eerder naar de klote.

 9. nu ik

  HAHAHAHA , onze nivelleringsclown komt weer met loze beloften , de partij van de ambtenarren is het meest verachtelijke linkse instrument denkbaar. Deze salon socialisten zijn het gif voor de maatschappij met hun verachtelijke nivelleringsbeleid. Een grote overheid met veel ambtenarren en ivoren paleizen. jaja , de partij voor de allochtoon is er echt voor de werkende belasting betalende burger

  🙂 🙂

  stem sociaal , stem PVV

 10. Baron von Munchhausen

  Clovis 3 uurtjes terug

  “……..Nomex illi mendax……”
  Et praedator!!!

 11. Michael M

  Niet onze vriend, Diedeledoki Samson Sambal. Hij is het Pinokkio broertje van Mark Rutte en zit er ook diep in, met zen leugens.

 12. Michael M

  Het complete vriendjespolitiek kartel PVDA, CDA, VVD, GL, D66 rijken de burger een hand uit? Ze zitten er niet voor u. Ze zijn er om uw belastingcenten te innen. Na 50 jaar moet het doordringen.

 13. JeMoerigeHoeder

  Dat deze loser nog een publiekelijke baan heeft zegt genoeg.

 14. Hendrie1963

  En daarom zit hij ook niet meer in de politiek.

 15. Original NL

  Mijn elektriciteits rekening is binnen..180 euri hoger dan vorig jaar…en dan heb ik de rekening van de stadsverwarming nog niet eens binnen…
  Stem pvda , d66, gr links, vvd, cda..voor hogere energie belastingen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.