Annabel Nanninga (FVD) pakt hysterisch links Amsterdam aan voor massale Corona-mondkapjes: ‘Ze zijn knettergek!’

Volgens FVD-raadslid en -senator Annabel Nanninga zijn ze in de hoofdstad Amsterdam “knettergek” geworden, omdat er al allemaal lui met mondkapjes rondlopen in en om treinstations. Er is nog geen enkele patiënt van het coronavirus in Nederland geconstateerd, maar toch loopt iedereen al helemaal hysterisch te doen. Nanninga ziet het met passend leedvermaak aan.

Het coronavirus slaat wereldwijd hard om zich heen, met name in China en Zuidoost-Azië. In Europa zijn pas een handjevol gevallen bekend, en nog niemand in Nederland. Toch zien linkse pro-globalistische inwoners van Amsterdam hun kans schoon om te laten zien dat ze én op de hoogte zijn van buitenland nieuws (schouderklopje!) en dat ze heel bewust bezig zijn. Dus worden er al op enige schaal mondkapjes gedragen tegen dit beruchte virus dat nog in de verste verten niet in Nederland gesignaleerd is. Twitterfoodie Kayotic Kitchen en haar wederhelft verwonderden zich erover:

“Mijn man laat me net weten dat hij vandaag aardig wat mensen met mondkapjes zag op station Bijlmer. Weten ze in A’dam iets dat de rest van ons land nog niet weet, of zijn ze er gewoon knettergek? “

Kayotic kreeg al snel antwoord van Annabel Nanninga, Eerste Kamerlid en Amsterdams gemeenteraadslid voor Forum voor Democratie. Zij zet zo haar vraagtekens bij de zogenaamde wereldwijsheid van inwoners van Mokum, en zoekt het toch maar in een naslagwerk voor geestelijke aandoeningen: “Dat laatste.”

Geen paniek dus, als u vandaag nog langs Amsterdam moet. Er is geen coronavirus uitgebroken. Alleen het ultralinkse hysterievirus. Maar hé: die uitbraak is allesbehalve recent. Dus als u er nog niet door getroffen bent, kunnen we vermoedelijk wel stellen dat u resistent bent.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Michael

  Interessant stukje framing en fake news weer Tim. Klasse.

  1. Agios

   Simpel! Als het bericht je niet bevalt is het framing? Dat komt alleen uit de linkse hoek.

   1. Michael

    Huh?

    Framing omdat:
    Iemand Twitter dat er mensen met mondkapjes rondlopen in, thats it. Nanninga en die twitteraar hebben daar terecht kritiek op, want onzin natuurlijk.

    Tim framed het alsof het komt door “linkse” hysterie. Dat is de fake news en framing. Zijn deze mensen met mondkapjes uitzonderlijk links? Misschien zijn het wel alle FVD stemmen uit Amsterdam, who knows. Niemand weet het, maar Tim framed het. Zo wordt fake news geboren. Bovendien legt hij de mensen een reden in de mond (“willen laten zien dat én op de hoogte zijn én heel bewust bezig zijn”) terwijl niemand weet wat de reden is van het dragen van de mondkapjes bij die mensen.

 2. Bockbeer

  Mondkapjes helpen niks.

 3. Vrijedenkert

  Totale klinkklare onzin, volgens medici en deskundigen helpen mondkapjes niks om te voorkomen dat de ziekte zich verspreid of om te voorkomen dat je het oploopt!
  Aanraken van die mondkapjes betekent besmetting en zou het verspreiden zelfs kunnen verergeren…
  Alleen kap met filter bied zoals men die gebruikt in laboratoria of b.v. gasmaskers bieden echte bescherming!

  ht*ps://www.dvhn.nl/groningen/Hoogleraar-UMCG-over-de-onzin-van-mondkapjes-Tegen-virussen-helpt-het-niet-het-is-een-schijnveiligheid-25290711.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

 4. Bullshit15

  Ja het blíjft een nuchtere meid die annabel prachtig

 5. Agios

  Simpel! Als het bericht je niet bevalt is het framing? Dat komt alleen uit de linkse hoek.

  1. Mar

   Heu?

   h**ps://forumvoordemocratie.nl/actueel/21-keer-geframed

 6. Fortiori

  Is dit een voorbeeld van een ‘rechtse rant’ Waarom moeten wij weten wat Annabel van mondkapjes vindt.

 7. Hermann

  Zijn er ook anti FvD mondkapjes?

  1. Willem Bever

   Hermann

   Die zijn allang op
   daaaaaaaaaaag

 8. fusilier

  In Amsterdam staan ze een beetje ver van hun Schepper af, maar zijn wel bang om dood te gaan. Grote mond,klein hartje.

 9. evil knievel

  N dan te bedenken dat “LINKS” voor globalisme,multiculti,de wereldisvanonsallemaal n wagenwijde open grenzenbeleid is!?!?!?

 10. RvdBe

  Ze halen daar toch zo graag parasieten ed binnen?
  Als er dan een keertje mogelijk een virusje binnen willen komen schieten de groenen in de stress en geld de diversiteit ineens niet meer.

 11. Goudlijster

  Dus, iemand vertelt zijn echtgenote dat hij mondkapjes in de stad zag, deze echtgenote tweette dit en krijgt een bijzonder beknopte reactie van een Fvd mevrouw. Eerstvolgende dat de heer Engelbart doet is dit linken aan “linkse pro-globalisten die willen laten zien dat ze het nieuws volgen” en dat het een ultralinks hysterievirus is. Er is geen enkele ondergrond voor deze beweringen. Tim doet journalistiek helaas geen eer aan.

 12. Lugor

  Maar die Annabel is wel mooi vet rechts.

  1. ZiggyStardust

   250 pond denk ik. Maar doet u hier nu aan fatshaming??? Mag gewoon hoor, over alles en iedereen mag je grappen maken. Humor heeft geen grenzen.

 13. ZiggyStardust

  Timmy, altijd bovenop het nieuws.

 14. nu ik

  En dan nog het de twee belangrijkste factoren,

  1. mondkapjes beschermen nauwelijks
  2. besmette mensen hoeven geen uiterlijke van de ziekte te vertonen.

  hypocriete symboolpolitiek zoals links dagelijks voert. Lekker bangmaken en mensen voeden met nepnieuws en klinkklare onzin.

 15. Lefty

  De kans om aan het coronavirus te overlijden is even groot als bij een standaard griep. Totaal hysterische reacties wereldwijd.

 16. Dropje

  Mijn god, het is weer “FVD pakt aan dag” hoor
  Van echt elke scheet van deze partij wordt een enorm nummer gemaakt, terwijl het in werkelijkheid non nieuws is
  Maar ja, Tim is mu eenmaal een echte Thierry bakvis
  Kan ie ook niet helpen

 17. Zweedse kok

  Echt een dijk van een dame.

 18. Lefty

  De belangrijkste reden om vluchten te annuleren is de verzekering. Geen enkele verzekeringsmaatschappij die instaat voor de mogelijke gevolgen. Het gaat dus vooral om geld, niet om gezondheid. Van PVV, FvD tot SP en alles wat er tussen zit weten dit, maar zwijgen. Stem aub blanco.

  1. Peetjoh

   Van pvv fvd? Je bedoelt vvd cda gl en cu en PvdA denk ik. Pvv en fvd zijn zo en zo voor geen Chinezen . Dat blanco stemmen is een goed idee van je. Zeker voor iedereen die normaal op een landverraders partij stemt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.