Bah! D66-Kamerleden doen vrolijk mee aan achterbakse sliding op FVD-europarlementariër Derk Jan Eppink

Het altijd-prijs-schietenseizoen bij D66 op FVD-europarlementariër Derk Jan Eppink is kennelijk tot geopend verklaard. Op social media doet zelfs een tweetal Kamerleden vrolijk mee aan het belasteren van de Forum-politicus. Van “fucking loser” tot “lafaard”, het kan en mag kennelijk allemaal bij Rob Jettens eurofiele sociaal-liberalen.

Wat D66 ineens ontwikkeld heeft waardoor ze allemaal hun verstand verliezen als ze de Europese FVD-voorman Derk Jan Eppink onder ogen komen? Geen flauw idee. Maar het begon allemaal al met Sigrid Kaags waterdrager Duane van Diest die meende dat de delegatieleider van FVD Europa een “fucking loser” zou zijn. Maar behalve meneertje Duane deden ook enkele D66-Kamerleden mee aan de ambush van Eppink.

We zien hier D66-Kamerlid Rutger Schonis al met een sneaky like-berichtje:

Clipboard01

…en ook D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma (die vorige maand Geert Wilders nog de ‘poedel van Poetin’ noemde) doet mee. Door ook lekker achterbaks een tweetje te liken waarin Derk Jan Eppink belasterd wordt. Ditmaal zou hij een “lafaard” zijn, aldus een VVD66-campagnebobo. Sjoerdsma stond te klappen als een succesvol getrainde Dolfinarium-zeehond:

Clipboard02

Wat zou Rob Jetten toch trots zijn op deze twee tijgers van fractiegenoten, zeg! Te onnozel om zelf iets opbouwends bij te dragen, maar dom inhakken op politieke tegenstanders via een druppelstroom aan like-jes? Nou, dat kunnen de moedige staatslui van de D66-fractie wel. Hans van Mierlo ligt vast te glunderen van trots in z’n graf!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Tguard

  Weer zo een inclusieve partij hahaha tja je zou het eens moeten omkeren. Maar goed Derk Jan Laat het van je afglijden en blijf inhoudelijk!

 2. EU kok

  Eppink, vertegenwoordiger binnen de politiek.
  Wiens brood hij eet, wiens woord hij predikt.

  1. Bockbeer

   EU kok?

  2. JochemX

   Alles goed en wel, maar de vraag blijft aan welke kant Sigrid Kaag staat. Staat ze nog steeds aan de kant van de onderdrukkers?

 3. Bullshit15

  Derk Jan is verstandig genoeg om die trollen maar te latten lullen de d66 ers weten niks ze kunnen niks dan alleen maar uit hun nek lullen
  OP NAAR 0 ZETELS STEM ZE WEG
  STEM FVD OF PVV IN UIT DE EU

  1. EU kok

   STEM FVD OF PVV IN UIT DE EU
   .
   STEM FVD OF PVV IN DE EU
   STEM FVD OF PVV UIT DE EU
   STEM FVD OF PVV IN/UIT* DE EU (*doorhalen wat niet van toepassing is)
   .
   Hopelijk komen die domme D66 er achter wat Bulletje bedoelt.
   Of hij het zelf weet?

   1. Bockbeer

    EU kok?

   2. Fonz

    EU kokje!

    [ ] meer
    [ ] minder minder
    [x] geen

   3. Bullshit15

    Iedereen begrijpt het behalve kol wat een dommerik

 4. Jack Flash

  Gewoon geen gehoor aan geven Derk Jan Eppink.Dat D66 gajes is nog te min dat je er op schijt,piest of kotst.

  1. Riesmog

   Eppie heeft het vuurtje zelf aangestoken, typisch FvD om nu te gaan janken en zich stil te houden.

   1. Fonz

    riesmokje laat hier zijn typisch anti-Nederlandse mening de vrije loop..

 5. Kees

  Als ze het niet meer weten bij d66 gaan ze gewoon wat grof doen, niets van aan trekken.
  Jammer trouwens dat Ollongren weer terugkomt, jammer voor de democratie.

  1. Grote Trek

   Ik kan u zeggen dat ik daar zeer blij om ben.

   1. Fonz

    grote trek is natuurlijk ook een vies smerig d666 figuurtje die hier niet komt om te discussiëren maar, jawel puur om te zuigen…

   2. Bockbeer

    Wesley Grote Trek?

    1. Fonz

     wesley grote trek!

    2. CLoVis

     Wesley rukker

 6. Beukman

  Tja, Eppink. Eerst was hij vierkant voor de EU, daarna werd ie VVD-er om naar een pluchebaantje te hengelen.
  Dat lukte niet. want hij werd te licht bevonden.
  Vervolgens verklaarde hij zich dan maar tegen de EU, en liep over naar FvD.
  De baantjescarrousel waar hij tegen zegt te zijn draait dankzij diezelfde Eppink op volle toeren.
  “Wiens brood men eet….”, lees ik hierboven. Inderdaad.
  De man is een rasechte opportunist. Echt een aanwinst voor Forum.

  1. Meriadoc Brandebok

   Inderdaad, Eppinks principes zijn zo rekkelijk als elastiek. Inmiddels zit de man bij Forum aan de gebruikelijk rechtspopulistische Kaag-bashing te doen – gebruikelijk, want we herinneren ons allen de door rechtspopulistische aangevoerde hetze tegen kaag wel.

   h**ps://saltmines.nl/2017/10/31/extreem-rechts-israel-nederland-de-hetze-tegen-sigrid-kaag-1/

   1. Kretoloog

    Lul niet zo, Brandebok, met je Kaag-bashing. Eppink heeft via Twitter een vraag aan Kaag gesteld. Hij wacht nu op een antwoord. Hoe langer dat uitblijft, hoe ongeloofwaardiger D66 wordt.

    Maar goed, er komt een veel leuker onderwerp aan. D66 wil / krijgt 2 staatssecretarissen voor belastingzaken. De prutsers hadden aan 1 niet genoeg. En dat voor een dienst die niet eens beleid maakt, maar slechts uitvoert. Ze kunnen ook echt helemaal niks bij Dom66.

   2. Beukman

    Goed om eens een overzicht te zien van de hetze die er al jaren lang tegen haar worden gevoerd. En wéér is het een vrouw die het aandurft om niet mee te gaan in de populistisch rechtse politiek correcte retoriek, wat extra woede wekt.

    D66 is mijn partij niet, maar van mij mag ze de volgende MP worden, want het is een kanjer: belezen, ervaren en ontwikkeld.

    1. Meriadoc Brandebok

     @Beukman

     Het is, inderdaad, net als Ollongren een vrouw, D66 en ontwikkeld. Hoewel ze een minister is die maar zelden in het nieuws komt, en een tamelijk saaie bestuurder (geen belediging) nog ook, is ze evengoed het doelwit van rechtspopulistische zwartmakerij. Neem maar een kijkje op Twitter: eindeloos worden afbeeldingen van Kaag in een lang gewaad gedeeld, door de rechtspopulistische accountjes met de tractortjes achter hun nicknaam (van de boerenbedrijven hadden ze nooit iets gehoord, totdat de boeren zich verzetten tegen het kabinet).

 7. Kretoloog

  Het lot van D66 Dordrecht, waar de Turkse moslims de macht hebben gegrepen, zal ook het landelijke D66 nog wel eens treffen. Kaag is al gelieerd aan een moslim. Zij sluist nu Nederlands belastinggeld door naar Hezbollah en Hamas, 2 terreurorganisaties actief in het Midden-Oosten.

 8. Meriadoc Brandebok

  Als je iemand voor rotte vis wilt uitmaken, zoals Eppink dat wilde, mag dat, maar doe dat dan gewoon met open vizier; niet geniepig of insinuerend. En accepteer dat je dan een stoot terugkrijgt.

  Het is misselijkmakend dat Eppink eerst een vieze insinuatie plaatst en de FvD-troepen vervolgens huilie-huilie doen als kamerleden hem een verbale dreun teruggeven.

  1. Vit

   @Meriadoc Brandebok

   “Het is misselijkmakend dat Eppink eerst een vieze insinuatie plaatst en de FvD-troepen vervolgens huilie-huilie doen als kamerleden hem een verbale dreun teruggeven.”

   Hoe dat zo? Het was een normale vraag, maar ik begrijp dat het moeilijk was deze te beantwoorden dus ga je maar schelden.

   1. Beukman

    Nee @Vit, het was een irritante populistische vraag van het kaliber: “Als je moet kiezen tussen bloemkool en de Bee Gees, wat kies je dan?”

    Voor wie was jou trouwens in ’79: voor de Sjah óf voor de demonstranten?”

   2. Meriadoc Brandebok

    @Vit

    Deze tweet was bedoelt om te beschadigen. Waarom denk je dat Eppink deze “vraag” aan Kaag stelt met de suggestie dat zij helemaal gelukkig is met het Iraanse regime?

    Hij spreekt bovendien in de derde persoon, over “ze”. Als men een vraag stelt spreekt men een ander aan met “u” of “jij”. Bovendien laat men bij een onschuldige vraag een insinuatie (“ze is erg stil dezer dagen.”) weg.

    Als hij werkelijk een vraag had willen stellen over het kabinetsstandpunt had hij bij de minister van Buitenlandse Zaken kunnen informeren, of bij de premier, de verantwoordelijke bewindslieden.

 9. Duckday

  Stem PVV of FvD !!!!!!!!!!!!!!!!

  Wat heeft de EU en Euro nu bijgedragen aan WELVAART VOORSPOED Werkgelegenheid
  voor de NORMALE man vrouw in Nederland .
  Wat zijn we er op vooruitgegaan met dit HOOGMOED Waanzin en Belust op macht project!!
  Dus stem gewoon PVV of FvD daarna nl exit

 10. nu ik

  De enige loser in politiek Nederland is d666 die langzaam overgenomen worden door de turken. De sukkeltjes club neem je toch niet serieus met als voorganger de idioot die denkt dat geld zijn co2 uitstoot kan opkopen

  stem sociaal , stem PVV

 11. Response

  De sneuneuzen van club66 hebben kennelijk niets beters te doen. Ach ja, komen ze ook een keer in beeld.

 12. Vliegenvanger

  Dram66 is een partij van onnozele zielen. Ze kwekken maar wat, lullen uit hun nek.
  Ze brengen samen met de VVD Nederland naar de afgrond. Weg met Dram66, de partij van onnozele zielen.

 13. DidiMadloba

  Het zou meer on de stijl van DDS zijn om aan de kaak te stellen dat Eppink inderdaad een schaamteloze baantjesjagers is met een ruggengraat van rubber.

 14. Cesare

  Verder hebben ze bij d666 niets te melden. Geen ideeen, niets. Zelfs hun gekozen burgemeester is verdwenen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.