Bam! Sylvana Simons genadeloos ingemaakt door Shirin Musa: ‘Loopvrouwtje van het salafistische patriarchaat!’

Niemand minder dan vrouwenbeschermer Shirin Musa heeft hard uitgehaald naar BIJ1-frontvrouw Sylvana Simons, die meende het te moeten opnemen voor de meest hardvochtige, meest naar geweld neigende en meest anti-westerse stroming binnen de islam: het salafisme. Voor iemand die opkomt voor de talloze slachtoffers van deze zeloten, is dat onverteerbaar.

Het gebeurt niet vaak dat Sylvana Simons onder vuur wordt genomen door de vrouwenbeweging. Maar als het dan gebeurt, is het ook hard en meer dan terecht. Want ondanks dat Sylvana Simons telkens inclusie predikt en vindt dat alle problemen in ons land ontstaan door het kwaadaardige toedoen heteroseksuele witte mannen. Ietwat gechargeerd misschien, maar het is wel waar het bij haar partij BIJ1 telkens op neerkomt.

Die haat tegen alles wat wit is gaat zelfs zo ver, dat Sylvana Simons het nodig vond om het voor de salafistische pseudo-terreurschool Cornelius Haga op te nemen. Dat zelfs de knetterlinkse Amsterdamse politiek daar zo z’n zorgen bij heeft, noemt Sylvana “islamofobie.” Let wel: het gaat hier dus om extremisten die het gehele vrije Westen afwijzen, een radicale taartpunt van een taartpunt. Maar volgens Sylvana zijn deze extremisten eigenlijk een soort doorsnee moslims.

Dat gaat er echt niet in bij Shirin Musa, die met haar Femmes For Freedom al jaren strijdt tegen wat salafisten en andere conservatieve gelovigen aanrichten bij vrouwen. En hier is dan ineens Sylvana Simons, een ogenschijnlijk vrijgevochten vrouw die toch haar hand in het vuur steekt voor de meest vrouwonvriendelijke stromingen in Nederland. Musa kan er met haar verstand niet bij en pakt het hoofdstedelijke raadslid dan ook hard aan:

“Niet dom, maar gevaarlijk. Keer op keer laat Sylvana zien dat zij aan de verkeerde kant staat: loopvrouwtje van het salafistische patriarchaat “

En daar is natuurlijk geen woord te weinig gezegd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Bullshit15

  Voor het nieuwe jaar had ik nog gezegt graag minder van deze plee borstel in wat gebeurd er deze week al 3 keer in het nieuws nog even in deze plee borstel komt elke dag in het nieuws negeer dat verstand looze mens laat ze op rotten naar haar eigen neger land wat mot ze hier als het zo verschrikkelijk is we hebben al genoeg haat zaaiers kijk naar ons kabinet buitenlanders eerst kijk naar ONZE koningin die roept gvd Nederland bestaat niet kijk jensen.nl ze moeten opdonderen als het hun niet aan staat in laat Nederland Nederland weer zijn die smerige linkse haat zaaiers
  Stem fvd of PVV in uit de eu

  1. oknarf

   Idd zoals je naam al zegt…

   1. Hard

    Pèp… tuut!

 2. Potsdam

  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.
  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.
  Stop met de EU in deze vorm.
  NEXIT

  Stem SGP en niet de goddeloze PVV of FVD

  1. Sabreur

   Vindt u het zelf eigenlijk ook niet een beetje ironisch dat u onder een artikel, waarin het gaat om vrouwenongelijkheid, u oproept om te gaan stemmen op een partij, die nog niet zo heel lang geleden nota bene door de rechter verplicht is geworden om vrouwen in hun partij en op de kieslijsten op te nemen?

   Hou Nederland seculier en stem niet op de SGP, CU, CDA of Denk

   1. Fonz

    sabreur is een beetje hypocriet met z’n vergelijking

  2. oknarf

   Verzin eens iets origineels…

 3. nu ik

  Op een restzeteltje in de Amsterdamse gemeenteraad roeptoeteren betaald met geroofd belastinggeld. Die pleeborstel leeft al heel haar leven op de zak van anderen.

  minder , minder minder aub

  1. Watcher

   Net als Geert Wilders en vele anderen.

   1. nu ik

    sukkeltje kent het verschil niet tussen 20 zetels en een restzeteltje

    onze blinde is echt een domme pias

   2. Bullshit15

    Ik weet het niet het mag aan mij liggen maar geert Wilders doet er toch heel wat meer voor dan die plee borstel die al haar gehele leven van onze belasting geld profiteert in niks presteert dan alleen maar ons Nederland af zeiken net al gezegt die plee borstel moet opdonderen
    STEM FVD OF PVV in uit de eu

   3. Top

    En daar is onze ‘huis-lafaard’ weer. Tiktaktiktak, je tijd is beperkt!

  2. Job Jansen

   Nu ik,

   Dat klopt niet. Voeger deed ze er nog een dansje voor aan de paal.
   Daarna is ze dankzij de ‘positieve’ discriminatie de verplichte kleurling geworden op TMF (muziekprogramma ‘90). Om vervallens na het invullen van deze gekregen rol, verder te groeien in de tv wereld.

   Maw, dankzij discriminatie heeft Sylvana Haar centjes verdient. En daar heeft ze van geleerd.

 4. Marija

  Inderdaad heeft deze paaldanseres nog nooit iets gepresteerd.
  Kan wel heel goed haar handen ophouden voor meer geld en meer geld.
  Uit die ragebol komt alleen maar haar, geen verstand.

 5. ikweetwatikwil

  Niet wit, maar gewoon blank en zwart is zwart , getint is getint.

 6. Jack Flash

  Ik ken gelukkig zwarte vrouwen die heel anders denken dan SS.

  1. Mart

   IK ook…..hoewel die van mij wel graag de baas wil spelen.Ik laat ze maar in die waan.

 7. RvdBe

  Wss met de besnijdenis van ss ook het verstand mee gegaan.

 8. Bunky01

  Aan deze geschifteling .oet je gewoon geen aandacht meer schenken, doodzwijgen.
  Geen enkel zinnig ding te melden. Er komt alleen maar onzin uit

 9. Heras

  Wat het silvanamensje maar niet wil inzien, is dat de islam ook haar gaat inperken. Mutsje op, lappendeken om en mondje houden

 10. Rosasolis

  Aan de DDS Redactie, beste Tim. Gedurende de laatste tijd wordt het alweer steeds erger met sommige trollen op onze belangrijke Nederlandse nieuws site. Er komen steeds meer zinloze commentaren van de trollen, gericht op vele van onze abonnees die zeer toegewijd zijn aan onze nieuws site, en het fijn vinden om met anderen met gedachten te wisselen. Met het doorgeven van hun vreselijke domme roepnamen hopen de trollen dat anderen hun voorbeeld zullen gaan volgen. Dit trollen traditie is beslist geen goede reclame voor onze nieuwssite. Te veel trouwe abonnees schrijven niet meer, of zoeken een nieuwe identiteit. Vorige week heeft een bekende abonnee geschreven dat ze niets meer wil schrijven. Hopelijk wil jij, met je collega’s hierover praten. Kortom: hoewel ik niet altijd met Sylvana eens ben, waarom moet zij
  “plee borstel” of “paaldanseres” genoemd worden?! Zou de redactie de leden opnieuw kunnen waarschuwen dat het moet afgelopen zijn met al die zinloze trol pesterijen. En ook dat zij moeten houden aan alleen commentaar op een redactie artikel te geven.

  1. Showdown2k1

   Echt he waarom word deze shite niet gemodereerd? Moet je bij joop ens een rechtse trolreactie plaatsen krijg je gelijk een ip ban.. Deze site word overheerst door joop bezoekers en gaat steeds irritanter worden

   1. Showdown2k1

    Overigens niets mis mee om dat stuk verdriet een pleeborstel te noemen want dat is het het zijn de linkse trollen die aangepakt moeten worden zij zijn degene die de vaste reageerders uitschelden en belaxhelijk maken, ga je in de politiek dan kun je maar tegen kritiek silbana pleeworst

    1. Bullshit15

     Nee dat mag die linkse ratten mogen ons wel van alles in nog wat uitmaken maar die linkse ratten kunnen niks hebben of gaan gelijk zielig doen landverraders zijn het weg er mee
     Stem fvd of PVV in uit de eu

  2. Bullshit15

   Gaarne wil ik er aan toe voegen dat die plee borstel onze hele cultuur in in gewoonte in traditie overboord gooit in die ga jij gvd ook nog verdedigen schaam je
   Je bent ons landje niet waardig ga naar die linkse blad Elsevier ga daar maar janken in blèren
   Die ss is ons aandacht niet waard ik ben nog altijd trots dat ik blank of wit of hoe je het tegenwoordig mag noemen dus voel je je hier niet thuis dan donder op in ga in een land wonen waar je je wel thuis voelt ja duidelijk

   1. Shadow1100

    Druppeltje voor druppeltje……!!!!!!

    De Paasdagen; cowboy en indiaantje; de kannibalen-attractie in de Efteling; negerzoenen; jodenkoek; Sjors & Sjimmie; blote postzegel; een schilderij van deels ontblote vrouw in een gemeentehuis; de 4 mei dodenherdenking; standbeelden en straatnamen van onze helden; nu weer de naam HAMburger; de term Gouden Eeuw; slavenvergoeding; genderneutraal speelgoed; het Wilhelmus uit het onderwijs; Hagenoot ipv Hagenaar/Hagenees; Sinterklaas wordt pakjesfeest; het Paasfeest wordt voorjaarsfeest; Kerst wordt Winterwende.
    What next???????

    Er wonen straks overal zoveel mensen met een migratieachterstand uhh -grond, dat alle Nederlandse tradities, gewoontes, gebruiken, normen en waarden veranderen of verboden zullen worden.
    Een traditie (Latijn: trádere, overleveren) is een gebruik of gewoonte die van de ene generatie op de andere wordt doorgegeven.
    De functie hiervan is het in stand houden van de maatschappelijke stabiliteit.
    Pinksteren en Hemelvaart worden straks ingeruild tegen ramadan, offer- en suikerfeest. De grote supermarkten doen er al vreselijk aan mee.
    Straks mag zelfs het leuke kinderfeest Sinterklaas en zwarte P…. Ho even, daar is toch al wat mee? Oh ja! Zwarte Piet te zwart, Sinterklaas te wit, te machtig, te katholiek. Wanneer doen we een keer wat aan Americo, het witte paard van Sinterklaas?
    Maatschappelijke INstabiliteit.

    Pas op uw tellen.…. Stem rechts….!!!!

 11. Tuinpaden

  DDSylvana..

 12. Wim de Hond

  Sylvana is niet oprecht.

 13. Kristalix

  Gesjeesde pleeborstel heeft geen flauw benul wat ze doet. Nog de gevolgen van het hebben van gat in haar hoofd waar dagelijks een partij diarrree uit komt.
  Nog maar een extra rondje op haar bezemsteel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.