Egomaniakale Peter R. de Vries gebruikt D66-drugsophef om zichzelf in zonnetje te zetten: ‘Alleen maar ellende!’

peter en peter drugs
Foto: Peter R. de Vries vlogt over het drugsplan van D66. Bron: Screenshot D66 / Twitter.

Natuurlijk: ook Peter R. de Vries probeert een slaatje te slaan uit de ophef die D66 vandaag probeert te scheppen rondom harddrugs. Ook schuinsmarcheerder De Vries vindt dat een goed idee, vertelt hij vandaag uitgebreid in niet één, maar twee video’s. Alles om vanavond maar uitgenodigd te worden als “””expert””” bij ofwel Op1, ofwel Jinek.

Het zal vrijwel niemand ontgaan zijn, die aanval van D66 op onze nationale geestelijke gezondheid. De sociaal-liberale lalapartij wil harddrugs legaliseren, van XTC tot heroïne spuiten. Alles moet maar kunnen volgens de parlementaire jetsers van Jetten. En wie staat daar paraat om er een partijtje op mee te surfen? Jawel hoor. Het is Peter R. de Vries. Die nu eenmaal van alle onderwerpen verstand heeft, vooral als ze vermoedelijk ‘s avonds worden besprek bij een talkshowhost naar voorkeur. Dus Peter ziet zijn kans schoon, en vlogt wat af voor D66 zelf:

Maar waarom het bij één video die pro-chemisch vergif is houden? Waarom niet twee? Dus hoppa, ook voor de camera’s van EenVandaag was onze Peter niet te beroerd om nog eens zijn verhaal af te steken. Omdat handhaving niet 100% effectief is geweest, moeten we deze maar helemaal staken. En moeten we strijden voor het ziek, verslaafd, en dood maken van een ontelbare hoeveelheid kwetsbare Nederlanders:

En nu dus het grote wachten. Wie gaat als eerste toehappen en Peter XTC de Vries bellen voor een stoeltje aan tafel? Eva Jinek, of Schimmelpenninck/Groenhuijsen/Van den Brink/Jakhals Erik/een andere NPO-pipo? Place your bets… now!!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

7 reacties

 1.   

  Ook zo’n lompe mediageile knuppel die Peter R. de Vries , maarja ze geven tegenwoordig iedere debiel een podium. Welkom in Nederland anno 2020

 2.   

  Peter r wie is dat

 3.   

  Ik gun peterrrr z’n dagelijkse portie heroïne wel hoor. Ik hou het zelf maar gewoon bij DDS, net wat onschuldiger en minder schadelijk.

 4.   

  Het gezicht in de foto identificeert zich al altzheimerkoppie.

 5.   

  Het word tijd dat deze man eens met pensioen gaat, we hebben al genoeg last van hem gehad.

  Hij had misdaadverslaggever moeten blijven daar was hij goed in.

  Keek vroeger graag naar die uitzendingen.

  Nu is het een walgelijke kwal van het ergste soort.

  Peter, R, De Kwal

 6.   

  Wat mij betreft mag hij met zijn D66 kornuiten lekker een overdosis nemen. Ruimt lekker op toch?

 7.   

  Een maffiamaatje, dat is het en anders niet.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!