Gestoord SJW-links (Arzu Aslan, Anousha Nzume) gaat door het lint om Aart Staartjes postuum tot racist te verklaren

Nog nauwelijks is het lichaam van Sesamstraat-held Aart Staartjes koud, of allerlei haatdragende zogenaamde “anti-racisten” staan al klaar om de jeugdheld van miljoenen Nederlanders nog geen dag na het bekend worden van zijn overlijden tot “racist” uit te roepen en hem door het slijk te halen. Voorop in de strijd gaan Twitterfenomeen Arzu Aslan en subsidiepodcaster Anousha Nzume.

We kunnen allemaal nog zo hard roepen dat er minder subsidie naar de NPO moet, maar één man moet toch wel de ultieme verbintenis zijn tussen alle Nederlanders: Aart Staartjes, oftewel meneer Aart. Altijd chagrijnig, maar ook misten we hem allemaal als hij een aflevering niet in Sesamstraat zat. Aart was die brombeer van een oom die je elke dag kon bekijken. Hij was van ons allemaal: want voordat we links, rechts, social justice warrior of trekkeremoticon waren, waren we allemaal kinderen.

Behalve dan Arzu Aslan. Arzu is kennelijk nooit een kind geweest, maar alleen een intens zure linkse troll. Met alleen maar hatelijk gejank, en nooit eens een keer een opbouwende opmerking. Ook zij “herdacht” Aart Staartjes, op haar geheel eigen manier:

aslan1

aslan2

aslan3

En natuurlijk was er uit de radicaal-linkse antiracismehoek meteen bijval voor Aslan. Zoals van Dipsaus-podcastbrabbelaar Anousha Nzume. Zij vond het eerder al nodig om een eerbetoon aan een overleden dichter te verstoren, want hij was een “witmang“. En nu dus ook lekker samen met Arzu Aslan urineren over het nog niet eens gevulde graf van Aart Staartjes:

Wat zit dit land toch ook vol hatelijke schertsfiguren. Rust zacht, Aart Staartjes. Gelukkig hoeft u deze onzin niet meer mee te krijgen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. Tguard

  Wat een achterlijke reactie maar goed. Het bewijst de ongelooflijke grenzeloze gevoelloze linkse idioterie mbt het zogenaamd rascisme.

 2. Kretoloog

  2 Sylvana Simons adepten. Dat zegt genoeg. Ieder woord besteedt aan dit uitschot, is er 1 teveel.

 3. Seneca

  als ik directe nabestaande van Aart Staartjes zou zijn, dan wist ik wel wat ik zou moeten doen. een van deze twee individuen of misschien wel beiden, zullen zich nadat zij iemand zijn tegengekomen, wel tweemaal bij zichzelf overleggen of zij überhaupt nog op twitter of fb of wat dan ook, een bericht achterlaten.

 4. Vit

  En dat terwijl er geen mensen-rassen bestaan, dom element.

 5. Politiek Profeet

  SS adapten las ik net…tja, de nos/ntr/npo is ervan doordrongen…tuig van de bovenste richel

 6. ikweetwatikwil

  Moet het even kwijt. Achterlijke trut wijven. Rot op.

 7. Vee

  “twitterfenomeen? “, er komt geen fatsoenlijke Nederlandse zin uit.

 8. Mycase

  ik zie dat angsthaas @azuaslan haar twitter account heeft afgesloten .
  Tja een grote bek verder te duur voor de zuurstof.
  Dat iemand in haar buurt der gezicht iets gaat verbouwen dat gun ik haar .

 9. Cycle25

  Komen de KKK troefkaartjes weer uit de kast zodra de betrokken persoon overleden is, ga lekker met je blanke gezeik het koningshuis aanpakken..stel lafbekken.

 10. Roughwood

  Besteedt alstublieft nul aandacht aan deze racistische, haatzaaiende en identiteitspolitiek bedrijvende eencelligen met hun zwarte privilege. Veel teveel eer. Die alles door een wij/zij-bril bekijken omdat wanneer je een kleurtje hebt je blijkbaar blanke medemensen over één kam mag scheren. En dood of levend maakt dan kennelijk niet uit. Hoe ziek en respectloos kun je zijn!

 11. Bullshit15

  Wat doet toch dat kut volk hier zo waarom gaan ze niet weg als dit zo’n rasist kloote land is. als ik ze was dan was ik al weer naar mijn eigen land gegaan maar dat doen ze niet maar wel de boel hier lopen te verzieken ik hoop dat PVV de grootste word dan word er een hoop weggestuurd dan krijgen we weer lucht in dank zij NPO in radio 1 doet er heel goed aan mee daarom boycot ik npo in radio 1
  Stop dit onzin in stem fvd of PVV in uit de eu

  1. Grote Trek

   “eigen land” ? Het land waar je bij toeval bent geboren en hebt gewoond. Niks eigen bij!

   1. CLoVis

    @Grote rukker

    Dat moet je hier in de buurt eens durven zeggen als je de waarschuwing krijgt “Ga van mijn land af”.
    Er wordt éérst geschoten en daarna laten we de honden los (je zou toch per ongeluk een hond raken).

   2. CLoVis

    En bovendien,
    ben je ook bereid om de ideeën die je hier zo eloquent weet te verwoorden ook persoonlijk in mijn woonplaats te verkondigen als zijnde de nieuwe waarheid?

    P.S.:
    We zullen je heus niet opeten en de reis hier naartoe wordt vergoed.

   3. Bockbeer

    Wesley Grote Trek?

    1. CLoVis

     Wesley ruk(t)

 12. Jack Flash

  Kapotslaan dat tuig.Wat een stel botte hufters zijn het ook.Aart staartjes was gewoon een goeie kerel die het met iedereen goed voorhad.Hier zijn geen woorden meer voor.
  Bah!

 13. Fonz

  Dit zijn de nieuwe “Nederlanders” dit soort zieke feministische wijven moet je gewoon het 1 en ander bijbrengen..
  Dit type wijf is echt om te kotsen natuurlijk, vroeger zei men er iets van……

 14. Riesmog

  Niemand komt aan Aart!

 15. Baron von Munchhausen

  Allemaal het niveau Klaver, S.Simons, KOZP, enzovoort.
  Wel vreten uit, door blanken opgebrachte, sociale potten en allemaal in belangstelling gebracht door facistisch Links, t.w. Volkskrant, NRC en NPO!
  In hun land van oorsprong krijgen ze met zulke opmerkingen gevangenisstraf!
  En waarom gaan ze daar geen ” ontwikkelingswerk” doen?

 16. ZiggyStardust

  Laat dat mens toch. Besteed er geen aandacht aan. Gekwetst zijn is een keuze, voor haar is het zelfs haar beroep (naast lesgeven op een basisschool!).
  Ga je te keer op haar, dan ben je eigenlijk net als haar. Sta er boven en negeer het gewoon.

 17. Beukman

  Arzu laat zich wel heel erg in de kaart kijken.
  Het gaat nog niet eens om de vraag of Aart Staartjes een racist was, het getuigt van een elementair gebrek aan fatsoen om zo over iemand te schrijven die net overleden is.
  Arzu doet haar zaak geen goed met dergelijke tweets.

  1. Fonz

   Beukman drukt zich graag héél zacht uit over dit soort idiote wi*ven, beukman noemt toch graag even Aart Staartjes en racisme in 1 zin…

 18. nu ik

  Wederom gekleurde lui die overstromen van racisme en graag mensen discrimineren en stigmatiseren. Laat dat walgelijke volk terugkeren naar klapperbomenland

 19. Michael M

  Personen als Arzu Aslan van katoen geven. Niet terug deinzen om dit soort figuren. Laten ze kennis met hunzelf nemen en zoeken naar hun eigen zelfhaat, dan alsmaar ziektes te spugen op namen van levensmiddelen, kleding, films, feesten, tradities, cultuur, straatnamen, verleden, koekjes, …en ga zomaar ziekelijk door. Sodemieter naar een land toe en emmigreer daar waar alles donkerzwart van haat is en laat ons vrije landje met rust.

 20. Rogerio

  Arzu en Anna Stein… twee zelfverklaarde racism warriors die nog te dom zijn om te poepen. Genetisch afval allebei!

  1. Beukman

   @Rogerio
   Ik begrijp dat je probeert om Arzu in smakeloosheid te overtreffen. Daarin ben je geslaagd. Je bent geen haar beter.

   1. Rammstein

    Volgens mij leeft die graftak van een Arzu nog, Deugman. Maar meneer Aart is hartstikke dood. En dat maakt nou net het grote verschil, ouwe fatsoensridder.

    1. Beukman

     Daar staat tegenover dat Arzu Aart niet “genetisch afval” noemde, @Gutstein.

     1. Rammstein

      Deugman, ze noemde meneer Aart met terugwerkende kracht een racist. In het huidige debiele SJW-tijdperk is dat ergste (in haar ogen) scheldwoord dat er is. Genetisch afval zegt haar niks. Daar is ze te stom voor.

     2. Beukman

      Zij mag daar te stom voor zijn, @Gutstein, maar Aart is dood dus die merkt sowieso nergens meer iets van. “Genetisch afval” kan echt niet, het is een zeer goor gaskameresk label. Helaas is dit inmiddels het nieuwe normaal op DDS.

     3. Rammstein

      Beuk, je spreekt jezelf tegen. Eerst zeg je dat het echt niet kan dat fascistische Arzu Aart postuum een racist noemt.

      En vervolgens zeg je dat het eigenlijk niks uitmaakt en helemaal niet erg is omdat meneer Aart toch al dood is.

      Een mooi staaltje linkse draaikonterij.

     4. Beukman

      Nee @Rechtse Bal, voor Aart maakt het niks uit. Voor zijn nabestaanden en iedereen die iets met hem had is het echter een vreselijk ding om te zeggen. De opmerking van @Rogerio is ook vuil en goor voor Arzu zelf, die immers nog springlevend is. Je moet niet doden met levenden vergelijken en ook niet dode mensen en hun nabestaanden.

     5. Rammstein

      Een levende die een dode postuum -volkomen ten onrechte- een racist noemt (ik denk trouwens dat dat gore Arzu-wijf Staartjes niet of nauwelijks kende), mag door een andere levende daarover gekapitteld worden. En die terechtwijzing kan niet hard genoeg zijn. Genetisch afval is in dit geval een rake term.

     6. Top

      Hij vergeet er bij te vermelden, dat jij je daar ook onder kan benoemen. Stuk kaal en vet ”genetisch” afval.

    2. Vit

     @Rammstein

     Ik had nog op jou gereageerd.

     1. Rammstein

      Ja Vit, ik had het gelezen. Eerlijk gezegd weet ik niet goed hoe het verder moet. Suggestie?

     2. Beukman

      @Vit en @Rammstein
      Ik mis in jullie discussie nog quantummechanica en het mindboggling boek Flatland van Abbott uit 1884.

  2. Fonz

   toch wel ernstig hoe beukhol deze vrouwen verdedigd, maar zoals ik al steeds zeg, beukhol neemt altijd een minderheidsstandpunt in hier…

 21. hansishier

  Zure kutten parade… Weg met die wijven

 22. C.A.Barstow

  Zelf de doden krijgen van dat vervloekt smerig links tuig geen rust, je moet een ongelooflijke vuilak zijn om zoiets te flikken.
  Van smerig links valt natuurlijk niet veel beters te verwachten.

  Vernietig politiek links,
  Stem FvD/PVV.

 23. AS210854

  Het is statistisch bewezen dat het IQ van inteelt niet hoog is,

 24. Rud56

  Naast het feit dat ze wijlen Aart een racist noemen is het onbegrijpelijk dat het clubje zwakzinnige parasieten waartoe deze halfnikkers toebehoren ook nog door de overheid met jaarlijkse subsidie worden ondersteund! In kader van dat achterlijke inclusie en diversiteit!
  Nou, vroeger had ik het zelfs nooit bedacht, geen haar op mijn hoofd, maar dankzij dat zooitje uitkeringtrekkend gajes ben ik nu een blanke racist! Had ik nooit en nimmer voor mogelijk gehouden!
  Mijn statement: Zwarte Piet in vol ornaat, met onder andere kroeshaar en rode lippen komend Sinterklaasfeest weer overal te zien! En geen enkele deugpiet!

 25. Rud56

  Genetisch afval, juiste benaming voor ook deze twee mutsen die niet in dit land thuishoren!

  1. Fonz

   Ho Rud56, dit is echt een belediging voor genetisch afval..

 26. Hard

  Sodemieter op met je racismegezeik! Aart is en blijft mijn kinderheld, ga maar in je eigen achterban poeren, daar komt genoeg racismestront naar boven, te beginnen bij de debiele Mohammedanenvriendjes.

 27. JeMoerigeHoeder

  Je negervader gaat naar Rusland, maakt een Rus zwanger, die wordt door haar eigen volk uitgekotst, emigreert naar Nederland, komt een half wit zwart geval tot leven, erft de haat van haar moeder en vader en gaat hier vervolgens zielig lopen doen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.