Hahaha, even lachen hoor! Tunahan Kuzu (DENK): “Onze loyaliteit ligt bij Nederland!”

Even het dagelijkse lachmomentje. Tunahan Kuzu die gewoon beweert dat zijn loyaliteit écht bij Nederland ligt. En heus niet bij een zekere republiek die de illusie hooghoudt het nieuwe Ottomaanse Rijk te zijn. Nee hoor, echt waar!

kuzu segers

Toegegeven: de wijze waarop partijen als SGP, ChristenUnie en de PVV dwepen met Israël vind ik ook wel een beetje overdreven. Natuurlijk: bevestig volmondig dat het land bestaansrecht heeft en veroordeel fantasieën over Joden de zee of de rivier de Jordaan indrijven. Pak de terreurorganisaties aan die tegenwoordig doorgaan voor de legitieme Palestijnse politieke leiders en verzet je tegen die idiote queeste die Arabische landen hebben ontketend tegen Israël in de Verenigde Naties. Maar uiteindelijk is Israël gewoon een land, hè, en zijn het niet de Backstreet Boys eind jaren ’90. Laten we het fangirlen even terugbrengen tot het niveau van normale waardering voor de muziek.

Dus als zo’n Gert Jan Segers zegt dat zijn “eerste loyaliteit” bij Israël ligt, dan is dat geen uiting van vriendschap maar een typisch voorbeeld van Israël-afgoderij. Het mag wel een tandje minder.

Hoe dan ook, als er in de hele Haagse kaasstolp iemand is die daar vervolgens géén punt van moet maken, dan is het DENK-uierkruier Tunahan Kuzu wel. Zijn partij heeft altijd wel wat te rellen als de diplomatieke relatie tussen Nederland en Turkije stroef verloopt, en nooit is de reactie dan eenduidig voor ons eigen land. Dat zo’n Kuzu dan op Twitter verkondigt dat zijn loyaliteit (let wel op: dus niet zijn eerste loyaliteit!) bij Nederland ligt, dan moeten we allemaal wel even hard lachen met z’n allen.

Met een paar minuten googlen vind je Kuzu bij vlaggen van de Grijze Wolven, de Palestijnen en – zoals boven dit artikel – Turkije. Wie denkt Kuzu in vredesnaam dat hij is om Gert Jan Segers, de ChristenUnie of wie dan ook aan te vallen op een vermeend gebrek aan loyaliteit voor Nederland? Schei toch een keer uit, vriend. Je bent de grootste hypocriet die op twee benen rondloopt. Alle zogenaamd inclusieve Hollywood- en Windsor-vrienden van Jeffrey Epstein kunnen daar nog een flink puntje aan zuigen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. marco kruidenberg

  Dom element in het periodiek systeem van opruiers

 2. Henk Albarda

  Timmie, begrip voor je artikel. Echter, begrijp ik dat je het indirect eens bent met de VN die jaarlijks meer dan 10 resoluties anti-semitisch en anti-israel aannemen en DE terrorisme landen geen enkele resolutie tegen krijgen? In feite zeg je dat als je stelt dat CU, SGP en PVV hun pro-Israel houding overdrijven?
  Eigenlijk zouden alle partijen in de Nederlandse TK 1 x p/mnd een pro-semitische en pro-Israel resolutie in moeten dienen om de balans IETS recht te trekken.

 3. Bullshit15

  Denk is zo wie niet waardig om hier een partij te hebben maar hier in Nederland kan in mag alles op dit gebied waarom gaan ze niet naar Marokko in zet daar een partij op zijn we van een hoop gelazer af maar ik denk dat ze daar geen poot aan de grond krijgen maar hier wel de boel op stelten zetten
  Maar goed Nederland is zo wie zo al verrot door die linkse ratten
  Stem fvd of PVV in uit de eu

 4. Kristalix

  Dan moet toe zijn Turkse paspoort inleveren.

  Oh wacht, beter zijn Nederlanse en het land uit.
  Kan hij verder gaan met schapenneuken bij Erdogan.

 5. Benny

  Onze loyaliteit ligt bij Nederland……. En ik ben de koning van tikki takka land….. Dat die smeerpijp toch een eind optieft

 6. Veteraan

  Kuzu is een voorbeeld van de moslim die je niet in NL wil hebben.
  En best wel een terrorist in schaapskleren.
  Alleen gericht op zelfverrijking en daarbij hoort de erkenning en het zwarte geld van hij van Erdogan krijgt en er ligt een lucretief baantje op hem te wachten. Heeft hij trouwens zijn onroerend goed in Turkije al aangegeven bij de NL belasting.
  85% [dat best wel veel hé] van zijn landgenoten doet dat nl niet.
  Maar ja, wat doen ze nu wel voor NL ?

 7. Dixie

  Denk is een staatsvijandelijke partij. De 5e colonne van Erdogan en consorten. Onbegrijpelijk dat deze club niet verboden wordt

 8. Vrijedenkert

  (DENK): “Onze loyaliteit ligt bij Nederland!” Takiyya…!?

 9. DennisEijs

  Kom op zeg, Turken zijn ultra nationalisten. Dat geven ze vaak ook gewoon zelf toe. Dus ik neem die uitspraak van Kuzu met een korreltje zout.(okay, een strooiwagen.)
  Misschien verwarren loyaal met royaal, wat Nederland natuurlijk is.

 10. nu ik

  als rutte mag liegen mag kuzu dat toch ook !

  gelijke mon-nik-en , gelijke kap-pen

 11. Wim Vreeswijk

  En zijn loyaliteit ligt bij Tajib Erdogan, daar zijn we het samen wel over eens .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.