Heerlijk! Pieter Omtzigt pakt anti-rechtsstatelijke semi-dictator Rutte aan: ‘Wat hij deed is doodeng!’

CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt heeft geen goed woord over voor de onbeschofte wijze waarop premier Rutte afgelopen maandag uithaalde naar SP-Kamerlid Renske Leijten. De VVD-voorman sprak tutoyeerde haar, sprak haar aan met haar voornaam, riep dingen als “schei toch uit” en sprong in de bres voor kwaadwillende Belastingdienst-ambtenaren die duizenden mensen diep de schulden in hebben geduwd. “Doodeng,” aldus het oordeel van de CDA-parlementariër.

Afgelopen maandag was er een flinke clash in de Tweede Kamer. Minister-president Rutte schoot flink uit zijn slof tegenover SP-Kamerlid Renske Leijten, die de premier flink de duimschroeven aandraaide bij het debat over de kinderopvangtoeslagaffaire. Ze vertelde over het baantjescarrousel waarbij topambtenaren duizenden burgers diep de schulden in kunnen trappen, maar daarna na aantoonbaar gefaald te hebben wél door konden naar de volgende ruimbetaalde benoeming. Rutte vond dat hij voor die schuinsmarcheerders in de bres moest springen, en beet de oppositievertegenwoordigster stevige en soms onbeschaafde teksten toe. Van “Hou toch op!” tot neerbuigend “Renske.”

Pieter Omtzigt onthulde samen met Leijten de hele kinderopvangtoeslagaffaire, en was er niet van gediend hoe de regeringsleider zijn politieke kompaan bejegende. Omtzigts CDA mag dan wel met de VVD in één kabinet zitten, maar dat betekent niet dat Omtzigt zich hoeft te gedragen als de trekpop van Rutte. Dus koos de christendemocraat de kant van zijn socialistische ambtsgenoot:

“Hoezo kun je wel zeggen dat iemand iets fout heeft gedaan? (Het stopzetten van kinderopvangtoeslag, red.) Maar als je het besluit vervolgens wilt checken op juistheid, dan hebben ze die dossiers niet. Dat kan niet in een rechtsstaat. De Rijksarchivaris moet daar achteraan”, vindt Omtzigt.

“Het moet controleerbaar zijn wie heeft besloten om deze mensen zo te behandelen. Premier Rutte gaf de indruk dat hij niet eens wilde weten wie daar de besluiten neemt. Dat is echt doodeng, wat Rutte daar deed”, zegt Omtzigt tegen presentator Sven Kockelmann.

“Ik vraag al meer dan een jaar om de documenten waar de beslissingen in staan om de toeslagen van deze mensen stop te zetten, tegen de wet in”, zegt Omtzigt. Maar hij heeft nog geen document gezien, “wat ik wel weet is dat er al verrekte veel documenten zijn verdwenen.”

Mark Rutte een veeg uit de pan geven is klein bier voor Pieter Omtzigt. Eerder al, mede dankzij zijn aandringen, moest de Maltese premier Joseph Muscat aftreden. Ook Muscat nam het niet zo nauw met de rechtsstaat, en liet zijn naaste medewerkers een moordonderzoek frustreren. Nadat Omtzigt op de zaak was gezet, werd de druk al snel te groot voor de man over wie gefluisterd wordt dat vanuit zijn kantoor wellicht zelfs de opdracht tot de moord is gegeven.

Dus Omtzigt heeft al een scalp van een regeringsleider aan zijn riem hangen. Rutte kan de komende tijd daarom maar beter goed uitkijken wat hij zegt en doet…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

51 reacties

 1. nu ik

  het CDA is net zo verantwoordelijk als rutte. Of hebben ze bij het CDA destijds tegen gestemd bij de beslissing de belastingdienst boven de wet te stellen zodat deze dienst kan opereren binnen het matra van de omgekeerde bewijslast

  Wat de belastingdienst zegt is wet of kunt u het ontkrachten met sluitend bewijs.

  De gehele politiek is verantwoordelijk voor de verre gaande vrijheden van de belastingdienst

 2. EU kok

  De VVD-voorman sprak tutoyeerde haar, sprak haar aan met haar voornaam, riep dingen als “schei toch uit”
  .
  Het is verschrikkelijk en zeker een rede voor kamervragen of een motie van wantrouwen.

  1. nu ik

   bemoei je met het spaanse parlement cockje

   1. EU kok

    Sorry, ik had het niet over Rutte maar over het redigeren van de hier geplaatste hoeveelheid letters.

   2. Bullshit15

    Nu ik
    Jij moet niet zo uit je nek lullen vriend. Rutte is minister die is verantwoordelijk. Als die ministers hun werk niet goed doen dan kan in moet i ze wegsturen.of ontslaan heeft i niet gedaan. Rutte loopt constant weg voor zijn verantwoordelijk heid. Hij weet volgens mij niet wat minister zijn inhoud
    Als CDA nu wat wil dan houden ze de eer aan zich zelf in dient nu een motie van wantrouwen in. Ik kan je nu al zeggen dat doen in durfen ze niet omdat ze weten wat er dan komen gaat in dat wil die landverraders ook niet dus modderen ze nog wel even door
    Maar Rutte is in blijft een zwak persoon die durft niet met de vuist op tafel slaan.
    Dus nu ik als je weer wat schrijft denk eerst beter na
    Rutte is baas niemand anders
    Stem fvd of PVV in uit de eu

    1. nu ik

     ik maak zelf wel uit wat en hoe ik lul ventje.

     Heb je overigens de parlementaire stemmingen bekeken over wat ik zeg of begrijp je er geen donder van ? Kennelijk heb je van de looproutes in de politiek erg weinig kaas gegeten . rutte baas ? hoe kom je bij die onzin ?

     Wat staat hier nou ? Stem fvd of PVV in uit de eu , wat wil je nou erin of eruit ?

     🙂 🙂 nooit de diagnose dyslectie gehad

     1. EU kok

      Dyslectici zijn doorgaans bovengemiddeld intelligent.

     2. Bullshit15

      Nu ik
      Is Rutte minister of niet

     3. nu ik

      quote
      Bullshit15 25 minuten ago
      Nu ik
      Is Rutte minister of niet
      end

      rutte is minister van alg zaken , en nu ?
      Wat is je binding met de vrijheden van de belastingdienst ?

      Welke clubjes hebben ingestemd met de werkwijze op het ministerie van financiën ?

      leesj enog even terug wat ik schrijf ?

     4. Bullshit15

      Nu ik
      Rutte is minister van iedereen
      Rutte is minister van het land
      Rutte kan ministers wegsturen
      Rutte kan dit kabinet laten vallen
      Rutte is baas.maar doet niks daarom vind i het nog leuk.
      Maar als er nu meer tégen hem aan word geschopt zal i het dan ook nog leuk vinden?
      dan is het bonnetje weg of daar kan ik mij niks van herinneren. Ga zo maar door.en een woord het is een klaploper die liegt in bedriegt. In voor jíj zal het een keer goed doen
      Stem fvd of PVV uit de eu
      Zo goed?

     5. nu ik

      echte bull shit !

      slecht een idioot beweert dat rutte ministers kan wegsturen
      slechts een idioot beweert dat rutte minister van het land is

      Je laatste opmerking heb je eindelijk verbeterd zodat er iets begrijpbaars staat. uit de EU , das wel slim

      Helaas is je stemadvies ook bull shit. stem sociaal , stem pvv en laat je niet verleiden door de charlatan baudet. succes verder maar volg een cursus over ons politieke stelsel

     6. Bullshit15

      Nu ik
      Laat maar zo jij je zin ik mijn rust
      Stem advies .je hebt gelijk.maar willen wij iets veranderen dan hebben we beide partijen nodig zowel fvd als PVV daarom
      Stem fvd of PVV uit de eu

     7. Gewoon werken

      Zeker maak je dat zelf wel uit en daarbij is het makkelijk om onzin te verkondigen achter je laptop in mama haar bezemkast.
      Beoordeel mensen niet op hun schrijf talent je zet je zelf onsterfelijk voor lul.
      waarschijnlijk kan je eigen reet niet eens af vegen.

  2. Bockbeer

   EU kok?

   Ja het is EU kok!!

   1. Fonz

    jahaaa EU kokje?

   2. Hard

    EU kok, inderdaad!

 3. Jack Flash

  En wat dachten we van het proces Wilders wat betreft rechtstatelijkheid?

  1. DidiMadloba

   Daar is niets mis mee, maar Wilders kiest ervoor om samen met zijn louche advocaat justitie af te breken in plaats van zichzelf te verdedigen.

   Wettelijk heeft de Minister van Justitie het recht zich met het OM te bemoeien, zelfs in individuele gevallen. Maar wat de Minister ook gezegd zou hebben, her OM moet met *juridische* argumenten komen voor een veroordeling.

   Ik denk trouwens dat de Minister het OM heeft aanbevolen de zaak-Wilders te seponeren, omdat een vervolging Wilders electoraal alleen maar in de kaart zou spelen.

   Wilders is ook daarom volstrekt onverantwoordelijk bezig omdat hij voir strenge straffen pleit, maar een verdachte het OM zal uitlachen met de argumenten die Wilders zelf leverde.

 4. Kim de Roder

  “anti-rechtsstatelijke semi-dictator Rutte”

  Dit is nauwelijks minder dan totale waanzin.

  DDS is op geen enkele manier nog serieus te nemen.

 5. Cootje

  De schoolmeester heeft zijn leerlingen niet meer in de hand , maar hij red zich prima met zijn vergeetachtige geheugen , zijn zwart gelakte pagina’s , zijn leugenachtige beloftes , en hij had het volste vertrouwen in wijlen meester oplichter Henry keizer . Die wel een goedkope begrafenis had bij zijn eigen firma , hij had ook vertrouwen in zijn maatje die bij Poetin in de achterkamer had gezeten en net als de top ambtenaren gebruik maken van de banen carrousel en het old boys netwerk , zelfs met een havo diploma kan je burgemeester van Amsterdam worden

  1. Piet51

   Met een HAVO-diploma burgeneester van Amsterdam worden? Ik zou willen dat dit waar was, want ik weet niet wie bedoelt. Halsema is drs., Van der Laan was mr., Cohen is prof. mr. dr. Verder in het verleden heb ik niet gekeken, maar ik kan me geen burgemeester herinneren die geen academische titel had.

   1. Blitzkrieg

    Piet51 : Ik heb de opleiding specificaties nooit gezien, trouwens ook nooit een opstaande facature. Wel heb ik ooit eens iets gehoord van de haagse banencarrousel, hoe zat dat ook alweer?

    1. Piet51

     @Blitzkrieg
     Vacatures voor burgemeester worden gewoon gepubliceerd, zodat elke Nederlander kan solliciteren. Kijk maar eens op rijksoverheid.nl/onderwerpen/gemeenten/burgemeesters. Misschien zit er iets voor jullie bij. Check wel eerst even de profielschets, want voor de meeste Nederlanders heeft solliciteren geen zin. Die z.g. banencarrousel staat hier buiten. Als die bestaat, is dat een parallel proces en moeilijk beïnvloedbaar proces, waarschijnlijk vergelijkbaar met wat in bedrijven gebeurt, waar ook functies al vergeven zijn voor de sollicitatieprocedure begint.

     1. Hard

      “Vacatures voor burgemeester worden gewoon gepubliceerd, zodat elke Nederlander kan solliciteren.”

      En Wilhelmina leeft nog.

     2. Piet51

      @Hard
      Daar feiten hier op DDS een andere waarde hebben dan in het dagelijks leven was mij bekend. Maar nu geef ik nota bene de link erbij en nog schijn je die publicatie van burgemeestersvacatures te ontkennen. Of begrijp ik je verkeerd? Dan past excuus.

      Maar misschien neem je mijn suggestie niet serieus, dat elke Nederlander kan solliciteren. Dat kan ik me voorstellen, maar die mogelijkheid is er wel degelijk. Alleen wordt er heel breed op dergelijke vacatures gesolliciteerd en veel kunnen er niet serieus genomen worden.

     3. Ben Venuti

      In theorie is dat zo zwetsnek51, maar in de praktijk is het burgemeesterschap slechts voorbehouden aan politiek correcte zich in fietsenhok omhoog gepijpte figuren voorbehouden.

     4. Blitzkrieg

      Piet51 : Graag zou ik willen weten hoeveel mensen er op deze baan hebben gesolliciteerd en waarom ze zijn afgewezen. Je wilde beweren dat halsema “the best men for the job” was 🙂 .

      Tweede Kamer wil baantjescarrousel slopen: ‘Falende topambtenaar niet wegpromoveren!’
      h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/tweede-kamer-wil-baantjescarrousel-slopen-falende-topambtenaar-niet-wegpromoveren/

      De banencarrousel is openlijk in het nieuws, ontkennen heeft geen enkele zin.

     5. Piet51

      @Ben Venuti
      Je bent bij die sollicitatieprocedures betrokken en hebt de trucs om aangesteld te worden aan den lijve ondervonden?
      Natuurlijk zijn er een aantal burgemeestersposten waar de regering een vinger in de pap willen hebben. Maar dacht je werkelijk dat voor de gemeente Westerkwartier in Den Haag ook maar enige interesse bestaat?

     6. Piet51

      @Blitzkrieg
      Ik lijk wel gek, dat ik blijf reageren op vragen, waarop je het antwoord zou moeten weten of tenminste zelf heel snel moet kunnen vinden. Nog één keer dan.

      Er waren in Amsterdam twee sollicitatierondes nodig, omdat er bij de eerste ronde onvoldoende geschikte kandidaten waren. Op diverse sites is hierover te lezen.

      Natuurlijk wordt de info uit dit proces niet openbaar. Uit Amsterdam is alleen bekend, dat er honderden wel en niet serieuze sollicitaties waren en er met een aantal kandidaten gesprekken zijn gevoerd. Een niet serieus genomen sollicitatie was van een kunstenaar die de gemeente een ansichtkaart met zijn interesse stuurde. In de eerste ronde vielen de kandidaten af. In de tweede ronde werd Femke Halsema gekozen. Of zij ook bij de eerste ronde zat, is mij niet bekend. De andere kandidaten zullen meestal hun naam geheim willen houden, omdat het hun positie in hun huidige functie verzwakt. Ook in bedrijven zullen veel medewerkers hun chef niet vertellen, dat ze elders gesolliciteerd hebben.

     7. Hard

      “Ik lijk wel gek…”

      Je lijkt het niet.

     8. Blitzkrieg

      Piet51 : Als je niet wilt reageren moet je dat zeker niet doen. Het enige waarop ik je attent maak is dat de baantjescarrousel nogal in het nieuws is. Je kan ook zeggen dat dit niet bestaat maar de nieuwskoppen zeggen wat anders.

      Wat verteld de volgende titel je : “Tweede Kamer wil baantjescarrousel slopen: ‘Falende topambtenaar niet wegpromoveren!’”

      Mij verteld het dat er een probleem is met betrekking tot de baantjescarrousel. We kunnen van mening verschillen hoe erg dit is, dat er een probleem is lijkt geen punt van discussie.

     9. Piet51

      @Blitzkrieg
      Ik wist niet, dat mijn mening over de “baantjescarrousel” je zo hoog zit. Ik zou het rouleringsmechanisme niet “carrousel” noemen vanwege de negatieve connotatie. Dat mechanisme bestaat in twee vormen. De eerste is de ABD, waar hoge ambtenaren zijn ondergebracht. Die rouleren met een gemiddelde van eens per vijf jaar van functie, ook tussen ministeries. Dit zorgt ervoor, dat de kans geminimaliseerd wordt, dat die ambtenaren vertrekken naar functies in bedrijven waar ze misschien wel het tienvoudige kunnen verdienen. Zo hou je kennis en ervaring binnen boord. Als een ambtenaar echt in de fout gaat, wordt hij ontslagen of verzocht te vertrekken. Er zijn genoeg voorbeelden, die terecht meestal niet in de pers komen. Dat is net als in bedrijven, want ook een ambtenaar wordt door het arbeidsrecht beschermd.
      De ABD is er voor de ambtenaren, politici kennen zoiets niet. Ook die wil je wat zekerheid bieden, lijkt me. Als die zekerheid er niet is, zal het moeilijk worden om goede mensen te vinden. Regelmatig moet iemand die een regeringsfunctie krijgt, een veel beter betaalde baan verlaten. Die zekerheid, vooral na zijn regeringsperiode, moet hem over de streep trekken. Als ze voortdurend vogelvrij zouden zijn, geen enkel foutje mogen maken, zou de animo beperkt zijn. Maar dit mechanisme is niet georganiseerd en verloopt deels binnen het overleg binnen en tussen partijen.

      Ook maar even dat “kartel” behandelen? Een kartel heeft ook een negatieve, zelfs criminele connotatie. Maar in de politiek is het heel normaal en zelfs gewenst, dat partijen onderling communiceren en voortdurend de mogelijkheden voor samenwerking bekijken. Eigenlijk is een partij al een kartel, omdat daar mensen in fracties functioneren die op persoonlijk titel in het parlement zitten. Maar die individuen maken ook onderling afspraken, zodat hun partij sterker naar voren komt dan zonder dergelijke afspraken.
      Een bedrijvenkartel is bij wet verboden, politieke afspraken niet. Als een partij zich wil aansluiten bij dergelijke afspraken kan dat, als er tenminste geen uitgangspunten gehanteerd worden die tegen de principes van het z.g. kartel ingaan. Tenzij natuurlijk die uitgangspunten en/of principes worden aangepast. En daar zit nu precies de crux van het politieke kartel”.

      Voldoende zo? Ik denk het wel, toch?

     10. Piet51

      @Hard

      “Je lijkt het niet.”
      Inderdaad, het is mij ook nog niet opgevallen.

   2. nu ik

    malle pietje zit weer op het werk en heeft weer tijd om te trollen. Halalsema heeft geen titel malle pietje , ze heeft tientallen opleidingen geprobeerd af te ronden maar helaas was alles na de havo te hoog gegrepen voor dit leeghoofd. Bij welke opleiding heeft halalsema haar drs verkregen malle ? Ik ken geen enkele publieke site vinden waar EXPLICIET wordt vermeldt dat een universitaire opleiding is afgerond.

    Overigens zegt een opleiding NIETS over kwaliteiten. Deze trut die zich burgemeester noemt weigert ,
    * krakers aan te pakken conform wet
    * ongedocumenteerden te verwijderen
    * burka verbod te handhaven
    * islamitisch reltuig aan te pakken
    * islamitisch tuig met grote sommen geld op zak in dure patser bakken aan te pakken

    Het is dus een laag opgeleid , niet realistisch en weigerachtig schaap die weigert de wet te handhaven.

    Ga je nu weer even aan het werk pietje je gelukszoekers staan te schreeuwen om aandacht van je.

    1. Piet51

     @nu ik
     Kijk je nog even goed naar de opleidingen van Femke Halsema, naar ik begrijp ook jouw burgemeester? Je bent, heb ik de indruk, nogal enthousiast van Wikipedia. Daar staat naast haar andere opleidingen ook als academische titel “drs. Algemene Sociale Wetenschappen met specialisatie Criminologie”, in 1993 behaald aan de Universiteit van Utrecht. Ook op haar eigen website staat bij haar CV nuttige informatie en diezelfde titel, maar dan de Engelstalige variant.

     Overigens noemt ze zich niet alleen burgemeester, ze is het zelfs. Iets gemist?

     1. Hard

      Ach Piet, Halsema is voorstander van de islamisering van Nederland, ze heeft daar een motie voor ingediend die werd aangenomen.

     2. Piet51

      @Hard
      We hadden het over Halsema als burgemeester en de academische titels die ze wel of niet heeft.

      Nu verwijs je naar een motie uit 2010 die door het allergrootste deel van de Kamer, alleen SGP en gedoogpartner PVV stemden tegen. Ik zie het verband niet.

 6. ikweetwatikwil

  Bij de Belastingdienst zijn fouten gemaakt. Wat ik mij wel afvraag , wie lopen er nu het hardst te gillen over die fouten. Ik kan mij herinneren dat er miljoenen naar Turkije en Marokko gingen waar flink fraude mee gepleegd is en waar leuke zomerhuizen van gekocht zijn. Veel mensen hebben gefraudeerd en daar moeten de goeden onder lijden. En dat is jammer.

  1. Cootje

   Nee dat is ook een onderdeel van onze bananen republiek , de thee partij die zijn gelovige onderdanen in het Turks en het Arabisch wegwijs maakte van onze gunstiger subsidie stromen , en vele kinderen hadden in de bergen met een goedwillende burgemeester die ze hielp met een geboorte acte , of de hele bus uit Roemenië die de zorgtoeslag in Rotterdam op een adres aanvroegen , iets groter zijn de slimme jongens die met miljoenen € de persoonlijk gebonden budget voor je aanvragen met sterke instellingen als de belastingdienst en het UVW gauw rendabel , maar als crimineel heb je hier gauw een stapje voor zelfs met een enkelband

 7. plakband

  Rutte begint zijn grimasker af te werpen.
  Maar Pieter Omtzigt behoort tot de stemveehouderij van Rutte.
  Hij is mede verantwoordelijk voor de ramp die zich aan het voltrekken is in NL.
  #stemzeweg zodra het kan.

 8. DidiMadloba

  “anti-rechtsstatelijke semi-dictator”?
  Schei toch uit! Rutte ging gewoon af want hij had geen antwoord en met bluf bereik je ook weinig bij een ervaren Kamerlid als Renske Leyten.

  Maar zij had ook niet zonder meer gelijk. Voor topambtenaren die frauderen past natuurlijk geen genade, maar inherent aan een topfunctie is dat soms gewoon niet lukt wat gewenst is omdat het onuitvoerbaar is.

  Dan moet een ambtenaar misschien wel vertrekken, maar het zou te ver gaan hem/haar dan nooit meer een goede functie te gunnen. Dat zou er namelijk toe leiden dat heel moeilijk nog mensen te krijgen zijn voor moeilijke jobs – en dat aan de mensen die wel bijv. de hondenbaan van staatssecretaris van Financiën ambiëren een steekje los is.

  Het probleem van de belastingdienst is dat die geen NEE durfde te zeggen toen politici als Renske Leijten met onuitvoerbare regelingen kwamen. Als die dat wel had gedaan waren ook de klachten niet van de lucht geweest over een ondemocratische opstelling.

  De gewetensvraag is of onze democratie tot onuitvoerbare regellingen mag besluiten.

 9. rexm

  Wat Pieter doet is een zeer goede zaak, van de andere kant red hij wat er nog te redden is voor het CDA, de verkiezingen komen er aan.
  Het CDA heeft ook in de coalitie zitten te pionieren.

  1. Rosasolis

   @rexm. Onze CDA doet het nog steeds heel goed…Goede wijn hoeft geen krans.

 10. marco kruidenberg

  Omtzigt is nog een echte kanjer en Rutte: dat weten we wel. Wat een schande dat die ons land “leidt”

 11. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Rutte had duidelijk een kater van hier tot Tokio ! Dan komt de ware aard boven van deze balloze eliteknecht …

 12. H.Vaes

  Pieter is op zich wel een goeie knul. Hij doet alleen maar blaffen……..maar als hij moet bijten…..laat hij het afweten en kruipt hij terug in zijn nest en is hij heel gedwee in het volgen van de cda discipline.
  M.a.w als het op stemmen aankomt stemt hij desnoods tegen zijn eigen principes in om maar niet het kabinet te laten vallen.

 13. Pescador

  ga zo door

 14. Wim Vreeswijk

  Er blijft nu helemaal niks over van de gunfactor van Mark Rutte. Wanneer stopt hij met zijn flauwekul ?

 15. Rosasolis

  Goed van Pieter Omtzigt om Rutte op z’n vingers te tikken over onpasselijke uitlatingen tegen Kamerlid R. Leijten. De CDA houd niet van beledigingen tegen kamer leden, bedoelt om hen te vernederen. Laatste tijd, kreeg een nerveus indrukt van Rutte. Als toenmalige vocalist luister ik naar Hoe iemand praat, behalve alleen naar wat iemand zegt. Je kunt veel leren van hoe iemand praat. De stem van Rutte klinkt spannend en vreselijk moe. Hij kan amper rustig praten; hij praat te snel, en zijn normale bariton stem gaat steeds hoger klinken. Hij zou binnenkort een opvolger/ster moeten vinden, om door te gaan als leider voor de VVD. Genoeg is genoeg voor deze lange term leider…Laat de CDA doorgaan met hun vorderingen. Mona Keijzer ( stads-secretaris economische zakken) heeft gisteren het geregeld dat als je wil overstappen naar een andere internet-mobiel telefoon bedrijf, dat je je huidige internet naam mag blijven houden voor tenminste 6 maanden.

  1. Politiek Profeet

   knettergek die geimporteerde verwarden uit verweggistan….zou haatbaard trudeau nog een busje over hebben met een tenminste 6 maanden internet-mobiele telefoon??
   Want….jaja….busje komt zo…busje komt zo,eventjes geduld want het busje komt zo,de witte mannen in pak spreken dit keer ook engels….

   1. Rosasolis

    @Politiek P. Wordt je busje door Engels sprekende mannen in wit afgeleverd?
    Hopelijk is jouw Engels redelijk goed genoeg om voor je busje af te rekenen.
    Arme jongen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.