Hoppa! Onbeschofte NPO-bobo Sander Schimmelpenninck aangepakt: ‘Hij is graaf?! Eerder Lord Wanhoop!’

Kersvers OP1-presentator Sander Schimmelpenninck ligt zwaar onder vuur nadat hij presentatrice Yolanthe Cabau Van Kasbergen vergeleek met een “kat met het syndroom van Down”, wat niet alleen een onbeschofte vrouwonvriendelijke opmerking was maar ook nog eens uiterst beledigend naar mensen met het syndroom van Down. Bij SBS6 maakte Guido den Aantrekker finaal gehakt van het volgevreten NPO-mannetje.

Vrouwenhaters komen voor in verschillende vormen en maten, maar Sander Schimmelpenninck is misschien wel de meest salonfähige van allemaal. Hij heeft zich naar binnen weten te kletsen bij de NPO, waar hij nu de talkshow OP1 medepresenteert met negen collega’s. Maar tussen het eten uit de staatsruif door heeft de aristocratische mediaman ook nog wel wat absurde teksten klaarliggen over het hem niet bevallende uiterlijk van vrouwen.

Zoals actrice en presentatrice Yolanthe Cabau Van Kasbergen, die NPO-graaf Schimmelpenninck een “kat met Down” noemde. Niet alleen uiterst grievend voor iedereen die familieleden met Down heeft, maar ook nog eens uiterst vrouwonvriendelijk. Bij SBS Shownieuws wist Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker de juiste snaar te raken door de verwaande aristocraat aan te spreken op zijn adellijke titel. Ooit was dat een soort keurmerk voor fatsoen, tegenwoordig een decadente titel voor arrogante corpsballetjes.

Dus hoezo, Graaf Sander? Eerder Lord Wanhoop. Een beetje goedkoop scoren over de rug van een actrice die met een IVF-behandeling bezig was en kinderen met het syndroom van Down. En daarna ook nog eens even arrogant appen dat ze bij het programma allemaal “dom” zijn en ze hem en z’n nouveau riche-blaadje niet meer hoeven te bellen. Nou, poepoe. Wij zijn onder de indruk hoor! Van een heleboel dingen, zelfs, maar niet van Lord Wanhoop en z’n gepriviligeerde pestgedrag. De groetjes, Sander!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Jack Flash

  Misschien een leuk verhaal voor de Story.
  Deze omhoogevallen mensen zijn niet relevant.

 2. Jack Flash

  Correctie;omhooggevallen

 3. Apekool

  Jaag de adel het land uit.

  1. Julian

   Mensen die maar wat roepen. Kunnen we missen als kiespijn. Dus u bent de zwakste schakel.. Dag Apekool!

   1. AS210854

    Julian, +++++++++++++

 4. Bullshit15

  Boycot npo in radio 1weg er mee

 5. DidiMadloba

  Deugt Yolanthe dan wel?

 6. Abdul is Lam

  Was ooit een belangrijke familie, Schimmelpenninck van Ooijen nu een uitvreter,
  Sander Schimmelpenninck de berooide, Graaf van Zwets en Onzin, zielig hoor.

 7. Abdul is Lam

  Misschien moet hij zich bij denk aansluiten, past wel in zijn gedachtegang.

 8. Klapstuk

  Die Schimmelpenninck is net zo’n kwal als die Jort Kelder.
  Zielige figuren die niets presteren, blase zijn en alleen maar geinteresseerd zijn in geld.
  Slechte zaak dat die Schimmelpenninck bij de NPO op het scherm komt

 9. Jannes46

  Pak de rieken en hooivorken en jaag die adel de grens over.

 10. Vliegenvanger

  Wat een arrogante kwal is die schimmelvreter.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.