Kijk! D66-commissievoorzitter neemt PVV’er die met Breivik wordt vergeleken te grazen: ‘U bent niet van suiker!’

Gewoon een willekeurige dag in de Tweede Kamer. Een D66-commissievoorzitter gebruikt zijn positie om een PVV-Kamerlid te dwarsbomen en te treiteren tijdens het maken van een punt van orde, terwijl hij net verkapt is uitgemaakt voor het hulpje van de Noorse rechts-extremistische terrorist Anders Breivik.

Deze week in de Tweede Kamer: tijdens een debat over de terreurdreiging in Nederland wordt PVV’er Machiel de Graaf ineens door DENK-muppet Farid Azarkan verweten voor een partij te werken die helpt met een rechts-extremistisch klimaat in Nederland te scheppen, en wordt zijn partijleider Geert Wilders verwantschap met de Noorse massamoordenaar Anders Breivik in de schoenen geschoven. De Graaf pikt dat niet, en wil een punt van orde maken om zich te verweren tegen die persoonlijke beledigingen van Azarkan.

Aanvankelijk wilde de voorzitter van de commissievergadering, het D66-Kamerlid Paul van Meenen, dat tegen de regels in helemaal niet toestaan. Want: De Graaf is “niet van suiker” en moet maar gewoon accepteren dat collega-Kamerleden hem met tot levenslang veroordeelde terroristen vergelijken. Na wat gesoebat mag De Graaf zijn punt alsnog maken, maar Van Meenen was niet van plan om de fractiegenoot van Geert Wilders met rust te laten: de D66’er blijft de PVV’er keer op keer interrumperen en zich met zijn punt van orde bemoeien. Pas na langdurig geharrewar en D66-tegenwerking kan De Graaf zeggen dat hij de opmerkingen van DENK’er Azarkan beneden alle peil vindt.

Voor de oplettende kijker die rechtsbovenin een DENK-logootje ziet: goed gespot. We moesten dit inderdaad van de Facebook-pagina van Azarkan van de Kuzu-en-Öztürk-partij plukken, aangezien de Tweede Kamer zelf dit debat om ons onbekende doch raadselachtige redenen niet online heeft gezet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Bullshit15

  Het word steeds gekker met die idioten in het lijkt wel dat dit normaal begint te worden
  Maar ik hoop dat ze nu een keer keihard op afgerekend worden in dat D66 op weg gaat naar 0 ZETELS
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Grote Trek

   Wacht maar tot mevrouw Ollongren terugkeert. Dan gaat er een andere wind waaien!… Maar vooraf wil ik een debat tussen de PPV en het FvD, haring of kuit.

  2. DidiMadloba

   Uw hoop is ijdel.
   Pechtold maakte carrière door Wilders te verketteren. Eindelijk hadden de vele Wilders-haters een spreekbuis
   En die lijken nu niet teleurgesteld te worden door Jetten.

   Haat trekt stemmen, links en rechts.

   Business must go on. Al splijt de natie van alle haat. In het VK spoelt die al in de Noordzee, een giftige politieke zelfvernietiging.

   1. hans-e-pans

    Liggen de voorbedrukte aangifteformulieren al klaar op de politieburea’s?

   2. Shadow1100

    D66? Democraten66? Dictatuur66? Demoniseer66?
    Democratie (van het Grieks δῆμος/dèmos, “volk” en κρατειν/kratein, “heersen”, dus letterlijk “volksheerschappij”) is een bestuursvorm waarin de wil van het volk de bron is van legitieme machtsuitoefening.
    De oud-leraar P. van Meenen meende zeker dat hij weer zijn klasje stond. “Als ik de PVV maar kleineer kom ik er wel”. Dat deed vriendje Pechtold toch ook zo…….

    1. Racerfirst

     Shadow: Mooi gezegt! D66 is dus eigenlijk het nieuwe communisme!?
     Daar hoor je links nooit meer over! Gek he

 2. DidiMadloba

  Breivik begon te schieten. Dat komt zijn geloofwaardigheid niet ten goede.

  PVV-ers zijn subtieler maar daarom des te gevaarlijker.

  En Wilders heeft de wind eronder. Hij controleert de uitspraken van al zijn marionetten op radicaliteit, en als er eentje MILD dreigt te worden of zelfs REDELIJK is een afscheid van de OVV nabij.

  1. Ron

   Dan moet jij toch wel heel angstig over straat tegenwoordig of niet?
   De groep PVVers groeit gestaag en zijn dus levensgevaarlijk volgens jou, gevaarlijker dan Breivik schrijf jij.
   Voor de redactie is dit een punt om jou eens te bannen hier en mee te werken aan aangifte tegens uw persoon van smaad en laster.

  2. Racerfirst

   Didi : Lijkt me goed plan ala extreem links en rechts mekaar opruimen, krijgen we normaal rationeel en niet emo Nederland weer terug!
   MAAR dan moet : D66 en iedereen die extreme gedachte goed als Denk aanhangt meevechten! Maar daar wil ook wedden dat ze te laf voor zijn!

 3. Roughwood

  AKP afdeling NL en Demoniseren66/Denigreren66 ten voeten uit. Walgelijk hautain rapalje. Zum kotzen!

 4. Mar

  Wie uitdeelt moet toch ook kunnen ontvangen.

  PVV-kamerleden zijn ook niet vies van beledigingen aan collega’s uit te delen en en passant wordt ook nog een deel van de bevolking beledigd.

  1. ikweetwatikwil

   Natuurlijk mar, daar zijn de linksen goed in , in het verdraaien van feiten. Als links zijn werk goed had gedaan , wat ze niet deden met hulp van aanhang, dan hoefde rechts niet in te grijpen. Dat doen ze en nu gaat links en aanhang huilen . Ik zou zo zeggen, eigen schuld dikke bult.

   1. Mar

    @ikweetwatikwil

    Maar waar was rechts dan in al die jaren? Waarom liet rechts links ongestoord zijn gang gaan? Had rechts het druk met andere dingen?

  2. Bullshit15

   Mar dit heeft niks met beledigen te maken deze man werd constant in de reede gevallen hij mocht zijn verhaal niet eens doen is toch heel anders wat of niet

  3. nu ik

   Dus ik mag u benoemen als een misselijk stuk deugmensch die voorstander is van een middelandse zee vol lijken en een Nederland vol bange ouderen die niet eens meer (velig) kunnen pinnen zonder beroofd te worden door hersenloos noord afrikaans riftuig?

   Fijn dat ik uiteindelijk de feiten van de dagelijkse realiteit mag benoemen en uw karakter op waarheid mag beoordelen leugenaar.

 5. nu ik

  tuurlijk , rechtse verstandloze tokkies uit de hersenloze arbeidsklasse moeten zwijgen van de eliteraire links politiek correcte adepten.

  stem sociaal , stem PVV

  1. Politiek Profeet

   Links is en betekend het einde van een vrij en democratisch nederland.
   Tweedeling is een feit en het stevent steeds meer af richting burgeroorlog.
   De randstedelijke gebieden tegen het achterland…
   Je kunt links haten maar om links uit te roeien kan je dat ook gewoon doen met het besef dat je een hernieuwd en bevrijd nederland schept.
   In frankrijk vochten de politie en de brandweer het onderling al uit, ook daar een tweedeling tussen hulpverleners…
   Dictator macron heeft hier een enorme misser begaan.
   Leugenaar pinokkio gaat dezelfde kant op, onze jeugd,kinderen van 12,13,14, jaar worden om niets neergestoken,het zal je kind maar zijn,helaas doen ouders niets terug tegen de dader(s) ,deugkneusjes en wegkijkers….
   Dit soort fratsen durven ze niet bij kampers uit te halen….die trekken zo,n stuk gajes uit een politiebureau en schillen zijn vel eraf….

 6. Mar

  Pardon, het was even zoeken, dat geef ik toe, maar het debat van deze vergadering van Vaste commissie voor Justitie en Veiligheid op 29 januari 2020, onderwerp terrorisme, staat wel degelijk op de site debat gemist van de tweede kamer:

  h**ps://debatgemist.tweedekamer.nl/debatten/terrorisme-1

 7. Bockbeer

  Paul van Meenen is echt een bloedzuiger.

  1. Politiek Profeet

   van meenen is een kreupele hond,het doodschoppen niet waard, gewoon laten afsterven en begraven onder een mesthoop..

  2. Racerfirst

   Nee hoor hij was gewoon leraar en dat is al genoeg! ( Zijn principele mannetjes die naast de maarschappij leven en denken!)

 8. Jack Flash

  Dat debat is walgelijk om te zien.
  Trap die Azarkan maar het land uit met die huichelaar Vermeen erachteraan.
  Stem PVV.

  PS, Kijk gesprek met MP Rutte eens na een vandaag over brexit.Wat een zak hooi is het toch.

 9. Cesare

  Onsmakelijk, intolerant partijtje die lullo’s van d666. Kan je verwachten. Verder hebben ze niets te melden.

 10. Peetjoh

  En dit is nou waar fascisme. Iemand weg zetten als slecht of een hele bevolkingsgroep. Maar ja het heet alleen fascisme als je wat van een overlast gevende groep(Marokkanen) zegt. Als je zoiets zegt over een geen overlast gevende maar op een bepaalde partijen stemmende (Hollanders) groep mag het. Links socialisme is een ziekte die 75 jaar geleden al eens bestreden is. Ik zeg preventief ruimen die zooi.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.