Kijk dan: eurolaaf Frans Timmermans staat zonder gêne te knuffelen met meest corrupte man ter wereld

vlcsnap-2020-01-03-10h25m56s474
Foto: Frans Timmermans (PvdA) knuffelt de corrupte Maltese premier Joseph Muscat (PL). Bron: Screenshot PL / Facebook.

De hele dag mooie praatjes over een betere wereld, maar uiteindelijk is onze polyglot Frans ook niet veel meer dan een zetbaas in een internationaal pionnenspel waarin niet alle spelers even schoon zijn. Kijk maar eens naar deze beelden van afgelopen mei.

Nog geen week geleden viel de Maltese premier Joseph Muscat een bijzondere eer te beurt. Hij werd persoon van het jaar! En niet vanwege zijn geweldige leiderschapskwaliteiten of de noodzakelijke hervormingen die hij voor Malta doorvoerde. Nee, Muscat kreeg de prijs uit handen van de “Organized Crime and Corruption Reporting Project” vanwege de gigantische corruptie en misdaad die Muscat heeft uitgestort over Malta. Oordelen over Muscat van zij die het kunnen weten zijn niet mals:

“Een vermoorde journalist. Vage offshore-deals. Een klein land in een houtgreep van grote criminele belangen. Dit zijn de factoren die geleid hebben tot de verkiezing van Maltese premier Joseph Muscat als de OCCRP 2019 Persoon van het Jaar in Georganiseerde Misdaad en Corruptie.”

“Muscat heeft laten zien totaal geen respect te hebben voor de media, de vrijheid van meningsuiting, en hij heeft corrupte figuren in staat gesteld om ongestraft moorden te bevelen.”

En wat staat zo’n eurofiele lummel als Frans Timmermans dan te doen? Ja, op Twitter een beetje roepen dat je bezig bent een mooiere wereld te scheppen. Zo nodig zelfs in vijfentwintig talen. En zelfs hoogmoreel emmeren over dat Malta zich wel moet houden aan de rechtstaat.

Maar wat zien we hier terug, op beelden van afgelopen mei? Dat is een Frans Timmermans die Joseph Muscat de hemel inprijst en knuffelt alsof het om z’n lievelingsoom gaat, en niet om een man die z’n stafchef miljoenen liet verdienen met smoezelige belastingparadijzen en daarna de klokkenluider liet opblazen in haar eigen auto. De man die afgelopen week nog naar Dubai vloog voor een vakantie die hij helemaal niet kan betalen met z’n legale inkomen.

U snapt het dus: EU-bobo Frans Timmermans is dus een lekkere hypocriete hansworst. Wie gaat hij straks omhelzen? De Venezuelaanse president Maduro? Wellicht Kim Jong Un, dan maar? We gaan het afwachten. Eén ding hoeft Brusselse vingerwapperaar Frans echter niet meer van ons te verwachten, en dat is dat wij naar hem zouden blijven luisteren alsof hij een gezaghebbend moreel kompas is. Bah!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

31 reacties

 1.   

  De neo-knuffelmarokkaan

  1.   

   PvdA he, die knuffelen vrijwel altijd met de verkeerden, maar ja alle beetjes helpen.

 2.   

  Brusselmans en Verhofstadt staan voor alles wat fout is aan de EU!

 3.   

  Soort zoekt soort…

 4.   

  Gezaghebbend moreel kompas?

  Als je tijdens je ministerschap (BuZa) ineens alles laat vallen omdat er iets voorbij komt dat ‘beter’ is (VP in EC), dan vind ik dat niet getuigen van moraliteit. Je bent aangenomen voor een job, dan dien je die termijn van 4 jaar ook uit. En niet halverwege ineens opstappen omdat het je beter uitkomt.

  Vanaf dat moment heeft Frans voor mij compleet afgedaan (niet dat ik al veel met hem had, maar vanaf dat moment toch helemaal niet meer).

 5.   

  Timmermans is een schoolvoorbeeld van een ras socialist

 6.   

  Dat zijn ze toch allemaal in Brussel dictators zijn het die bos kabouter zet die gast in een bos dan heeft i de hele dag natuur in kunnen de honden lekker tegen hem aan pissen daarom reden te meer uit de eu stem fvd of PVV

 7.   

  Politici moeten een strafvervolging kunnen krijgen voor hun daden dan waren er heel wat minder politici en zeker van socialistische geaardheid

 8.   

  Gelukkig is TRUMP goed bezig om het lontje in het kruitvaten te ontsteken die heeft dadelijk de Navo nodig voor solidariteit En dan zal blijken dat alleen de Engelse er zijn einde van de eengezindheid Europa einde van Timmermans zijn baan komt in het zicht einde van het jaar een keiharde brexit en hij duvelt van zijn stoel hij heeft last van diabetische omvangen dus hij zal wel niet zo gauw meer staan

 9.   

  Twee schurken bij elkaar waarbij ik me van Timmermans de meest beroerde dingen voor de geest kan halen.

 10.   

  Timmerfrans timmert stevig aan de weg van verdoemenis. Timmert de soevereiniteit van de lidstaten aan barrels.

 11.   

  Nog even, en vreet Franzke is dichtgegroeid.

 12.   

  Houtgreep….?

 13.   

  Beetje jammer dat je Maduro noemt…

 14.   

  Het filiaal van de firma List, Bedrog & Achterklap in Brussel

 15.   

  Een stinkend glibbertje.

 16.   

  Ik boycot zelfs kapitein Iglo producten, elke keer als ik die kop op de verpakking zie moet ik denken aan die gnoom uit limburg en moet spontaan over mn nek.

  1.   

   Goede zaak, visvriendelijke vangst bestaat niet. Ga door met de boycot. De zeeën worden leeggesloopt.

   1.   

    Hahaha en wat denkt anke dat er in haar lippenstift zit?

 17.   

  @tim
  als je dit topic in mei/juni van vorig jaar had gepubliceerd, dan was je een winnaar. nu – zeg maar ca 7 maanden later – vind ik dit gelul in de ruimte. ondanks dat Timmermans mijn vriend niet is en evenmin zal worden, zie ik dit als een poging van een D66’er of VVDer (laat eens horen wie je sponsor is) om in het gevlei te komen bij een van de genoemde partijen. eerlijk gezegd word ik hier misselijk van.

 18.   

  Waarom het goed zou zijn als in 2020 de PvdA en Frans Timmermans voorgoed verdwijnen

  1.   

   Zou idd een artikeltje voor DDS zijn…maar helaas!

 19.   

  Frenske is machtsgeyl en extreem links, dat zal die maltezer poedel ook wel zijn. Dan krijg je dit soort tenenkrommende mannenliefde, hetzelfde wat je bij die Drunkers steeds zag. Zum kotzen.

 20.   

  Timmermans??????
  Zakkenvuller in Optima-Forma!!!
  En zoals het bij de Linkse facisten behoort: meedoen met de “mode”. Lekker in bed duiken met Muscat!
  Want…….ja,…….ja…….. we doen mee!
  Halleluja!
  Nog meer over het varken Timmermans?

 21.   

  Frans Timmermans is in mijn ogen een grote landverrader. Die Frans Timmermans is een groot gevaar voor de veiligheid van Nederland. Hij gaat de mensen op kosten jagen die vele in grote problemen gaat brengen. Hoop dat zijn partij de PvdA veel stemmen gaat verliezen. De EU is een grote geldklopperij, waar Frans Timmermans hard aan mee werkt. Weg met de landverrader van de EU.

  1.   

   Heeft u liever een rijk land dat langzaam onderloopt, en geteisterd wordt door extreem weer? Hele volksstammen die op de vlucht zijn voor droogte?

   Maar geen cent te veel hoor!

 22.   

  Hier laat die rooie landverrader zijn ware gezicht zien.
  Schrans Timmerfrans is een smerige schijnheilige huichelachtige rooie rat die er zijn hand niet voor omdraait zijn eigen land en volk aan Brussel te verraden, verraad dat is gestoeld op haat, haat tegen je geboorteland en mede volksgenoten anders is het niet te verklaren.
  Andere landen binnen de EU, in het bijzonder het voormalig Oostblok, zullen ook met dit volgevreten rooie varken te maken krijgen.

  Stem
  FvD/PVV.

 23.   

  Volgens mij is de Cambodjaanse premier Hun Sen de meest corrupte man ter wereld.

  1.   

   Didi,
   Corruptie is een voortvloeisel van islam.

 24.   

  Tja, Timmerfrans waardig moment.

  Ook deze zwans heeft echt geen flauw idee wat hij aan het doen is.

 25.   

  Is al eerder vermeld: soort zoekt soort, parasiteert en corrumpeert maar door. Afserveren en in de vergetelheid stoppen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!