Kijk dan: eurolaaf Frans Timmermans staat zonder gêne te knuffelen met meest corrupte man ter wereld

De hele dag mooie praatjes over een betere wereld, maar uiteindelijk is onze polyglot Frans ook niet veel meer dan een zetbaas in een internationaal pionnenspel waarin niet alle spelers even schoon zijn. Kijk maar eens naar deze beelden van afgelopen mei.

Nog geen week geleden viel de Maltese premier Joseph Muscat een bijzondere eer te beurt. Hij werd persoon van het jaar! En niet vanwege zijn geweldige leiderschapskwaliteiten of de noodzakelijke hervormingen die hij voor Malta doorvoerde. Nee, Muscat kreeg de prijs uit handen van de “Organized Crime and Corruption Reporting Project” vanwege de gigantische corruptie en misdaad die Muscat heeft uitgestort over Malta. Oordelen over Muscat van zij die het kunnen weten zijn niet mals:

“Een vermoorde journalist. Vage offshore-deals. Een klein land in een houtgreep van grote criminele belangen. Dit zijn de factoren die geleid hebben tot de verkiezing van Maltese premier Joseph Muscat als de OCCRP 2019 Persoon van het Jaar in Georganiseerde Misdaad en Corruptie.”

“Muscat heeft laten zien totaal geen respect te hebben voor de media, de vrijheid van meningsuiting, en hij heeft corrupte figuren in staat gesteld om ongestraft moorden te bevelen.”

En wat staat zo’n eurofiele lummel als Frans Timmermans dan te doen? Ja, op Twitter een beetje roepen dat je bezig bent een mooiere wereld te scheppen. Zo nodig zelfs in vijfentwintig talen. En zelfs hoogmoreel emmeren over dat Malta zich wel moet houden aan de rechtstaat.

Maar wat zien we hier terug, op beelden van afgelopen mei? Dat is een Frans Timmermans die Joseph Muscat de hemel inprijst en knuffelt alsof het om z’n lievelingsoom gaat, en niet om een man die z’n stafchef miljoenen liet verdienen met smoezelige belastingparadijzen en daarna de klokkenluider liet opblazen in haar eigen auto. De man die afgelopen week nog naar Dubai vloog voor een vakantie die hij helemaal niet kan betalen met z’n legale inkomen.

U snapt het dus: EU-bobo Frans Timmermans is dus een lekkere hypocriete hansworst. Wie gaat hij straks omhelzen? De Venezuelaanse president Maduro? Wellicht Kim Jong Un, dan maar? We gaan het afwachten. Eén ding hoeft Brusselse vingerwapperaar Frans echter niet meer van ons te verwachten, en dat is dat wij naar hem zouden blijven luisteren alsof hij een gezaghebbend moreel kompas is. Bah!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. NoDoubt

  De neo-knuffelmarokkaan

  1. hans-e-pans

   PvdA he, die knuffelen vrijwel altijd met de verkeerden, maar ja alle beetjes helpen.

 2. Vrijedenkert

  Brusselmans en Verhofstadt staan voor alles wat fout is aan de EU!

 3. JFU

  Soort zoekt soort…

 4. Neko-

  Gezaghebbend moreel kompas?

  Als je tijdens je ministerschap (BuZa) ineens alles laat vallen omdat er iets voorbij komt dat ‘beter’ is (VP in EC), dan vind ik dat niet getuigen van moraliteit. Je bent aangenomen voor een job, dan dien je die termijn van 4 jaar ook uit. En niet halverwege ineens opstappen omdat het je beter uitkomt.

  Vanaf dat moment heeft Frans voor mij compleet afgedaan (niet dat ik al veel met hem had, maar vanaf dat moment toch helemaal niet meer).

 5. Cootje

  Timmermans is een schoolvoorbeeld van een ras socialist

 6. Bullshit15

  Dat zijn ze toch allemaal in Brussel dictators zijn het die bos kabouter zet die gast in een bos dan heeft i de hele dag natuur in kunnen de honden lekker tegen hem aan pissen daarom reden te meer uit de eu stem fvd of PVV

 7. Cootje

  Politici moeten een strafvervolging kunnen krijgen voor hun daden dan waren er heel wat minder politici en zeker van socialistische geaardheid

 8. Cootje

  Gelukkig is TRUMP goed bezig om het lontje in het kruitvaten te ontsteken die heeft dadelijk de Navo nodig voor solidariteit En dan zal blijken dat alleen de Engelse er zijn einde van de eengezindheid Europa einde van Timmermans zijn baan komt in het zicht einde van het jaar een keiharde brexit en hij duvelt van zijn stoel hij heeft last van diabetische omvangen dus hij zal wel niet zo gauw meer staan

 9. Agios

  Twee schurken bij elkaar waarbij ik me van Timmermans de meest beroerde dingen voor de geest kan halen.

 10. Blank en niet Wit

  Timmerfrans timmert stevig aan de weg van verdoemenis. Timmert de soevereiniteit van de lidstaten aan barrels.

 11. fusilier

  Nog even, en vreet Franzke is dichtgegroeid.

 12. stoepschijter

  Houtgreep….?

 13. Joost mag het weten

  Beetje jammer dat je Maduro noemt…

 14. Dixie

  Het filiaal van de firma List, Bedrog & Achterklap in Brussel

 15. Zero

  Een stinkend glibbertje.

 16. RvdBe

  Ik boycot zelfs kapitein Iglo producten, elke keer als ik die kop op de verpakking zie moet ik denken aan die gnoom uit limburg en moet spontaan over mn nek.

  1. Anke Moerbei

   Goede zaak, visvriendelijke vangst bestaat niet. Ga door met de boycot. De zeeën worden leeggesloopt.

   1. Fonz

    Hahaha en wat denkt anke dat er in haar lippenstift zit?

 17. Seneca

  @tim
  als je dit topic in mei/juni van vorig jaar had gepubliceerd, dan was je een winnaar. nu – zeg maar ca 7 maanden later – vind ik dit gelul in de ruimte. ondanks dat Timmermans mijn vriend niet is en evenmin zal worden, zie ik dit als een poging van een D66’er of VVDer (laat eens horen wie je sponsor is) om in het gevlei te komen bij een van de genoemde partijen. eerlijk gezegd word ik hier misselijk van.

 18. Bolkestein

  Waarom het goed zou zijn als in 2020 de PvdA en Frans Timmermans voorgoed verdwijnen

  1. Original NL

   Zou idd een artikeltje voor DDS zijn…maar helaas!

 19. goedisfout

  Frenske is machtsgeyl en extreem links, dat zal die maltezer poedel ook wel zijn. Dan krijg je dit soort tenenkrommende mannenliefde, hetzelfde wat je bij die Drunkers steeds zag. Zum kotzen.

 20. Baron von Munchhausen

  Timmermans??????
  Zakkenvuller in Optima-Forma!!!
  En zoals het bij de Linkse facisten behoort: meedoen met de “mode”. Lekker in bed duiken met Muscat!
  Want…….ja,…….ja…….. we doen mee!
  Halleluja!
  Nog meer over het varken Timmermans?

 21. Vliegenvanger

  Frans Timmermans is in mijn ogen een grote landverrader. Die Frans Timmermans is een groot gevaar voor de veiligheid van Nederland. Hij gaat de mensen op kosten jagen die vele in grote problemen gaat brengen. Hoop dat zijn partij de PvdA veel stemmen gaat verliezen. De EU is een grote geldklopperij, waar Frans Timmermans hard aan mee werkt. Weg met de landverrader van de EU.

  1. DidiMadloba

   Heeft u liever een rijk land dat langzaam onderloopt, en geteisterd wordt door extreem weer? Hele volksstammen die op de vlucht zijn voor droogte?

   Maar geen cent te veel hoor!

 22. C.A.Barstow

  Hier laat die rooie landverrader zijn ware gezicht zien.
  Schrans Timmerfrans is een smerige schijnheilige huichelachtige rooie rat die er zijn hand niet voor omdraait zijn eigen land en volk aan Brussel te verraden, verraad dat is gestoeld op haat, haat tegen je geboorteland en mede volksgenoten anders is het niet te verklaren.
  Andere landen binnen de EU, in het bijzonder het voormalig Oostblok, zullen ook met dit volgevreten rooie varken te maken krijgen.

  Stem
  FvD/PVV.

 23. DidiMadloba

  Volgens mij is de Cambodjaanse premier Hun Sen de meest corrupte man ter wereld.

  1. Kristalix

   Didi,
   Corruptie is een voortvloeisel van islam.

 24. Kristalix

  Tja, Timmerfrans waardig moment.

  Ook deze zwans heeft echt geen flauw idee wat hij aan het doen is.

 25. macsjang

  Is al eerder vermeld: soort zoekt soort, parasiteert en corrumpeert maar door. Afserveren en in de vergetelheid stoppen.

 26. Jannes46

  Niemand weet dat, maar Frans Timmermans is een stiefbroer van Peter R. de Vries. Van wie zouden ze nou die narcistische inslag hebben geërfd?

 27. JeMoerigeHoeder

  fuck die dikke teringrat.

 28. Politiek Profeet

  Smerige vette fransz zonder swansz knuffelt zelfs nog een hoop stront voor eigen glorie….

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.