Kijk dan: geduld D66-drammer Rob Jetten is op, kabinet moet nú honderden miljoenen in bodemloze stikstof put storten

Als het aan D66-creatuur Rob Jetten ligt, gaat de regering snel honderden miljoenen belastinggeld extra uitgeven om de zogeheten stikstofcrisis het hoofd te bieden. Het geduld van de stampvoetende coalitieleider is namelijk bijna op. En dan weet je het dus wel weer hoor: de belastingbetaler mag daarvoor in de portemonnee grabbelen.

Terwijl bijna heel Nederland inmiddels wel genoeg heeft van die hele zogeheten stikstofcrisis, moet er van D66 juist nog een extra schepje bovenop. Dat vertelde de sociaal-liberale flierefluiter gisteravond aan tafel bij OP1. Jetten vindt dat het kabinet veel te traag werkt en veel sneller zou moeten besluiten om half Nederland op stelten te zetten om maar te voldoen aan de arbitraire stikstofnormen die de zelfkastijdende Nederlandse overheid voor zichzelf bedacht heeft.

Allereerst moeten er “honderden miljoenen” euro’s extra vrij worden gemaakt om varkensboeren uit hun stal te zetten. Want minder landbouw, minder export en minder agrariërs is uiteindelijk toch waar het om draait voor de stadse ambtenarenjongetjespartij D66. Dus daar moest het kabinet maar eens flink veel vaart achter zetten, aldus Jetten. Ook opperde hij bij de NPO1-talkshow dat de luchtvaart werk moet maken van het bestrijden van dat vermadelijde stikstof, en tenslotte had robotische Rob ook begrip voor het feit dat momenteel de huizen- en wegenbouw stilligt.

Oppositiepartijen kijken echter machteloos toe hij drammerige Rob maar staat te eisen dat het kabinet steeds meer en steeds duurdere maatregelen neemt. FVD-statenlid Martin Bos denkt er het zijne van: “Rob Jetten: “Het gaat mij niet snel genoeg” Nederland moet nu direct kapot stelt D’66.” Dus hup, nog maar een peperduur nieuw stuk beleid uitrollen! En rap een beetje!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Kretoloog

  “Sociaal-liberale flierefluiter”

  Mooie omschrijving voor Jetten.
  Die houden we erin!

 2. goedisfout

  Een verachtelijk leider van een verachtelijk partijtje.

 3. Heinrich

  Zou Jetten de holmaat zijn van Rutte?
  Rutte is steeds behoorlijk joviaal en tegemoetkomend aan de wensen van de fanatieke D66 reetridder!

  1. Julian

   Zo te lezen ben je jaloers. Waarschijnlijk ben je zo;n oude vieze in de kastnicht.. Die niks anders kan dan ongekende verlangens neer te tikken. Ik heb zelfs geen medelijden met je.

   1. Hard

    Julian?

 4. Agios

  Een groep van meer dan honderden wetenschappers heeft in brief aan World Economic Forum geschreven dat er helemaal geen klimaatcrisis is.

  Clintel, een organisatie waar meer dan 800 wetenschappers en professionals bij aangesloten zijn, waarschuwt in een brief aan de voorzitter van het World Economic Forum (WEF) dat de zogenaamde klimaatcrisis alleen bestaat in de computermodellen van het VN-klimaatpanel IPCC. De groep heeft daarnaast een rapport aangeboden aan het WEF waarin wordt aangetoond dat er geen sprake is van een klimaatcrisis.

  (Natuur en Milieu 28 januari 2020)

 5. Cootje

  Rob Jetten zeg het nog net niet maar hij bedoelt het wel voor elke migrant moet er een boer weg of een varken , honderden miljoenen voor het uitkopen boeren en honderden miljoenen voor het gastvrij ontvangen van buitenlandse varkens is water naar de zee brengen .

 6. Cootje

  Ik zie een programma Zembla over de van driegroep en hun import van kalveren , onbestaanbaar dat niemand zich daar druk overmaakt , dat is gewoon het importeren van stikstof en er is niemand die zich er druk overmaakt , economisch belang aan de verkeerde kant

 7. Baron von Munchhausen

  Kan Jetje niet een jaartje naar donker Afrika en daar zich begeven tussen de 2 meter lange Homo,s?
  Misschien knapt ie op! Zijn we van zijn stikstof-uitlaat een jaar verlost!

  1. Cootje

   Dat plezier gun ik hem niet

 8. Vliegenvanger

  Die Jetten heeft een klap gehad van die windmolens die er staan. Jammer genoeg was de klap nog niet hard genoeg.
  Misselijk makend arrogant manneke.

 9. Gewoon werken

  Vies ventje mag gezegd worden.

  1. Cootje

   Hij is een liefhebber van zijn soortgenoten. Is gelegaliseerd in de wet dat, dat mag Je dus accepteren , en het lost het klimaat probleem op met een stop op de wereldbevolking . / al staat de wetenschap voor niets/

 10. Cootje

  Ik zeg altijd het is legaal en geaccepteerd homo,s maar ze hebben dierlijke ideeën tenminste in Nederland gebruiken ze parkeer plaatsen om hun behoefte te doen en dan moet je feitelijk in Polen wonen een Echt volmaakt Europees land met goede stikstof verhoudingen , en een lieve bevolking die niet bang is om zich te uiten , fijn hè dat leuke mooie Europa

 11. yellow thread street

  Als ik dit mannetje op tv zie dan krijg ik altijd een onbestemd gevoel in mijn onderbuik en krijg ik spontaan de neiging om door de tv te kruipen om dit heerschap flink te grijpen.
  Hij is niets anders dan een pratende trekpop zonder verstand van zaken die Nederland het liefst in het afvoerputje drijft.
  Wat heeft hij in vredesnaam gepresteerd in het verleden, ja, hij is manager bij Prorail geweest, een bedrijf wat al sinds jaar en dag het spoor bijster is.

 12. NoDoubt

  Hoeveel vluchtelingen heeft hij al in huis. Door zijn asielbeleid neemt de bevolking toe en hebben we meer stikstofuitstoot. Het geld voor die zogenaamde asielzoekers konden we heel goed gebruiken. Kosten asielzoekers nu al 2400 miljard. Hamburg kosten asielzoekers 1 miljard per jaar. Waarom krijgt NL zoveel asiel zoekers bij de verdeling. Wij zijn het dichtsbevolkte gebied. We plegen nu al enorme roofbouw en de biobrandstof kan al niet worden aangesleept. Alles is heel goed doordacht door die leugenachtige D66-ers

 13. Roughwood

  Dramdictator66!

 14. Cycle25

  Broodje aap verhaal : ht*ps://aqicn.org/map/europe/

  Wij zijn helemaal niet vies vergeleken bij de rest van de wereld.

  Die robot blijft maar rebooten en onzin uitkramen.

 15. Bullshit15

  Ik zal zeggen jetten neem nog een pilletje neem er gelijk 10 lul
  Dat jij die varkensboeren uit ons land wil hebben dat begrijp wand die varkens past niet meer bij ons cultuur logisch er wonen meer moslims dan Nederlanders dus ja dan moet de varkensboeren wijken voor de moslim lamzak wie denk je voor de gek te houden maar allemaal onder de mom van stikstof klootzak er is helemaal geen stikstof probleem STEM deze Mongoolen weg
  Stem fvd of PVV UIT de eu

 16. Heras

  Die vinger omhoog, gelijk moslims, verwijzend naar hun allah.
  En als jetten zo nodig moet: halveer jouw salaris en geef het aan de EU.

  1. Fonz

   Jetten wordt niet gepruimd door de islam, we weten allemaal waarom..

  2. Willem Bever

   Nou idd Heras dat is ook het eerste wat ik dacht toen ik dat vingertje zag.
   De tweede gedachte was wiens kop gaat eraf ….of wiens knip wordt leeggetrokken.
   Juist

   Durf het haast niet te zeggen maar als hij struikelt en van een flat afflikkert zullen er weinig tranen gelaten worden.

   Wat een zelfingenomen LamLuL

 17. Response

  Tja, wie neemt deze knul nog serieus? Ik niet.

 18. Hendrie1963

  Kan deze etalagepop niet opgenomen worden. Hij vind zichzelf dat hij heel wat is. Als je deze clown een triangel geeft dan weet hij nog niet wat hij er mee moet doen. Want een randdebiel. Maatje van die andere clown van GroenLinks. Ook zo’n verstandloze met de verkeerde DNA.

 19. DidiMadloba

  De landbouw wordt vanouds zwaar gesubsidieerd door de EU en voorgangers. “Want we willen toch geen Nederland zonder boeren?”
  Nou dat willen we inmiddels dus wel, em daarmee kan het EU budget met de helft omlaag.
  Er worden nu plannen gemaakt om het Groene Hart helemaal te asfalteren. Want we hebben het niet meer nodig om stikstof te produceren. Of zo.

 20. 777

  Héé Robbie,

  Jan Dijkgraaf heeft een eenvoudige vraag aan je.

  Zou je niet eens ‘sorry’ zeggen?

  Tegen Wilders.

  Tegen de nabestaanden en andere slachtoffers van de trammoorden.

  Tegen de omstanders, die Allah’s soldaat tekeer zagen gaan.

  Tegen iedereen wiens volkomen terechte zorgen over de uitwassen van dat geloof telkens worden weggezet als ‘islamofobie’.

  Gewoon: “Sorry.”

  Of, nog beter: “Sorry dat ik besta.”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.