KIJK! Nonvaleur-BN’er Johnny Mol vindt dat misdragende vluchtelingen onze schuld zijn: ‘Behandeld als dieren!’

Dat vluchtelingen met enige regelmaat de criminele fout in gaan, is onze eigen schuld. Dat vindt Johnny de Mol. Terwijl Europa zo’n beetje de meest gastvrije en lakse immigratieregels van heel de wereld heeft, vindt de zoon van mediatycoon John de Mol alsnog dat wij ze als “dieren” behandelen en daarom is het ook ónze schuld als ze misdaden begaan. Dat zegt de omhooggevallen presentator bij 5 Uur Live.

Slachtoffer en dader omdraaien is een favoriet spelletje van menigeen op links, zeker als het gaat om grote problemen waar zachte linkse heelmeesters behoorlijk stinkende wonden hebben gemaakt. Neem bijvoorbeeld de massale vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden zoals Lesbos: omdat Europese regeringsleiders nooit serieus werk maakten van opvang in de eigen regio, stromen de buitengebieden van de EU nu vol. Zo ook op het eiland Lesbos.

Presentator Johnny de Mol mocht met reisbureau Hilversum naar een vijfsterrenresort op Lesbos, om vanaf daar wat sensationele beelden van vluchtelingen te schieten. Eenmaal terug in Nederland verkondigt hij bij RTL4 dat zich wel eens “breed uitgemeten incidenten” voordoen met vluchtelingen die zich niet altijd aan wetten en regels wensen te houden. Máárrr… het zieligheidsdingetje moet wel in stand worden gehouden, dus draait De Mol om wie de dader zijn en wie het slachtoffer. De beest uithangende migranten valt niets te verwijten, vindt Johnny. Allemaal onze eigen schuld:

“Heel af en toe is er een incident en dat wordt dan breed uitgemeten. Wij zeggen altijd: als je mensen als dieren gaat behandelen, dan gaan ze zich op een gegeven moment ook zo gedragen.”

Meteen instemmend genik en ge-hmm-hmm van Caroline Tensen en Daphne Bunskoek, uiteraard, want ja: je zou toch maar eens een kritische vraag stellen aan een BN’er als Johnny de Mol die op andermans kosten de weldoener staat uit te hangen. Stel je toch eens voor!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. Willem Bever

  Aldus de gouden paplepel

 2. Cootje

  We zullen kijken als zijn dochter in de toekomst voor h’oer wordt uitgemaakt

 3. Piet Klein

  Johnny, goed gezien. Wij hebben overal de schuld van. En agressief gedrag is legitiem als je daarvan het slachtoffer ben. Fijn ook om te weten dat als we programma’s uit de Mol entertainment fabriek niet ok vinden dat we bij jullie de boel in elkaar mogen rammen. Eigen schuld dikke bult. Fijn dat de wereld zo simplistisch in elkaar steekt.

  1. hans-e-pans

   Nee hoor het zijn de boeren, misschien ook Trump.

 4. RvdBe

  Heb die hypocriete salonsocialist nooit gemogen, aan de hand van pappie scoren over de rug van mongolen, en nu gaat ie zeker vluchtelingen in huis nemen?

  1. Ben Venuti

   De Mol woont in een gigantisch huis met een hek eromheen, die gaat dat ongedierte echt geen plek geven daar.

   1. hans-e-pans

    Misschien dat groepje “We are here” erop afsturen als hij op vakantie, of voor zijn werk het land uit is.

    1. Ron

     Inderdaad is een mooi kraakpand voor ze.

 5. Jack Flash

  Die omhooggevallen stomme papkop moet zijn domme waffel houden.

 6. Duckday

  Wat een kwal is deze man.Hij leeft ver van de werkelijkheid af Wat een verbeelding.
  Hoop dat zijn kind nooit iets zal overkomen Ja wij hebben er schuld aan Man lazer toch gewoon op .Je bent gewoon een kwal

 7. JFU

  Ik neem aan dat deze moslim knuffelaar die in een gouden huis woont, met linkse ideeën zijn huis heeft open gesteld om zoveel mogelijk geluk zoekers op zijn kosten onderdak en een gouden toekomst te bieden?

 8. trutje

  Johnny de Mol en ook Tim Hofman zitten in de top 100 netwerk van Jesse Klaver dat zegt al genoeg over hoe ze denken. Zet hem eens twee weken in een achterstandswijk kijken hoe hij dan reageert nu woont hij in de duurste gebied van Nederland met een hek erom heen. Breng daar al die asielzoekers naartoe en laat ze kamperen in zijn tuin. Kijken hoe lang het duurt voor zijn huis leeg geroofd is want hij heeft ze behandeld als dieren. Asielzoekers worden beter behandelt dan de autochtone Nederlanders.

  1. RvdBe

   Trutje ++++

 9. Watcher

  “je zou toch maar eens een kritische vraag stellen aan een”

  Tim, je vriend de latente homo, is in voor kritische vragen 🙂 🙂 🙂

  1. Bockbeer

   Watcher?

 10. fusilier

  Geen zelfkennis,doet graag dingen waar hij mee scoren kan,wat hem voorgeschoteld wordt.

 11. nu ik

  Wat weet dat joch nou ? groot gebracht met een gouden lepel in zijn verwende bekkie en de de show bis ingedouwd op naam.

 12. AS210854

  Zegt miljardair’ s zoontje die het met papa’s en mama’s hulp op tv zover is gekomen. Of hij en zijn familie de belastingen hier in Nederland betalen is nog maar de vraag.

  1. Op Koers

   Heeft dat uw interesse?

 13. ikweetwatikwil

  Het maakt me niet uit waar hij de zoon van is. Maar een domme flapdrol is hij wel. Praat naar hij verstand heeft en dat is niet veel. Als hij denkt dat hij schuldig is, neemt hij maar wat gelukzoekers in zijn achtertuin . Ik voel mij niet schuldig. Dat gelukzoekers nu ergens in de nesten zitten , hebben ze aan zichzelf te danken, daar kunnen ze niemand voor op laten draaien.

 14. Vit

  Aardige knul die Johnny alleen niet zo snugger als het meeste linkse gespuis.

 15. Benny

  Laat die Johnny maar eens lekker een jaartje lekker mee draaien in bijvoorbeeld azc ter apel, dan piept hij wel anders dat verwend en met moderne schuld gevulde eikeltje…. Makelijk lullen vanuit zijn positie

  1. Politiek Profeet

   woon er vlak bij…wat een gajes wat een deceptie voor een vrij nederland…

 16. Ab Infinitum

  “Onze schuld zijn” in kapitale letters ! Non-valeur is een eufemisme als het over de familie gaat.

 17. Heras

  Dit slaat nergens op. De mensen stappen zelf in bootjes. wetende dat ze opgepikt worden. Wetende dat ze ondergebracht worden in AZCs.

  De enige schuldigen zijn de EU leiders die alles toelaten en hen niet straffen als ze misdaden plegen. Cijfers; voor inbraak wordt 95% niet gepakt. Het bezitten van vuurwapens; alleen inleveren, diefstal en verkrachting; een “foei-gesprekje”.
  De echte cijfers worden niet openbaar gemaakt omdat ze bang zijn dat de bevolking ongerust en boos wordt.
  Waar blijven dan die z.g. mishandelingen?
  De bevolking wordt mishandelt.

 18. claus

  “gelukszoekers als “dieren” behandelen”
  Maar ze gedragen zich toch ook als dieren, dus is een aan dierlijk gedrag aangepaste behandeling is noodzakelijk en op zijn plaats!
  Het zijn ook nog eens criminele dieren:`verkrachtingen, trein/buschauffeurs/conducteurs mishandelen, winkeliers,supermarkten/bevolking bestelen, steekpartijen, diefstal fietsen/scooters/auto’s, inbraken ‘!
  We hebben als super tolerante samenleving voldaan aan de door Brussel opgedrongen
  behandeling van dat asociale tuig, gratis huisvesting/voeding, juridische hulp!
  Het mocht niet baten, eigenlijk logisch, een wild beest is niet zomaar te domesticeren.

 19. evil knievel

  Johnny de drol kan beter zn geestverruimende middeltjes LINKS laten liggen!

  1. Willem Bever

   Of het geld doneren aan de volgens hem ten onrechte bejegende kansparels…kunnen er gelijk 100 terug en leven als een god in whateverland

 20. davido

  Ongelofelijk wat een domme opmerking. Geen groot licht deze man.

  1. Politiek Profeet

   he johhny,gabber…ff chill boy,, neem jij 12 azielies op.. tof gast.
   deug jij ff op de gooiise score..
   he johhny gabbergast.. mooi man…ff op de kut bij mary,chantal,greet,truus ,bertha en genderneutraaltje hassan…..lekker deugen johhny…goor stuk vreten…

 21. Happytissue

  Ken Johnny nog uit de tijd dat hij wat moois met Chantal Janzen had en ze regelmatig het Grand hotel in de hoofdstad bezochten. Bijzonder arrogant en narcistisch mannetje, mevr Janzen is ook een enorme hork en zeker niet de leuke meid die ze probeert uit te dragen.

  Allebei hebben ze hun carrière aan een penis te danken, Johnny aan die van zijn vader en Chantal aan die van Johnny. Maakt niet uit, maar ga niet op het paard zitten om andere mensen de les te lezen.

 22. Antihedo

  Johnny de Mol heeft met zijn pink meer gedaan voor de vluchtelingen op Lesbos dan het hele slappe zootje hier. Daar lees ik hier niets van terug. Journalistiek gezien is dit toch wel een ranzige site. Vermakelijk is het wel.

  1. Hard

   Antihedo, vermakelijk aandoenlijk?

 23. Rogerio

  Had al de indruk dat die plofkop niet bepaald intelligent was maar deze nonsens bewijst dat hij hooguit anderhalve hersencel heeft! Het is makkelijk lullen vanuit een ivoren toren….totaal géén binding met de realiteit! Misselijk vadsig mannetje dat uitsluitend op tv komt dankzij multimiljardair pappa John want hij is zelf nog te dom om te poepen.

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Sjonny Onbenul mag blij zijn dat Papa Sjonny zijn gereedschap op een onbewaakt ogenblik in Willek#tje heeft gehangen. Ander zou dit stuk onbenul met een hoog P#do R. de Vries gehalte permanent in de bijstand lopen …

 24. Racerfirst

  Haha, jammer voor Johnny, maar vluchtelingenwerk zegt nu zelf dat ze vinden dat lui uit veilige landen niet als vluchteling behandeld moeten worden!
  Laat dat nu ook de groep zijn die de misdaden pleegt!
  Laat daar nou ook een land bij voorop lopen waar baudet (onterecht) over twitterde!
  Waar het ministerie per ongeluk het misdaadrapport wat mooier van kleurde!
  Nee, hoor er is niks aan de hand laat er nog wat komen en blijven!

 25. DidiMadloba

  We hebben in Nederland een behoorlijk strenge vreemdelingenwet. Al sinds 2000. Die stelt paal en perk aan eindeloos doorprocederen.
  Natuurlijk zijn er handige jongens die er wel wat in zien om zich als vluchteling voor te doen. Die worden dan meestal al snel afgewezen, maar je zou geen handige jongen zijn als je je terugkeer niet zou saboteren.

  Daarom moet er worden samengewerkt met de herkomstlanden. Onder andere daarin voorziet het Marrakech Pact, maar dat wordt door populisten afgewezen, omdat die liever in troebel water vissen, en al die ellende ze eigenlijk wel goed uitkomt.

  Maar iemand die asiel vraagt en die nog niet heeft gekregen, om welke reden dan ook, is geen misdadiger, maar wordt wel bijna zo behandeld. Daar heeft Johnny gelijk in.

  Maar ik zal de lezers van DDS iets echt verschrikkelijks vertellen: er zijn ook een heleboel illegalen die zich koest houden en helemaal geen overlast geven, omdat ze weten dat als ze in contact komen met de politie, onmiddellijk op het vliegtuig naar hun herkomstland worden gestuurd. Al ligt dat ook weer complex want als je rondrijdt op een fiets waar de verlichting het van doet, en zwart haar hebt, dan val je ook weer op.

  Er zijn zelfs moslims die helemaal niet opvallen, en ons land in aller stilte omvolken, zonder dat iemand er iets van merkt!

 26. Veteraan

  Zeer onjuist. Dieren worden slechter behandeld terwijl ze veel aardiger zijn en niet misbruiken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.