LOL! D66’er en GroenLinkser janken tranen met tuiten na Brexit-triomftocht Nigel Farage: ‘Misleiding!’

Het is vandaag nationale rouwdag bij D66 en GroenLinks. Jarenlang hebben ze voorspeld dat Brexit niet ging plaatsvinden, of zelfs actief meegeholpen om het te verijdelen. Maar helaas, het gaat toch gebeuren morgenavond. En dat zoiets gevierd wordt met de nodige goedgeluimdheid door Nigel Farage, is leden van deze partijen een doorn in het oog. Het gevolg: bákken met zure reacties. Love it!

duursmahuiliehuilie

Altijd leuk, het nieuws volgen met D66’ers en GroenLinksers. Als de media er weer eens blijk van geven nét iets teveel naar links over te hellen, zijn ze allemaal AWOL of verdedigen ze actief de keuze voor subjectief, progressief nieuws. Maar schrijf één keer een NOS-berichtje op pagina 126 van Teletekst waarin rechts er wat minder bekaaid vanafkomt en ze staan meteen hysterisch te gillen over ‘zware misleiding’ en rectificaties te eisen.

Point in case? Gisteren stemde het Europese Parlement in met Brexit, en dat werd door Nigel Farage natuurlijk uitbundig gevierd. Hij zwaaide met vlaggen, kreeg het aan de stok met een voorzitter die plezier haat en werd door een groot deel van zijn fractie als held gezien. Maar hé: dat is allemaal weer verkeerd uitgelegd, er zijn niet genoeg mitsen en maren genoemd en omdat de parlementsvoorzitter een vrouw was, was het tekstje van de NOS ook nog eens seksistisch.

Schande, vinden notoire D66’er Lars Duursma en de retweetende GroenLinks-europarlementariër Bas Eickhout op Twitter. Ze eisen rectificatie van de “misleiding”, “feitelijke onjuistheden” en natuurlijk de imaginaire vrouwonvriendelijkheid van de azuurblauwe teletekstlettertjes.

Ik zeg alvast: fijne Brexit-dag morgen! Dat feestje moet wel goedkomen op de hoofdkwartieren van meneertjes Jetten en Klaver. Hun trouwste aanhangers zitten nú al met gigantische bokkepruiken nieuwsberichtjes te ontleden en mini-implosies te hebben. Wordt dus een knalfuif morgen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

64 reacties

 1. Duckday

  Het juiste besluit!!!!!!!!
  Stem PVV of FvD en daarna NL uit de EU en EURO!!!!
  Wat voor voordeel Welvaart voorspoed werkgelegenheid heeft het monsterproject de EU en EUro na gebracht voor de NORMALE man vrouw in Nederland wat zijn ze er wijzer van geworden Waar zijn we in beland .
  Breek het kartel en stem PVV of FvD zij komen op voor de welvaart van dit mooie land.
  Zorg dat UW stem niet terecht komt bij de vvd groenlinks d66 cda cu deze partijen verkwanselen dit nog mooie land voor eigen belang macht hoogmoed en waanzin
  Dus gewoon PVV of FvD

  1. gargamel

   Noit gestemt, volgende verkiezingen WILDERS

 2. Cootje

  De caronavirus slaat toe en de Engelse hebben het geluk aan hun kont hangen , doe hoeven niet mee te doen als door een zware recessie de labiele Europese gemeenschap uit elkaar gaat vallen, de financiële markten gaan gelijk op jacht en de zwakke landen zijn net als in de natuur de eerste de klos , en dan komen onze stalling van onze 1500 miljard pensioen in gevaar die staan namelijk in Brussel en de honderden miljarden garant stelling gaat gelijk in werking om de zwakke / zeg failliete zuid Europese landen / bij te staan, die Engelse lachen zich rot en de noord Europeaan betaald het gelach , het voordeel is dat het zooitje uit elkaar valt . En een ieder zelfs zijn broek moet ophouden , Einde van een illusie

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   De Engelsen lachen zich helemaal niet rot… Weer het dom gereutel van een zwakbegaafde. Linksom of rechtsom ! Zware tijden voor de Engelsen.

 3. Hendrie1963

  Ik zag de toespraak van Nagel Farage op you tube. Geweldig hoe hij dit EU afkraakt. Voor de echt normaal denkend Nederlanders https://www.youtube.com/watch?v=IgDo3YjRH1A

 4. RvdBe

  GB terug naar de autonome staat die het was, geluk voor de eu dat bv NL zo volgzaam is tov bezettingsmachten, zie wo2.

 5. Hendrie1963

  Wat gaan deze 2 clowns doen als Nederland er dan uit gaat. Ik denk dat klaver naar de schuilkelder gaat en jetten gaat zich een gespierde asielzoeker uitzoeken en vertrekt naar het buitenland.

 6. fusilier

  Oh kleine herdersjongen,want met al je mitrailleurs en bommen zul je lekker nooit in Engeland kommen.

 7. Meriadoc Brandebok

  De Brexit is één van de zwartste bladzijdes in Europa sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Als voorstander van de EU zou ik me er alleen bij kunnen neerleggen als de Brexit niet was bereikt door leugenachtigheid, bedrog en demonisering.

  Anderzijds heeft de Brexit de veerkracht van de EU om eensgezind op te trekken in crisissituaties onderstreept. De eurocrisis, vluchtelingencrisis, Brexitcrisis – de EU heeft alles overleeft. Nooit is het uiteengespat. Het is daarom gerechtvaardigd te stellen dat de EU de komende twintig jaar zal blijven voortbestaan. Een goede zaak.

  1. Bockbeer

   “Als voorstander van de EU zou ik me er alleen bij kunnen neerleggen als de Brexit niet was bereikt door leugenachtigheid, bedrog en demonisering.”

   Die hele EU is zo ontstaan.

  2. JochemX

   Ja Bok, voortbestaan, maar wel steeds armer en steeds dichterbevolkt met bontkraagjes en andersoortige kanspareltjes.

   1. Meriadoc Brandebok

    @JochemX

    Over bontkraagjes heeft de EU weinig te vertellen en economisch gaat het juist erg goed.

   2. Kretoloog

    Brandebok liegt er weer op los. In De Groene (toch bepaald geen rechts tijdschrift!) deze week een artikel dat – ondanks economische hoogconjunctuur – de middenklasse in koopkracht de afgelopen jaren heeft moeten inleveren.

    1. Kretoloog

     Ik wil trouwens alle reageerders hier op DDS waarschuwen voor M. Brandebok. Deze man liegt en bedriegt er maar op los.

     Degenen die hier al wat langer komen, zijn daar ongetwijfeld mee bekend. Maar voor de nieuwkomers wil ik deze waarschuwing toch nog wel even laten uitgaan.

     Kijk dus uit voor Brandebok, de grootste verspreider van nepnieuws en leugens op DDS!

     1. Rammstein

      Dit onderschrijf ik volledig Kretoloog. Meriadoc Brandebok is een betaalde overheidstrol die over elk onderwerp waarbij Rutte of de overheid betrokken is liegt, draait en konkelt zoals hem op dat moment het beste uitkomt.

      Bijvoorbeeld: het ene moment is Orban een schofterige dictator die weigert aan het door de EU gestelde asielzoekers-quotum te voldoen; het volgende moment zegt hij dat de EU helemaal niets oplegt aan Orban en deze vrij is om zijn eigen gang te gaan.

      Zo gaat het dag in, dag uit, de hele dag door. Kijk dus uit voor Brandebok want deze trol zal je in elke zin trachten te bedonderen en voor te liegen.

     2. Bockbeer

      Is Brandebok een man? Ik dacht een transgender. Weer wat geleerd.

     3. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Je beweert dat ik “kronkel”, maar mijn standpunten met betrekking tot de EU, het kabinet of Rutte zijn tamelijk consequent. Dat kan ik van de standpunten van de tegenpartij niet zeggen: de ene keer wordt machtsmisbruik schaamteloos goedgepraat en de andere keer is het weer te schandalig voor woorden.

      Ik kan mij niet herinneren dat ik heb aangegeven dat Orban een dictator is vanwege het weigeren asielquota te handhaven. Je zult maar een citaat moeten geven. Als ik dat ergens heb geschreven neem ik dat terug: Orban is corrupt met antidemocratische tendensen, maar geen dictator omdat hij de vluchtenlingenquota niet wilde handhaven. Dat is overigens niet strijdig met de stelling dat de EU landen niets oplegt. Bij de EU-top naar aanleiding van de Duitse kabinetscrisis werd afgesproken dat de herverdeling op vrijwillige basis gebeuren moest.

      Verder is Kretoloog een trol die bij mij, tezamen met enkele andere trollen, op de negeerfilter staat. Zijn “waarschuwing” zal bij de forumleden weliswaar voor kennisgeving zijn aangenomen, maar is morgen alweer vergeten. Het is louter een poging mij de mond te snoeren en daar heb ik geen boodschap aan.

     4. nu ik

      Wat brande bok ook is het is niet oprecht das zeker

     5. Fonz

      @kretoloog occult fantasietje (m.brandenbok) is een globalistische eurofiele nedermoslim

     6. Meriadoc Brandebok

      Rammstein is verdwenen.

      Ik veronderstel dat hij er maar gewoon wat op los loog en zodoende hevig deelnam aan het zieke getrol van Kretoloog.

      #trapernietin
      #leugensenbedrog

  3. Pijnstiller

   Volgens jou zou het nooit zover komen mijnheer Nostradamus

  4. Cootje

   Maar een zware recessie en het coronavirus gaan wonderen doen en de Engelse gaan helpen met een harde brexit . Einde van het Europa model , is een beetje armoe voor nodig om de mensen over de streep te trekken , Nederlanders kijken van Nature de kat uit de boom dus ze moeten het goed voelen

   1. Meriadoc Brandebok

    @Cootje

    Inderdaad, het coronavirus zal doorslaggevend zijn in het omverwerpen van de EU. 🙂

  5. ZiggyStardust

   De zwartste bladzijde na WO2 vind ik toch wel de import van het islamofacisme

   1. Meriadoc Brandebok

    @ZiggyStardust

    Oké.

  6. Racerfirst

   Brandebok: Tuurlijk en de wereld stopt met draaien!?
   Linkse lui willen toch dat multinationals minder winst maken?
   Waarom dan tegen Brexit???
   Als multinational een beetje minder winst maken door export heb je toch je zin!?

  7. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok : We moeten het niet, we zullen het niet, en de onderdrukking is bijna voorbij. Geef dat maar door aan je baas betaalde overheidstrol.

   Nigel Farage’s dramatic final speech at the European Parliament ahead of the Brexit vote

   1. Meriadoc Brandebok

    @Blitzkrieg

    Geef maar aan jouw baas door dat de EU de komende tien jaar blijft bestaan, betaalde Forumtrol.

    1. Fonz

     De EU zonder GB en Nederland….

    2. Blitzkrieg

     MERIADOC BRANDEBOK MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR UW OVERHEID

     1. Meriadoc Brandebok

      Blitzkrieg, mede mogelijk gemaakt door Forum voor Democratie.

     2. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok : #CopyCat

  8. Blitzkrieg

   Nigel Farage’s dramatic final speech at the European Parliament ahead of the Brexit vote
   h**ps://youtu.be/LIgmfpHBiDw

  9. Original NL

   Quote…..Brandebok:
   ……De Brexit is één van de zwartste bladzijdes in Europa……..
   Nee, de EU is de zwartste bladzijde uit de Europese geschiedenis.
   Een corrupte, geldverslindende ondemocratische moloch, een volledig mislukt experiment.
   Gewoon weer terug naar de handels eeg, Geen politieke inmenging meer door megalomane loosers zoals verhofstad!
   Hoe sneller de stekker eruit hoe beter.
   Jammer dat de meerderheid in nl alle linkse anti-exit propaganda gelooft.

  10. nu ik

   de brexit is een feest , op naar de nexit voordat die linkse honden van d666 de wet hebben aangepast en er door gerost hebben dat we bij wet verplicht het lidmaatschap moeten behouden

   stem sociaal , stem PVV

 8. Heras

  Ik ben nu al jaloers op de Engelsen. Ze hoeven geen miljarden aan Brussel af te staan.

 9. Pijnstiller

  Valt me tegen dat doppertje mdiloba niet zegt dat ie altijd al geloofde dat Brexit nooit zou doorgaan 🙂
  Lol

 10. fusilier

  Brandebok doe niet zo kleinzielig. Dat jij en je vriendje geen patriot zijn weten wij onderhand al lang.

  1. Pijnstiller

   Eerder landverraders

 11. Baron von Munchhausen

  Binnen 5 jaar Nexit!

 12. ajamhavermans

  De Brexit wordt een succesverhaal. Handelsbetrekkingen blijven intact en alles gaat gewoon door. Ze houden alleen miljarden euro’s in hun broekzak. De E.U. is opgezet door en voor politici. 300.000. euro salaris per jaar en een flinke pot om uit te graaien. Mislukte politici worden afgeserveerd naar Brussel voor 300.000. euro salaris. Denk maar aan Melkert, niet goed genoeg om de post rond te brengen hier maar hij zwemt nu toch mooi in het geld. En dat alles ten koste van de hardwerkende Hollander. Hoe lang gaan wij nog door met deze waanzin? Nexit.

  1. Fonz

   Tuurlijk wordt dit een succes, GB heeft nu meer onderhandelingsruimte zonder de EU, wat de EU zal doen is traineren, mark my words..

 13. Op Koers

  Door misleiding en bedrog is die Brexit er doorheen geperst. De fatale gok van David Cameron.
  Alleen de enthouiaste reacties van de supporters op deze site begrijp ik niet. Zouden zij meer weten dan de helft van de Britten die het er niet mee eens is. Bovendien gaat het ons land ook nog wat kosten. Kennelijk is dat geen bezwaar.

  1. Rammstein

   Krijg ongezien de tyfus en donderstraal op, W i m m i e.

  2. Blitzkrieg

   Op Koers :
   UK economy will outpace eurozone for the first two years after Brexit, IMF predicts
   h**ps://www.google.com/amp/s/www.telegraph.co.uk/business/2020/01/20/imf-rebukes-trump-global-growth-gets-downgrade/amp/

   Wat zijn die lui blij dat ze weg gaan. Dit is het begin van het einde, de unie gaat… hoe zeg je het subtiel, uhm minder unie worden 🙂 .

  3. Original NL

   Het vertrek van onze bevrijders ( weet je nog… op koers..Hitler?) uit de eu mag mij gerust wat kosten.
   Als over enige jaren blijkt dat het de Britten voor de wind gaat zal de EU instorten..helaas heeft de ECB al een gigantische financiële crisis voor ons gerealiseerd die dan in alle hevigheid zal losbarsten…maar troost u, dat gaat zowiezo gebeuren.

  4. Fonz

   “Door misleiding en bedrog is die Brexit er doorheen geperst”

   Nee hoor op koers, dit lieg jij..

 14. Bullshit15

  Ik mis eu kok in dit verhaal
  Waneer gaan wij weg uit de eu kan niet wachten
  Stem fvd of PVV uit de eu

 15. evil knievel

  VENI-VEDI-VICI!!!

  1. Op Koers

   Het is: veni vidi vici. U kletst maar wat.

   1. evil knievel

    1 pot nat!

 16. Ralnov

  Gun het Engeland van harte , eindelijk van onder het juk van de EU bevrijd. But the big question is , who is gonna be next?

 17. JFU

  Dat er maar vele mogen volgen. Terug naar de E.E.G en baas in eigen land!

 18. musicmaniac

  @ajamhavermans: Denk maar aan Melkert, niet goed genoeg om de post rond te brengen hier maar hij zwemt nu toch mooi in het geld. Ja, eerst Pim Fortuyn laten vermoorden, dan dezelfde avond nog naar Amerika vluchten, voor een zgn. denktank, die niet bestond, weer terug naar Nederland, en ongestraft een plek in het EU-parlement weten te bemachtigen. Conclusie: Misdaad loont, mits de misdaad van links komt!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.