LOL! PVV zingt keihard ‘Allah!’ in nieuw anti-islam geschiedenisfilmpje “De islamisering van Europa”

Het is toch altijd dikke pret met die gekke PVV. Ze hebben Nederland – ik weet het: verrassend! – nog maar eens opnieuw gewaarschuwd voor wat de partij van Geert Wilders ziet als het grootste gevaar van deze tijd: de islamisering. Ditmaal doet de PVV dat met een geschiedenislesje in een reclamefilmpje. Dus: iedereen klaar om een aantal keer heel hard “Allah!” te roepen samen met de PVV?

Nu de PVV concurrentie krijgt van Forum voor Democratie, die allerlei beelden uit de tijd van de Renaissance inzet om zichzelf aan de man te brengen, ziet ook Geert Wilders zichzelf genoodzaakt om door middel van de geschiedenis z’n eigen politieke zwendelverhaal te verkopen aan de Nederlandse kiezer. Wilders doet dat echter niet aan de hand van de Gouden Eeuw of een ander geïdealiseerd tijdperk, maar door in een YouTube-video een korte opsomming te maken van de strijd tussen christenen en moslims in Europa door de eeuwen heen.

In een nieuw filmpje getiteld “De islamisering van Europa” lezen we onder begeleiding van talloze malen gebromde “Allah!” hoe in 732 de eerste islamitische invasie in Frankrijk werd afgeslagen, waarna in 1683 de moslimlegers ook in Oostenrijk in de halalvleesplan werden gehakt. Daarna natuurlijk wat parallellen met het heden, want toen verdedigden we onze grenzen nog! Kennelijk zijn grote slachtpartijen het ideaalbeeld van de PVV. Ook wel opvallend, ergens.

En nu hebben we “laffe leiders” als Angela Merkel en Mark Rutte. Die hebben persoonlijk honderdduizenden of zelfs miljoenen mohammedaanse lui het land binnengelaten. En die zingen dan niet iedere paar seconden Allah zoals de PVV doet in hun nieuw filmpje, maar echt de hele tijd door. Vreselijk! Wat een kakofonie!

Alleen daarom zou je al zeggen: grenzen dicht, en allemaal onze kop blonderen. Want u weet: Allah… Allah… Allah! Zing allemaal Allah tegen de islamisering, samen met onze opper-ayatollah Geert. Maar alle gekheid op een stokje: het mag wel een tandje minder hoor, PVV.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. Robert75

  Ik zie geen feitelijke onwaarheden in ieder geval. Het is historisch accuraat. Dat kan je van Baudet helaas niet altijd zeggen zo blunderde hij gigantisch met dat document. Dan sta je ook voor paal natuurlijk.

  1. DidiMadloba

   Geen feitelijke onjuistheden? De suggestie is dat speciaal de islam werd gestopt, maar de werkelijkheid is dat de opmars van de Turken werd gestopt (die toevallig moslims waren).

 2. Kretoloog

  Tja, wat moet je hier nu weer mee? Een artikel in het kader van “Een dag zonder nieuws over de PVV, daar doet de DDS-redactie niet aan mee”. Of zoiets.

  Ik laat mijn beurt deze keer maar eens voorbij gaan.

 3. werikke

  ik ga die tim steeds meer als eikel zien. Ik weet nu wel dat hij tegen de PVV is maar pmdat dit in zijn “onpartijdige ” mening te blijven zeggen wekt wrevel op. Ik vind wat Geert Wilders hier ook weer zegt volkomen terecht en zou een waarschuwing moeten zijn voor meer mensen aangezien ook in de Koran staat dat gebieden die ooit veroverd zijn op de niet gelovigen weer heroverd zullen worden . En dat gebeurt nu ook zij het dmv omvolking en geboortes.

  1. DidiMadloba

   Weer zon man(?) die DOODSbang is voor de islam. Ik vind al die schijtluizen wel vermakelijk.

   Intussen wordt moslimangst ingestoken door lepe Chinezen. Terwijl ze hier zitten tobben over islamisering rukt Het Gele Gevaar ongehinderd en geruisloos op.

 4. Meriadoc Brandebok

  De geschiedenis is een inaccuraat referentiepunt. Omdat de Katholieken en Protestanten elkaar bevochten, betekent dat niet dat zij heden ten dage niet in vrede met elkaar leven kunnen. Hetzelfde geldt voor bevolkingsgroepen onderling. Men kan zeker van de geschiedenis leren, maar het is dwaas deze in te zetten voor politieke doeleinden.

  1. Robert75

   Dat is natuurlijk een hele rare vergelijking aangezien katholieken en protestanten inmiddels hebben bewezen samen te kunnen leven. Als je zo’n filmpje zou maken over katholieken en protestanten zou dat nergens op gebaseerd zijn. Maar daarentegen kunnen moslims gewoonweg niet samenleven met andersgelovigen. Althans een groot deel daarvan

   1. Meriadoc Brandebok

    @Robert75

    Je geeft indirect toe dat de geschiedenis niet het juiste startpunt is: “aangezien katholieken en protestanten inmiddels hebben bewezen samen te kunnen leven.”, schrijf je. Inderdaad is de essentie op welke manier de samenleving vandaag wordt vormgegeven, en niet op welke wijze dat geschiedde in het verleden. Wilders’ referenties aan de geschiedenis zijn derhalve totaal irrelevant.

    1. Robert75

     Dat geef ik helemaal niet aan. Integendeel zelfs. wil je het heden verklaren moet je kijken naar het verleden, want het verleden heeft het heden vormgegeven. Maar jij vergelijking gaat niet op omdat die strijd fysiek niet meer gestreden wordt als alleen theologisch. Maar de strijd islam vs westen die wel want dat zien we nog steeds elke dag.

     1. Meriadoc Brandebok

      @Robert75

      De vergelijking gaat echter wel op. In het verleden waren er ook gewelddadige twisten tussen de Rooms-Katholieken en de protestanten, vanwege de religie, net zoals er in het verleden twisten zijn geweest tussen moslims en christenen. Maar het heden wordt niet vormgegeven door de geschiedenis, maar door óns, de huidige generaties. Heden ten dage kunnen groepen die elkaar in het verleden bevochten naast elkaar leven zonder naar de wapens te grijpen.

      Wat Wilders doet is stukjes uit de geschiedenis pikken om daarmee een bevolkingsgroep te discrimineren. Evenzogoed kan ik stukjes uit de Duitse geschiedenis pakken om daarmee de huidige Duitsers te demoniseren. Het is echter niet relevant.

      De essentie is: hoe leven we nú met elkaar samen. Niet hoe onze voorouders elkaar bevochten.

      Je “oorlog tegen het Westen” is overigens zwaar kort door de bocht en dat weet jij ook wel.

  2. musicmaniac

   @brandegeit. Alles klopt in het filmpje. En om nu katholieken en protestanten te vergelijken met moslims???? Als dat uw wens is, dan zou ik mij zeker maar in het geloof gaan verdiepen van deze 3 voornoemde geloven. En als u het dan nog niet begrijpt, dan zou ik zeker, als ik u was, het schoolgeld maar terug gaan halen. Want dan bent u net zo dom gebleven als toen u geboren werd.

   1. Meriadoc Brandebok

    @musicmaniac

    De geloofsinhoud is in dit verban niet relevant. De Katholieken en protestanten hadden ook een langlopend religieus conflict, waarbij geweld niet van de lucht was. Maar dat betekent niet dat men heden ten dage niet vreedzaam kan samenleven. Het heden is geen kopie van het verleden.

    Wilders zet de geschiedenis in voor zijn eigen politieke doelen. Hiermee worden moslims louter gestigmatiseerd en gediscrimineerd.

  3. Joshuak

   Zeg dat maar tegen mevrouw Simons en Groenlinks die hele dagen in het verleden leven en hun beleid daarop aanpassen

   Of laat me raden, het is wel goed als jullie linkse niksnutten het doen naar niet als het tegen je wordt gebruikt

   1. Op Koers

    @Chileen ?

    1. Joshuak

     Wesley Mezzadra op Koers?

    2. Hard

     Grote Trek Grote Bek Johnsen?

   2. Meriadoc Brandebok

    @Joshuak

    Ik word er een beetje moe van dat je mij allerlei zaken aanwrijft die ik nooit in de mond heb genomen en dat je me met het woord “jullie” kennelijk indeelt in een bepaalde groep.

    Ik ga je dus voorlopig even negeren.

    1. Adriaanv

     Kun je het niet handelen ?

  4. Fonz

   occult fantasietje doet zijn naam eer aan, vooral de satanische ideologie islam uit de wind houden, door vooral niet te benoemen, beetje weg te zetten, we hebben het hier over de islamisering van een heel continent.
   occult fantasietje begrijpt niets van het geheel, begint over protestanten en katholieken!! maar daar gaat het hier niet om domoor.
   Wat een achterlijk volk ben jij toch net als al die andere Nederland minachtende nedermoslims.
   Je bent een vies smerig ratje occult fantasietje, de islamisering is in volle gang en jij bent te dom om te begrijpen of bewust onwetend..

 5. Baron von Munchhausen

  Wat mankeert er aan het filmpje?
  Het is 100% waar wat PVV zegt!

 6. ikweetwatikwil

  Volkomen terecht dat filmpje. Het gaat nu sluipende wijze. Tim weet dat het de waarheid is, maar dat de PVV daar mee komt kan hij niet goed hebben. Dan gaat hij trappen. Jammer.

  1. Top

   En ik maar denken, dat een journalist, een objectief denk-kader zou hebben. Oh wacht even, het is ‘onze Tim’. Gewoon een hele slechte en domme journalist.

 7. Gewoon werken

  Goed filmpje niks mis mee.
  tim ik heb het er ook niet op op de pvv maar hou het aub op kennis en onderzoek en niet op u mening. meende dat deze site onder het echte geluid viel maar begin er een beetje flauw van te worden maja

 8. Lex

  Och och Kokje is die ziek of zo.

  Ik wilde hem nog wel aanmelden als vrijwillig opvangadres voor 4 van gezellige Asielzoekers of een heel gezin. Ach het is toch zo goede lobbes.

  Natuurlijk heeft Geert groot gelijk als we niets doen is Nederland over 100 jaar een islamitisch land dat is meer dan 50% van de inwoners islamitisch.

  SSsss hé hé sssss vooral op de VVD, D66 of GroenLinks blijven stemmen dan komt het helemaal goed.

 9. Ab Infinitum

  Als iedereen Islamitisch is merk je daar ook niets meer van. Dat is dan heel gewoon.
  Imiddels is over een paar honderd jaar Spanje ook een woestijn en Nederland subtropisch. Dan is het “wat was nou een paus” ?

 10. Heinz

  Spreek je moers taal !

 11. Kleurloze Politiek

  Hahahaha echt hypocriet op het hoogste niveau..

  De islam ( invasie ) heeft half niet het aantal burgers het leven gekost die de 80 jarige oorlog heeft gemaakt..

  De katholieken en de protestantse konden gewoon naast elkaar leven..
  Natuuuurlijk de 80 jarige oorlog was gewoon voor de lol..

  Zijn we vergeten dat er des tijds 80% van de joodse gemeenschap is vermoord of verjaagd naar noord Afrika en oost Europa..
  En de rest werd als derde rangs burger beschouwd..
  Er mocht geen handel met hen worden bedreven
  Er mocht geen huwelijk met hen worden verbonden
  Zelfs de woning mocht niet tussen de christelijke gemeenschap bevinden..

  Er leefden 5 miljoen joden in noord Afrika
  Tegenover 600 duizend in West Europa
  En tot aan 1930 werden de joodse gemeenschap als ongewenst en tweederangsburgers beschouwd
  En als dat al niet genoeg was werden ze
  Voor 7 gulden aan de duitsers verraden en al hen erfgoed en achtergelaten spullen en huizen werden onteigend door jawel niemand minder dan het Hollandse volk..

  Zo gast vriendelijke was het westen toen wel.

  Maar nee hoor we zijn apetrots op ons goude eeuwen..
  En op de 80 jarige oorlog

  Joh ik zou me diep diep schamen als ik een PVV aanhanger was..

  1. Hard

   Islampleitbezorgers mogen van mij sowieso omvallen.

 12. Vit

  Wij zijn nu als de dood voor het corona virus, maar de islam wat eigenlijk een sekte is heeft miljoenen levens geëist, l’histoire se répète.

  Merkel en Rutte zag dat het goed was.

  1. Hard

   @Vit: Een besmetting met islam is sowieso dodelijk.

 13. Jack Flash

  De jeugd kan hier nog wat van opsteken.
  Op de scholen zullen dit niet geleerd krijgen.
  De klimaatonzin vindt men daar belangerijker.

 14. Bullshit15

  Tim jij moet maar solliciteren naar een of ander linkse ratten blad wand daar hoor jij thuis Aan dit filmpje is helemaal niks mis mee het is puur de waarheid maar er zijn mensen zoals jij die hun kop liever in zand steken dan dat ze de waarheid zien figuren zo als jij gaat dit land naar de kloote
  Stem fvd of PVV UIT de eu

 15. Wim Vreeswijk

  Dat we al tientallen jaren te maken hebben met laffe leiders in Nederland klopt wel. Ik zal U een aantal ernstige onherstelbare uitglijders sinds 1973 vermelden.

  -Zo heeft in 1973 het orakel van Liouwerd, ofwel Wiegel er indertijd voor gezorgd, dat er zeer tegen de wil van zijn eigen VVD-hoofdbestuur in, toch samen met de PvdA van Joop Den Uijl, er voor gezorgd dat er gezinshereniging mogelijk werd voor de 65.000 gastarbeiders waarop prompt onze Hollandse dijken doorbraken.
  -Zo heeft Balkenende in 1983 ondanks een duidelijk NEE-referendum toch onze grondwet verkwanseld aan de EU in Brussel, waardoor we nu feitelijk niks meer te hebben.
  -Zo is dezelfde Balkenende in 1985 uit de bocht gevlogen met de ondertekening van het Verdrag van Schengen waardoor onze, bloed eigen grenzen, zijn opgeheven waardoor Jan en Alleman hier kritiekloos naar binnen kunnen lopen.
  Ik heb het dan nog niet over het recente verdrag van Marrakesh waarin afgesproken is dat Nederland dat Nederland nog eens 8 miljoen vluchtelingen gaan opnemen uit Afrika, terwijl we al decennia, het meest overbevolkte landje van Europa zijn.

  1. Politiek Profeet

   Het enigste wat wij nederlanders nog kunnen doen is een opstand,een revolutie tegen de gevestigde wanorde.
   Doen we dat niet zullen we idd omvolkt worden door moslims.
   Wat wij nodig hebben is de geest van hernieuwde vrijheid, zelfstandigheid,trots op de eigen cultuur en waarden.
   Een legertje tempeliers zou zeer welkom zijn…..maar beter nog zou elke provincie aanstalten moeten maken voor het oprichten van milities.

 16. Freewheeler

  Het valt me op dat er reacties verdwijnen waar Tim het niet mee eens is.

 17. Rosasolis

  Wat wil Wilders…een nieuwe kruistocht organiseren?

  1. Blitzkrieg

   Rosasolis : Kruistocht? Welnee, gewoon grenzen dicht!

   1. Politiek Profeet

    blitzkrieg@
    Er zal van binnenuit een grote schoonmaak moeten komen, de gevestigde wanorde is bezig met het omvolken van nederland.
    Dat betekend dus concreet een gewapende opstand….
    Helaas zit de doorsnee nederlander met chips en aldibiertje op de bank te hangen en te chillen.

  2. nu ik

   nee muts , Wilders probeert de kruistocht juist te stoppen

   stem sociaal , stem PVV

 18. Robert75

  @Robert75

  De vergelijking gaat echter wel op. In het verleden waren er ook gewelddadige twisten tussen de Rooms-Katholieken en de protestanten, vanwege de religie, net zoals er in het verleden twisten zijn geweest tussen moslims en christenen. Maar het heden wordt niet vormgegeven door de geschiedenis, maar door óns, de huidige generaties. Heden ten dage kunnen groepen die elkaar in het verleden bevochten naast elkaar leven zonder naar de wapens te grijpen.

  —————————————————————————————–

  Ja en hoe komt dat. Waarom sloegen katholieken en protestanten vroeger elkaar de hersenen en tegenwoordig niet meer. Om daar dus een antwoord op te krijgen moet je toch weer na het verleden.

 19. Heras

  Klasse, meneer Wilders. Dit soort filmpjes moeten vaker verschijnen.

 20. Kleurloze Politiek

  @Dom links

  Hahahahaha man man man ben jij nu echt serieus 260 miljoen mensen..

  Dus jij wil nu echt zeggen dat de islam heel noord Afrika en heel Europa heeft uitgeroeid..

  Want in rond het jaar 1500 was het hele bevolking in Europa niet groter dan 150 miljoen mensen.

  40% van de geboren kinderen overleefde de kinderziektes niet zoals de Mazelen de Bof om maar niet over de De Pest en De Tyfus..
  Te spreken.

  Ga asjeblieft wat nuttigs doen want geschiedenis is echt niets voor jou..

  1. toetssteen

   @Kleurloze Politie
   Leest u dit eens:
   ht**s://www.rediff.com/news/2001/apr/30franc.htm

 21. toetssteen

  @Tim
  De zeeslag bij Lepanto is het bestuderen waard. Flinke slag geweest tegen de opmars van de Osmanen (lees moslims).

 22. Fonz

  Leugenclown Rutte heeft in 5 jaar 400.000 niet westerse allochtonen toegelaten in Nederland..dat is een hele stad.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.