Lol! SJW’er uit SJW-reservaat Amsterdam pleit voor Kerstboomverbod: ‘Belastend voor klimaat, arrogant!’

Het wordt steeds belachelijker met die doordravende linkse mensen in de bubbel der doordravende linkse mensen die we beter kennen bij de naam ‘Amsterdam’. Vandaag wordt het nieuwe jaar nog maar eens misbruikt om te pleiten voor een verbod op Kerstbomen. Want u weet: het klimaat über alles, en dat betekent dat iedere traditie en alles wat u plezier brengt moet verdwijnen.

Alles wat plezier brengt moet weg. Het liefst door middel van een overheidsverbod. Want alles – uiteindelijk – is slecht voor het klimaat. Eten is slecht voor het klimaat, drinken is slecht voor de ozoonlaag en ademen slecht voor de CO2-concentratie in de lucht. Maar ook uw hobby’s zijn gevaarlijk: huisdieren slecht voor de biodiversiteit, sport slecht voor de natuur en uitgaan slecht voor de gezondheid.

De oplossing is, zoals altijd, heel simpel: verbieden, verbieden, verbieden. Laat de overheid zich een hernia verbieden, en dan wonen we allemaal in een klimaatneutraal en prettig land. Voornamelijk omdat iedereen geëmigreerd is omdat je hier helemaal niets meer mag. Bijna heel Nederland heeft daar gelukkig geen zin in, maar er is één raar stadje waar ze júíst zoveel mogelijk zaken proberen in het Wetboek van Strafrecht te moffelen. Die plaats is natuurlijk niet het gekkenhuis (maar u zat er dichtbij, hoor!), maar heet Amsterdam. En in hun Amsterdamse navelstaarkrantje Het Parool wordt vandaag gepleit voor een verbod op Kerstbomen:

“Ik kon wel huilen, en niet alleen door het deprimerende straatbeeld.

Ik vind het verwerpelijk dat we flora laten groeien en bloeien, alleen om het een paar maanden later dood te maken als het zijn doel voor de mens heeft vervuld. Een respectloosheid en arrogantie vergelijkbaar met vleesconsumptie.

Als het aan mij ligt, hebben kerst­bomen hun langste tijd gehad. Het is tijd voor een kerstbomenverbod. Er zullen natuurlijk mensen bang zijn dat hun kerstboomgenot wordt afgepakt, maar ik voorspel dat over twintig jaar onze kinderen met gefronste wenkbrauwen vragen: “Een stervende boom als vertier, was dat ooit een ding?””

Momentje, mensen. Even een kwartier headdesken. Tot zo!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. nu ik

  tja , je kan al die linkse idioterie ook met een grote korrel zoUt nemen en het verschil in het stemhokje maken.

  stem sociaal stem PVV

 2. hans-e-pans

  Het is eentonig maar, je krijgt wat je toelaat.

 3. Veteraan

  Waarom niet gewoon een kerstboom in je tuin of voor de deur die je dan elk jaar kan optuigen en die niet dood hoeft en dan weer opgehaald en verbrand moet worden.
  Scheelt inderdaad in uitstoot en je kan er van alles in ophangen.
  Een crimineel erin i.p.v. van wat ballen misschien ?

  1. nu ik

   De voor de deur geplaatste rolcontainer van de bewoners is al verwijderd door de gemeente omdat de bewoners dat ding inpandig niet kwijt konden !

   Zullen ze een kerstboom wel gedogen of moet het een zwart geblakerde boom zijn ?

  2. DidiMadloba

   Pas maar op, straks zetten ze u ook weg als een islamknuffelaar.

   1. nu ik

    ik knuffel ze graag ……………….

    in hun eigen regio wel te verstaan

 4. Johnsen

  Groot gelijk. Wij hebben al jaren dezelfde namaakboom en deze bevalt ons goed!

 5. Cycle25

  Bomen eruit, stenen terug en wellicht ook nog die grote uit Mekka.

 6. C.A.Barstow

  Typisch smerig links, vernietig de cultuur in ons land en vervang voor die
  moorddadige islamitische cultuur.
  Dat klimaat gelul is in dit geval alleen gebruikt om de ware reden te verdoezelen.

  Vernietig politiek links,
  Stem FvD/PVV.

  1. DidiMadloba

   Wel al te simpel. “Geen echte kerstboom, dan islam”.

 7. DidiMadloba

  Een plastic kerstboom kan net zo mooi zijn, en ruit niet. De dennengeur kan uit een spuitbus komen.

  Maar GL heeft niet begrepen dat je beter voordelen kunt verlopen dan verbieden.

  1. Ron

   Ja dat is lekker doordacht, een chemisch bewerkte spuitbus ervoor in de plaats.

 8. Fonz

  “Bijna heel Nederland heeft daar gelukkig geen zin in”

  Inderdaad, kwiebussen als WATCHER, JOHNSON, WESLEY, AYTAS, ERNST, QUISPEL, KOOS VAN WINTEREN, RIEN NOPPEN, DUIJNDAM, DENDERMONDE, CJD, ONNO, ONSLOW, CODE134, MERIADOC BRANDEBOK(OCCULT FANTASIETJE) SPAANSE KOK, GUUS, TENGO, ELU, EU-KOK, KONG, BEUKMAN, FRITS JANSEN, ROSASOLIS, HENK-JANSEN, PROFESSOR ZONNEBLOEM, ADOLF HEINZ, ADOLF MEINOUD MARINUS, SVETLANA, BECKER, JOHNNY ROEST, SUZANNE, FORTIORI, en dit soort landverraders wel..

 9. Bullshit15

  Het gaat ze niet om het miljo dat is de zoveelste leugens Amsterdam is al een moslimstaat ze denken dat we allemaal gek zijn het is net een olievlek het begint in Amsterdam in gaat zo verder het land in mensen stop dit onzin stem fvd of PVV in uit de eu

 10. AntiPartijKartel

  Over kerstbomen, dit is ouder dan islam of christendom.

  En wat betreft de kerstboom : als je in december naar landen als Egypte, Turkije e.d. gaat, dan staan er ook overal kerstbomen in de winkelcentra. Niet zozeer ter viering van Kerstmis (wat feitelijk een Katholiek feest is) maar gewoon als gewoonte voor de komst van een nieuw jaar.

  Noem het maar de fusion van gebruiken in verschillende culturen.

  De fanatieke moslim zal nooit een Kerstboom versieren, maar zo denken ook andere fanatieke gelovigen er over.

  Dus ik denk dat we mogen stellen dat we de Kerstboom even moeten loskoppelen van enige religie, en dan eens na moeten denken over GL-tokkies die dit fenomeen vanuit hun klimaat-fanatisme willen afschaffen.
  Als je de kerstbomen laat groeien, nemen ze CO2 op dus als je er dan 1 in je huis zet en daarna verbrand dan is er netto geen CO2 bij gekomen (behalve zagen, transport, verwerking e.d.)?
  Een kunstboom is gemaakt uit plastics…. ook niet ideaal qua CO2 footprint.

  Wanneer worden die klimaat gekken nu eens wakker en gaan ze inzien dat al die klimaat-B***S*** nergens op slaat? Wij als mensheid gaan echt niks doen aan de CO2 nivo’s in onze atmosfeer, het klimaat veranderd en we hebben altijd en zullen altijd ijstijden en hete periodes hebben op onze planeet.

  Waar ligt het probleem van de mensheid : we consumeren 1,72 aarde per jaar.
  Dus je dient 2 dingen te doen :
  1) hergebruik hergebruik hergebruik
  2) geboortebeperking ; minder groei betekent minder belasting op de reserves van de aarde. (en dit is niet gelinkt aan religie of ras of wat dan ook – gewoon een simpele constatering)

 11. Drollevanger

  Dit soort ideeën krijg je als je Randmensen net als kippen opsluit in gestapelde flatjes, waar de enige natuur bestaat uit een sanseveria in een bloempot.
  Beste plofkip figuren, een kerstboom wordt net als een bos snijbloemen verbouwd op een stuk landbouwgrond, waar nadat deze oogst is uitgespit, weer een nieuw kerstbomen bestand wordt uitgezaaid.
  Dan vraag ik me af. “Zijn de mensen in de Amsterdam flatjes van nature zo stom”, of heeft Groenlinks ze het aangeleerd?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.