LOL! VVD-stas Broekers-Knol door iedereen uitgelachen wegens zoveelste VVD-nepplan immigratie terug te dringen

Hé kijk, weer een VVD’er die zegt af te willen van de open grenzen en de lakse immigratieregels. Ze moeten bij die partij vast denken dat een ezel zich een stuk of vijfendertig keer aan dezelfde steen stoot!

In de Tweede Kamer staat weer eens een VVD’er flink voor aap. Nee, niet vanwege geld uit de staatskas grabbelen of liegen over buitenhuisjes van Poetin. Ditmaal omdat vriend en vijand het eindelijk eens gehad heeft met al die stoere grote woorden van de VVD over migratie. Ankie Broekers-Knol, de Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid belast met migratie, heeft een nieuw streng plan gepresenteerd.

Maar zeggen dat ze moeite heeft de handen ervoor op elkaar te krijgen, is een understatement. Wat heet? Het blijkt voor Broekers-Knol schier onmogelijk om het plan überhaupt serieus genomen te krijgen. Want hé: wat onderscheidt dit VVD-kunststukje van alle voorgaande (loze) woorden van premier Rutte, Klaas Dijkhoff, Frits Bolkestein en anderen wat betreft het tegengaan van massamigratie?

Niemand die Broekers-Knol, als zoveelste VVD’er die nu wél echt iets tegen de gigantische migratiecijfers wil beginnen, daarom gelooft. De lijst met ‘sceptici’ is indrukwekkend:

“PVV-leider Geert Wilders heeft weinig vertrouwen in de poging van de staatssecretaris om herhaalde aanvragen voor verblijfsvergunningen de kop in te drukken. […]

CDA-Kamerlid Van Toorenburg […] hoopt ze dat er snel concrete voorstellen volgen. „Aan de bak ermee zou ik zeggen.”

D66-Kamerlid Maarten Groothuizen ziet meer in een goed functionerende Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) […].

Ook buiten politiek Den Haag wordt getwijfeld aan hoe kansrijk de poging van de VVD-bewindsvrouw is. Migratie-onderzoeker Jan van de Beek denkt dat het lastig is om doorprocederen de kop in te drukken. „Ik ben benieuwd wat ze gaat doen aan bijvoorbeeld medische asieltoeristen uit veilige landen, die nu door eindeloos rekken uiteindelijk soms toch een vergunning krijgen””

Heh. Het zal dus nog wel even duren voordat Nederland eindelijk dat strenge en rechtvaardige migratiebeleid heeft waar kiezers al wanhopig om roepen sinds de dagen van Pim Fortuyn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Fonz

  We hebben veel te veel vrouwen in onze regering, die zijn niet standvastig maar lui..

 2. Response

  Dat verkondigen ze al 10 jaar. Daar trapt toch niemand meer in? Zeggen wat je doet en dan ook doen wat je zegt is heel anders dan iets willen en het daarbij laten!

  1. hans-e-pans

   VVD’ers liegen en bedriegen niet alleen de Nederlandse goegemeente maar als klap op de nu nog toegestane vuurpijl lullen ze ook nog eens uit hun dikke nek.

 3. staleo

  Weet iemand te vermelden wat deze mevrouw al voor elkaar heeft gekregen dan alleen maar geld opstrijken.

  1. Shadow1100

   In de 1e kamer had ze het ook niet echt slecht:
   De senatoren van de Eerste Kamer der Staten-Generaal zitten er echt alleen voor de centen en beslist niet voor het land.
   De kamerleden ontvangen een vergoeding van €. 2.105,88 per maand voor de werkzaamheden die voortvloeien uit de vervulling van het lidmaatschap, dat is incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering
   €. 29.801,09 per jaar.
   De kamerleden ontvangen een eindejaarsuitkering overeenkomstig de bepalingen welke daaromtrent voor het burgerlijk rijkspersoneel zijn vastgesteld.
   De kamerleden ontvangen een bedrag van € 2.511,20 per jaar waarmee zij voorzieningen kunnen treffen ter zake van arbeidsongeschiktheid, ouderdom en overlijden.
   De kamerleden ontvangen een vergoeding voor aan de uitoefening van het kamerlidmaatschap verbonden kosten die € 2.543,45 per jaar bedraagt.
   De prijs per kilometer van de dienstauto bedraagt niet meer dan € 0,60 exclusief BTW, berekend op de grondslag van een gebruiksduur van twee jaar en 60 000 gereden kilometers per jaar.
   De kamerleden ontvangen ter vergoeding van reiskosten een bedrag van € 3.640,- per jaar.
   De kamerleden ontvangen ter vergoeding van verblijfkosten een bedrag waarvan de hoogte afhankelijk is van de afstand van de woonplaats van het kamerlid of het door het kamerlid bewoonde deel van de woonplaats tot het gebouw van de Eerste Kamer der Staten-Generaal.
   0 km: € 350,15 per jaar; 10 km: € 3.486,33 per jaar; 75 km: € 6.974,05 per jaar; 150 km en meer: € 11.333,00 per jaar.
   De kamerleden komen slechts één dag in de week (op dinsdag) bijeen, met aftrek van het reces zijn het er 35 (14 weken vakantie!), om de wetsontwerpen die al door de Tweede Kamer zijn aangenomen, nog eens te bespreken en dit dan voor een bedrag van rond de €. 50.000,-, oftewel €. 1.428, 57 per dag oftewel 178,57 per uur!!!!
   Helaas voor hun hebben ze geen recht op wachtgeld, maar gezien de talrijke bijbaantjes zullen ze niets te kort komen.

 4. henkie

  De firma list, leugen oplichting en bedrog door de bocht.

  Ik hoop dat de domme meute begint het door te krijgen, maar ik ben er bang voor.

  Ik hoop ook dat de aanwas van collaborateurs en profiteurs, die de nieuwe normen en waarden in Nederland (list, leugen en bedrog) met enthousiasme omarmen omdat het hun daarmee voor de wind gaat, stagneert, maar ik ben er bang voor.

 5. Bullshit15

  Dat mens moet op zouten plus de rest VVD in alle andere 10 jaar zitten ze aan de knoppen te draaien in 10 jaar hebben ze niks anders gedaan dan ons land gesloopt bezuinigd op leraren te kort op politie bezuinigd op het leger bezuinigd op ziekenhuizen die failliet gaan vrouwen moeten nu al in België bevallen omdat er in Nederland geen plaats meer is in alles voor de buitenlanders over hebben in eigen volk laten stikken maar nu dat er weer verkiezingen voor de deur staan komen ze weer met sterke in leugen achtige verhalen mensen trap er niet meer in willen we nog een beetje trots zijn op ons Nederland stem deze wanbeleid deze landverraders weg liever vandaag nog dan morgen voordat ze nog meer schade aanrichten weg er mee zou ik zeggen in op naar 0 ZETELS
  Stem fvd of PVV in uit de eu

 6. C.A.Barstow

  Alles wat de VVD doet is bedrog, huichelachtig en misleiding.
  Het enige doel van deze land en volksverraders partij is om op termijn het liefst zonder al te grote problemen onze soevereiniteit aan het linkse ratten nest Brussel over over te dragen.
  Vandaar het voorliegen, bedriegen, afleiden en misleiden van het volk.

  Stem tegen de EU,
  Stem FvD/PVV.

  1. Blitzkrieg

   C.A. Barstow :
   Quote : “Stem FvD/PVV”
   Graag zou ik daar nog iets aan toevoegen, kijk Jensen.

  2. DidiMadloba

   Grappig, van linkse zijde wordt geklaagd dat de EU alleen de (rechtse) belangen van multinationals dient. Dat vindt bijv. de SP.

 7. Cootje

  Broeders knol loek hermans zijn de uit gelezen zakkenvullers van de VVD en een spoor van vernielingen hebben achtergelaten , niet vergeten wijlen zakkenvuller Henry keizer die het presteerde om op 3/4 stoelen te gelijk een begrafenis onderneming te kopen van 30 miljoen €. Voor een kleine 50 duizend€ eigen geld , hij heeft wel gebruikt gemaakt van zijn begrafenis korting en hij had de pech in zijn laatste hemd zaten geen zakken was wel een zakkenvuller en een grote vriend van Rutte

 8. nu ik

  De verkiezingen komen eraan , 🙂 🙂
  veel valse dromen

  stem sociaal , stem PVV

 9. NoDoubt

  Arnold Karsten had al bij aanvang van de toestroom al meerdere keren aangegeven dat er moest worden opgevangen in de regio. Hij werd door de zittende regeringen verguist. Het kost ons nu al 2400 miljard. In een rapport van de EU in 2010 vinden ze dat er nog 8 miljoen uit de ‘vluchtelingen’-landen naar Nederland kunnen. We staan nu al elke dag in de file, plegen enorme roofbouw op ons eigen land en kunnen niet zonder andere landen om in onze eigen voedsel te voorzien. NL is al het drukst bevolkte land in EU en toch propt die regering ons land nog voller. NL is kapot bezuinigd, er is minder crimimnaliteit en toch vallen er dagelijks doden en loopt de jeugd gewapend met verboden wapens. Rutte loopt te liegen want veel verdwijnt in de prullenbak. Diefstallen wordt al helemaal niets mee gedaan. Burgers gaan zichzelf beveiligen omdat het uitgeklede politieapparaat met de rug tegen de muur staat door Rutte, want die 2400 miljard moet u betalen en gaat de btw weer omhoog en zit 40 % de eindjes aan elkaar te knopen. Is de aow op bijstandsniveau terecht gekomen. NL is kapot gemaakt en wij die zo spaarzaam zijn worden helemaal uitgeknepen door de EU. Wij zijn er niet op vooruit gegaan maar heel erg op achteruit gegaan door de EU. Uw pensioen zal als sneeuw door de zon verdwijnen en moet u aan het werk op uw oude dag.

  1. DidiMadloba

   Nee domoor die 2400 miljard was voor het klimaat, en zelfs dat klopt niet.

 10. Hard

  VVD gaat uiteraard finaal onderuit bij de eerstvolgende verkiezingen.

  1. nu ik

   Ik mag het hopen maar ik ben bang dat de stroom populistisch opportunistich gelul vlak voor de verkiezingen het geheugen van de burger weer verward

  2. Mart

   Helaas gaat dit NIET gebeuren vrees ik…….links vindt deze ”rechtse club” het goed doen.Tenminste mijn achter gebleven familie kraaide dit enige jaren terug nog……..of zouden ze tòch stiekem mij gelijk geven?

 11. DidiMadloba

  Intussen saboteren populistische politici doelbewust de enige manier om dit vraagstuk werkelijk op te lossen namelijk door samenwerking met de herkomstlanden, vooral in Afrika.

  Het Mareakech pact voorziet in het starten van overleg met uiteindelijk dat doel.

  Nee, het zet de poorten niet wagenwijd open voor migranten, zoals leugenachtige populisten beweren. Het idee is dat je meer vluegen vangt met stroop dan met azijn, dus ook iets moet aanbieden. Bijv. studiebeurzen voor échte kansparels.

 12. Bullshit15

  Er is maar één reden de boeren moeten weg dan kunnen ze daar huizen bouwen voor die gelukszoekers daar is Brussel in Rutte op uit man man wat een zooitje heeft dit kabinet de laatste 10 15 jaar er van gemaakt dank zij die linkse ratten mensen gebruik alsjeblieft je gezond verstand kijk naar jensen.nl daar hoor je nog het juiste geluid en de waarheid de linkse journalisten de npo radio 1 ik kan het niet meer aan horen gister was er ook weer zo’n kut op radio 1 o o o we kopen veel te veel kleren we moeten meer 2de handskleren kopen is goed voor het miljo jankers zijn het ze moeten is een keer hun mijl houden dat is pas goed voor het miljo
  Mensen stem op fvd of PVV in uit de eu

 13. Jack Flash

  Dit kabinet moet dit jaar vallen.Die misbaksels zitten tijd te rekken tot 2021 en dan is het te laat.

 14. JFU

  Al bijna 10 jaar draait de Rutte clan dezelfde plaat af….en alles blijft zoals het was. Lachen, kop in het zand steken, achter Brussel lopen, en als toetje…de economie omzeep helpen. Bravo….

 15. Heras

  Fons@ het zijn niet alleen vrouwen die niet standvastig zijn. Toen er mannen op die functie zaten gebeurde er ook niets. Het is de hele partij die het luxeleventje niet wil opgeven. Wat zeg ik; het is heel links die in de afgelopen 10 jaar niets gedaan hebben, aan dit probleem. Nu het eindelijk een beetje gaat bezinken dat een groot deel van nederland niet nog meer immigratie wil, komen er vage beloftes.
  Pvda, GL, D66 met de Vvd, hebben grote schade aangericht.
  Misschien moeten zij voor het Haagse tribunaal verschijnen, met hun stompzinnige Brusselideaal.

  1. Rosasolis

   @Heras. Inderdaad eindelijk hebben we nu een Man-Vrouw Maatschappij. Maar waar er mensen zijn, maken ze fouten…Iedereen maakt fouten, niemand is perfect. Mannen doet het niet beter dan vrouwen. In feite, in het hoge onderwijs krijgen vrouwen de hoogste cijfers. en meer vrouwen dan mannen krijgen hun eind-diploma. Vele mannen reden het niet om verder te gaan na hun eerste jaar universiteit of hogeschool opleiding. En daarom hebben we elkaar nodig om elkaar te helpen en steunen…en vooral samen te werken. Het moet afgelopen zijn van vrouwen discriminatie…alleen omdat wij vrouwen zijn. Geen etiketten op vrouwen of mannen plakken. Kortom: onze man- vrouw maatschappij heeft TALENT nodig van zowel mannen als vrouw. Gelukkig is samenwerking tussen mannen en vrouwen in het politiek en in bedrijven, met gelijke rechten, plichten en kansen, een van de doelen van CDA.

   1. Politiek Profeet

    knettergek zo,n verwarde import theemuts.
    Maar gelukkig hebben wij hier de geestelijke verzorging op orde….dus eventjes wachten want het busje komt zo….busje komt zo…busje komt zo…

 16. Duckday

  Stem PVV of FvD
  Breek het KARTEL van die ja knikkers Hoogmoed waanzin en belust op macht

 17. Bunky01

  Wie dit soort van opmerkingen van de regeringspartijen nog serieus neemt is rijp voor een zeer langdurig verblijf in een zwakzinnigen-inrichting. Beste mensen dit is voor de buhne en niets anders. Ja zeggen en nee doen.

 18. Wim Vreeswijk

  Zij kan beter haar kleinkinderen gaan knuffelen dan dit soort ongeloofwaardige politiek bedrijven !

 19. Riesmog

  Iedereen die minder dan 50.000 per jaar opstrijkt is toch maar een luie flikker
  of een profiteur.

  Bent u het eens met deze uitspraak? Stem dan PVV/FvD of VVD

  1. nu ik

   waar kan ik de onzin die je verkondigt vinden mafklapper

   stem sociaal , stem PVV

 20. Riesmog

  Vindt u zorg, onderwijs, huisvesting en/of klimaat maar bijzaak en vooral geen taak van de overheid?
  Stem PVV, FvD of VVD

 21. Florissa

  Zet ze achter de geraniums,samen met al die andere uitvreters bij de VVD, kunnen ze ons land geen schade meer toe brengen .

 22. rujoleki

  Stem op de PVV of het FvD. De rest van de partijen verraden ons land.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.