Sylvana-vrouwtje Anja Meulenbelt vindt de Palestijnen “secundaire slachtoffers van de holocaust”

Lekker de massamoord op miljoenen Joden weer eens uit z’n verband trekken, relativeren en inzetten voor het eigen politieke gewin. De lui die Sylvana Simons gerekruteerd heeft bij haar BIJ1 kunnen dat. Voorop natuurlijk Anja Meulenbelt, wiens virulente antizionisme zelfs de SP uiteindelijk te heet onder de voeten werd.

meulbeul

Anja Meulenbelt heeft al jaren een morbide obsessie voor alles dat met (of liever gezegd: tegen Israël) te maken heeft. Ze heeft een voorliefde voor Gaza, het door terreurorganisatie Hamas gerunde mini-dictatuurtje aan de Middellandse Zee. Maar eigenlijk is alle schuld van alles: Israël. Of liever gezegd: de joden. Want ja, daar draait het natuurlijk allemaal om.

En net nu Jeruzalem is volgelopen met wereldleiders om de gruwelijkheden en de verschrikking van de holocaust te herdenken, ziet Anja Meulenbelt – een politieke bondgenoot en ‘mastodont’ van Sylvana Simons’ politieke beweging BIJ1 – haar kans schoon om nog eens lekker dat Joodse volk een trap na te geven. Want volgens haar en haar conveniently aangehaalde Israëlische journalist Gideon Levy is dat wat er in Gaza gebeurt eigenlijk ook een soort Auschwitz. U weet het: het heeft op feestboek gestaan, dus is het waar.

Of nee, eigenlijk niet. Natuurlijk is het niet waar. Het is één grote leugen, in omloop gebracht door lui die antisemitisme salonfähig willen maken. Want als er een genocide bezig is tegen de Palestijnen in Gaza, dan is dat ’s werelds raarste volkerenmoord ooit. Er komen namelijk alleen maar Palestijnen bij: de bevolkingsaantallen exploderen. Evenals de bommen die die arme Gazanen zich kunnen permitteren.

Toch gek, nietwaar? Een concentratiekamp waar de gevangenen over oorlogsmaterieel beschikken en dat naar hartelust kunnen afschieten op hun kampbeulen. Kent u de mop van de Joodse gevangene in Birkenau die decennialang de SS kon bestoken met zware wapens, terwijl hij zich naar hartelust mocht voortplanten en in een supersonisch winkelcentrum z’n boodschappen kan doen? Nee, die mop kent u niet. Het slaat helemaal nergens op.

Laat Sylvana-oma Anja Meulenbelt de volgende keer dus iets anders gebruiken om de aandacht van de wereld te vestigen op het wel en wee van de inwoners van Gaza. Maar dit op welke manier dan ook aan de holocaust relateren? Dat is best wel ziek, eigenlijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Baron von Munchhausen

  Anja Meulenbelt heeft haar “vagina-kijken” verhaal toch wel aan de Palestijnen geschonken? Tenslotte moet er gelijkheid zijn; toch?

 2. Bolkestein

  Kent u de mop van de Joodse gevangene in Birkenau die decennialang de SS kon bestoken met zware wapens, terwijl hij zich naar hartelust mocht voortplanten en in een supersonisch winkelcentrum z’n boodschappen kan doen? Nee, die mop kent u niet.

  Hamer spijker kop

 3. Bolkestein

  Wat mij betreft mag de eerste de beste linkse trol die hier nog stelt dat Israël genocide op de “Palestijnen” bedrijft van dit blog worden afgetrapt. En we geven hen en passant even een lesje over wat nou wel en wat nou geen genocide is.

  Armenians in Anatolia
  1914: 1 750 000
  1922: 280 000
  Genocide

  “Palestinians” in Gaza:
  1970: 340 000
  1980: 460 000
  1990: 650 000
  1990: 1 130 000
  2000: 1 600 000
  2014: 1 840 000
  No Genocide

  The Arab World
  Abusing the word “Genocide”
  since 1948
  2010:
  2014:

 4. Heras

  Wat een walgelijk gedrocht is dat mens. Altijd met een gouden lepel gevoed. Heeft totaal geen levenservaring met oorlogsslachtoffers.
  Als ze echt zo veel liefde heeft voor de “palestijnen’, moet ze Hamas bestrijden, want dat zijn de echte onderdrukkers.

 5. claus

  Anja Vuilnisbelt. BIJ1 etc?
  NEEN, DANK JE!

 6. nu ik

  palestijntjes gooien de hele dag met stenen , spelen met raketjes en laten bomgordeltjes ontploffen. Het zijn terroristen en dienen als zodanig behandeld te worden.

  Die mafklappers op de foto moet je levens lang opbergen voor opruiing.

 7. Ralnov

  Woorden van een linkse uitkeringstrekker kan en mag je nooit serieus nemen , pis over dat volk.

 8. Willem Bever

  En Tim jij hebt een morbide obsessie voor SS en haar droeftoeters.
  Met een beetje inzet zou je eens een interessanter ond. kunnen kiezen om over te schrijven

 9. Rogerio

  Die nymfomane haatoma is niet meer dan genetisch afval….walgelijke draak!

 10. Kristalix

  Beide zijn genaaid door islam.
  Maarja, dat zijn dan ook wel no brainers.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.