Thierry-TV: ‘VVD en CDA doen alsof ze optreden tegen asielzoekers. Maar stemmen hardere maatregelen FVD weg!’

Het moest eens gezegd worden: Mark Rutte, Hugo de Jonge, Klaas Dijkhoff, Benthe Becker… allemaal VVD- en CDA-prominenten die stoer doen over de hand de hand gelopen massamigratie. Maar wanneer er in de Tweede Kamer over gestemd moet worden, ineens niet thuisgeven. Thierry Baudet pakt dit flipflopgedrag aan in een nieuwe video.

Thierry Baudet heeft er zo’n beetje tabak van. In de media komt de ene na de andere prominente VVD’er of CDA’er stoer doen over dat migratie moet worden teruggedrongen. Maar als puntje bij paaltje komt, worden alle FVD-moties om dat te bereiken gewoon door de twee partijen samen met de rest van het partijkartel doodleuk het bos ingestemd. De FVD-voorman maakt nu een video om die christendemocratische en liberale januskoppen te ontmaskeren.

Hij leidt dat filmpje als volgt in:

“In verkiezingstijd doen VVD en CDA alsof ze daadkrachtig optreden tegen uitgeprocedeerde asielzoekers. Maar als #FVD hardere maatregelen voorstelt in de Tweede Kamer, stemmen deze partijen gewoonweg tegen! Ze wíllen het probleem niet oplossen!”

De oplossing die Baudet geeft, is aan mensen die zich net zo zeer aan dat politieke gezwalk van VVD en CDA ergeren om zich aan te sluiten bij FVD. Op hun website staat een welkomstcomité klaar: “Sluit je aan bij onze beweging!”, aldus Forum voor Democratie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. Response

  Tja, zo simpel ligt het. Dat doen ze al 10 jaar en de poort staat nog steeds wagenwijd open.

 2. nu ik

  Ga is terug naar Pim Fortuyn zijn tijd ?beloftes , beloftes beloftes , ongeveer hetzelfde als minder , minder , minder maar dan zonder rechtsvervolgimg

  stem sociaal , stem PVV

  1. Jan58

   Ga eens terug, ga ‘ns terug, ga ’s terug. niet ga is terug…

 3. Jack Flash

  Thierry heeft helemaal gelijk.Hetfzelfde geldt voor Geert.
  Ik hoop dat de kiezer er niet meer intrapt.

  1. nu ik

   quote Ik hoop dat de kiezer er niet meer intrapt. end

   tja ik ook , maar de demagogie draait vol gas , gelukszoekers hebben we nodig en de energietransitie is een must en beide opgedragen door de EU. We zijn gebonden

   stem sociaal , stem PVV

   1. Grote Trek

    Inderdaad @nu ik. Die energietransitie is een must. Dat hebben die 500 varkensboeren goed begrepen en voor de zak met geld gekozen hebben. Een flink aantal varkens minder. Die boeren zijn slim, uitkoopactie is goed opgenomen. Respect.

    1. Fonz

     grote trek is natuurlijk de zieke ped*seksuele islamimbeciel

    2. Hard

     Grote Trek Op Koers?

  2. Grote Trek

   Zo simpel als u denkt denken vele kiezers niet. Die hebben kennis genomen van het boerenbesluit en zijn tevreden met het “milieu kartel” dat het hen ernst is. Daarom zullen zij hun stem niet vergeven aan PVV en FvD. Ook de boeren zullen er niet over peinzen.

   1. Hard

    Grote Trek Op Koers?

 4. RvdBe

  NL ministers zijn niet meer dan het aapje van de orgelman (eu).
  Je mag elke 4 jaar op een aapje stemmen maar de orgelman bepaalt.
  Als orgelman zegt grenzen open, dan doet het aapje dat.

 5. Vit

  Zeggen en doen zijn 2 totaal verschillende dingen, maar dat zijn we al gewend toch van dit kabinet? Als er wat te halen valt zijn ze er wel als de kippen bij.

  Maar goed, de val komt na de zonde.

  1. Vit

   Wie dat gespuis nog vertrouwd is niet geheel juist in de bovenkamer.

   1. Grote Trek

    vertrouwt is juist.

    1. Vit

     Vertrouwd is met een ‘d’.

     1. Grote Trek

      @Vit, waarom? Vervang het woord vertrouwen bijv. door helpen. Wie dat gespuis nog helpd staat toch raar?

     2. Hard

      Grote Trek?

   2. Rammstein

    Vit, ‘vertrouwt’ is in dit geval o.t.t., de onvoltooid tegenwoordige tijd en dan is vertrouwt met een T. Jammer maar helaas.

    1. Hard

     Taalnazi’s moeten hier opdonderen! Opflikkeren keur ik ook goedt

    2. Vit

     Ik vind het goed als de boodschap maar overkomd.

     1. Vit

      Sorry ‘vindt’.

     2. Hard

      Ik vind het niet goed, ik heb de schurft aan taalnazi’s. Niet voor niets dat Wesley Ernst Quispel een taalnazi is, een raszuivere!

 6. Watcher

  “Sluit je aan bij onze beweging!”

  Meer leden, meer geld.
  Het tegenovergestelde van Geert.

  1. Grote Trek

   🙂 x5^5 !

   1. Hard

    Grote Trek?

 7. Mycase

  Kan DDS grote trek even verwijderen alle bestuurders weten wie het is een beetje opletter trap hem er snel even weer af dusssssssss

 8. Mycase

  Zeiken over een t of een d DDS flikker die lamlul er af niemand hier zit op de grote trol te wachten kom op .

  1. Johnsen

   Oh kan je het niet alleen af. Mycase, ja ik las ook al dat je moeite had met je vrouw.
   Moet DDS je weer helpen? Zielig mannetje.

   1. nu ik

    Spiegel reflectie w i m pje

   2. Hard

    Johnsen Grote Trek Op Koers?

 9. Johnsen

  Ik peins er niet over om ooit mijn stem aan die charlatan te geven. Liever stem ik niet.

  1. nu ik

   accoUntje weer gewisseld w i m ? ik verwacht van jou ook zeker geen stem op deze partij. Als jij je stem zou geven aan deze club zat ik bij de verkeerde club.

   stem sociaal , stem PVV

  2. Fonz

   beter dat jonhson zijn stem verloren gaat

   1. Ab Infinitum

    Op één stem zal het niet aankomen, maar stemmen op PVV, zal zeker weer een verloren stem zijn. PVV zal nooit willen meeregeren. Ook Baudet niet. Als het er op aankomt verschoont hij zich van deze verantwoordelijkheid. Baudet is voor het theater. Fonkelende ogen, gebaren met de handen en gespreide vingers, loerend om zich heen kijken. En praten in staccato.

    1. Fonz

     Aan jou antwoord zien wij precies hoe het in Nederland gesteld is in de politiek, vooral uitsluiten is het motto..

     Mijn advies aan iedereen, Ga stemmen vooral op de PVV/FvD

  3. Hard

   Wesley Johnsen?

 10. Supernoodle

  Sorry! Als ik Terry hoor spreken met gejatte punten van de PVV, moet ik schijten.
  Wat een idioot.
  En maar denken dat Terry ertoe doet.
  Wat een simpele ziel.
  Wat nog erger is….Zijn die idioten die erop stemmen.

  1. Hard

   “Wat nog erger is… Zijn die idioten die erop stemmen.”

   Wat is jouw oplossing dan?

  2. Blitzkrieg

   Anne Sophie Schillersdorf :
   ~ moet ik schijten ~

   1. Hard

    Logisch!

 11. Joost mag het weten

  Het wordt weer campagnetijd: tijd voor loze beloften.

 12. Robert75

  Dus de oplossing voor het immigratieprobleem volgens Baudet is dus jezelf aansluiten bij het Forum voor Democratie. Is leuk gevonden maar ik zie niet op welke wijze we daarmee het immigratieprobleem oplossen.

  1. Fonz

   Jij vindt een stem op GL/d666/SP/CU/VVD/PvdA dé oplossing?

   1. Robert75

    Nee ik stem Wilders. Maar misschien dat jij gelooft dat het immigratieprobleem opgelost is door simpel je stem aan het Forum te geven.

    1. Fonz

     “Nee ik stem Wilders.”

     Goed zo, een stem op beide is goed voor de toekomst, als de PVV en FvD toch eens samen zouden kunnen gaan werken met een absolute meerderheid, dat zou toch wat wezen Robert, die linkse kliek de nek omdraaien, grenzen dicht, nexit eroverheen

     1. Robert75

      Grenzen dicht? Nexit? Beide wil Baudet niet. Forum wil geen grenzen dicht maar een asielbeleid volgens Australisch model. Zo willen ze geen Nexit. Ze willen daar alleen maar een referendum over. Want als de PVV een Nexit motie indient stemmen ze tegen.

      Wil je het probleem oplossen die betrekking heeft op uitgeprocedeerde asielzoekers moet je ze in eerste instantie niet toelaten want dan heb je dat probleem niet. Wat je niet binnenlaat hoef je ook niet uit te zetten. En er is maar één partij in Nederland die immigratie wil stoppen en dat is Wilders.

     2. Fonz

      Wat vind je van het Australisch model dan?

      Ik ben voor nexit en de grenzen potdicht overigens maar dat mocht inmiddels wel duidelijk zijn

 13. Robert75

  Wat vind je van het Australisch model dan?

  Ik ben voor nexit en de grenzen potdicht overigens maar dat mocht inmiddels wel duidelijk zijn

  ————————————————————————————————

  Dat is toekomstpolitiek. Dat heeft de PVV ook wel eens voorgesteld om een asielbeleid volgens Australisch model in te voeren maar daar hebben we nu helemaal niets aan want daar lossen we niets mee op. Alvorens zo’n model is ingevoerd kan nog jaren duren als we dat al ooit krijgen. Er moet nu iets gebeuren en niet over 10 jaar een keer.

  Maar als de PVV moties indient die betrekking hebben om gewoon de grenzen dicht te gooien voor mensen uit islamitische landen stemmen ze tegen. Want Australisch model. Dat is dan de motivatie. Dat terwijl de overgrote meerderheid van uitgeprocedeerde asielzoekers juist moslim zijn. En nogmaals wil je dat probleem niet hebben dan moet je ze in eerste instantie ook helemaal niet toelaten.

 14. P. Breetveld

  Baudet komt volwassener en beschaafder over dan bepaalde andere fractieleiders die staan te juichen als er kapitaalvernietiging en massaal verlies van banen plaatsvind uit naam van het “ klimaat” bij het sluiten van moderne centrales en installaties. Een hippe trekvogel heeft ze ingefluisterd dat het ook met een paar windmolens en een veldje zonnecelletjes kan. Aangezien we een slappe regering hebben die meebuigt met elke linkse modegril verbaasd dat ons niets dat de versnelde afbraak van zekerheden, veiligheid, economie, pensioenen enz, versneld wordt.

 15. Bullshit15

  Natuurlijk heeft baudet gelijk ze worden al jaren tegen gewerkt in tegen de boeren in bouwers in transport wereld trap niet meer in die linkse ratten ze liegen je weer van alles voor als deze kabinet niet gauw op rot is Nederland verloren in ik denk dat ze Nederland al hebben verkocht aan Brussel die vieze smerige landverraders
  Stem fvd of PVV in uit de eu
  In tegen al die linkse ratten wil ik nog zeggen als jullie het niet meer weten dan kom je maar weer met een onzin over een schrijf fout schaam jullie donder op als je niks beters te doen hebt stelletje linkse nazi’s

 16. marco kruidenberg

  Heel juist. Dit zijn feiten. Blijven volhouden.

 17. Pescador

  en omdat die immigranten niet weg hoeven en niet weg gaan, en ons land verpesten met steek partijen schietpartijen en verkrachtingen , ben ik maar weg gegaan.
  de Nederlandse regering is een stelletje mafklappers en dictators die het land in de afgrond storten.
  en de Nederlanders zijn zo stom om dat als makke schapen toe te laten, ze krijgen iets meer loon en de kosten stijgen meteen daarna enorm dus conclusie financiële achteruitgang maar wel 60 miljard naar die idioten in Brussel sturen. de werkdruk stijgt, en iedereen heeft personeel tekort , de zorg is gestoord geraakt , woon je naast een ziekenhuis maar jou zorgverzekering heeft een contract met een ziekenhuis 100 km verderop dan moet je daar heen . ik ben al 8 jaar niet meer bij de huisarts geweest maar hij krijgt elke maand ongeveer 50 euro betaald terwijl hij er niks voor doet. de regering wil dat iedereen zich laat vol puiten met levensgevaarlijk spul. zelfs voor je geboren bent moet je al een injectie hebben , dan na je geboorte moetje worden volgespoten en de griepspuit niet te vergeten. en het mooiste is die spuiten werken nagenoeg niet, want als de hele kinderopvang een spuit heeft gehad en jou kind niet, dan mag hij niet naar de kinderopvang omdat hij/zij anders de andere kinderen aansteekt hoezo??? die andere kinderen zijn toch ingeënt. je wordt bedonderd en volgespoten met gif en je betaald er zelf voor . mensen wordt toch eens wakker. ik had vele medicijnen statines en tegen reuma( eigenlijk tegen kanker) ik ben 1 jaar geleden overal mee gestopt en ben kern gezond, ik heb alleen nog wat last van de bijwerkingen maar dat gaat ook wel over. en wist je dat Chemotherapie de kanker versterkt in plaats van geneest. het normale is ver zoek in Nederland.

 18. DidiMadloba

  Het grote gevaar is Het Gele Gevaar: Chinezen die heel Europa opkopen En Baudets Forum voor Demagogie sponsoren om de aandacht te leiden met flauwekul over een “massa-migratie” die helemaal niet bestaat.

  Baudet zeurt over de teloorgang van onze soevereiniteit aan de EU terwijl de Chinezen hier al lang de baas zijn.

  1. Bullshit15

   Dan heb jij wel heeeeel veeeeel strond in je ogen als je dat niet ziet
   Vraag mij af kom je wel eens buiten ?
   Stem fvd of PVV in uit de eu

 19. Bes Tolen

  De grote vraag is wie al die bewindslieden selecteert, die het beleid van bedriegen van het volk al enkele tientallen jaren voort zetten. De politici, die in zo’n Tweede Kamer zitten, zitten er niet voor niets maar voor wie? Blijkbaar zijn dezen er ook op geselecteerd, dat ze alle leugens, die de massa immigratie mogelijk maakt, klakkeloos accepteren zonder enige kennis van zaken. Er is namelijk op de hele wereld bijna geen enkel land waar het helemaal zo onveilig is als zij voor wenden. Zo leven in veel landen nog stammen met hun eigen gebied waar anderen onveilig zijn. Maar dat wordt niet door beroepsklootzakken als zodanig gezien en zo verklaren ze van de meest achterlijke landen met de hoogste geboortecijfers stelselmatig voor onveilig. Mooi dat de politici van hier de rotzooi van de hele wereld naar hier halen en ze daar maar kunnen door gaan met wat fokken heet in ruwere taal. Maar die taal wordt door oude christelijk gereformeerde vrouwen hier ter plekke niet getolereerd. En daar ginds werken immers van hun jonge vrouwen. Men leeft er voor. Voor daar, niet voor hier.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.