Video! Heel de Eva Jinek-tafel giert het uit om doodsverwensing Thierry Baudet: ‘Wandeling langs de snelweg!’

Als het aan Herman Koch en de rest van de krom van lachen liggende gasten van Eva Jinek gisteren ligt, dan krijgt FVD-voorman Thierry Baudet binnenkort een verkeersongeluk. Enkele tafelgasten, onder wie minister Carola Schouten, lijken het er niet mee eens te zijn dat Baudet de politieke bemoeienis van de rechterlijke macht wil aanpakken. Voldoende om hem een levensgevaarlijke situatie te “gunnen,” aldus schrijver Herman Koch. En de rest van de talkshowgasten buldert het uit van het lachen.

Een NPO-vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken. Dat bleek gisteren ook wel weer, toen de recent naar RTL overgestapte Eva Jinek een fragment toonde van Thierry Baudet die nog maar eens een punt maakte van de politieke bemoeienis die rechters anno 2020 menen te moeten uitoefenen. Minister Carola Schouten hield het nog netjes, door rustig uit te leggen waarom ze die woorden onverstandig vindt.

Maar schrijver Herman Koch, uitnodigd om “de woorden te vinden om zijn ongeloofwaardige en eenzame tijd als boerenknecht in Finland te beschrijven”, had aanzienlijk minder tijd nodig om de woorden te vinden om de FVD-voorman dood te wensen: “We gunnen hem een wandeling langs de snelweg,” merkte hij quasi-gevat op.

En wat denk je? Jinek zendt dan wel uit op RTL, maar dat maakt de talkshow niet meer politiek-neutraal. Dus gieren Eva Jinek en de andere gasten het allemaal uit. Om er vervolgens pienter aan toe te voegen dat Baudet tijdens die levensgevaarlijke wandeling wellicht dan toch “tot andere inzichten” kan komen.

Nou, jongens, dat was echt weer lachen. Of zoals FVD-senator Toine Beukering al opmerkte: “Schandalig…. niks geleerd van Pim….”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

87 reacties

 1. Ben Venuti

  Het is te hopen dat een ieder daar aan tafel en in de zaal zat te lachen en te klappen vandaag een acute hartstilstand krijgt.

  1. crimson1960

   Of op hun verjaardag of met pissen.

  2. Klaas de Witt

   De reacties op beide uitingen zijn overtrokken. Zo zie je maar weer, het gepeupel op de flanken zijn niets minder dan emotionele SNEEUWVLOKJES.

   1. oknarf

    Hou jij eens op joh!
    De reactie op “Als je Thierry dood wilt schieten roep dan paf” was zeker ook overtrokken?

 2. AadM

  Meneer Herman Koch gun ik een foutje bij het oversteken van een verkeersweg.

 3. Heinrich

  De heer Koch is al te betreuren, hij heeft een ernstige hersenbeschadiging die ik niemand toewens, zelfs geen linkse idioot!

  1. Marija

   Ik zag ook die uitzending, ben het met u eens, heer Koch is een betreurenswaardige idioot die naar ik hoop ooit eens een koekje van eigen deeg zal krijgen.
   Al het spontaan in lachen uitbarstende klootjesvolk aan tafel incl. Jinek, zijn het bekijken niet waard.

 4. Robert75

  Ja sorry dat ik het zeg maar voor iemand die De Tocqueville zo hoog heeft zitten vind ik het een beetje raar dat Baudet vind dat een rechter teveel politieke macht zou hebben. Een rechter heeft in Amerika bv veel meer macht als een rechter in Nederland. Daar heeft een rechter misschien nog wel meer macht als de zittende President. Het enige wat een President is zijn Veto Recht. En laat De Tocqueville daar nu juist een groot voorstander van zijn geweest want dat prees hij namelijk aan. In Amerika bv mogen rechters aan Constitutionele toetsing doen iets wat hier in Nederland niet kan.

 5. Robert Leiden

  De situatie bij Jinek was inderdaad niet handig.
  Deze opmerking kan je wel in de kroeg aan de borreltafel maken maar niet op TV.
  Dat onze Uil van Minerva oproept om de rechterlijke macht te beperken naar Pools, Hongaars, Russisch model is bijzonder kwalijk.
  Eerder verheerlijkte Baudet een Boreaal Europa.
  Een duidelijke verwijzing naar fascisme.
  Mensen die op FvD en PVV stemmen, stemmen dus voor beperking van grondwettelijk vastgelegde vrijheden.
  Dat wordt op DDS gemakshalve vergeten.

  1. Rammstein

   Robbie uut Leien komt ook weer even zijn drolletje deponeren: “Eerder verheerlijkte Baudet een Boreaal Europa. Een duidelijke verwijzing naar fascisme.”

   Robbie is zelf de vleesgeworden Godwin geworden.

  2. Piet51

   @Robert Leiden
   Baudet zou wel eens mogen bedenken, dat hij en Wilders allang monddood gemaakt of zelfs gevangen gezet waren als we hier het Poolse, Hongaarse of Russische rechtssysteem hadden gehad. Zij mogen hier net zoveel kritiek leveren op de regering, parlement en net zoveel beledigen, afkraken, tegenwerken als ze nuttig achten. Ons rechtssysteem staat dat toe en verdedigt dat recht zelfs. Dat regering en parlement lang niet altijd doen wat beide heren en hun aanhang zouden willen, maakt het Nederlandse rechts- en politieke systeem nog lang niet ondemocratisch.

   1. nu ik

    kritiek op links is toegestaan , de kogel is onderweg als het te heet onder hun voeten wordt. Mocht er een nieuwe premier in de maak zijn steekt correct links daar wel een stokje voor.

    verachtelijke linkse adepten doen graag voorkomen dat we in een democratie leven.

    stem sociaal , stem PVV

    1. Piet51

     @nu ik
     Jij bewijst keer op keer, ook met deze reactie, dat Nederland een heel vrij en democratisch land is om in te leven. Jij mag alle kritiek leveren die je meent te moeten leveren, wel of niet onderbouwd. En ik heb sterk de indruk, dat je nog steeds op vrije voeten bent. Ik hoop voor jou en mij, dat dit zo blijft en dat de rechters zich nooit gaan richten naar wat het volk/parlement of de regering wenst, tenzij dit in democratisch aangenomen wetten is verwoord. In Polen, Hongarije en Rusland gaat dit stukje bij beetje anders.

     1. nu ik

      ga je lulverhaal bij de erven Fortuyn houden idioot.

      minder , minder , minder , de democratie druipt eraf

      stem sociaal , stem PVV

     2. Piet51

      @nu ik
      Ik snap het verband met Fortuyn niet. Fortuyn mocht in Nederland zeggen wat hij wilde en deed dat ook met veel energie. Hij werd door collega-politici daarop aangevallen, met woorden, net zoals hij de meeste andere politici aanviel met woorden. Zo gaat dat hier bij elke verkiezing. Toen één doorgedraaide milieufanaat hem vermoordde is die meteen gearresteerd en helemaal volgens de geldende wetgeving veroordeeld. Hij is niet in cassatie gegaan bij de HR, het OM ook niet. Kortom, men vond, dat alles volgens de regels was gebeurd. Je kunt, en mag zelfs, de strafmaat ter discussie stellen, maar dat het in strijd is met de wetgeving kan blijkbaar niemand onderbouwen. Ik ben er beslist niet zeker van dat zoiets in Polen, Hongarije en Rusland net zo zou zijn verlopen. Er worden ook daar critici op de leiders vermoord, maar de vervolging gaat lang niet altijd zo vanzelfsprekend en voorspelbaar als hier.

     3. Blitzkrieg

      Piet51 : In Nederland mag je zeggen wat je wilt. Het continue framen en demoniseren in de gehele politiek en media valt hier wat mij betreft niet onder. In het geval van Fortuyn heeft het geleid tot zijn dood. De politiek en media zijn schuldig aan aanzetten tot moord wat mij betreft. De demonisatie van Fortuyn was net zo groot als de indoctrinatie rondom het klimaat.

     4. Marija

      @/ piet
      In een lange aanloop is door linkse politici Fortuyn het leven en werken onmogelijk gemaakt, net zo lang tot er een milieu idioot opstond en het karwei afmaakte.
      Ik denk dat het draaiboek al klaar ligt als weer zo’n situatie zich zou voordoen.

     5. nu ik

      malle pietje snapt de link met fortuyn niet . Je bent dus nog stommer dan gedacht trol

      minder minder minder en dan vooral linkse trollen

     6. Beukman

      In een lange aanloop is door linkse politici Fortuyn het leven en werken onmogelijk gemaakt, net zo lang tot er een milieu idioot opstond en het karwei afmaakte.
      Ik denk dat het draaiboek al klaar ligt als weer zo’n situatie zich zou voordoen.

      Rutte loopt inderdaad ernstig gevaar. Die wordt door ultrarechts Nederland immers dag en nacht gedemoniseerd, ook hier op DDS.

     7. Piet51

      @Nu ik, Marija, Blitzkrieg
      Leg me eens uit wat jullie onder demoniseren verstaan. En leg dan ook uit waarom de houding van links t.o. Fortuyn indertijd en Baudet en Wilders vandaag heel anders is dan de houding van die heren t.o. hun politieke tegenstanders. Iedereen probeert gehakt te maken van de ander. Ik geloof niet, dat één van hen de ander wat te verwijten heeft. Helaas heeft Fortuyn een wel heel slechte opponent gevonden, maar dat lijkt me niet aan zijn opponenten te verwijten.

     8. Rammstein

      Uitspraken van de politici en media over Pim Fortuyn

      ‘Hij is volstrekt onverantwoord bezig. Misschien is Levensgevaarlijk Nederland een betere naam voor zijn partij.’
      D66-minister Roger van Boxtel, 21 september 2001, geciteerd in Rotterdams Dagblad 22 september 2001

      ‘Fortuyn kan nare ziekten, choqueren, uitdagen, treiteren, maar veel opbouwends en positiefs heeft hij nog niet geleverd. (…) Hij is in wezen geen democraat die bouwt aan consensus-vorming tussen verschillend denkenden, maar een man die anderen zijn wil wil opleggen, het liefst vanuit het Catshuis.’
      Kees Lunshof, 30 oktober 2001 in De Telegraaf

      ‘Poldermussolini. Dat klinkt heel hard en er zullen ook weer heel wat reacties op volgen, maar geloof me: ik zie een rechtstreeks verband tussen Fortuyn, Mussolini en uiteindelijk Nietschze.
      Manuel Kneepkens (Stadspartij Rotterdam/ Duurzaam Nederland), 28 november 2001, in Rotterdams Dagblad

      ‘Jij vuile, kale nepprofessor, jij hebt de intelligentie van Adolf Hitler en de charme van Heinrich Himmler. Jij leeft van haat en daarom hoop ik dat je in die darkroom van je zo gauw mogelijk aids krijgt.’
      Journalist Matty Verkamman, 22 december 2001 in Trouw

      ‘Nog vijf peilingen, en Leefbaar Nederland heeft de absolute meerderheid. Nog tien, en Pim Fortuyn is definitief de Mussolini van de 21ste eeuw geworden.’
      Columnist Jan Blokker, 30 januari 2002 in de Volkskrant

      ‘Een van de typen die hij (psycholoog Kets de Vries, red) beschrijft is het type-Mussolini. Mij viel op dat die omschrijving precies past op de leider van Leefbaar Nederland. De ijdele leider die precies zegt wat mensen willen horen. En je ziet altijd dat mensen kritiekloos zo’n leider volgen.’
      Bas Eenhoorn, voorzitter VVD, op partijbijeenkomst in Nijkerk.Geciteerd in Algemeen Dagblad 7 februari 2002

      ‘Fortuyn maakt de weg vrij voor een ongeremde discriminatie. Voor een heel andere samenleving, waarin mensen tegen elkaar worden opgezet. (…). Hij gaat een grens over die je niet mag passeren. (…) Nederland, word wakker!’
      Ad Melkert (PvdA), 9 februari 2002 op partijbijeenkomst; naar aanleiding van het Volkskrantinterview met Pim Fortuyn

      ‘Dit is niet gewoon rechts, dit is extreem-rechts. Leefbaar Nederland, breek met deze charlatan, die jullie partij heeft gekaapt voor zijn eigen agenda.’
      Paul Rosenmöller (GroenLinks), 9 februari 2002 op partijbijeenkomst.

      Ik ben ongelooflijk geschrokken van de woorden van Fortuyn. Het lijkt op een combinatie van Janmaat en Dewinter die zich keert tegen het verbod op discriminatie.’
      Hans Dijkstal (VVD), 9 februari 2002 op partijbijeenkomst

      ‘Hier vlakbij, op loopafstand, staat het Achterhuis. Waar Anne Frank zestig jaar geleden, ondergedoken in erbarmelijke omstandigheden, in haar dagboek schreef: ‘Ik hoop maar één ding: dat deze haat van voorbijgaande aard zal zijn. Dat de Nederlanders toch zullen laten zien wie zij zijn. Dat zij nu niet en nooit niet wankelen in hun rechtsgevoel. Want dit is onrechtvaardig!” Vanochtend heeft Pim Fortuyn dan eindelijk zijn masker afgeworpen. Nu is duidelijk wat hij wil. Een land waar mensen met een bepaald geloof, een zekere cultuur, een andere achtergrond gediscrimineerd mogen worden.’
      Thom de Graaf (D66), 9 februari 2002 op partij-bijeenkomst

      ‘Voor de lezer van Fortuyns boeken en columns in Elsevier zijn deze opvattingen niet nieuw. Maar egotripper Fortuyn is niet langer een eenzame praatjesmaker aan wie schouderophalend voorbijgegaan kan worden. Hij is de leider van een partij die de ambitie heeft deel te nemen aan de regering van ons land.’
      Hoofdredactioneel commentaar de Volkskrant, 9 februari 2002

      ‘Er zullen mensen blijven die zijn kwalijke gedachtegoed delen, maar een partij die serieus genomen wil worden, kan zich zulke haatdragende opvattingen niet veroorloven. (…) De gelukwens die hij ontving van Filip Dewinter, de leider van het extreem-rechtse Vlaams Blok, maakt duidelijk in welke hoek Fortuyns sympathisanten gezocht moeten worden.’
      Hoofdredactioneel commentaar Algemeen Dagblad, 11 februari 2002

      ‘Dat je hem extreem-rechts kunt noemen, blijkt alleen al uit het feit dat hij nu complimenten krijgt van het Vlaams Blok.’
      Els Kuijper (lijsttrekker PvdA Rotterdam), 11 februari 2002 in Rotterdams Dagblad

      ‘Fortuyn heeft al zijn stokpaardjes nog eens aangelengd tot een onwelriekende cocktail. Daarmee maakt hij in één klap duidelijk dat we met een wildplasser van doen hebben, iemand wiens blaas in de loop der jaren zo zwaar onder druk is komen te staan met de residuen van zijn troebele geest dat alleen wild om zich heen plassen verlichting kon bieden.’
      Willem Breedveld, 14 februari 2002 in Trouw

      ‘Het is verhelderend het huidige anti-islamisme te vergelijken met het antisemitisme van voor de Tweede Wereldoorlog. Vervang in het interview van de Volkskrant met Fortuyn alle woorden als Marokkaan, islamiet, islam, imam en moskee door jood, jodendom, rabbijn en synagoge en je voelt de beklemming van het antisemitisme in de jaren dertig. Toen waren de joden zondebok voor de economische crisis, nu zijn moslims zondebok voor de veiligheidscrisis. (…) Voor een extremist als Fortuyn is er in het gematigde Nederland geen absolute overwinning weggelegd. Maar op weg naar de ondergang kan hij onnoemelijk veel schade aanrichten.’
      Marcel van Dam in de Volkskrant, 14 februari 2002

      ‘Pim Fortuyn zet mensen tegen elkaar op en daarmee wordt onze samenleving niet toleranter, dus niet leefbaarder. Hij vergroot de angst onder de mensen en zaait haat’
      Nico Janssens (lijsttrekker VVD Rotterdam) tijdens verkiezingsbijeenkomst. Geciteerd in Rotterdams Dagblad, 15 februari 2002

      ‘Het Führerprinzip kan vooral in tijden van culturele crisis aanslaan. (…) Leefbaar Nederland heeft zich nu geschrokken afgekeerd van het gedrocht dat zij heeft voortgebracht, maar de partij heeft welbewust met vuur gespeeld. En intussen gaat ook weldenkend politiek Den Haag geenszins vrijuit, want dat heeft zelfde weg geplaveid voor de nieuwe Hans Janmaat.’
      Jaap van Ginneken, politiek psycholoog, 16 februari 2002 in Het Parool

      ‘De jaren dertig van de vorige eeuw heb ik niet meegemaakt, maar ik heb er wel over gelezen. Het begon met stenen gooien door de winkelruiten van eenvoudige middenstanders. Maar toen de haat eenmaal wijdverbreid was, bleek de wereld in brand te staan. Van een stad als Rotterdam bleef weinig over. De Amsterdamse grachten (…) overleefden deze jarenlange rampspoed wel, in tegenstelling tot de joodse bevolking van deze stad. Het beeldje van de dokwerker herinnert ons aan het verzet van moedige mensen die het aandurfden om ‘nee’ te zeggen. Rotterdam heeft naast Erasmus ook Zadkine, het beeld zonder hart. Daar denk ik aan als ik Pim zijn frivole spelletjes zie spelen.’
      Redmar Kooistra, 16 februari 2002 in het Algemeen Dagblad

      ‘Waakzaamheid tegen de onverdraagzaamheid is nu bijna 57 jaar na de oorlog weer een hoogst actueel onderwerp. Daarom is het zo goed dat we elk jaar weer opnieuw stilstaan bij wat er in Europa en in de wereld ten tijde van de Tweede Wereldoorlog gebeurde. De Februaristaking was het enige volksverzet in deze omvang in die gehele oorlog. (…) Het signaal aan de Duitse bezetter was gegeven. “Blijf met je fikken van onze Amsterdammers af.” En zo moet het nu ook zijn. Ik pik het niet en zal het nooit pikken dat we straks in Amsterdam twee of meer soorten Amsterdammers hebben.’
      Rob Oudkerk (PvdA), 25 februari 2001 bij de herdenking van de Februaristaking

      ‘De kernvraag is of we ons laten leiden door angst, onverdraagzaamheid en haat of door een gevoel er samen voor te staan.’
      Minister-president Wim Kok (PvdA), 27 februari 2002 op een partijbijeenkomst

      ‘Terecht stelt Carla del Ponte dat Milosevic niet werd gedreven door nationalisme, maar door machtswellust. Voor de man die kraait dat hij de toekomstige premier van ons land is, geldt hetzelfde. Oorlogsmisdaden heeft Fortuyn nog niet begaan. Maar hoe Iaat hij straks, als hij er de macht voor heeft, zijn agenten optreden als er als gevolg van zijn gehetz, bevolkingsgroepen botsen? De uitgebrande huizen van de ‘Ali baba’s’ in een gebalkaniseerd Rotterdam durf ik me niet voor te stellen.’
      Roel van Duijn, balkanoloog en GroenLinks-kandidaat, 2 maart 2002 in het Algemeen Dagblad

      ‘Ik heb mensen ontmoet, die denken: ben ik die kraan, word ik opgedweild?’
      Ad Melkert, (PvdA), 6 maart 2002 tijdens het lijsttrekkersdebat na de gemeenteraadsverkiezingen. Geciteerd in NRC Handelsblad, 7 maart 2002

      ‘Laten we hopen dat we niet te doen hebben met één leider en allemaal meelopers. Dat hebben we al eens gehad en dat mag niet meer terugkomen.’
      Herman Touw (VVD Rotterdam), 6 maart 2002, geciteerd in Rotterdams Dagblad, 7 maart 2002

      ‘Wat moeten we zeggen tegen het meisje dat denkt dat haar papa niet meer het land in mag, na een bezoek aan opa in Turkije?’
      Els Kuijper (PvdA Rotterdam), 7 maart 2002, geciteerd in Rotterdams Dagblad

      ‘Ik wil geen etiketten van racisme of fascisme opplakken, maar dit verschijnsel was voor het laatst in de jaren dertig van de vorige eeuw te zien. (…) Misschien is de parallel dat er een zoektocht gaande is naar een sterke man die durft te zeggen waar het op staat.’
      Hans Kombrink (PvdA Rotterdam), 9 maart in Rotterdams Dagblad

      ‘Zijn manifest is een poging het bestel tot het bot te provoceren en zo de stabiliteit van Nederland te ondermijnen. (…) Het programma van de Fortuyn-beweging is geen geintje. De ontmaskering ervan is dan ook een serieuze opdracht, voor regeringspartijen en oppositie.’
      Hoofdredactioneel commentaar NRC Handelsblad, 13 maart

      ‘Als Pim Fortuyn het voor het zeggen krijgt, komt er een vechtcultuur: wij tegen zij.’
      Paul Rosenmöller (GroenLinks), geciteerd in Rotterdams Dagblad, 14 maart 2002

      ‘Aan democratie heeft onze Madurodam-Mussolini een broertje dood.’
      Bart Tromp, 14 maart in Het Parool

      ‘Fortuyn zet aan tot racistische hetze met uitspraken als “Nederland is vol” en “De islam is een achterlijke cultuur”. (…) De opkomst van de extreem-rechtse lijst Fortuyn is vergelijkbaar met Haiders FPÖ en Dewinters Vlaams Blok.’
      Persverklaring Biologische Bakkers Brigade, 15 maart 2002

      ‘Narcisten kunnen maatschappelijk best goed functioneren. Bij Milosevic zie je dat ook. Bij al dat soort grootheden zie je dat mechanisme, daar zijn psychologische analyses van gemaakt, Hitler, Stalin. wat zijn dat voor mannen? Ik denk wel dat hij daar binnen valt.’
      Drs. E. Netjes, psycholoog, 16 maart 2002 in De Groene Amsterdammer

      ‘Fortuyn is provocerend. Net als Reve, die roept ook dat je zwarten moet doodknuppelen. Die krijgt geen bevoegdheden, Fortuyn wel, dat kan een punt van zorg zijn. (…) Verder vertoont hij ‘psychopathische trekjes. Dat wil zeggen dat hij heel handig mensen voor zich in kan nemen terwijl hij niet zo’n sterke gewetensfunctie heeft.’
      Iki Halberstadt-Freud, psychotherapeute, 16 maart 2002 in De Groene Amsterdammer

      ‘Je kunt niet alle problemen even met een simpele formule oplossen en iedereen die zegt dat dat wel kan, bedriegt het volk. Ik vind Fortuyn een gevaarlijke man wat dat betreft.’
      Gerrit Zalm (VVD), 17 maart 2002 in Buitenhof; geciteerd in De Telegraaf van 18 maart 2002

      ‘De wereld is er een stuk onheilspellender op geworden. In plaats van een inspirerende post-paarse post-saneringspolitiek kregen we de xenofobe revolte van Pim Fortuyn en zijn Fortunisten.’
      René Cuperus, Wiardi Beekman Stichting PvdA, 18 maart 2002 in Trouw

      ‘Die nummer twee op z’n lijst, de jeugdige Joao Varela, van Kaapverdiaanse komaf, zou die Pim van zijn xenofobie kunnen afhelpen? Dat is, vrees ik, te mooi om waar te zijn. (…) Ik vraag me af: wat mankeert naar schatting een op de vijf kiezers dat ze achter deze door en door valse Messias aanlopen?’
      Anet Bleich, 20 maart 2002 in de Volkskrant.

      ‘Een gure tegenwind waait het Europa van sterk en sociaal tegemoet. Wat gisteren samen is bereikt, kan morgen overboord worden gegooid. (…) Krachten van haat en intolerantie vergiftigen het politieke klimaat.’
      Bondskanselier Gerhard Schröder (SPD), 18 maart 2002 tijdens zijn Den Uyl-lezing in Amsterdam. Geciteerd in de Volkskrant, 23 maart 2002

      ‘Na lezing (…) was ik er eens te meer van overtuigd dat Professor Pim wel degelijk de Jean-Marie le Pen, de Filip Dewinter, de Jörg Raider en de nieuwe Hans Janmaat van Nederland mag heten.’
      Jan Blokker, 25 maart 2002 in de Volkskrant

      ‘Rotterdam is niet alleen de bakermat van Pim Fortuyn en de zijnen, maar ook een stad met een hart.’
      De Raad van Kerken e.a. in manifest Voor een humaan bestaan, 11 april 2002

      ‘Fortuyn hoort in het rijtje van recente fascistische kopstukken – Haider, Dewinter, Le Pen – thuis. (…) Dan is er de enorme leiderscultus rondom de aanvoerder. De Führer, de Duce, begrippen uit het vooroorlogse fascisme maar
      dezelfde uitstraling zoekt Fortuyn.’
      Peter Storm in De Socialist van april 2002

      ‘Als je flirt met Fortuyn, dan gebeurt er in Nederland straks hetzelfde als in Frankrijk. Daar zijn ze wakker geworden met Le Pen, straks worden wij wakker met Fortuyn.’
      Ad Melkert (PvdA), 24 april 2002 in Emmen. Geciteerd in Het Financiële Dagblad van 25 april 2002

      ‘Nationalisten denken door het neerzetten van een hek om hun land de problemen buiten te kunnen houden. Dat is heel gevaarlijk.’
      Minister-president Wim Kok, l mei op een partijbijeenkomst in Maastricht. Geciteerd in NRC Handelsblad, 2 mei 2002

      ‘De Lijst Pim Fortuyn kiest voor het recht van de sterkste.’
      Ad Melkert (PvdA), op l mei 2002 tijdens een partijbijeenkomst in Maastricht, geciteerd in NRC Handelsblad, 2 mei 2002

      ‘Ik zie een risico dat het recht van de sterkste wint van de toekomst van ons allemaal. Dat is bij de Lijst Pim Fortuyn heel duidelijk aan de orde. (…) Ik lig wel wakker van de toekomst van Nederland.’
      Minister-president Wim Kok, 2 mei 2002 in interview met GPD-kranten

      ‘Ziet u hem staan naast Schröder, Chirac en Blair? Als dat zich werkelijk zou voordoen – en God verhoede dat – dan slaat Nederland een pleefiguur in Europa.’
      Eurocommissaris Frits Bolkestein VVD tijdens een partijbijeenkomst, l mei 2002

      ‘Staat straks Fortuyn als premier met een krans op de Dam, de man die de islam “achterlijk” vindt en mensen uit Marokko en Turkije niet behoren tot “de moderniteit”? (…) Het is de trots van Nederland dat we hier juist niet de ene cultuur beter vinden dan de andere. Dat we hier mensen gelijk behandelen in een open samenleving. Dat we ons hier de xenofoben en racisten van het lijf wensen te houden. Het is een grote schande dat we zestig jaar na dato een politicus in ons midden daaraan moeten herinneren.’
      Hoofdredactioneel commentaar NRC Handelsblad, 6 mei 2002

      Marcel Meuring op Radio 1 (schrijver): “PF-aanhangers zijn dom en denken niet na” of “PF is geen intellectueel” ;

      Jan Tromp ook op Radio 1 (30/10/2002): die noemt de LPF ‘riool-ratten” en “de ideeën van PF zijn onzin en onjuist” enz. enz.).

      Rutger van Santen op Radio 2 op 14/03/2002 die doodleuk weet te vertellen dat na het lezen van het boek van PF (ja, ja, nog geen 2 uur na de presentatie in Nieuwspoort heeft mijnheer het hele boek gelezen…) “het nu wel snel afgelopen zal zijn met Pim Fortuyn aangezien van het hele boek (Puinhopen) niks klopt”

     9. Beukman

      @Rammstein
      Met wie vergelijk “pim” Els Borst ook alweer? Met Bin Laden.
      En wie werd er later vermoord? Els Borst.
      Als je het weet, dan zie je het.

     10. Hard

      @Adolf Beukman: Als je diarree praat dan blijft het gewoon diarree.

     11. Ben Venuti

      Pim Fortuyn stelde dat door de wachttijden in de zorg Els Borst meer slachtoffers had veroorzaakt als Bin Laden, dus dit is wat anders als wat jij tracht te suggereren Beukman, en het klopte nog ook.

     12. Beukman

      Praat het maar goed, @Ben, Fortuyn zei dat hij Borst gevaarlijker vond dan Bin.
      Dan mag ze van jou kennelijk worden afgeslacht. Ik neem aan dat Rutte en Timmermans (medeverantwoordelijk voor 15.000 verdrinkingen”) ook mogen worden opgeknoopt van jou.

     13. Piet51

      @Rammstein
      Dat is een hele lijst met uitspraken, voor een deel uiterst onsmakelijk. Ik heb hier vaker aangegeven Fortuyn persoonlijk gekend te hebben, zakelijk. Ik weet, dat hij hier absoluut niet mee zat en die uitspraken als een vrijbrief beschouwde om hetzelfde te blijven doen. Laat ik je zeggen, dat Fortuyn genoot van de aandacht. Wie ermee begonnen is, is nu nog moeilijk vast te stellen. Het was in ieder geval een glijdende schaal. Ik zie er geen uitnodiging in om te moorden. De uitspraken zijn ook niet erger dan wat in omgekeerde richting werd uitgeschreeuwd. Andere reacties hier geven wat details.

      Ook Fortuyn zelf kon er wat van. Voor de liefhebber: pimfortuyn.com/pim-fortuyn/uitspraken-pim-fortuyn

      En ik ga echt niet citeren wat vooral Wilders allemaal roept, maar dat is weinig fraaier.

     14. Fonz

      “Fortuyn zei dat hij Borst gevaarlijker vond dan Bin.”

      Elke voorstander van euthanasie is een potentieel gevaar in onze samenleving, Els Borst was daar 1 van getuige haar uitspraak in 2001.

      “de aanvaarding van de euthanasiewet begroette Els Borst met de (omstreden) woorden ‘het is volbracht’”

    2. izzy

     PVV is niet sociaal, enkel in woorden, maar nooit in daden.

    3. izzy

     Heel de Jinek-tafel denkt kennelijk hetzelfde. Dat mag in een vrij land.
     Jammer voor Baudet dat zijn doorzichtige onzin meteen doorgeprikt wordt.

  3. Top

   Zelden zoveel flauwekul en achterlijkheid gelezen in een stukje. Maar goed, het is gratis, want deze scribent, heeft geen centje voor een echte krant, dus hangt hij maar een beetje hier op het forum. Maar goed we weten nu wat het is. Want een wie? Vind ik te ver gaan.

  4. Tguard

   Wat een ongelooflijk domme brei aan woorden

 6. Michael

  Geen handige opmerking van Herman, dat merk je ook aan het wat ongemakkelijk gedrag in de studio. “Schaterlachen” etc is de gebruikelijke frame van DDS die eroverheen wordt gegoten, zodat lekker met het deugvingertje gezwaaid kan worden. Goed gedaan hoor jongens, netjes gedeugd weer.

  Verder zijn die uitspraken van Baudet weldegelijk gevaarlijk. Het op een dergelijke manier bekritiseren van de rechtelijke macht als je een uitspraak niet aanstaat is gevaarlijk, en als Baudet er ook nog eens wat aan wil doen is dat totalitair.

  1. Rammstein

   Michael, de rechterlijke macht kan in Nederland volledig zijn eigen gang gaan en dat is levensgevaarlijk. Kijk naar het Urgenda-vonnis, waarbij rechters zich opstelden als activisten. Van de hele materie hebben zij geen kaas gegeten, maar -progressief als ze zich wanen- kiezen ze blindelings voor het deugmodel en heel Nederland ligt plat.

   Iets minder macht en invloed zou niet verkeerd zijn.

   1. Piet51

    @Rammstein
    Als je het Urgenda-vonnis inclusief de onderbouwing leest kun je niet volhouden, dat de rechters de regering niet gewoon verplichten te doen wat ze volgens Europese afspraken, de geldende regelgeving en veel wetenschappers zouden moeten doen. Je kunt en mag het daarmee oneens zijn, maar dat maakt de uitspraak van rechtbank en rechtshof nog niet onjuist of ondemocratisch. Dat zegt alleen, dat een deel van de Nederlanders het oneens is, maar dat gebeurt veel vaker.

  2. Top

   Kijk maar eens naar het filmpje lapzwans! de ‘gebruikelijke frame’ van een onrendabele uitkeringstrekker.

  3. Bolkestein

   Herinneren we ons Tommy Wieringa bij Twan Huys nog?

   Video: NPO-misbaksel Twan Huys lacht lekker mee als Tommy Wieringa de Telegraaf lekker veel aanslagen toewenst
   ht*ps://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/video-npo-misbaksel-twan-huys-lacht-lekker-mee-als-tommy-wieringa-de-telegraaf-lekker-veel-aanslagen-toewenst/

   Twan Huys steeds verder onder druk na denigrerende opmerking van Tommy Wieringa
   ht*ps://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/twan-huys-steeds-verder-onder-druk-na-denigrerende-opmerking-van-tommy-wieringa/

 7. Dropje

  Tsss, geen humor zeker
  Je mag hier op DDS immers wel iedereen “op links” de tering tyfus wensen

  1. nu ik

   Ach , de dood verwensingen van links zijn bekent droplul. Vraag maar aan de erven Fortuyn. Dat je nog trots durft te zijn op je politieke stroming is of een gebrek aan fatsoen of een gebrek aan vulling in je bovenkamer.

   stem sociaal , stem PVV

 8. rexm

  Het programma van Eva Jinek is zuiver, dat bezoekers aan de tafel uitgekozen worden met een minder waardigheid complex van enkele bloemkolen om zich te laten gelden.
  Eigenlijk niet de moeite waard om op te reageren, getuigd ook niet van een bijzonder intellect.

 9. nu ik

  Het ware gezicht van links correct politiek gewauwel !

  stem sociaal , stem PVV

 10. Bullshit15

  Heb het eerder gezegt wat zullen fvd in PVV nog vaak in de zeik genomen worden natuurlijk hij heeft twee regels gezegt in daar word door die linkse ratten over gepraat in slecht over gesproken natuurlijk heeft baudet gelijk kijk naar geert Wilders proces kijk naar die miljo proces maar dat zien die linkse ratten niet in dit is weer voer om baudet slecht te maken man man ze hebben weer bloed aan hun handen LEVENSGEVAARLIJKE linkse ratten niks hebben ze geleerd na Pim Fortuyn het gaat maar door met die gasten
  Stem fvd of PVV in uit de eu

 11. Cootje

  Ik ben een ras Hans Janmaat fan plus Wilders en Baudet schoppen tegen de gevestigde orde die er voor zich zelf zitten , maar als je de bal kaats kan je hem ook terug verwachten . En dat vind ik moet je gewoon accepteren . Ik schrijf altijd als er een politici of bestuurder van de oude politiek dood gaat welke leeftijd ook . Ik altijd feest vier met een biertje en dan tegen mij zelf zeg zo die vult zijn zakken niet meer. En langs de snelweg kan je dadelijk makkelijk lopen want je staat er verder altijd stil .

  1. Piet51

   @Cootje
   Ik ben het van harte eens met de eerste helft van je reactie. Maar in het tweede deel lijk je alle politieke tegenstanders dood te wensen, of tenminste een biertje te drinken als er iemand van hen is overleden. Ongeveer hetzelfde, lijkt me, als je tenminste van bier houdt. Je verschrijving gisteren over “vegetarisch winkelen” vond ik heel komisch. Je doodswens hier voor politieke tegenstanders maakt me onpasselijk. Of is dat ook een verschrijving?
   Maar ik kan wel meteen je opmerking in de eerste zin over Janmaat plaatsen. Hij toonde, naar ik heb gehoord, in 1994 op TV zich verheugd over het overlijden van Ien Dales.

   1. nu ik

    hypocriete malle pietje zit weer te dicteren uit links politiek correct leugeland. Wat ben je toch een verachtelijke zwetser met je linkse gewauwel. Geen zinnige discussie te beginnen met deze geboren narcist.

    Bedoel je dezelfde Hans Janmaat die door linkse fascisten werd belaagd tijdens een partij bijeenkomst waarbij zijn vrouw haar been verloor ? Je bent een aanhanger van links fascisme malle pietje. Een bijzonder minderwaardig mens zou van Dam zeggen

    1. Piet51

     nu ik
     Hou je je wel een beetje in? Dergelijk optreden is heel slecht voor je hart.
     Ik bedoel inderdaad die Janmaat. Maar die aanslag, zeer te veroordelen, was bijna 10 jaar voor het overlijden van Ien Dales en staat daar dus helemaal los van.

     Je leest leugens in mijn reactie. Ik ben benieuwd welke.

     En moet ik uit je reactie concluderen, dat je het met mij oneens bent en de wensen van Cootje onderschrijft?

 12. Bullshit15

  In trouwens wie zitten er weer bij die linkse rat jenek juist allemaal linkse ratten
  Weet je dit is precies het zelfde dat jensen tegen hidema had gezegt .
  U bent een rasist dit werd heel hoog opgenomen in het journaal in ook in de telegraaf met groote koeienletters stond er U BENT EEN RASIST iemand die het niet gezien had die denkt .o dat is niet zo fraai. Maar je moet de hele interview gezien hebben dan weet je dat het puur gekheid was .in dat is met deze fragment ook zo het word door die linkse ratten alsmaar uit zijn verband gerukt die hele tv zit vol met linkse liegende ratten .in jenek is er zo een mensen geloof dat wijf niet beter is gewoon niet meer kijken
  Stem fvd of PVV in uit de eu

 13. Kwetsnat

  Gelukkig bevestigen deze links dolgedraaide zielige figuren in de Jinek propagandashow dat het FvD het bij het rechte eind heeft dat er grote veranderingen in het systeem (NL en Europa) noodzakelijk zijn. Als je subsidies en toeslagen zou kunnen afschaffen en de sociale voorzieningen terugbrengen tot waarvoor deze bedoeld zijn, we al een heel eind zijn.

 14. Hard

  Het is een grote leugenshow, een spreektoeter voor het kartelimperium. Maar… RTL is ‘commercieel’

 15. Vliegenvanger

  Dat Jinek daar aan mee werkt laat zien hoe links zij is. Dus RTL hoe kan het ook anders met die linkse Peter vd Vorst is al net zo afgedaald als de Nederlandse Populistische Omroep.
  Weg met linkse zenders en linkse propaganda. Hoop dat dit Jinek en RTL veel kijkers gaat kosten.

 16. Gewoon werken

  Krijg een beroerte joh
  Ik gun niemand om te sterven
  dit volk buiten om het feit dat ze zelf als linkse schlemielen heel wat doden en depressieve mensen op hun geweten hebben staan daarmee wetende gewoon door gaan met dood en verderf te zaaien door stront te praten waneer halen ze de stekker er uit letterlijk en figuurlijk???

 17. Vit

  Langs de snelweg wandelen is te doen als je maar niet oversteekt, daar is Thierry te intelligent voor. (Doordenkertje)

  Wat een stelletje sufkutten daar aan tafel, ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die er langer dan 5 minuten naar kijkt, dit stukje vond ik al meer dan genoeg.

  Lang leve Avalex (waar ik mijn TV gedumpt heb).

  1. Vit

   “(Doordenkertje)”

   Oké ik leg het uit, wat aan tafel zit kennelijk niet en zijn dan ook niet geschikt voor het FvD.

   1. Vit

    Inclusief Jinek.

  2. Hard

   @Vit: Ik kijk sowieso niet naar Jinek, heb deze keer een uitzondering gemaakt vanwege de belediging aan het adres van Baudet.

   Ik werd al misselijk van de eerste 30 minuten, daar liet Jinek 3 kerels aan het woord die vrouwen zijn geworden. Tja… als dat geen D66/GL-agenda is.

 18. Mycase

  Jinek flikkert haar eigen glazen in dommer dan dom .Maar je hoort mij niet klagen haha

 19. Jack Flash

  Ik heb meteen strontvlieg Jinek weggezappt

 20. Josh

  het valt tegen Jinek, je had het direct moeten ingrijpen en niet dom mee lachen

 21. Madpo

  Ik keek, de enkele maal dat ik met haar programma werd geconfronteerd, toch al met de nodige terughoudendheid naar het programma, zo links als wat, gewoon griezelig. Nu weet ik zeker dat ik hier nooit meer naar zal kijken. En wat koch betreft, geen werk meer van kopen, sterft hij wel uit als humorist.

 22. Madpo

  Wanneer dit het Nederlandse TV amusement is dat zich elke avond je kamer binnen dwingt, dan mag voor mij de brand in de Nederlandse TV bestel. Wat een kloten programma’s. Die oude trut Jinek moest niet geherintroduceerd worden maar afgevoerd. Weg met dit soort inhoudloze manipulatie programma’s. Dat we hier allemaal middels belastingeld aan moeten bijdragen is een schande. Wat een programma, gewoon shit uit de koeienstal!

 23. Assepoester

  Jeh zeg, een opmerking van Koch, misschien flauwe grap, maar zeggen wij ooit niets doms.
  En de rest lacht. Heb 3 keer gekeken, maar kan niets verontrustends vinden.
  Deze boel wordt wel zo opgefokt.

  1. Hard

   “Heb 3 keer gekeken, maar kan niets verontrustends vinden.”

   Op zich heb je een punt, maar dit is anders! Links is opnieuw bezig met het creëren van een klimaat waarin haat wordt aangewakkerd. Het is precies zoals Fortuin heeft gezegd:

   “En als mij straks wat gebeurd dat zijn zij medeverantwoordelijk, en dan kunnen ze niet hun handen er vanaf trekken in de zin van; ‘ja ik heb die aanslag niet gepleegd’. Je hebt het klimaat gecreëerd en dat moet stoppen!”

   Bron: Jensen 22-3-2002

   1. Original NL

    Quote… Je hebt het klimaat gecreëerd en dat moet stoppen!”…….
    Dit klimaat wil links niet verbeteren..in tegendeel…want het heeft tot nu toe prima gewerkt.
    Anders denkenden op de “Reichs” media wegzetten als mini Hitlers…en de domme kiezer gaat voor rutte.
    Zal in 2021 niet anders gaan.

    1. Hard

     “Zal in 2021 niet anders gaan.”

     Ik ben optimistisch, zie maart 2019.

   2. Robert75

    Beetje overdreven allemaal. Fortuijn kreeg een taart met stront tegen zijn gezicht. Joop Van Riesen riep openlijk dat Wilders gemold moet worden. Dat zijn ernstige zaken. Maar kom op waar hebben we het nu over? Als Hans Teeuwen zoiets over bv Klaver had gezegd dan was het wel opgevat als een grap. Het wordt gewoon opgeblazen. Er zit wel een groot verschil in tussen een flauwe grap of een daadwerkelijke doodsbedreiging

 24. marco kruidenberg

  Walgelijke en bedenkelijke agitatie

 25. Cycle25

  Van gestapo links naar commercieel links, Eva stopt niet eerder totdat Baudet dood is.

  En mediapark zag dat het goed was…

 26. Bolkestein

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Carola Schouten

  Jinek in een deuk, publiek lachen en klappen – en wat deed u?

  Door: Jan Dijkgraaf , 9:31, 15 januari 2020

  Beste Carola,

  Je zat gisteravond bij Jinek.

  Daar werd een filmpje vertoond van mensen die wandelden langs snelwegen en soms maar net aan de dood ontsnapten.

  Later was er een fragment van Thierry Baudet, die vond dat rechters te veel op de stoel van de politiek gingen zitten, bijvoorbeeld in de Urgenda-zaak en bij de terugkeer van de slagersvrouwen en -kinderen uit het kalifaat.

  Jij suggereerde dat Baudet daarmee de bijl aan de wortel van de rechtsstaat zette.

  Waarop de ook aanwezige schrijver Herman Koch zei: “We gunnen Baudet een wandeling langs de snelweg.”

  Jinek in een deuk natuurlijk.

  Publiek lachen en klappen natuurlijk.

  En wat deed jij?

  Niets.

  Sale (NL)Sale (NL)

  Jij liet deze door een schrijver uitgesproken doodswens van een parlementariër, vergelijkbaar met zo’n doodskist met de naam van Klaver erop tijdens het boerenprotest, gewoon lopen.

  Je zat er vrolijk bij.

  Niet als een boer met kiespijn, maar schaapachtig glimlachend.

  Kijk, dat vind ík nou een minister onwaardig.

  Dat Jinek haar verachting voor Thierry Baudet niet kan verbergen, maar vrolijk wordt van zo’n als grap verpakte doodswens, ach… Wie met een foto van Hillary Clinton op haar nachtkastje slaapt en in eigen land het beste klikt met Robbie Jetten, is niet wijzer.

  Maar van jou had ik een kleine interventie verwacht.

  Gemiste kans, poes.

  Groet,

  JanD

 27. ylindrion

  Wat een politiek correct gewauwel, links en rechts moet eens wat beter tegen een stootje kunnen. Niet dat selectief zielig doen.

 28. R. Echts

  Nou ik wens in dit geval Rutte klaver en jetten een wandeling op de snelweg, hopelijk kiezen ze de A13 dan rij ik ze aan stront.

 29. Pescador

  de NPO en ook Eva jinek moeten zich gewoon DOODschamen dan zij we ook van hun af , wat een belachelijk volk loopt er tegenwoordig toch rond in Nederland.

 30. Kleurloze Politiek

  Kijk hier op dds zie je duidelijk de zieke geest van extreem-rechts.
  Als Geert of Baudet wat roept dan is het puur een vrijheid van meningsuiting en krijgen een staande ovatie van de hun stemfee

  Maar oh we.. als er een tegen reactie komt uit de linkse hoek..

  Dan is het recht voor de vrijheid van meningsuiting in eens verdwenen..

  Kortom hypocriet van het hoogste niveau

  1. Ron

   Inderdaad want degene die carbid schieten op een foto worden aangeklaagd. Maar vooral door dat linkse huppeltrutje met het IQ van een aardappel nog toegejuicht.

   Wordt die clown nu ook aangeklaagd?

  2. Fonz

   Extreem links is hier de zieke geest, kleurloos laat het even haarfijn zien

   1. Freba

    Best eng om te constateren dat honderd jaar geleden in Duitsland de spanningen tussen zich Links en Rechts zich precies uitten als nu in gans Europa en zeker in NL.
    Daar zitten duistere krachten achter die hier garen bij spinnen. En elke 100 jaar trappen we er met zijn allen weer in. Allemaal bedacht door enen Herzl; De “Uitvinder” van het Zionisme. Sjalom. Vaak gevoed door de familie Bauer/Rothschild, eigenaar van Lockheed met een jaaromzet van 1.100.000.000.000 dollar. En niet te vergeten de familie Koch van de staalindustrie. He waar kwam ik die naam nog meer tegen? Je ziet het pas als je Ze doorhebt.

    1. Hard

     @Freba: Nederland wordt inderdaad geregeerd en gedomineerd door links. Begin 1970 kregen ze het heft in handen en dat is nu voorbij. We pikken het niet langer en zijn de deugleugens zat. Nederland verdient beter dan overspoeld te worden door +500.000 immigranten die hier alleen maar komen vreten zonder te betalen.

     O ja, met dank aan Rutte I t/m III die momenteel (19-1-2020) geen meerderheid meer heeft dus zich laat gedogen door Groenlinks.

 31. Bullshit15

  Herman koch is zelf zo dom dat i dit zelf niet bedacht heeft dat is hem ingefluisterd in jenek moet dit wel doen om kijk cijfers te halen ze ik zal zeggen jenek ga lekker kokkerellen in pleur op

 32. Heras

  Walgelijk. Baudet moet gewoon aangifte doen. Weer een bevestiging dat links schandalig kan reageren.

  En, ze (de lachers) moeten over 1,5 jaar wennen aan een andere samenstelling van het kabinet. Kijken of ze nog lachen.

 33. Dixie

  Who the fuck is Herman Koch ?

 34. Bockbeer

  Veel van die mensen worden ingehuurd om in het publiek te zitten. En dan te klappen en te lachen op commando.

 35. nu ik

  Net even de uitzending terug gekeken maar duidelijk een gevalletje ik geen objectieve argumentatie om de heer Baudet tegen te spreken dus maak even een misselijk gebbetje om de aandacht af te leiden.

  Vervolgens barsten alle adepten in lachen uit om vooral waarde toe te kennen aan de subjectieve opmerking die geen enkel argument behelst. Ergo , de gehanteerde techniek van linkse adepten door de jaren heen om anderen te beschadigen ongehinderd door enige kennis.

 36. Sharktyricon

  Wie schreeuwt er om ’t hardst dat je moet mogen zeggen wat je wilt? Is vrijheid van meningsuiting niet 1 van de belangrijkste dingen voor rechts? Nou gaan jullie allemaal zitten janken om een botte opmerking van een gast bij jinek!? Serieus, vinden jullie jezelf niet ongelofelijk hypocriet

 37. Kretoloog

  Karma is a bitch.

  Jinek gisteren maar 600.000 kijkers. Een absoluut laagterecord. Maar ze zal nog wel verder zakken. Zelf kan ik de snerpende stem hooguit 2 minuten verdragen.

 38. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Rare schele flikker die Koch !

 39. Michael M

  Vooral blijven lachen, laten we hopen wie het laatst lacht, lacht het best. Het is een grove schande en je moet je ogen uit je kop schamen om te lachen over dood verwensingen, want dan ben je echt echt heel ziek in je kop! Nu kijk ik nooit geen Jinek Hinnek dom blondje meer!

 40. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Jinek ! Is dat niet die Bulgaarse Porno Ster of was dat Tatjana Simic ?!

 41. Lay down your souls to the gods rock and roll

  “Dat Jinek haar verachting voor Thierry Baudet niet kan verbergen, maar vrolijk wordt van zo’n als grap verpakte doodswens ach… Wie een foto van Hilary Clinton op haar nachtkastje slaapt en in eigen land het beste klikt met Robbie Jetten, is niet wijzer.”
  Jinek maakt hier precies dezelfde fout als Twan Huys die mee lachte om de grap van Tommy Wieringa over de aanslag op de Telegraaf. We weten allemaal hoe het met Twan Huys is afgelopen. En inderdaad iemand die dweept met Hilary Clinton en Rob Jetten en dat het hele bed nat is nadat ze naar de foto’s heeft gekeken is volledig het spoor bijster. Geldt ook voor de media die allemaal veren in haar batterij steken en zeggen : Jinek is de koningin van de talkshow. Tja, niet objectief links geseik gaat erin als koek blijkbaar. Maar het beste medicijn is : gewoon niet kijken. Zelf kijk ik er al jaren niet meer naar.

 42. Freba

  Hermannetje Kock behoort tot het volk der Intriganten; zie Asterix en Obelix; dan weet je wie ik bedoel…….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.