Video! Whahaha, omhooggevallen DENK-smurf Tunahan Kuzu waarschuwt Trump nog één keer over Israël

DENK-voorman Tunahan Kuzu denkt even dat hij ook wat in de melk te brokkelen heeft omtrent het vredesplan dat Donald Trump heeft opgesteld voor Israël en de Palestijnen. Nou, Tuny, van al die boze woorden van je zijn ze vást onder de indruk in Washington D.C. en Jeruzalem. De totale eindoverwinning kan de Palestijnen nu nauwelijks nog ontgaan!

Het conflict tussen Israël en de Palestijnen, dat al meer dan 70 jaar duurt, is in vele decennia ook het domein geweest van allerlei hobby-politici die vanuit Europa of elders wel even dachten het conflict linksom of rechtsom op te lossen. Grootheidswaanzin, natuurlijk, want zelfs de bemiddeling van de Verenigde Staten heeft in al die jaren geen duurzame vruchten afgeworpen. Ja, Camp David-akkoorden enzo, maar vrede heeft het niet opgeleverd.

Hoe ongelooflijk grappig is het dan om te zien dat de kleine DENK-dictator Tunahan Kuzu met een vuistenmaaiende video komt waarin hij nog maar eens eist dat Benjamin Netanyahu, Donald Trump, Jared Kushner en de rest van de reutemeteut wel even naar de man uit Maassluis by way of Istanbul gaat luisteren. We zien Kuzu furieus met krantenkoppen strooien, dreigen om “dit volstrekt belachelijke plan direct naar de prullenbak zullen verwijzen” en grote woorden over “blinde vlekken van de westerse wereld” gebruiken.

Nou, lui. Wat zullen ze nu uitzinnig van de feestvreugde staan te dansen op hun stoelen in Gaza-stad en Ramallah! Tunahan Kuzu wijst het plan af, nu zal Israël zichzelf dan wel opheffen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Lugor

  Denk smurf Kuzu waarschuwt Trump.
  FvD smurf Baudet waarschuwt de EU.
  PVV smurf Wilders waarschuwt de moslims.
  DDS smurf Tim waarschuwt Rutte.
  D66 smurf Ollongren waarschuwt DDS.
  .
  En de gehele wereld is onder de indruk van die waarschuwende vingertjes

  1. Hard

   EU Lugor is vergeten uit te loggen…

   .

 2. nu ik

  pak lekker het vliegtuig en spring in bed bij je maatje erdogan. Wat een walgelijk individu

 3. Hendrie1963

  Hahahahahahahahaha. Is rutte nu ook al een turk geworden want die bemoeit zich ook overal mee als hij zeker weet dat hij er niets aan kan doen. Dan lijkt het nog wat als je in de politiek zit, van kijk mij eens stoer doen. Wat een dombo.

 4. Kidogo

  1 oplossing ga lekker terug naar Turkije want daar is het vast beter !

  1. NoDoubt

   Mensen met enkel een NL paspoort in de politiek, dan gaat hij vanzelf. En mensen met alleen een turks paspoort moeten ten alle tijden een visum aanvragen want Turkije komt niet meer bij de EU

   1. Op Koers

    Te allen tijde…@NoDoubt

   2. Hendrie1963

    Goed plan alleen blijft er niet veel over.

 5. Heras

  De simpele gaat even voorbij aan het feit dat het leven van de “palestijnen” zwaar wordt onderdrukt. De armoede onder de bevolking is gigantisch, waardoor de economie onder bestaansniveau blijft. Daarbij is bevolking het geknecht door hamas en de p.a. meer dan zat. De leiders wonen in paleizen in het buitenland, maar ze roepen de bevolking op kinderen als schild te gebruiken.

  Kuzu, als je echt zo begaan bent met deze bevolking, ga er heen en doe vrijwilligerswerk; ipv WEER verdeeldheid zaaien en Trump weg te zetten als een crimineel.

  1. musicmaniac

   @Heras. Deze mongool [en dan bedoel ik niet een inwoner van een Aziatisch land] is gehersenspoeld door vriendje Erdogan. Hij heeft niets met Nederland en Israël op. Hij volgt zijn dictator tot in de dood. Waarom? Omdat deze mongool niet in staat is ook maar enigszins zijn eigen hersens te laten werken. Hij praat alleen maar na wat Erdogan zegt. Dat hij daartoe in staat is, mag nog een wonder heten, want meestal zijn mongolen nauwelijks te verstaan, en kunnen niet meer dan drie a vier woorden achterelkaar zeggen.

 6. Kleurloze Politiek

  Man man man wat een stel hypocrieten van het eerste uur hier.

  Wilders die bemoeit zich al sinds mensenheugenis met het Israëlische binnenlandse beleid..
  Om maar even over loyauteit gesproken he.
  Wilders die de loyaliteit van alle moslims in de tweede kamer ter discussie steld maar zelf zit hij wel met zn neus in het beleid van andere landen..

  Maar als iemand wat roept wat de extreem-rechts niet zind dan is dit landvtw klein..

  Het aller ergste is nog dat zowel Baudet en Wilders het hele MHZ vliegramp in de schoenen van Oekraïne willen schuiven om zo op de schoot van Poetin te mogen zitten ..

  Dat is nou wat je noemt Landveraders..
  En zij durven over loyaliteit te spreken..
  Echt een diepte punt voor rechtse kiezers

  1. -Bo-Realist

   Kleurloos
   Ook Oekraïne heeft Buk-raketten. Bovendien is niet neutraal als Oekraïne zitting geeft in het onderzoek naar MH17 en Rusland, terwijl Oekraïne en Rusland in een onderling conflict zijn verwikkeld. De anti-Ruslandretoriek van de Koude Oorlog is afgestoft of nooit weggeweest.

 7. Jan Cornelis van der Geest

  Takiyya of Taqqiyya wat ‘vrees’ betekent geldt in de islamitische traditie als een toegestane gedragsregel om het geloof onder bedreiging, dwang of UITSTEL te verbergen. Takiyya is een theologisch concept en betekent ‘zich beschermen tegen’…….. Het leerstuk staat moslims toe om hun geloof te verbergen of loochenen als ze bedreigd, vervolgd, of DE MINDERE PARTIJ in een onderhandeling zijn/worden. Met dit concept waar de westerse mogendheden genoeg keer hun hoofd aan gestoten hebben, moet het nu maar een afgelopen zijn. Toch? Want met dit concept blijkt er met moslims nou eenmaal geen afspraak gemaakt te kunnen worden want altijd laait het conflict door hun onbetrouwbaarheid telkens weer op.

 8. Vrijedenkert

  De partij DENK neemt het altijd op voor Moslims die volgens hun wereldwijd ergens in de verdrukking komen, over Christenen, Joden of andersgelovigen of andersdenkenden die wereldwijd massaal worden vermoord, vervolgd, verjaagd of worden onderdrukt in voornamelijk streng Islamitische landen wordt geen woord aan vuil gemaakt en dit onderwerp wordt doelbewust niet genoemd en geen aandacht aan besteed…

 9. Veteraan

  Ga eens dood Kuzu.
  Er is sprake van ondragelijk lijden voor iedereen om je heen door jouw bestaan.
  Dus euthanasie mag hoor.

 10. -Bo-Realist

  Als Denk 1 ding structuureel aantoont niet kunnen is dat logisch naDenken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.