VVD-terroristenmiepje Jeanine Hennis bezocht rouwmiddag van Irakese terroristenvriend van Suleimani

Hoog bezoek op de begrafenis van de pro-Iraanse terreurleider Abu al-Muhandis: niemand minder dan VN-gezant en ex-VVD-minister Jeanine Hennis kwam een deel van de teraardebestelling van de bondgenoot van de Iraanse massamoordenaar Qassem Soleimani opluisteren. En of we nu dus weer naar haar willen luisteren als het heeft over vrouwenrechten, hoor.

We zouden het snel vergeten, maar bij het bombardement waarbij de Iraanse terreurchef Qassem Soleimani om het leven kwam, hebben ook enkele handlangers van de moordgeneraal het leven gelaten. Onder hen ook Abu Madhi al-Muhandis. Dat klinkt als een respectabele naam, maar hij was gewoon het Irakese slaafje van Soleimani. En hij heeft minstens zoveel bloed aan z’n terroristische vingertjes kleven.

Dus wat doe je als zo’n sujet overlijdt? Juichen, zingen en dansen is wellicht wat ongepast. Dus dan zeg je: de wereld is een stukje veiliger geworden nu. Gerechtigheid voor de slachtoffers van zijn terreurbewind heeft plaatsgevonden… en verder niets.

Wat je dus expliciet niet doet, is dergelijke lui eren met bezoek van de hoogste VN-gezant voor Irak op de begrafenis bij deze terrorist. Maar de erven-Muhandis mochten dus onze landgenote Jeanine Hennis (VVD) welkom heten op de plechtigheid, zo schrijft De Telegraaf vandaag:

“Hennis was vrijdagochtend nog in Nederland toen ze op punt van vertrek naar Bagdad hoorde over de Amerikaanse aanslag op Soleimani en de Iraakse militieleider Muhandis. „Ik kon het eerlijk gezegd niet geloven. Ik heb alle berichten drie keer gelezen. Dit kon niet waar zijn!” De oud-minister van Defensie woonde ook nog een rouwplechtigheid bij voor de Iraakse militieleider Muhandis.

„De aanslag heeft premier Abdul Mahdi zeer geraakt”, vervolgt Hennis. „Hij had vorig week een afspraak met Soleimani. Ze kennen elkaar al heel lang.”

Sneu hoor, voor terreurduo Soleimani en al-Muhandis dat ze nu stenen bergen op aan het slepen zijn die ’s nachts weer naar beneden rollen. Snif. Hennis en de Irakese premier hebben er met z’n tweeën even stilletjes over geweend.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. josemoonen@70

  Wat moet je hier nog op zeggen . gewoon een waardeloos wijf , die niks presteerde in de regering hier , maar ondanks dat, nu een super baantje heeft bij de EU , en god weet waar nog meer ….en volgens mij zonder blikken en blozen haar afkomst en eigen land verloochend in ruil voor de pluche .Een begrafenis bijwonen van een van de grootste oorlogsmisdadigers past dus precies in haar straatje .!

  1. hans-e-pans

   Je kan wel zeggen dat de mevrouw op de foto Jeanine Hennis is, maar dat niet waar.

 2. Bockbeer

  VVD allemaal terroristen.

 3. hansishier

  hoe wordt deze afgedankte minister in hemelsnaam speciaal afgezant van de VN secretaris generaal.. competent is ze iig niet. Holy shit!! Echt mindblowing!
  Wat me direct doet afvragen is wat het wisselgeld is geweest om haar op deze positie te “krijgen”. Het kan niet anders dat met verstrekkende toezeggingen aan de VN deze positie “gekocht” is.

  1. Original NL

   Hansishier..waarschijnlijk horen we over een paar jaar een # MeToo berichtje van hennis, over hoe zij dit baantje “verdient” heeft.
   Dàt of het vrouwenquotum.

 4. hansishier

  dit is de minister die onze militairen “pauw pauw” liet roepen in plaats van oefenmunitie voor hun kocht. HAHAHA wat een dom sneu wijf. Ga terug naar de ballenbak van de ikea.

 5. Potsdam

  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

  1. henkie

   Links en rechts hebben in de jaren 70 in vele europese landen al een verbond gesloten, waarbij in grote lijnen de globalisering al is uitgestippeld. Gastarbeiders, met een tijdelijk verblijfsstatus, werden omgetoverd tot medelanders met recht op gezinshereniging. Niet alleen in Nederland, maar in de meeste EU landen gebeurde dit van de ene op de andere dag. Niet democratisch, dit leide tot onvrede en alternatieve politieke partijen, die stuk voor stuk kapot zijn gemaakt door censuur en demonisering.

   Links en rechts hebben het volk verraden, en dienen andere belangen. Het partijkartel moet vernietigd worden, en een eind aan de censuur.

   1. Marija

    Helemaal mee eens, we zijn een verraden volk.

 6. RvdBe

  Ze zal die mooie baantjes niet zo maar krijgen, denk dat ze hier en daar nog wel eens onder een bureautje zal moeten duiken, zal ook wel meer in de lijn van haar kwaliteiten liggen (waar overigens helemaal niks mis mee is).

 7. Nep

  Nadat ik weer voor de 2e keer terug ben uit Australië om de Boerenfederatie daar te steunen, zie ik dat hier precies dezelfde riedeltjes staan.
  Zucht!
  O ja de boeren daar vinden dat wij op de goede weg zijn.
  Geen Nexit, slecht voor de boeren en helemaal slecht voor Nederland.

 8. Freewheeler

  NOOIT meer terug komen blijf lekker in Bagdad.

  Onderscheidingen en prijzen. Laat me niet lachen ppffff

  2015 – Uitgeroepen tot de meest invloedrijke vrouw van Nederland in de Opzij Top 100. Als eerste vrouwelijke minister van Defensie wist ze de jarenlange bezuinigingen op een cruciaal moment een halt toe te roepen.

  2015 – Smart & Amazing-award van het modetijdschrift Marie Claire, vanwege haar modieuze kleding.

  2012 – Door de Nederlandse parlementaire pers uitgeroepen tot Politiek Talent van het jaar.
  bron Wikipedia

  1. Buzz68

   Ik heb de meest invloedrijke hond uit de buurt.

 9. Cycle25

  Globalisten spelen het hele westen uit, dit is wel hét schoolvoorbeeld hoe het niet moet.

  VVD schaamt zich nergens voor, leugens en nog eens leugens.

 10. Agios

  Dit is een grote schande. In alles de schaamte voorbij. Mijn hemel. Ik kan het allemaal niet meer geloven.

 11. Duckday

  Nu merk je gewoon wat er in de VVD zat(zit).

  Huigenlaars belust op macht verraden zelf hun afkomst en gaan op de knieen.
  Ze gaan een begrafenis bijwonen van een oorlogsmisdadiger Ja wat wil je Hoogmoed waanzin en belust op macht Hoever ben je gezonken ja komt ook uit de vijver van de VVD
  die zelf hun land verloocherd om macht en Waanzin

 12. Kretoloog

  Wat een domme doos om naar de begrafenis van een terroristenleider te gaan. Die trouwens is uitgesteld omdat er 35 doden vielen onder de toeschouwers die elkaar verdrongen.

 13. Tguard

  Tja op het nos journaal werd al gesproken over het feit dat Amerika de arme man verdenken van terrorisme. Het sentiment wordt duidelijk gemaakt.

 14. JFU

  Fascisten, terroristen, landverraders die buigen voor de islam zoeken elkaar op, dat bewijst Hennis nu. Geen enkele binding meer met het eigen volk. Vrienden behandelen ze als vijanden, en de echte vijanden zijn nu hun vrienden. Hoe ver kan je zakken.

 15. Bolkestein

  Hennis haar hoofd koel houden in Iraq? Ze kan beter haar hoofd houden. Zowel in Iraq als in Nederland. Ze spoort niet.

 16. Pjotter

  Zij dienen het volk, en regeren het volk en leiden het naar de verdommenis, maar toch later een onaantastbaar en niet voor korting in aanmerking komend pensioen, om twee van die rakkers te noemen, de zwarte weduwe en ons aller van Agt, dus eigenlijk niets nieuws onder de zon, heulen met terroristen of vijanden loont.

 17. Bunky01

  Ik heb hier maar 1 opmerking voor : Landverraad.
  Ik heb hier maar 1 straf voor : (u mag hem zelf invullen)

  Totaal maar dan ook totaal geschift.

 18. Jack Flash

  Ze voldoet aan het profiel van de huidige VVD’er.
  Landverraders.

 19. Vrijedenkert

  Men had niet alleen Jeanine Hennis-Plasgat moeten sturen maar ook minister al-Qaq Kaag moeten heenzenden want beide zijn wel gewend om daar in die regio onderdanig met hoofddoekje op bezoek te gaan bij dit regime!

 20. Kristalix

  Ohjee. Hennis-plasgat liep opgewonden rond in haar natte slipje.

  Terroristjes knuffelen, Khamenei aan zijn klootjes voelen. En nog even de kont likken van een of andere Iraanse generaal. Op kosten van de burger?

  Dus steun aan terroristen? Opsluiten deze megadebiel.

 21. nu ik

  er lopen vele vogelaartjes rond in de politiek , K N E T T E R G E K

 22. Cesare

  Het is goed dat Hitler af gecremeerd is, anders ging ze daar ook heen. Dadelijk komt ze ook met een palestijn thuis.

 23. Pescador

  het zijn allemaal landverraders

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.