Chic hoor! Zoon Maurice de Hond wenste Donald Trump een agressieve kanker toe: ‘Beste scenario!’

Marc de Hond, presentator en schrijver én zoon van peilfenomeen Maurice de Hond, vindt dat het tijd wordt dat bovennatuurlijke krachten de kanker waar hij aan lijdt overdragen aan de Amerikaanse president Donald Trump. De weinig vriendelijke toewensing wordt door de aan een rolstoel gekluisterde peiltelg afgedaan als “het beste scenario.”

Als je mij vraagt naar het beste scenario? Een Democraat, welke dan ook, verslaat Donald Trump in november 2020 in de strijd om het Witte Huis. Want dat is inderdaad hoe het werkt: democratie. Je hoopt dat de kandidaat met wie je het meeste op hebt de verkiezingen wint.

Maar als je azijnlinks bent, dan doe je dat anders. Dan roep je dingen als ‘Als je Thierry dood wil schieten, roep dan paf‘, vaardig je een fatwa uit over het hoofd van Geert Wilders of sta je in het openbaar te dagdromen dat Donald Trump maar eens kanker moet krijgen.

Dat laatste is wat Marc de Hond doet, zoon van de bekende peilingbaas en momenteel door Nederland tourend met een eigen interviewshow. Eerder al gebruikte hij dat podium om bij Sylvana Simons uit te huilen over uithuilen. En nu roept De Hond gewoon zonder enige schaamte dat het tijd wordt dat de president van de Verenigde Staten kanker krijgt:

“Marc hoopt dat zijn kanker er niet voor zal zorgen dat hij komt te overlijden, vertelde hij op het podium tijdens zijn show Voortschrijdend Inzicht. “Dus het beste scenario lijkt mij toch dat de kanker denkt: die jongen heeft het zo druk, ik kies een ander. En dan het liefst Donald Trump”, aldus Marc. “Het lijkt me zo fijn als ineens dan een persconferentie uit het Witte Huis komt en dat hij mijn kanker heeft.”

Hanneke (80) en Gijs Groenteman (46) stonden ook op het podium op dat moment en gingen dieper in op die gewaagde opmerking. “Dit soort dingen kun je helemaal niet meer zeggen tegenwoordig”, vertelt Gijs. “Ik mag Donald Trump geen kanker wensen?” antwoordt Marc. “

Want hé, waarom zou je je vertrouwen stallen in democratie als dood en verderf je vuile karweitje ook kunnen opknappen? Bah. Zeer misselijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. Hendrie1963

  Laat Ik hem hetzelfde wensen.

  1. Mikael Blomkvist

   Dat is niet nodig, de man lijdt aan kanker.

   1. Rompui

    ja en ???

    1. hans-e-pans

     Ik denk dat hij de kenmerken heeft van uitzaaiingen in de hersenen.

 2. JFU

  Extreem links fascisme ten top. Die linkse ratten zijn veel gevaarlijker dan welk virus dan ook. Hier zijn geen woorden voor..!

 3. Gebande Kok

  Waarom wordt er bij Hiddema niet zo opvallend naar zijn ouders verwezen?

  1. Stopperspil

   Omdat Hiddema op eigen kracht een bekende Nederlander is geworden (hij komt uit een anoniem boerengezin boven Dokkum) en Maurice de Hond alleen bekend is omdat hij de zoon is van de Nederlands bekendste opiniepeiler die de weg weet in medialandschap. Hij moet zich trouwens diep schamen voor zijn opmerking over Trump.

   1. Julian

    Heette de vader van Maurice ook Maurice dan? Ik ken hem niet.

    1. Stopperspil

     Sorry vergissing: de zoon heet Marc dus. Maar wat Hiddema hier mee te maken heeft blijft een raadsel. Maar daar weet Gebande Kok alles van.

    2. Bullshit16

     Jul
     Domme gans

   2. Gebande Kok

    Volgens mij is Hiddema een kind van landverradende NSB ouders, terwijl hij zelf voor de eveneens landverradende weduwe Rost van Tonningen een staatspensioen regelde.
    Had de oude Moszkovicz toch meer principes.

    1. Joshuak

     Tsja, jij moet het kunnen zeggen.. Soort herkent soort

    2. Disowned

     NSBers waren toch linkse Ratten of maak ik hier nu een fout?

    3. FJ

     Verbrande Kok,
     Jij bent aanhanger van extreme linkse fascisten die alles doen om Afrika naar Europa te halen, dus jouw commentaar is helemaal niet gepast, want jij bent ook zo’n landverrader.
     Jij hebt in ieder geval niet de principes van de oude Moszkovicz, maar ik vraag me af of je überhaupt principes hebt.

  2. Seneca

   @cock
   daar je te stom bent om voor de duvel te dansen, zal ik het je even uitleggen.
   deze Marc is eenhoorn van Maurice en Maurice eis een tamelijk bekend figuur in de NLse samenleving. Marc wilt ook een graantje meepikken van het BN zijn en doet een uitspraak tegen Trump opdat hij door de linkse media, benaderd wordt om voor hen te werken. zo deugt Marc door zijn uitspraak en deugt NPO cs om een man aan het werk te zetten, die kanker heeft: zo zielig! kijk eens hoe goed wij deugen! de heer Hiddema heeft een dermate leeftijd bereikt dat zijn ouders reeds lang geleden overleden zijn. overigens, die waren niet beroemd en De heer Hiddema heeft zijn status door keihard werken zelf verdiend. ik hoop dat je het nu begrijpt eikel en vraag niet meer naar de bekende weg.

   1. Seneca

    Eenhoorn is een zoon. Mijn verontschuldigingen.

   2. Bullshit16

    Seneca
    Goed gezegt daar heeft die links kok niet van terug

 4. plakband

  Maurice de Hondt, schaam je diep.

 5. Bullshit16

  In deze smerige linkse ratten moet je nog serieus nemen met zijn peilingen kun je zien wat voor leugenaars het zijn alles proberen, ze om de boel te belazeren wat een misselijk kut volk
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Julian

   Wat raar bullshit. De Hondt was de enige die FVD als winnaar bij de provinciale staten voorspelde……
   En trouwens je scheldt iedereen uit hier en je doet de meest vreselijke verwensingen aan anderen..
   je zal thuis wel aan het lijntje bij het vrouwtje liggen.

   1. Bullshit16

    Jul
    Je lult weer uit nek zo als áltijd noem eens wat

   2. Bullshit16

    Jul
    Nu weet je niks meer alleen maar liegen in als ik vraag noem eens wat dan weet je niks SCHAAKMAT
    Stem fvd of PVV uit de eu

 6. claus

  Maurice de Hond heeft zijn zaad/genen verspild en aan een moslima, zijn zoon is duidelijk van onzuivere afkomst!
  Logisch dat die man een extreme multiculti aanhanger is, vermoedelijk óók bekeerd door zijn “eigen” moslima!

  1. Heinrich

   claus/
   Die immigratierat is geheid een fel tegenstander van FvD en de PVV, niet alléén door zijn linkse vader, maar ook door zijn islamitische woestijngenen!

  2. Julian

   Hopelijk ligt er bij jou een knoop in je zaadleiders….De gedachte dat jij nakomelingen zou kunnen krijgen of al hebt… Doet me het ergste vrezen…

 7. Julian

  Een beetje hypocriet Tim. Je schrijft een stevig stuk hierover en doet er het zwijgen toe als er in heel veel reacties de meest verschrikkelijke ziektes voor Rutte worden gewenst…

  1. Bullshit16

   Jul
   Net al gezegt je lult nu weer uit je nek mark Rutte moet ons land besturen in plaats dat i dat doet is het een landverrader de hond is een peiling meester die moet ten alle tijde neutraal zijn nu blijkt wel dat het een goore linkse familie is hoe betrouwbaar wil je het hebben
   Stem fvd of PVV uit de eu

 8. Florissa

  Gisteren op de duitse radio,begon er een dj af te geven over het haar van Trump, de linkse troela weet niks te melden en dan maar zoiets, dat Merkel de voormalige partij uit de DDR ,folteringen ,moorden,en gevangen gezet omdat ze het niet eens waren met het bewind,erbij heeft gesleept voor een regering in Thüringen ,hoor je geen mens over.
  Ze zijn daar compleet gestoord ,erger nog dan die linkse bende hier .

  1. Gebande Kok

   Een terechte opmerking van u.
   Lees hier ook nooit iets dergelijks over de licht corpulente Timmermans.

   1. CLoVis

    “…licht corpulente Timmermans.”?
    Dan geloof je zeker dat je zelf ook maar ‘licht gestoord’ bent

 9. Mar

  Voor de mensen die alleen de kop lezen:

  Hendrie1963

  “Laat Ik hem hetzelfde wensen.”

  Marc de Hond heeft blaaskanker.

  claus

  “Maurice de Hond heeft zijn zaad/genen verspild en aan een moslima, zijn zoon is duidelijk van onzuivere afkomst! Logisch dat die man een extreme multiculti aanhanger is, vermoedelijk óók bekeerd door zijn “eigen” moslima!”

  Maurice de Hond heeft joodse voorouders.

  1. Peetjoh

   Joden en moslims komen beiden uit de Sinai woestijn. Dragen dezelfde baarden haten beide homo, s en christenen. En halen hun geloof beiden uit de tnch (tenach).

   1. Seneca

    @peetjoh
    je bent goed geïnformeerd! ben je ook een nazaat van het Oude Volk? zou mij niets verbazen als dat zo zou zijn. verklaart gelijk je zelfhaat… zielig figuur!

    1. Peetjoh

     Ik heb geen zelfhaat. Ik haat buitenlanders, puur omdat ik een nationalist ben. Het is fijn om blank te zijn. En omdat ik die 2 smerige geloven helemaal zat ben ben ik zielig? Haha dom stuk Seneca. Wij Hollanders (ja Nederlanders bestaan niet) zijn geen christenen. Dat is een opgedrongen geloof hier.

  2. Seneca

   @mar
   so what? staat deze Marc boven de wet? omdat hij joodse wortels zou hebben kan hijndaarom maar zeggen wat hem voor de bek komt?

   1. Mar

    @Seneca

    Nogmaals dan maar de reactie van claus:

    ““Maurice de Hond heeft zijn zaad/genen verspild en aan een moslima, zijn zoon is duidelijk van onzuivere afkomst! Logisch dat die man een extreme multiculti aanhanger is, vermoedelijk óók bekeerd door zijn “eigen” moslima!”

    Info over vrouw(en) van Maurice de Hond

    Uit zijn huwelijk met Jasmin Dahlia Busnach (1970-1980) werden zijn zoons Marc en Michel geboren. In 1982 hertrouwde hij met Caroline Ann Wijnperle. Uit dat huwelijk werden drie kinderen geboren, waarvan één zoontje dat in 1986 negen maanden na de geboorte overleed aan een hartkwaal.[5][6] In 1990 scheidde De Hond van Wijnperle. In 2003 trouwde hij met de 34 jaar jongere Mari Petell Rodríguez, die een dochter van hem kreeg.

    Wat denkt u, Seneca? Heeft claus een brilletje nodig of is het er zo eentje die iedereen met zwart haar en getinte huid gewoon voor moslim aanziet.

    Best wel ironisch toch. Iemand met een joodse achtergrond op basis van uiterlijk tot moslim verklaren en afbranden.

 10. Peetjoh

  Zegt een moslim ach ja. Ik hoop voor Maurice dat zijn haatbaard gauw bij zijn 70 maagden mag zijn en de 140 schoonouders natuurlijk. Dan is zijn lijden tenminste over. Want je wenst niet mand de ziekte talibaard toe.

 11. Roughwood

  Walgelijk dit. En wat raar dat we het niet via de immer objectieve en nimmer vooringenomen MSM mogen vernemen. Welke normaliter continu in Trumpbashingmodus staan. Maar in dit geval niet het fatsoen kunnen opbrengen a) het te brengen en b) deze zeer laakbare uitspraak en het gedrag van podiumgenoten en het publiek in de zaal te veroordelen. Maar als het Trump betreft is blijkbaar alles toegestaan en salonfähig. Bah!

 12. Jack Flash

  Links = ordinair,onbeschoft,stom,agressief,corrupt,
  vals,achterbaks,negatief en daardoor zijn ze meestal lelijk.

 13. josemoonen@70

  Ik moet zeggen Maurice heeft zijn zoon geen goede opvoeding gegeven . Hij heeft zwaar gefaald bij dit product !.

 14. DidiMadloba

  Het zou anders een hoop oplossen, als Trump naar een andere wereld zou vertrekken.

  1. Seneca

   @didi
   waarom geef je niet het goede voorbeeld? zijn wij gelijk van je gebrabbel af!

  2. Bullshit16

   Didi
   Ja didi waarom doe je dat niet

  3. Freba

   Alle presidenten van de US zijn jodenslaven. De grootste was Obama. Een gewillig (zwart) slachtoffer…..Je ziet het pas als je Ze doorhebt. Vanaf de Franse revolutie worden alle wereldoorlogen gefinancierd door zich joden noemende figuren. Zelfs de bruut van Wit-Rusland wordt door hen in zadel gehouden. En als het tij keert komt de joodse dolk in de rug. ( Kadhafi, Sadam, Iraanse presidenten, en straks de Saudiërs etc.etc.etc.

 15. Benny

  Ik heb een gruwelijke hekel aan links mensen, maar vind het onbegrijpelijk dat iemand met kanker een ander mens dezelfde ziekte toewenst,,,, dit laat de ware aard van de linksmens zien…. Pure blinde haat

 16. RvdBe

  Triest dat je geest zo verbitterd is dat je mensen met een andere politieke voorkeur kanker toe wenst, past wel in de “democratische” linkse denkwijze van tegenwoordig.

 17. Cycle25

  Wat een k*nkerhonden..

 18. Winfrida

  Marc de Hond, dat kun je toch niet zeggen. Zo’n vreselijke ziekte. Notabene ook nog eens aan een president van de Verenigde Staten!

 19. Roughwood

  Minister Sigrid al-Qaq komt vast nog wel in de lucht. Ons vertellen dat deze kwetsende uitspraak aangaande de president van de Verenigde Staten van Amerika onze handelsbelangen en de onderhandelingen aangaande TTIP kan schaden. De Amerikanen zijn nota bene onze bevrijders nietwaar?

 20. Lex

  Wat heb je toch zielige achterlijke linkse idioten.

  Dan kan hij zich nog langer aan Trump gaan ergeren want hij word weer gewoon herkozen.

  Dan begin ik me langzamerhand dan ook wel af te vragen of die peilingen dan wel zo neutraal en eerlijk zijn bijvoorbeeld van de PVV en FVD.

  1. Bullshit16

   Lex
   Nee natuurlijk niet deze zieke mensen neem je toch niet meer serieus

 21. Freewheeler

  what goes around comes around.

 22. harte385

  Wat een kwallen bak, deze persoon die iemand dit toe wenst behoort in een inrichting thuis.

 23. Edele heer

  Hersenmetastasen.

 24. Freba

  Wat lijkt mij dat vreselijk om een ander kanker toe te wensen als je zelf de dood in de ogen kijkt. Typisch een Joodse opmerking. Trump is kennelijk de vijand van het joodse volk, of zoiets bestaat is maar de vraag. De eeuwige zoektocht van velen naar een niet bestaande identiteit. Sjalom…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.