D66: ‘Weet je waar Nederland behoefte aan heeft? Extra migranten uit Afrika!’

Dat ze bij D66 compleet de weg kwijt zijn wisten we al langer. Maar dat ze zó gestoord en out of touch zijn? Dat komt toch wel als een schok.

Het is eigenlijk niet te geloven. De Nederlandse kiezer geeft al tijden aan dat het klaar is met massa-immigratie. Ja, immigratie vanwege familieredenen of échte kennismigratie is prima, maar voor de rest moet de deur zoveel mogelijk op slot. Steeds weer blijkt dat dit min of meer de opvatting is van ‘de Nederlander.’

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 135 DDS-lezers gingen u al voor!

Maar wat doen ze bij D66? Daar bedenken ze een nieuw plan om de immigratie van mensen die geen enkele band met ons land en onze cultuur hebben totaal op te blazen. Ja, zegt de antidemocratische partij van Rob Jetten,  we hebben juist behoefte aan méér immigranten, en dan met name uit Afrika.

Kamerlid Groothuizen zegt dat ze “tijdelijke arbeidsmigratie” uit met name Afrika wil. Aan die “migratie” zit dan een maximumtermijn van vier jaar. Want, zegt ze, dat is lang genoeg voor werkgevers om hun investering terug te verdienen, maar niet lang genoeg voor de immigranten in kwestie om totaal geworteld te raken. Dan kunnen ze dus mooi terug.

Uhu. Juist.

Wacht eens, was het niet de bedoeling dat de migratiestromen in de jaren zestig en zeventig ook tijdelijk waren? Hoe is dat precies afgelopen?

Ja, zo dus.

Een blinde kan zien wat er gebeurt als dit plan van D66 aangenomen wordt door het kabinet: er zullen enorme stromen van immigranten op gang komen, die vervolgens in Nederland kinderen krijgen, waarna D66 zal roepen dat die mensen dus wél geworteld zijn en ze na vier jaar toch maar niet terug kunnen. En trouwens, “die mensen zijn nu gewend geraakt aan een heel andere levensstandaard! We kunnen ze toch niet terugsturen naar armoede?”

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 135 DDS-lezers gingen u al voor!

Dát is het echte plan van D66. De nepliberalen zijn helemaal niet van plan om deze “arbeidsmigratie” tijdelijk te houden. Welnee, ze willen zo snel mogelijk, zoveel mogelijk toekomstige D66-kiezers binnenhalen. De term “tijdelijke arbeidsmigratie” is slechts een truc om dat voor elkaar te krijgen.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. Heras

  Ga maar eerst alle nederlandse statushouders opleiden. En eventueel uitzetten als ze weigeren te gaan werken.
  D66 is echt helemaal gek geworden. Ik hoop dat ze 0 gereduceerd worden tijdens de verkiezingen.

 2. claus

  Omvolking ten faveure van toekomstige links stemmers, dat is inderdaad de achterliggende gedachte!
  Immers ongeschoolde, infantiele kiezers met migratieachtergrond stemmen steevast “links”, vanwege de altijd verlokkende belofte voor instandhouding van gratisgeld kassa’s!
  Dit specifieke inzicht van volksverlakking berust op feitenkennis en is wereldwijd bekend onder de rechts georiënteerden.
  De links stemmende, werkende, belastingbetalende autochtoon heeft nog steeds niet in de gaten dat hij ter bescherming van zijn betrekkelijke welvaart, “rechts” moet gaan stemmen!
  Hij betaalt 55% heffing en belasting over zijn zuur verdiende inkomen om deze potverteerders te voeden en verdere linkse politieke plannetjes te bekostigen!

  1. Joshuak

   Ironische is dat op lange termijn het voor die linkse lezers het tegenovergestelde effect heeft.

   Over algemeen is de wereld zeer conservatief cultureel gezien.. De multi culturele samenleving in Europa is uniek aan Europa. Dus dat links immigratie aanmoedigt terwijl ze intergratie ontmoedigen zal in de toekomst alleen maar andere conservatieve partijen opleveren zoals Denk of andere van die soorten..

   Moet typisch conservatief van Nederlands perspectief maar zeker wel vanuit hun cultureel perspectief..

   Die hele immigratie beleid is politieke zelfmoord van links op lange termijn want zonder intergratie maar wel veel migratie zal de “linkse” cultuur van tolerantie langzaam worden gesmoord door groeiende groepen conservatieve migranten die hier binnen komen..

   Kijk op gebied van homoseksualiteit en religie bijvoorbeeld.. Buiten Euorpa zijn ze zowel vaak zeer religieus als dat ze tegen homoseksualiteit enzo zijn

   1. Brenda Welsh

    Waar heeft u dit artikel vandaan gepeuterd?

    1. Joshuak

     Nergens, is gewoon logisch nadenken..

     Je hoeft niet vee buiten Europa te kijken om te ontdekken dat de “liberale” samenleving van Nederland iets relatief unieks is..

     Daarnaast kon ik zelf uit Zuid Amerika dus weet ik ook veel van de culturen daar en die zijn overwegend conservatief..

     En in Afrika zal dat hetzelfde verhaal zijn, en daarnaast is het dat vaak de reden is waarom moslims en andere migranten op Links stemmen is omdat zij geen partij op rechts kunnen vinden en links hun conservatieve levensstijl waaronder boerka’s en religieuze opleidingen vaak aanmoedigt en toestaat..

     Zal een rechtse partij als de SGP dat doen en daarnaast niet voor Christelijke maar Abrahaamse waarden gaan strijden wordt het opeens een stuk aantrekkelijker voor die mensen..

     Verbied homoseksualiteit, drgs, prostitutie en ga zo maar door want dat zijn allemaal populaire ideeën onder conservatief religieuzen..

     Daarnaast zie je ook dat migranten van zowel christelijke als islamitisch vaak hun eigen kerken bdginnen, want in hun mening is de kerk in Nederland vaak te links.

     En zo kan ik doorgaan met vele andere dingen die traditioneel door de Nederlandse liberale cultuur worden aangemoedigd, maar als je een groeiende groep conservatieve culturen binnenkrijgt zal dag natuurlijk langzaam minder worden

 3. Hendrie1963

  Heeft deze vuile homo die zwarte nog niet gevonden met 30 cm.

  1. Meriadoc Brandebok

   Deze racistische opmerkingen zijn hier kennelijk toegestaan.

   1. Original NL

    Piep piep piep…fantasietje!

 4. Ben Venuti

  D66 tracht te doen wat de PVDA ook al jaren doet, en dat is hun eigen stemvee importeren, dat de meerderheid der Nederlanders daar het gelag voor moet betalen zal hun aan hun reet roesten, stem dat ongedierte weg, stem PVV of FvD!

 5. ikweetwatikwil

  Graag wil ik het netjes houden, maar het bloed wordt onder je nagels vandaan gehaald door die partij van de dood.
  Wie nu nog op D66 gaat stemmen zou eigenlijk naar een heropvoedingskamp moeten.

 6. Michael M

  Dat partij 66 zonder de ( D) een achterlijke partij is wist men al langer. Maar dat ze dit soort belachelijke waanzin ideeën konden verzinnen wisten we ook al. Wat partij 66 wil is de complete wereld naar hier halen en ons doen opschuiven. Dit landje barst al van de criminaliteit dus voor partij 66 nog niet genoeg criminaliteit. Er kan nog veel meer onveiligheid bij. Dat ze niet meer terug gaan na 4 jaar begrijpt inmiddels 98,9% van de bevolking. Partij 66 speelt graag met vuur en voor sinterklaas aan de hele wereld. Ze zijn een valse partij omdat zij andere partijen met valse woorden beschuldigen met racisme aanvallen dat er niet is alleen om zieltjes te winnen. Ze maken je zo. Partij 66 is net zo gek en een broertje van GL. Nog even en we moeten onze huizen volledig met staal en stalen hekken, overal omringt met camera’s en de boel dicht timmeren. Partij 66 wil dat Nederland ten onder gaat. Ten koste van alles voor een massale massa immigratie.

 7. Pinokkio

  Mooi artikel Michael.
  Mijn steun heb je.
  Wij thuis worden lid 136.
  Tshirt graag een L voor mij en een M voor mijn vrouw.

 8. Michael M

  We moeten onmiddellijk uit de EU Brussel macht. Het kwaad knaagt aan alle kanten.

 9. Brenda Welsh

  Het werk moet gedaan worden. Aangezien de autochone werknemer met gem. 67 jaar wel uitgewerkt is blijft de vraag naar arbeidskrachten in stand. Dat is niet iets waarop D66 afgerekend moet worden. Anders maar een jaartje erbij tot 68 jaar, dat scheelt weer.

  1. Ben Venuti

   Blanke Zuid Afrikanen met ervaring in de zorg, prima, maar geen zwarte Afrikanen met een IQ gelijk aan hun schoenmaat zonder ervaring!

  2. Isengrijn

   Maar we hebben genoeg werkschuwen, tokkies en klaplopers die nog nooit een vingertje hebben uitgestoken. Dus er kunnen eerder weer mensen teruggestuurd worden dan dat wij ze hoeven te halen.

  3. Fuster

   Brenda Johnsen Welsh?

  4. ikweetwatikwil

   Nooit vergeet ik de woorden van een apotheek assistente toen ik met een recept bij haar kwam van een Syrische tandarts . “Dit had uw dood kunnen zijn” . Wat had ik geluk met zo’n oplettend mens want ik moest het binnen een uur slikken en dan werd een pijnlijke kies getrokken.
   Uiteraard naar een andere weekend tandarts gegaan . Een Nederlander.

 10. Buzz68

  Weer een zo’n brainfart van hersendode D66’ers.

  Het klinkt misschien raar uit de mond van een fanatiek FvD’er als mij, maar ik helemaal niets tegen vreemdelingen/vluchtelingen/migranten -of wat voor’n naam je d’r ook aan wil geven.
  We hebben nu al heel veel werkloze vluchtelingen in ons land.
  Laten we deze goed opleiden -huisvesten -integreren -spreiden over het land.
  Laten we stoppen met het vertellen van sprookjes; deze mensen zullen niet terug gaan.

  Het opleiden, huisvesten, integreren van de huidige migranten gaat een inspanning vergen van de samenleving die we nu al nauwelijks/niet kunnen dragen.

  Wil iemand even de kraan dichtdraaien als je van mij verwacht dat ik ga dweilen?

 11. Tedbouwdet

  Laten ze de hele D666 maar naar Afrika sturen

 12. Ralnov

  Straks bestaat Nederland voor 80% uit uitkeringstrekkers als dat door gaat , weer een reden voor tig autochtone Nederlanders om hun biezem te pakken en hun heil ergens anders te zoeken. Van een groot land naar een bananenrepubliek als we dat al niet zijn onderhand…

  1. Brenda Welsh

   Het valt te hopen dat de “tig autochtone Nederlanders” dan net zo’ warm onthaal ten deel valt als de immigrant hier. Ondanks dat, ik heb u lief mijn Nederland!

   1. Original NL

    Q…..Het valt te hopen dat de “tig autochtone Nederlanders” dan net zo’ warm onthaal ten deel valt als de immigrant hier……..
    Als ze mensen van hun fiets schoppen , willekeurig mensen neersteken, hun religie boven de wet stellen en op staatskosten denken te kunnen leven zullen ze idd niet met open armen ontvangen worden, dat is juist.
    Daar het overgrote deel echter iets toevoegd aan het gastland, dit in tegenstelling tot de loosers die hier naartoe zijn komen dobberen, hoeven ze daar niet bang voor te zijn.
    Je snapt het nog steeds niet hè trollemans!?

    1. Ralnov

     @ Original NL

     Je slaat de spijker op zijn kop , chapeau.

   2. Fuster

    Brenda Johnsen Welsh?

 13. Kees

  Leuk vooruitzicht, een Somalische analfabeet werkzaam op de intensive care.

  1. Original NL

   Als schoonmaker op de IC al onbruikbaar.

   1. Abigaille

    Onwaar ! Gaat u maar een kijken op een IC, Erasmus MC, UMC, schoonmaken ontsmetten op een IC is een heel secuur werk. U bazelt maar wat!

    1. Fuster

     Johnsen Abigaille?

 14. Mycase

  Als dat door de tweede kamer komt moet je met man en macht de tweede kamer slopen .
  Je moet het recht in Nederland weer in eigen handen nemen, anders komt het nooit meer goed .

  1. CLoVis

   @Mycase
   Het plan is al afgekraakt door de Tweede kamer.

   “Kamerleden van links tot rechts noemen het plan ’naïef, denigrerend, kortzichtig en wereldvreemd’.”  (Telegraaf)

 15. Meriadoc Brandebok

  “Welnee, ze willen zo snel mogelijk, zoveel mogelijk toekomstige D66-kiezers binnenhalen.”

  Michael kletst maar wat. Dit blijkt nergens uit. Ik zou het sterker zeggen: hij liegt hier, terwijl hij grote woorden spreekt over het vermeende liegen (waar hij overigens geen bewijs voor gaf), hedenmorgen, van het PBL.

  1. Stanly2000

   Guus, het kan toch niet alleen maar onkunde zijn, zoveel verkeerde berekeningen?

 16. C.A.Barstow

  Een duidelijker verachtelijk linkse uitspraak van de behoefte ons land en volk te vernietigen kan ik mij niet indenken.

  Zij die van plan zijn op deze smerige linkse rat te stemmen zijn eveneens geïnfecteerd
  met het dodelijke ”weg met ons virus” en het niet waard Nederlander genoemd te worden.

  Stem tegen verachtelijk links, stem voor de hermetische afsluiting van onze grenzen, stem tegen de smerig linkse machtswellustelingen in Brussel,
  Stem FvD/PVV.

 17. Johnny66

  Ze weten ook al wat de reactie van PVV en FVD zal zijn. Kunnen ze weer doorgaan met het framen van deze partijen en hun aanhang. Zet die statushouders maar aan het werk, die hebben zich immers toch al binnen
  gewurmd.

 18. Duckday

  D66 is een gevaar voor de bewoners van Nederland zei willen teroristen binnen halen legaal uit Afrika .Wat een stel malloten zitten daar in de kamer Mensen zorg dat deze gevaarlijke partij volledig verdwijnt en geen stem krijgt bij de aanstaan verkiezingen.
  Zij zijn volledig gek geworden OOk het idee om buitenlandse arbeiders minder belasting te laten betalen .Wanneer komt het Nederlandse volk nu eens mee naar buiten.Deze regering heeft Nederland de laatste 7 jaar een Boko harem land gemaakt alleen om eigen gewin. Dit kabit moet vallen en zo snel mogenlijk
  STEM PVV of FvD daarna snel uit de EU en EURO.
  Wat voor voordeel welvaart werkgelegenheid heeft dit MONSTERVERBOND de EU en EURO voor voordeel voor de NORMALE man vrouw nu opgeleverd .Wat zijn ze er op vooruit gegaan
  Stop de inport van oost Europa en ook de asiel zoekers NL is vol.
  Laat deze mensen hun eigen land gaan opbouwen.Stop ook om allerlei bedrijven hier binnen te halen ze krijgen alleen belasting voordel de gewone man schiet er niks mee op.
  Breek het kartel en stem PVV of FvD daarna NL EXit

 19. Peetjoh

  Laat hm maar blaten. Onder jetten gaan d66 ten onder. En dat werd tijd. Ook met de aanstaande verkiezingen zullen ze weer zetels verliezen. Langzaam aan gaan steeds meer mensen beseffen dat links beleid niks meer is dan je eigen ondergang.

 20. macsjang

  Waar NL écht behoefte aan heeft? Minder d66…..véél minder, minder, minder, minder.
  Minder Brussel……véél minder, minder, minder, minder.
  Minder gedram van links in het algemeen, maar ook minder van die z.g. middenpartijen die hun oren naar links laten hangen, maar in aanloop naar de verkiezingen het immigratieprobleem benoemen en het nu opeens willen aanpakken!!!!!!………véél minder, minder, minder, minder. Welk normaal denkend mens trapt hier nóg eens in?

 21. JJ66

  tuurlijk, net als al die syrische tandartsen en apothekers, 90% heeft een uitkering..
  Overigens wel goed om te zien dat deze partij zichzelf steeds belachelijker aan het maken is, hopelijk volgt dit uit de verkiezingsuitslagen.

 22. AS210854

  d66 dat probleem is zo opgelost als jullie alle gelukszoekers die de sociale voorzieningen leeg plunderden aan het werk zet.

 23. FJ

  Die Jetten heeft het hele raderwerk door elkaar liggen. We hebben er al 27.000 waar geen plaats voor is en een jaarlijkse kostenpost van 14 miljard, die beter besteed zouden zijn aan de zorg, uitkeringen, ouderen.

  Ik begrijp niet dat zo’n idioot kleine partij zoveel invloed kan hebben.
  Vol smeren met pek en veren en dan over het Malieveld sturen die vuile landverraders.

 24. Julian

  Weer zo’n raar stuk. D’66 stelt een idioot plan voor om een te verwachten arbeidsmarktprobleem op te lossen. Maar dat de schrijver dan schrijft dat dit is om toekomstige kiezers te trekken. Dat is net zo idioot…

 25. JeMoerigeHoeder

  Stuur die idioot harry potter maar naar een IS gebied.

 26. Joost mag het weten

  De Westerse wereld bevindt zich in een demografische crisis. Al decennialang liggen de geboortcijfers ver beneden vervangingsniveau en dat gaat over enkele decennia hele grote gevolgen hebben. Een degelijke trend is overigens onomkeerbaar. De oplossing: de Westerse bevolking vervangen door mensen uit Afrika en het Midden-Oosten. Over een jaar of 100 bestaat de Westerse cultuur niet meer en zijn blanke mensen een uitstervend ras.

 27. Bes Tolen

  Rome brengt de Europeanen naar hun einde. Rome verheugt zich daar al op en annexeert Europa voor de Afrikanen, waarvan er einde eeuw meer dan een miljard zich in Europa bevinden naast velen van elders. Afrika zal einde eeuw acht miljard mensen tellen. Als de bevolkingsgroei nog wat afneemt tenminste. Verwacht mag worden dat veel groepen mensen van de aardbodem worden geveegd.

 28. harte385

  D666 is de partij van de duivel en dient per direct uitgebannen te worden. En Harry Potter opsluiten in een krankzinnige gesticht.

 29. DidiMadloba

  Een rondborstige negerin aan mijn ziekenhuisbed, ik lus er wel pap van.

  Nee, ik bedoel dat niet discriminerend richting blanke vrouwen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.