FVD-aanhangers zien geen enkele kwaad in Thierry’s treintweet: ‘Ligt verhaal onder, er zíjn toch problemen!’

IMG_5155-1024x682
Foto: Thierry Baudet. © De Dagelijkse Standaard.

De treintweet van Thierry Baudet is door zijn eigen achterban allang weer vergeten en vergeven. Dat blijkt wel uit een verslag van een FVD-aanhangersavond gisteren in Dordrecht. Zelfs de linkse ‘azijnbode’ De Volkskrant moest schoorvoetend toegeven dat FVD’ers niet in LPF-stemming zijn, maar het vizier inmiddels weer op andere issues hebben gericht.

Het is al decennia modieus om bij elk relletje rondom een rechtse partij te roepen dat hier nu eindelijk de bevreesde LPF-toestanden zijn uitgebroken: langdurig en chaotisch gekrakeel waardoor een hele partij zich in sneltreinvaart richting een politieke apocalyps beweegt. De doembeelden werden ook opgeroepen toen FVD-voorman Thierry Baudet ruim anderhalve week geleden zijn ‘treintweet’ online zette – over Marokkanen die in werkelijkheid conducteurs bleken te zijn.

Maar de aanhangers van Baudet blijken er niet door van hun stuk gebracht, gisteren in Dordrecht. Zelfs De Volkskrant moest concluderen dat er bijna geen kritiek meer was op de posting van de partijleider van het begin van deze maand. De linkse krant schrijft, ietwat verbaasd:

“In Dordrecht is Ruud de Kok (65) dezelfde mening toegedaan. ‘De tweet was niet juist’, zegt hij vooraf in de foyer van het chique Kunstmin, waar een harpspeelster de volgens Forum 750 gasten welkom heet. ‘Maar het wordt enorm uit z’n verband getrokken. Baudet heeft ook een verhaal dat eronder ligt. Dat er toch ook problemen zijn met Marokkanen.’

Dat vinden ook huisgenoten Yannick en Maarten, beide 22 jaar en studerend aan de ‘erg linkse’ Erasmus Universiteit. ‘Het is makkelijk punten scoren’, zegt Yannick over de reacties op Baudets tweet. Maarten: ‘Ik woon al mijn hele leven in Rotterdam. Het zijn wel de Turken en Marokkanen die op straat drugs staan te dealen.’”

De oplettende lezer had dat natuurlijk al gemerkt: als ragnarok was gearriveerd voor Forum voor Democratie, had de partij wel forser verloren dan slechts één zeteltje in de Maurice de Hond-peiling van afgelopen zondag.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

184 reacties

 1.   

  Als je als minderheidsgroepering vaak negatief in het nieuws bent / vooral de jongens / en iemand maakt een verkeerde toespeling zijn de tenen gelijk erg lang , terwijl er van onze belasting centen honderden mensen bezig waren en nog zijn om die vak idioten uit Colombia en DUBAI te halen om hun daden hier te kunnen veroordelen , maar het niet ondenkbaar is dat hun plaatsen gewoon weer worden ingevuld onder de zelfde gesternte , dus dweilen met de kraan open

  1.   

   Het zich misdragende deel van de volbloed autochtonen heeft vrij spel in het openbare leven. De Marokkanen vangen de klappen wel op. Reis mee met het OV in een bus met disco jeugd. Vraag het de chauffeurs.

 2.   

  Er valt niks te vergeten en vergeven.
  We hebben gewoon een marokkanenprobleem.Punt uit.

  1.   

   Dit is de enige juiste reactie.

   1.   

    Nee er is er nog 1.
    We hebben een overheidprobleem.

 3.   

  toen FVD-voorman Thierry Baudet ruim anderhalve week geleden zijn ‘treintweet’ online zette – over Marokkanen die in werkelijkheid conducteurs bleken te zijn.

  Waren die controleurs in burger dan geen Marokkanen?

  1.   

   Die controleurs waren geboren Nederlanders. We hebben dus een Nederlanderprobleem.
   Het waren mannen. We hebben dus een mannenprobleem.
   Het waren jongeren. We hebben dus een jongerenprobleem.
   Het waren controleurs. We hebben dus een controleursprobleem.

   Begint het kwartje al te vallen, @ik?

   1.   

    Zeg meneer beukman, ik had een vraag voor u. Kent u überhaupt wel mensen met een imigratie achtergrond. Ik als inwoner van hoogvliet (70%buitenlander) ga behoorlijk vaak om met mensen uit andere landen. Maar vraag ik aan ze wat ze zijn dan komt er toch maar 1 antwoord. Altijd het land van herkomst. Ook als zij 2e of 3e generatie zijn. Nooit zeggen zij Nederlander. Dus daarom vraag ik u hebben deze controleurs verteld dat zij nederlander waren of vonden zij zichzelf nog steeds Marokkaan.

    1.   

     Ik ben Amsterdammer, @Peet, in mijn straat woont van alles en nog wat. Ik werk ook met van alles en nog wat. Ook veel met Marokkanen, waarop niets is aan te merken. Lullig dat zij worden geframed met de schoftenterm “Marokkanenprobleem”. Dus ja, ik weet waar ik het over heb.

     De meeste mensen waarvan de roots elders liggen beschouwen zichzelf als Nederlander én als…. vul maar in. Niets mis mee.

     Alleen mag dat niet van flapdrollen als Baudet en Wilders. Baudet beschouwt iemand die in Nederland geboren is en ABN spreekt en keurig met mes en vork eet niet als een Nederlander, zoals onlangs bleek. En van Geert mag iemand zich pas Nederlander noemen als zijn overgrootvader in Nederland geboren werd. Kortom: als een man waarvan de verre voorouders in Marokko werden geboren zich Nederlander noemt, wordt hij door Geert teruggefloten. Vind je het raar dat sommigen dan maar ophouden om zichzelf Nederlander te noemen?

     1.   

      Meneer Beukman u heeft waarschijnlijk geen dochters ?? Of een soort wat daar op lijkt

     2.   

      @Beukman

      “Ik ben Amsterdammer, @Peet, in mijn straat woont van alles en nog wat. Ik werk ook met van alles en nog wat. Ook veel met Marokkanen, waarop niets is aan te merken. Dus ja, ik weet waar ik het over heb”.

      Hoezo: “dus ik weet waar ik het over heb”????

      Overigens, de Marokkaanse Nederlanders, waar je het over hier hebt worden door de heer Wilders niet bedoeld met het “Marokkanenprobleem”, dus jouw kwalificatie flapdrol slaat in dit verband nergens op. Daarbij ben jij degene, die hier de flapdrol uithangt, omdat je niet weet dat de heer Wilders deze Marokkaanse Nederlanders al talloze keren welkom heeft geheten, maar dat wil je niet horen om de PVV te kunnen framen. Wat de linksliberalen, met een christelijk sausje overigens altijd wel doen “alle PVV’ers deugen niet, wordt door hen dan gesteld”. Dan ineens is het over een kam scheren wel toegestaan…..

     3.   

      Beukman :
      Quote : “Lullig dat zij worden geframed met de schoftenterm “Marokkanenprobleem”. Dus ja, ik weet waar ik het over heb.”

      Precies “schoftenterm”, keihard aanpakken die schoften.

      h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/204421787/helft-amsterdamse-vrouwen-op-straat-geintimideerd
      Dit is precies waar het over gaat, iedereen weet wie de daders zijn. Ga de feiten maar ontkennen en verdraaien, ik zet je graag in het zonnetje. Deze terreur moet gestopt worden!!!

      ‘Je hoort zijn kaak breken’
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=haTZ3HA9yWU

     4.   

      Beukman
      Ach…..ach….. en je lult verder met de onzin!
      Je weet niets eens waar Marokko ligt en je hebt nooit een Marokkaan gezien! In Lulletjes-Broek-Omhoog-Water, waar je woont, wil geen Marokkaan wonen: er valt daar niets te roven, te verkrachten, geweldpleging enzovoort,.

     5.   

      Ja als je het zo uitlegt begrijp ik het ook wel. Maar vraag het een Amerikaan van welke afkomst dan ook en hij zegt Amerikaan. Het geeft gewoon het idee dat ze al geen Nederlander willen worden en ja dan integreer je niet met alle problemen van dien. Wat dan de gewone Nederlanders weer gaat irriteren. Komt ook bij dat ze vaak niet hun afkeer laten blijken over bepaalde zaken. Waar iedereen van gaat walgen maar als zij dan weer onverschillig doen zet dat kwaad bloed. Dus ja. Wat wilders aangaat denk ik dat hij en baudet al helemaal geen kansen kregen als er geen problemen waren hoe meer problemen hoe meer stemmers zij krijgen. Uiteindelijk als iedereen netjes in zijn /hun land was gebleven was het fenomeen rasisme nooit geboren.

     6.   

      Kan Tante Thierry niet beter haar klep houden. Zij komt met geen enkele oplossing en de tweet leidt zeker niet tot verbetering van de situatie. Tante Thierry wordt betaald van mijn belastingcenten om haar kiezers te vertegenwoordigen in de tweede kamer. Ga dat dan ook doen!

      Greetje is zelf ook niet bepaald een volbloed Nederlander. Dat haar kan dat ook niet echt verbergen.

    2.   

     Gezien het eerste “feit” uit uw verhaal over hoogvliet al niet heel erg accuraat is (h**ps://allecijfers.nl/wijk/hoogvliet-rotterdam/) twijfel ik aan de rest van uw verhaal

   2.   

    Beukman, geboren zijn in Nederland betekent NIET dat je Nederlander bent. Alleen u als groen linkser houdt die ‘definitie’ aan. Erbij komt Nederlands al uitstekend spreken VOOR hier te komen, de Nederlandse cultuur volledig onderschrijven, geen keurige blanke dames onnodig om hun kaartje vragen, en zo kan ik nog een A4 doorgaan.
    U bent een hele foute blanke kleurling die graag autochtonen discrimineert.
    Naar hoge waarschijnlijk zijn OF deze marokkanen OF hun familie illegaal in Nederland binnen gedrongen. Daarmee zijn het GEEN Nederlanders.

    1.   

     Ik ben geen GroenLinkser, @Henk, daar ga je al.

     Of de dames keurig waren dat valt nog te bezien. Kennelijk hebben zij hun dierbare vriend Baudet “vergeten” te vertellen dat de twee heren (niet vier) controleurs waren óf Baudet heeft lopen liegen, aan jou de keus.
     Vragen om een ticket is ook geen onnodige actie, maar iets wat controleurs nu eenmaal doen als middel tegen zwartrijden.

     Uit je een na laatste zin blijkt dat je een onverbeterlijke Gutmensch bent met je “foute blanke kleurling”. Je laatste opmerking is ronduit gezwets. De twee controleurs zijn geboren in Nederland. Zij zelf zijn dus sowieso niet illegaal Nederland “binnengedrongen”.

     Conclusie: FvD begint, mede door de aanhangers, te veranderen in een zeer onfrisse partij. Nog even en de leden vormen knokploegen om het “Marokkanenprobleem” met de mouwen opgestroopt zelf te gaan oplossen.
     FvD radicaliseert snel zal zichzelf weldra politiek buitenspel zetten, waarop de activistische Leider Baudet verongelijkt zal gaan brullen: “Cordon sanitair!”

     Jammer. Ik heb Thierry hier nog een aardige tijd de hand boven het hoofd gehouden. Dat lukt me nu niet meer.

     1.   

      Beukman :
      Quote : “Of de dames keurig waren dat valt nog te bezien.”
      Alles valt te bezien, maarja… de media laat de hoofdrol spelers kennelijk niet aan het woord.

      #KARTEL

     2.   

      De meeste denken als je een allochtoon een westers pak aantrekt dat ze ook westers denken. Zelfde als jij nu naar Saoudi-Arabie verhuisd dan denk jij ook niet leuk vrijdag koppen afhak dag. Andere PvdA’ers hebben ergere dingen over Marokkanen gezegd maar dat duurde 1 dag en we gingen weer door. Het is gewoon wie het zegt. Dacht laatst nog aan die indiaan in Amerika die in de Vietnamoorlog gevochten had door blanke jongeren werd aangevallen werd ons verteld door NOS en linkse kranten, hoe schandalig het wel niet was, bleek later niet waar te zijn de indiaan viel de jongeren aan. Nooit hebben ze toegegeven dat ze fout zaten en bij Baudet blijven ze door zeiken.

     3.   

      Dat klopt Trutje, ik heb ook de complete video gezien waaruit duidelijk blijkt dat die indiaan de jongen aanviel, hoewel de MSM kartelmedia het andersom deden voorkomen.

      Amerikaans/Democratisch links is hetzelfde amorele tuig als in Nederland: ze staan altijd klaar om een ander te labelen en framen, maar ze zullen nooit en te nimmer kunnen toegeven dat ze fout zaten.

      Labiel en laf volk. Links denken is een ernstige hersenziekte waar tot op heden geen medicijn voor gevonden is.

    2.   

     “Keurige” blanken dames niet vragen om hun kaartjes? Want blanken dames kopen altijd een kaartje? Waar komt überhaupt de term “keurig” vandaan? Is het omdat het “dierbare vriendinnen” (de term werd later afgezwakt naar goede kennissen, maar dat ter zijde) van baudet waren? Dan moeten we gelijk aannemen dat ze keurig zijn? En dan nog iets, de nationaliteit Nederlander word gegeven aan iemand die 5 jaar onafgebroken in Nederland verblijft en een verblijfsvergunning heeft gekregen en idd ook aan iemand die hier geboren is zonder dat de ouders illegaal waren. Dit is geen linkse definitie maar een definitie die de overheid als geheel hanteerd. U mag het daar oneens mee zijn, dat is uw goedrecht, maar het staat wettelijk zo vast. Dus tot de tijd dat dat verandert is het een wet in Nederland en geen linkse definitie.

   3.   

    @Beukman

    Er is volgens jou dus geen probleem, als het kwartje gevallen is. Toch zijn er allerlei vragen m.b.t. tot het treinincident, die maar niet opgehelderd worden. Jij weet daar natuurlijk wel het antwoord op: het ligt aan de boodschapper……. Ad Hominem.

    Is er sprake geweest van intimidatie? Waarom liepen alle 4 de jonge Nederlandse mannen in burger (ook de politieagenten)? Hoe zat het met de bevoegdheden van alle 4? Meestal duurt een onderzoek heel lang, maar nu wist de directeur van de NS (een D66’er) in no time (let wel: onwaarschijnlijk vliegensvlug) hoe de vork in de NS-steel stak: de jammerende dames hadden niet “naar behoren” meegewerkt, de 4 Nederlandse jonge mannen waren slechts onschuldige controleurs in burger, die heel beleefd om het treinkaartje vroegen………

    1.   

     Er waren geen 4 controleurs maar 2, @JC, daar ging Baudet al de fout in. Die twee zijn geboren in Nederland en oefenen een eerbaar beroep uit. Ze waren in burger; dat is niets bijzonders. Bij die twee voegde zich later een politieagent, toen de dames weigerden om hun ticket te laten zien.
     Baudet beweert dat de controleurs intimideerden met wapens. Wat zouden dat voor wapens geweest zijn?
     Baudet schreef dat twee “dierbare vriendinnen” waren lastig gevallen door “vier Marokkanen”. In die korte zin zitten dus zo’n vier leugens en/of halve waarheden. Het is je reinste stemmingmaken.

     1.   

      @Beukman

      “Er waren geen 4 controleurs maar 2, @JC, daar ging Baudet al de fout in”. Ja, dit is een verschrikkelijke fout van Baudet (laat mij niet lachen).

      “Bij die twee voegde zich later een politieagent, toen de dames weigerden om hun ticket te laten zien”.

      Die agent was in uniform en heeft zich gelegitimeerd, begrijp ik van uit jouw uitleg. Hij heeft vervolgens nauwkeurig uitgezocht wat er aan de hand was en geconstateerd, dat…????? In de berichtgeving lees je daar nul, nul over. Vind je dat ook zo jammer?

      Nadat de agent verschenen was, hebben de dames netjes hun ticket laten zien, volgens de berichtgeving. Het gaat er dus om wat er voor het verschijnen van die agent in uniform is gebeurd. Daar komt maar geen helderheid over.

     2.   

      Dat schrijf ik niet @JC.
      De controleurs waren in burger, de agent niet. Baudet had het niet over controleurs maar over “vier Marokkanen”. Door de context weg te laten, creëerde hij zijn eigen bruggetje naar het zgn “Marokkanenprobleem”. Jammer dat zijn aanhang zo kritiekloos is.

      Er is tot nog toe sprake van één getuige, die het hele verhaal van Baudet heeft ontkracht. Het zou inderdaad fijn zijn als de betrokken dames zich zelf eens melden. Waarom denk je dat ze dit niet doen? Heel moeilijk om dit te raden is het niet.

     3.   

      Quote : “Nadat de agent verschenen was, hebben de dames netjes hun ticket laten zien, volgens de berichtgeving.”

      Mijn probleem : “volgens de berichtgeving.”
      Welke berichtgeving? Ik heb geen woord van die gasten zelf gehoord.

      NOS is the Dutch CNN | Biased News in Holland
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=Ht-4NOtlO6A

      #FAKENEWS #OLLONGREN

     4.   

      @Beukman
      Hier kom je nooit uit, omdat de feiten betwist kunnen worden. Er is immers geen video-opname van, en zelfs dan… Er is wel een twitterbericht van een ooggetuige, maar ook dat kun je betwisten.

      Het lijkt mij een schoolvoorbeeld van alternatieve feiten, zelfs nog wat sterker dan die idiote en lachwekkende alternatieve feiten van Trump bij zijn inauguratie.

      Je kunt hieruit wel de onwil afleiden van alle betrokkenen om de hele kwestie eens van de andere kant te bekijken. Alleen Baudet heeft een reactie gegeven zonder ook maar de schijn van een excuus of verklaring. “Te snel gereageerd”, dus wat later reageren was beter geweest, in plaats van “het was beter geweest om anders of niet te reageren”.

     5.   

      Piet51 :
      Quote : “Je kunt hieruit wel de onwil afleiden van alle betrokkenen om de hele kwestie eens van de andere kant te bekijken.”
      Nederland heeft een giga probleem met Marrokanen, niet met een tweet. Er is inderdaad onwil om de zaak eens van de andere kant te zien, de NPO en JINEK hebben een week over een tweet lopen deugen, maar het marrokanen probleem niet eens durven noemen.

      #DEUGREFLEX

     6.   

      Inderdaad @Piet, we weten niet precies wat er is gebeurd. Erger nog: Baudet vindt het helemaal niet belangrijk wat er gebeurd is. Tja, wat moet je dan nog?

      Maar het is het natuurlijk wel. Het feit dat de betrokken dames in alle toonaarden zwijgen terwijl juist zij hun dierbare vriend Thierry hier hadden kunnen helpen, lijkt me een aardige indicatie dat zij en/of Thierry glashard zitten te liegen.

     7.   

      @Blitzkrieg
      “Er is inderdaad onwil om de zaak eens van de andere kant te zien, de NPO en JINEK hebben een week over een tweet lopen deugen, maar het Marrokanen probleem niet eens durven noemen.”

      Maar er was in die trein helemaal geen Marokkanenprobleem. Er was een klein en onbeduidend misverstand met een paar controleurs. Of zij zich nu wel of niet handig gedroegen is ook helemaal niet interessant. Zulke misverstandjes gebeuren dagelijks in trein, tram, bus en op straat en zonder ook maar enige ophef in de media. Personeel wordt er zelfs op getraind om in zulke situaties te de-escaleren. Dat probleem werd ervan gemaakt, misschien door die twee vrouwen, maar veel waarschijnlijker door Baudet die een misschien niet helemaal heldere ervaring zelf maar even interpreteerde. HIJ is het probleem hierin en HIJ creëert dergelijke problemen zelf. En HIJ maakt het alleen maar erger, door er op te reageren zoals hij doet: namelijk NAUWELIJKS.

     8.   

      Piet51 :
      Quote : “En HIJ maakt het alleen maar erger, door er op te reageren zoals hij doet: namelijk NAUWELIJKS.”
      Meer tweeten en nog minder reageren, we gaan de problemen van op de kaart zetten en dit lijkt perfect te werken. Als je werkelijk denkt dat die trein of tweet iemand iets kan schelen leef je geheel buiten de werkelijkheid, Nederland heeft hele andere problemen.

      ‘Je hoort zijn kaak breken’
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=haTZ3HA9yWU

      #StemZeWeg

   4.   

    Beukman Het kwartje is bij mij voor jaren terug al gevallen en toen ben ik PVV gaan stemmen.
    Omdat je hier geboren bent, ben je nog geen Nederlander.
    Een voorbeeld : Voetballers die hier geboren zijn voetballen voor Marokko
    Is het kwartje bij jou nu gevallen?

    1.   

     De meeste mensen met roots in Marokko beschouwen zich als Nederlanders én als Marokkanen, @Ik, dat is volstrekt normaal.

     Dat een voetballer met twee paspoorten kiest om voor het land uit te komen waar hij de meeste kans maakt op een basisplaats is nogal wiedes. Maar check vooral even Bouhlarouz, Afellay, Maher, Bakkal, Ghazi, Boussata, en nog een heleboel anderen.
     Overigens koos topvoetballer Ziyech pas voor Marokko nadat hij maandenlang door de KNVB in het ongewisse was gehouden.

     Daar komt nog bij dat veel voetballers met Marokkaanse voorouders er genoeg van hebben om als Nederlanders te worden beschouwd als ze goed spelen, en als Marokkanen als ze slecht spelen.

     Jullie willen van de ene kant dat die mensen integreren. Van de andere kant vinden jullie dat ze zich pas na 4 generaties Nederlander mogen noemen. Pijnlijke spagaat.

     Jij hebt het over “Marokkanen die in werkelijkheid conducteurs bleken te zijn”.
     Fout: het gaat over controleurs die controleurs bleken te zijn.

     Ondertussen zwijgt Geert over de duizenden dronken blanken die structureel problemen veroorzaken in het verkeer en in elke stad, met name tijdens de weekends. Daarmee heeft de man iedere geloofwaardigheid verloren.

     1.   

      Grappig dat jij dronken bestuurders benoemd die blank zijn. Hoeveel niet westerlingen rijden hier nuchter rond met nog minder rijvaardigheid dan een dronken blanke en daarbovenop nog een testosteron probleem?

     2.   

      Beukman :
      Quote : “Ondertussen zwijgt Geert over de duizenden dronken blanken die structureel problemen veroorzaken in het verkeer en in elke stad, met name tijdens de weekends. Daarmee heeft de man iedere geloofwaardigheid verloren.”

      Ook hierom FvD of PVV

     3.   

      @Ron
      Als je per se identiteitspolitiek wil toepassen zoals Geert en Thierry zo graag doen met hun “Marokkanenprobleem”, waarom zou dit dan opeens niet meer mogen aangaande dronken blanken die niet alleen een kwart van de verkeersongevallen op hun geweten hebben, maar ook schade aanrichten aan straat- en horecameubilair, onschuldige voorbijgangers molesteren, fietsen in de gracht gooien of vernielen, de boel onderkotsen of onderzeiken, etc.?
      Ontken jij dat dit een probleem is?

     4.   

      @Beukman
      Weet je wat mij opvalt in de kring van mensen rondom mij in de buurt, collega’s, kennissen en familie? Die wandaden die je noemt beleeft iedereen wel eens en vindt men dan heel vervelend. Maar men gaat ermee om alsof het een beetje bij het leven in de gemeenschap van dorp of stad hoort. Maar zo gauw iemand met een buitenlandse achtergrond zulke overlast of erger veroorzaakt, is de beer los. Want die “buitenlanders” moeten zich blijkbaar niet de rechten toe-eigenen van Nederlanders. En het recht zich te misdragen hoort toch echt alleen bij Nederlanders zonder migratie-achtergrond, zo lijkt het.

      Bij mij in de buurt is een tijd geleden ‘s nachts iemand op straat doodgeslagen. Alcohol, gewelddadig type, je kent het wel. Maar hier was de dader een geboren en getogen stadgenoot, alom bekend als type dat altijd last veroorzaakt. Het slachtoffer was iemand met een migratie-achtergrond. Het stond één dag in landelijke media, iets vaker in een regionale krant, maar was daarna al heel snel verdwenen. Maar geen enkele landelijke politicus heb ik er over gehoord. Dat beeld vermoed ik veel vaker, al weet ik het niet zeker, omdat het immers niet breed in de media wordt uitgemeten.

      Uiteindelijk heeft het aantal mensen dat de meeste misdrijven pleegt een Nederlandse achtergrond. Als je een probleem wilt oplossen, zul toch het best daar kunnen beginnen.

     5.   

      De bijdragen van Beukman en Piet51 zijn, in overeenstemming met de opdracht waarvoor ze zijn ingehuurd, uitsluitend gericht op het bagatelliseren van de overlast van immigranten en het diskwalificeren van Baudet en Wilders die wel de tegenwoordigheid van geest hebben om daar aandacht voor te vragen.
      Dit is een vermoeiend patroon maar helaas wel succesvol. Baudet en Wilders worden consequent in het defensief gedrongen en in die linkse mediahetze wordt de aandacht voor de maatschappelijke ontwrichting door de uit de hand lopende immigratie effectief afgeleid.
      Als DDS dit type debat wenst zal dit eindeloos voortduren.

     6.   

      @Piet merkt op:
      Uiteindelijk heeft het aantal mensen dat de meeste misdrijven pleegt een Nederlandse achtergrond. Als je een probleem wilt oplossen, zul toch het best daar kunnen beginnen.

      Inderdaad, en de identiteitspolitiek van Wilders en Baudet is hierbij eerder een belemmering dan het begin van een oplossing.

      Tel hierbij op de ambivalentie van een aantal zelfverklaarde Nederlanders, zoals hier op DDS: die vinden dat bijv. een Marokkaanse Nederlander zich als een Nederlander moet gedragen, maar o wee als hij zich een Nederlander noemt!
      Enfin, van die hypocriete houding geef je zelf al een pijnlijk treffend voorbeeld.

     7.   

      @TB
      Verwelkom ze; ontvang ze allemaal gastvrij
      zelfs als er een menigte verdriet binnenstormt
      die met geweld je hele huisraad kort en klein slaat.

     8.   

      Deze gespeelde naïviteit zal niemand meer verbazen.

     9.   

      Piet klept: “Uiteindelijk heeft het aantal mensen dat de meeste misdrijven pleegt een Nederlandse achtergrond.”

      Dat klopt, maar is tegelijk welbewuste misleiding. De Nederlanders zijn veruit in de meerderheid dus numeriek zal hun aantal misdrijven hoger liggen. Bekijk je het echter naar rato van de bevolkingsgroep/aantal, dan scoren de lichtgetintiers huizenhoog – statistisch gezien veel hoger dan de blanke Nederlanders.

      Zo ziet het wegkijken van Piet en Beuk er dus uit.

     10.   

      @Ramm
      Met name mannen zijn in de statistieken gigantisch oververtegenwoordigd. Dat geldt ook voor de schade en de slachtoffers die in het uitgaansverkeer ontstaan door toedoen van alcohol.

      Misschien had de Israelische Golda Meir wel gelijk toen ze destijds voorstelde om een avondklok in te stellen voor mannen.

     11.   

      -Met name mannen zijn in de statistieken gigantisch oververtegenwoordigd. Dat geldt ook voor de schade en de slachtoffers die in het uitgaansverkeer ontstaan door toedoen van alcohol.-

      Dit absurdistische getrol brengt aan het licht dat reageren op linkse trollen zinloos is.

     12.   

      Beuk, dat is een waarheid als een koe die door een open deur kuiert. Maar wat wil je er mee zeggen?

      Lichtgetintiers scoren verhoudingsgewijs veel hoger dan blanken. Wat is daarop uw weerwoord

     13.   

      Beukman :
      Quote : “Met name mannen zijn in de statistieken gigantisch oververtegenwoordigd. Dat geldt ook voor de schade en de slachtoffers die in het uitgaansverkeer ontstaan door toedoen van alcohol.”

      Je statement zegt helemaal niks over marrokanen, maar over het geslacht van de daders. Ik weet het goed met je gemaakt, we hebben een gigantisch probleem met marrokaanse mannen.

      #StemZeWeg #DrogRedenatie

     14.   

      Wat ik daarmee wil zeggen, @Rammetje? Dat zich achter een open deur vaak een valkuil bevindt.
      Jongeren scoren naar verhouding veel hoger dan mannen.
      Lagere sociale klassen scoren hoger dan hogere sociale klassen.
      Brildragers daarentegen zijn in de misdaadstatistieken zwaar ondervertegenwoordigd.
      Wat ga je met die kennis doen: gratis brillen uitdelen?

     15.   

      Rammstein :
      Quote : “Dat klopt, maar is tegelijk welbewuste misleiding. De Nederlanders zijn veruit in de meerderheid dus numeriek zal hun aantal misdrijven hoger liggen.”
      Daar komt nog wat bij, een heleboel marrokanen hebben ook een Nederlandse identiteit. De werkelijke etniciteit van de daders mag nooit genoemd worden, maar zelfs de 2e en 3e generatie veroorzaken nog veel overlast. De statistieken zijn dus zowiezo helemaal vertekent, tel daarbij alle schandalen op die Nederland heeft gekent door dit soort gasten te categoriseren onder titels zoals overig.

     16.   

      Deugman, druiloor: Marokkanen zijn oververtegenwoordigd in de misdaadstatistieken. Punt uit. Factcheck het maar,

      Lul er niet omheen en geef gewoon toe dat dit een probleem is. Zo niet, einde discussie met het verliespunt voor jou.

     17.   

      Beukman :
      Quote : “Brildragers daarentegen zijn in de misdaadstatistieken zwaar ondervertegenwoordigd. Wat ga je met die kennis doen: gratis brillen uitdelen?”
      Nee Beukman, we gaan geen gratis brillen uitdelen. Verstandig stemmen is een veel betere optie.

     18.   

      @Blitzkrieg
      Mensen met twee paspoorten worden in de CBS-statistieken meegenomen als mensen met een migratie-achtergrond. Ex-Marokkanen met slechts één Nederlands paspoort ook, als de persoon zelf of één van de ouders in het buitenland is geboren.

     19.   

      @Rammstein: Je opmerking over de relatieve misdaadcijfers klopt, want die zijn voor Nederlanders veel lager. Maar waar gaat het om bij het oplossen van een eventueel misdaadprobleem: absolute of relatieve cijfers? Als 100% van de tien migranten van een Zuidzee-eiland crimineel is, is dat toch geen interessant cijfer? Het gaat natuurlijk om de absolute aantallen en dan zijn de autochtonen in de meerderheid.

      Als we in Nederland een criminaliteitsprobleem hebben, scoren de Nederlanders het hoogst. Wat niet wegneemt, dat ook Marokkanen zich moeten gedragen.

     20.   

      @Trots Boreaal: je houdt blijkbaar vast aan die inhuur en betaald worden. Ik leg het niet meer uit, maar voel me gevleid dat er zoveel waarde wordt gehecht aan onze bijdragen hier.

     21.   

      Piet51 : Noem het hoe je wilt, het probleem blijft.

      Helft Amsterdamse vrouwen op straat geïntimideerd
      h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/204421787/helft-amsterdamse-vrouwen-op-straat-geintimideerd

      Niemand wil het benoemen maar dit zijn allemaal van die lichtgetinte gasten. Niemand heeft wat aan je praatjes als je dochter wordt verkracht.

      #StemZeWeg

     22.   

      Zoals gebruikelijk is jouw voorbeeld absurd, Piet51. Nee, het is krankjorem. We zitten hier niet met 10 uitheemsen, maar met ruim 2 miljoen allochtonen. Dat die statistisch hoger scoren duidt op een probleem. Als ze verhoudingsgewijs net zo hoog/laag scoorden als autochonen, zou niemand het als een probleem benoemen.

      Los daarvan: allochtonen scoren vooral ook hoger in de zware misdaad. Het afrekeningscircuit is voor bijna 100% in hun handen, evenals de plofkraken-industrie.

     23.   

      @Rammstein
      Eigenlijk interesseren me die misdaadcijfers geen zier. Wie het doen is voor de slachtoffers van geen belang. Elke misdaad is er één teveel. Maar we zijn op de goede weg. De misdaadcijfers dalen gestaag al jaren. Of dat autochtonen of allochtonen betreft weet ik niet. Ik veronderstel beide. Ook rond AZC’s wordt niet uitzonderlijk overlast gemeld. Ik zie dat trouwens ook bij mij in de buurt.

      Verder neemt het gevoel van onveiligheid af en het geluksgevoel neemt toe. Nederland behoort tot de gelukkigste landen van de wereld, plaats 5 of zo.

      Dus maak ik me niet zo druk. Die Marokkanen, maar ook alle anderen, moeten zich gedragen en daar hebben we een stevig rechtssysteem voor met relatief hoge straffen, tenminste hoger dan in andere landen.

      Er zijn heel andere en dringender problemen in Nederland op te lossen.

     24.   

      Mannen, jongeren, mensen met een lage sociale status, mensen zonder bril, vleeseters en rijtjeshuisbewoners zijn óók oververtengenwoordigd in de misdaadstatistieken, Goedmens@Rammeldan. Dus wat zegt dit? Hebben we met deze kennis een oplossing binnen handbereik, of leidt dit alleen maar tot kortzichtigheid?

     25.   

      Beuk jij vraagt mij of ik iets ontken, maar intussen heb jij zoveel flauwekul uitgekraamt waar jij jezelf onderuit schoffel dus ik hoef niets meer bij te dragen.
      Ook omdat jij steeds afdwaalt van het onderwerp ga ik daar niet eens op in.
      Want tja dronken blanken staan weer islamieten met hun daden tegenover enzovoort zo kan je elk onderwerp iets ander opwerpen.
      Dus kortom is het heel simpel niemand deugd.

      Maar blank of zwart ik vind de straf te laag in Nederland.
      Procentueel gezien zijn Nederlanders nog steeds engeltjes.

     26.   

      @piet misdaad cijfers daken inderdaad omdat er minder aangifte wordt opgenomen.
      De dader niet meer benoemd mag worden.
      Dus dat is geen geijkt argument

     27.   

      Piet51 is door zijn argumenten heen en gooit het spinnen over een andere boeg: hij zegt dat er eigenlijk helemaal geen probleem is, het is bovendien niet interessant en (door de ingestorte aangifte-acceptatie) lopen de misdaadcijfers ook nog eens terug. Niets aan het handje dus! Dat hoort Piet immers zelf bij hem in de buurt!

      God, heb erbarmen met deze simpele ziel.

     28.   

      De Televaag van vandaag: “Razzouki en Taghi in de cel: wat betekent dit voor de ’Mocro-maffia’?”

      Ook de Telly spreekt over een MOCRO-MAFFIA. Wat een racisten!

     29.   

      Rammstein : Punt lijkt me voldoende gemaakt, op naar de volgende draad.

      #StemZeWeg

     30.   

      :-) :-) Je hebt volkomen gelijk Blitz.

     31.   

      @Ron
      “misdaad cijfers dalen inderdaad omdat er minder aangifte wordt opgenomen. De dader niet meer benoemd mag worden.”

      Dat tegenargument tegen die lagere misdaadcijfers hoor ik vaak en even vaak leg ik uit, dat het één van de flauwste en gemakkelijkst door te prikken argumenten is. Als het om heel lichte vergrijpen gaat, kan ik me dat nog wel voorstellen. Maar als ik het goed begrijp, hebben we het over zwaardere misdaden, laten we zeggen vanaf flinke diefstallen, lichamelijk letsel. Als iemand dan om wat voor reden dan ook niets aangeeft, keert geen enkele verzekering uit. Zelfs diefstal van een fiets, als die verzekerd is, moet worden aangegeven voor de schade wordt vergoed. Ook lichte inbraken, hoe vaak gebeurt dat niet, waar alleen een raampje geforceerd is, moet voor schadevergoeding eerst worden aangegeven. Stel dat Nederlanders geen aangifte doen, omdat de daders toch niet opgespoord worden, zijn ze dief in eigen portemonnee als ze aangifte achterwege laten.
      Handtastelijkheden, vechtpartijen, straatovervallen etc., etc., ik heb nog nooit gehoord dat iemand afziet van aangifte. Is er een arts of ziekenhuis betrokken, dan wordt meestal sterk aangedrongen op aangifte, bij een minderjarige is een medicus verplicht dat zelf te doen.

      En de dader wordt natuurlijk pas genoemd als hij/zij met naam en toenaam bekend is en veroordeeld is.

     32.   

      @piet.

      Kijk even de het andere topic.
      Verkrachtingzaken worden maar 37% aangifte van opgenomen. Wegens te weinig bwijs oa.
      Terwijl jij zegt dat er altijd aangifte wordt opgenomen.
      Nee hoor maar als hier al 63% niets mee wordt gedaan wat met andere geweldsdelicten dan?

      Het moet zijn 100% aangifte en na onderzoek dat er veel aanvalt is wat anders

     33.   

      @Ron
      Ik zou het prettig vinden als je me correct citeert. Ik schrijf nergens dat er 100% aangifte wordt gedaan. Ik beweer alleen, dat er altijd aangifte zal worden gedaan als er te claimen schade is en meestal ook bij heel ernstige zaken, want dat eist een schadeverzekering of wordt door hulpverleners geadviseerd.
      Verkrachtingen en seksuele intimidatie zijn ingewikkelde misdrijven, omdat er meestal geen getuigen zijn. Ik heb iemand begeleid die in een bedrijf beschuldigd werd van seksuele intimidatie, terwijl in werkelijkheid de rollen precies omgekeerd waren: het vermeende slachtoffer was namelijk de werkelijke dader die ook nog eens die reputatie had. Uiteindelijk werd er wegens gebrek aan bewijs geen uitspraak gedaan door de interne vertrouwenscommissie, dus ook geen vrijspraak, maar kon mijn cliënt niets anders doen dan ander werk zoeken.

     34.   

      De politie is verplicht een aangifte op te nemen (behalve in civielrechtelijke zaken) maar is echter niet verplicht om er iets mee te doen of onderzoek te verrichten – de politie mag hier van afzien (bijv. door gebrek aan man- en opsporingscapaciteit).

      Om deze reden wordt steeds vaker vooraf door de politie geadviseerd om maar geen aangifte te doen, want ‘er gebeurt toch niks mee’. Daar deze houding inmiddels breed bekend is, neemt de aangiftebereidheid drastisch af.

     35.   

      @Rammstein
      Dat zijn speculaties van je. Misdrijven waar geen aangifte van wordt gedaan, blijven ook met deze kwalificatie buiten de statistieken. Ik ken geen onderzoek, dat hierover uitspraken doet.

     36.   

      Elk jaar doen 1 miljoen mensen aangifte. Slechts 9% van die zaken komt ooit voor de rechter. En maar liefst 50.000 aangiftes verdwijnen achter de balie van het politiebureau. (De Monitor NCRV/KRO).

      “Het aantal woninginbraken, geweldsdelicten en diefstallen nam vorig jaar opnieuw af, maar de bereidheid om daar aangifte van te doen blijft heel laag. Afgelopen jaar zei maar een kwart van de slachtoffers daadwerkelijk aangifte te hebben gedaan. Ondernemer Roel Mulder herkent dat: “Ik begin er niet meer aan, er gebeurt toch niets mee.” In 2012 werd bij 29 procent van de ondervonden delicten aangifte gedaan bij de politie, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. In 2017 is dat nog maar bij 24 procent het geval. We doen vooral minder vaak aangifte van inbraak, zakkenrollen en beroving.” (RTL Nieuws)

     37.   

      @ Piet
      Ik citeer je correct.

      Jij zegt at er altijd aangifte wordt gedaan bij schade. Altijd is 100%.
      Rammstein geeft je al de bronnen dat dit niet het geval is, inbraken zijn schade en voor verzekering.
      En jij zegt ook weer is geen statistiek voor geweigerde aangifte. Ook die is er maar vooral uit eigen ervaring kan ik je helaas melden dat het wel degelijk wordt geweigerd op te nemen.
      Tot aan officiële klacht toe is dat opgelopen.

      Maar het punt is dat als iemand iets niet wil zien ze het nooit gaan zien.
      Ik héb helaas vandaag weer gezien in verlengde van gisteren hoe de multiculturele samenleving werkt.
      Ik kan je dit zeggen dat voor mij de koek op is met dat volk.
      En ik mag hopen dat jou en je kinderen die ellende bespaart blijft maar ik vrees ervoor want dit gaat gigantisch escaleren in Nederland.
      PVV of FVD heeft zo ik nu net meemaak een kleine 15 stemmen erbij van omstanders die hun ogen net open gingen.

     38.   

      @Ron & Rammstein
      Ron, ik gaf aan dat aangifte wordt gedaan als er te claimen schade is en meestal ook bij heel ernstige zaken, want dat eist een schadeverzekering of wordt door hulpverleners geadviseerd.

      Rammstein geeft al aan wat ik bedoelde te zeggen. Ik moet het van hem kort houden en daar wordt een reactie niet altijd beter van. ;-) “We doen vooral minder vaak aangifte van inbraak, zakkenrollen en beroving.” Dat zijn misdrijven met weinig schade. Is er wel te vergoeden schade, dan kan ik me niet voorstellen, dat geen aangifte wordt gedaan, want geen aangifte, geen vergoeding. Gelukkig komt lang niet elk misdrijf voor de rechter.

     39.   

      @piet je kan het proberen aan alle kanten kapot te nuanceren maar elk dubbeltje dat een Hollander kan vergoed krijgen zal hij pakken.
      Inbraak en beroving wordt geen aangifte gedaan omdat er geen schade te verhalen is. Nee omdat ze weten dat politie niets doet.

      Maar om terug te komen op het verhaal waar het mee begon. Kijk dit ht#ps://www.bd.nl/binnenland/jongen-15-slaat-meisje-het-ziekenhuis-in-moeder-geschokt-ze-filmden-maar-niemand-hielp~ade0a1d8/

      En ja het is licht getint. Dan weet je wat ik gisteren en vandaag heb gezien dat is hetzelfde ongeveer, alleen wat jonger helaas.
      Je kan nuanceren wat je wil mag feit blijft dat dit volk lopende tijdbommen zijn.

     40.   

      “Ex-Marokkanen met slechts één Nederlands paspoort”

      Die zijn er niet, Marokkanen kunnen niet hun paspoort inleveren…pietje is natuurlijk een druiloor het soort wegkijktype

   5.   

    Beukman :
    Quote : “Die controleurs waren geboren Nederlanders. We hebben dus een Nederlanderprobleem.”

    #StemZeWeg

   6.   

    Er is in Nederland GEEN ENKELE Marokkaan te vinden die zichzelf Nederlander zal noemen; zelfs derde generatie Marokkanen zullen zichzelf ALTIJD identificeren als Marokkaan, spreken geen fatsoenlijk Nederlands en gedragen zich als tuig.

    Het kwartje is een “type-zoals-beukman” probleem…

    1.   

     Onzin.
     Jij stemt zeker FvD of PVV?

 4.   

  Jo Jinek, we hebben een gigantisch Marokkanen probleem in Nederland, kan je het vanavond even behandelen.

  Graag zoveel mogelijk filmpjes hieronder posten, we gaan het probleem zichtbaar maken.

  ‘Je hoort zijn kaak breken’
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=haTZ3HA9yWU

  #MarokkanenProbleem get it trending.

 5.   

  @ Tim, …De Erasmus universiteit staat hoog aangeschreven. Veel studenten hebben een etnische identiteit uit alle streken van de wereld. Als die universiteit dan “links” mocht zijn, wat overigens nergens uit blijkt, is het een uithangbord voor ons land.

  1.   

   Veel studenten hebben een etnische identiteit?. Ja want etnieë ligt ergens in Afrika. En alle streken van de wereld ja zoals berovingen diefstallen allemaal rotstreken. Je benoemd het probleem al Abigail. Laten we de mensen maar eens gaan noemen naar wat ze zijn. Dus een Turk is een Turk een marokkaantje een marokkaantje en een hollander een hollander. En wij hebben een marokkanen probleem. Das raar want dit is Nederland. Dus opbokken met de problemen willen we meer of minder problemen.

   1.   

    U hebt het niet begrepen waarover het gaat. Dat neem ik u niet kwalijk.

  2.   

   Abi, bij wie staan ze hoog aangeschreven, waar blijkt dat uit? De tijd dat universiteiten waardevrije wetenschap beoefenden is al lang voorbij.

 6.   

  Het linkse geschreeuw is vooral bedoeld om de aandacht af te leiden.
  De door links veroorzaakte problemen klotsen over de rand.
  – overbevolking, door massai-mmigratie
  – misdaadgroei door massa-immigratie
  – woningcrisis door massa-immigratie
  – belastingroei door massa-immigratie
  – intolerantie door massa-immigratie, salafisme en wegkijkerij
  En ga zo maar door.
  Stemzewg zodra het kan.
  Stem PVV of FvD en Nexit.

  1.   

   “ – intolerantie door massa-immigratie, salafisme en wegkijkerij”

   PVV-ers en FVD-ers zijn zo lekker tolerant toch ?

   1.   

    @dropje,
    Fijn dat je de eerste vier stellingen onderschrijft.
    Vwb de laatste stelling heb je kennelijk wat meer tijd nodig om die te gaan begrijpen.
    Wees gerust, die tijd komt vanzelf.
    Als je maar oud genoeg wordt wordt je vast wel eens van je fiets getrapt

 7.   

  Dacht ik wel er zijn nog mensen met gezond verstand als er toch mensen zijn die om deze tweet zijn afgehaakt kan ik zeggen die hebben geen mening in hebben strond in hun ogen ga zo door baudet laat je door die extreem linkse ratten er niet onder krijgen
  Stem fvd of PVV uit de eu

 8.   

  Het punt is echter niet dat hij zijn eigen achterban van zich vervreemd (die aanbidden hem toch wel en keuren alles goed wat hij zegt), maar dat hij potentiële nieuwe kiezers afschrikt, teleurgestelde CDA-ers, VVD-ers en D66-ers die niet op de boreale kletspraat zitten te wachten. Want zijn eigen aanhang is slechts een zeer klein gedeelte van het totale electoraat. Daardoor blijft FvD in het eigen rechtspopulistische kamp: het vaste gemiddelde percentage dat protestbewegingen sinds Fortuyn scoren.

  1.   

   Meriadoc Brandebok :
   ‘Je hoort zijn kaak breken’
   h**ps://www.youtube.com/watch?v=haTZ3HA9yWU

   #StemZeWeg

 9.   

  We hebben overigens geen “Marokkanenprobleem”. Dat is xenofobe Nazi-retoriek. We hebben een probleem met criminele allochtonen en autochtonen, die, in tegenstelling tot de gevallen waaraan Baudet refereerde, geen baan hebben en niet integreren.

  1.   

   Van avond speelt de licht getinte man weer de hoofdrol in het bekende tv programma opsporing verzocht , en we hadden vroeger al een ras politici Hans Janmaat maar die wist nog niet dat je enkele derde generatie Marokkanen had Die zich Nederlander ging voelen , en je heb mensen die denken als er een schaap over de Dam is .

  2.   

   Meriadoc Brandebok :
   Quote : “We hebben overigens geen “Marokkanenprobleem””
   EEN OVERHEIDSTROL AAN HET WERK… GEEN ZORGEN, IK ZET JE GRAAG IN HET ZONNETJE. DIT IS HET GIF VAN ONZE SAMENLEVING

   #STEMZEWEG #EUSSR #NEXIT

   1.   

    Fijn dat je me in het zonnetje wilt zetten, lieve schat; dat doe je thuis nooit.

    Het zou eens tijd worden.

    1.   

     Meriadoc Brandebok : Uiteraard zet ik je thuis niet in het zonnetje, ik heb toch een vaatwasser.

  3.   

   Dus met 90%. Dat zijn de cijfers van het cbs over allochtonen die een uitkering hebben. En dus niet werken. Nou meriadoc blij dat je toegeeft dat we inmiddels een mega probleem hebben.

   1.   

    @Peetjoh

    Bron?

    1.   

     Meriadoc Brandebok : De laatste dagen zijn ongeloofelijk veel filmpjes van youtube verwijdert, mijn hele playlist van marrokanen is bijna op zwart gegaan. Ook google heeft plotsklaps zijn zoekresultaten aangepast!

     De zoekterm Marrokanen terreur gaf als eerste link

     MarokkanenTerreur in Nederland – YouTube (is op zwart gegaan)
     h**ps://www.youtube.com/watch?v=MJ_TNL9mAmk

     Nu is de eerste link op google :
     Marokkanen zeggen ‘sorry’ voor terreur – De Standaard Mobile

     Geloof je me niet? Kijk het maar nu op duckduckgo!
     h**ps://duckduckgo.com/?q=marrokanen+terreur

     #FAKENEWS

     1.   

      mijn hele playlist van marrokanen is bijna op zwart gegaan
      .
      Ik had ooit een playlist met mooie dames.
      Maar ieder zijn smaak of hobby.

     2.   

      Lambieck : Je moet mensen zoals jij toch van repliek voorzien.

     3.   

      @Blitzkrieg

      Oké. Maar dat is geen bron.

   2.   

    @Peetjoh
    Ik help je met je bron bij het CBS. Kijk op: opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/navigatieScherm/zoeken?searchKeywords=uitkering%20achtergrond&page=1&theme%5B%5D=0
    Daar vind je alle info om vragen over uitkeringen en migratie-achtergrond te beantwoorden. Dan zul je ook zien dat de werkelijke cijfers nog niet eens in de buurt van jouw 90% komen. Als je meer vragen hebt, hoor ik die graag.

 10.   

  Gisteren wel even teleurstelling moeten incasseren. Thierry Baudet, die samen met Theo Hiddema op bezoek was in Dordrecht, deelde mee dat het Forum voor Democratie niet meedoet met de gemeenteraadsverkiezingen in Dordrecht in 2022. Een ondoordacht besluit, want bij de verkiezingen in maart vorig jaar, werd het Forum in 1 klap de grootste partij in Dordrecht. En er is hier al een actieve afdeling.

  Door niet mee te doen, lopen veel FvD-stemmers weer weg, waarschijnlijk naar VVD en CDA. Baudet is niet altijd even slim bezig!

 11.   

  Brandebok. Ga maar eens kijken in elke willekeurige gevangenis.

 12.   

  Ja, inderdaad de Thierry sensatie stunts en excentrieke uitspraken zijn net zo gauw vergeten, als zij worden uitgevoerd! Wie zou al dat onzin willen herinneren? Misschien
  zou Thierry een goedkoop wekelijkse sensatie blad kunnen uitgeven. Zo’n Thierry blad zou meer geld dan Story, Prive, Libelle en Margriet gezamenlijk opbrengen. Hij zou zo’n tabloid “Aurora Borealis” kunnen noemen.

  1.   

   Ros
   Moet jij ook weer aandacht met je dom gezwets

   1.   

    Bullshit. Ja zeker moet ik dat wel doen. Omdat jullie bezeten Bautet trollen het blijven doen…Om anders denkenden te proberen te wegwerken met domme trol commentaar. Wie bent U om te beslissen over: “dom gezwets”?!
    Er zal heel veel DDS correspondenten zijn en nog meer die zullen komen die helemaal geen zin hebben in het vreselijke niets-zeggende Extreem-rechts FvD partij (zonder bestuur leden). Deze waanzinnige partij is niet het beeld van onze bekende Nederland! En zal nooit gaan worden.

    1.   

     wat ben jij ongelooflijk lomp

     1.   

      Dat moet dan maar.

 13.   

  Er zijn Amsterdammer die goed zijn integreert met de Marokkaanse bevolking zeg meer over de aanpassing van de Amsterdammer dan andersom .

 14.   

  De dames in kwestie, dierbare vriendinnen, blijven onbesproken. Waarschijnlijk zij die bij de introductieweken van het nieuwe studiejaar met de politie in gevecht gingen, toen hen een verzoek werd gedaan zich te verwijderen van een gazon.

 15.   

  We hebben Baudet en Wilders probleem..
  Of te wel een extreem-rechts probleem die hen eigen problemen op een minderheidsgroep verschuiven..

  We hebben in Nederland de volgende problemen..
  1: De Zorg ( geld tekort )
  2 : Het onderwijs ( geld tekort )
  3 : Het Defensie ( geld tekort )
  4 : infrastructuur ( stikstof )
  5 : landbouw en veeteelt ( stikstof )
  6 : De Bouw ( stikstof )

  En geen van deze problemen heeft ook maar iets met immigratie te maken..
  Sterker nog in de Zorg , Onderwijs en in de bouw snakken ze naar personeel

  Maar nee hoor wij maken van alle problemen een immigratie probleem.
  Want dat is voor de extreem-rechts het makkelijkste zonder een oplossing te zoeken voor de echte problematiek..
  En als het puntje bij paaltje komt dan wijzen de extreem-rechts naar Brussel.
  Wilders heeft in 14 jaar als Partij voorzitter en als Parlementariër nog geen éne snars voor elkaar gekregen..
  Of te wel 14 jaar praatjes maar nog geen gaatje gevuld.

  Want iedereen van extreem links tot aan extreem-rechts weet dat wat Wilders roept nooit maar dan ook nooit van zijn leven voor elkaar krijgt..
  Dus in plaats dat Geert en Baudet een reële verkiezingsprogramma maken wat wel haal baar is en wel binnen de normen blijft en geen verkiezingsbedrog zoals de Islam stoppen in Nederland en moskeeën sluiten en Koran verbieden wat zelfs een kleuter van 4 jaar niet gelooft.

  Want als Wilders echt had willen regeren dan had hij echt zijn programma aangepast naar een echt reëel regeer akkoord maar hij is puur uit op provocatie en haat zaaien.
  En buiten dat heeft hij het over democratie maar zelf maakt hij alle leden van zijn partij monddood want alleen meneertje mag zich uitspreken en duld geen tegen spraak..
  De PVV is alleen Geert Wilders en niemand anders..

  Toen er aanslagen in Parijs werden gepleegd was Geert de eerste die een spoed debat wilde
  Maar toen er een aanslag in New-Zeeland werden gepleegd was het muis stil en was het voor Geert Bezness As Usual met een houding van I Don’t Care..

  1.   

   Hahahaha hoor niks zie niks.Veel mensen in Nederland hebben daar last van.

  2.   

   Kleurloze trol
   Logisch dat alles kapot word bezuinigd al het geld klootzak gaat al naar de gelukszoekers in naar Brussel trap die gelukszoekers er eerst maar weer uit in geen 7 miljard meer naar Brussel dan kan Nederland weer opgebouwd worden wat door jullie extreem linkse partijen kapot is gemaakt dan zijn er geen wachttijden meer in ziekenhuizen kunnen vrouwen weer bevallen in eigen ziekenhuis in plaats dat ze naar België moeten krijgen de ouderen weer de zorg die ze verdienen in hoeven wij niet tot ons 67 door te werken voor die gelukszoekers in Brussel kan nog wel even doorgaan maar denk dat het wel duidelijk is zo
   Dus had je nog wat linkse rat
   Stem fvd of PVV uit de eu

  3.   

   “En geen van deze problemen heeft ook maar iets met immigratie te maken”
   Nee,want al die immigranten maken geen gebruik van de zorg,het onderwijs en ze wonen allemaal in een tentje op de hei.

  4.   

   Al de problemen die je benoemd komen door een te grote bevolking. Niemand snakt naar personeel ze snakken naar goedkope arbeidskrachten waar door de autochtone bevolking armer word. Na dat er in verschillende landen meer dan 50.000 mensen waren vermoord door moslims heeft een man uit nieuw Zeeland terug geslagen. Dat daar herdenkingingen voor waren is misselijk makend. Dit was gewoon een druppel op een gloeiende plaat. En het is aan de geweldige goede inborst van de blanken te danken dat er niet vaker horden moslims worden afgeslacht. Want laten we eerlijk zijn dat geloof van haat wereldwijd hoort thuis op een andere planeet. Geert waarschuwd voor een reël probleem dagelijks worden Nederlandse kinders afgetuigd door groepen marokkanen. En mensen zoals jij kijken weg, omdat je een lafaard bent een collaborateur.

  5.   

   Hey kleurloos, er is ook een migratieprobleem naast al die door jouw genoemde andere problemen, druiloor..

 16.   

  PVV stemmen betekent het einde van de islamisering het einde van de open grenzen het terugsturen van allochtonen die al langer dan 20 jaar van een uitkering genieten en het einde van de EU.I have a dream

 17.   

  Baudet: ‘Schandalig dat blanke mensen in dit land om hun kaartje worden gevraagd’

  Thierry Baudet blijft verbolgen over wat er is gebeurd met twee vriendinnen van hem in een trein. De vrouwen werden volgens Baudet om een kaartje gevraagd, en dat terwijl ze heel duidelijk wit waren. “Red dit land!”
  “Je kunt toch in een oogopslag zien dat ze geen kwaad in de zin hebben?”, zegt Baudet. “Blond, blauwe ogen, uit alles blijkt dat ze onschuldig zijn. Ze zouden nooit zwartrijden. En als ze zwart zouden rijden zouden ze daar vast een hele goede reden voor hebben. Schandalig wat er is gebeurd. Ga je schamen NS!”

  Bron: Jop Eikelboom en Matthijs van Rumpt

  1.   

   Je kunt in ons land van alles zijn, maar geen Marokkaan.

  2.   

   Lambieck :
   Quote : “Thierry Baudet blijft verbolgen over wat er is gebeurd met twee vriendinnen van hem in een trein. De vrouwen werden volgens Baudet om een kaartje gevraagd, en dat terwijl ze heel duidelijk wit waren. “Red dit land!””
   Altijd weer die media… ze liegen en spinnen wat af. Dit heeft Baudet nooit zo gezegd… onmogelijk!!! Baudet zou nooit het woord WIT gebruiken maar BLANK.

   Wit gebruiken om naar blanke Nederlanders te verwijzen wordt gebruikt door mensen met overactieve deugstuipen.

   #FAKENEWS

   1.   

    @blitz het probleem met deze mensen is dat ze totaal geen realiteitbesef hebben.
    Als ik voor een linkse krant satirisch ga schrijven dat Rutte als Messias in Rambo stijl geheel eigenhandig syrië heeft gered door zwaarbewapend en hoogstpersoonlijk dat land te ontzetten. Dan juichen ze hier alles bij elkaar want het staat in de krant.
    Het probleem met links is dat je ze alles kan laten geloven omdat ze geen eigenwaarde, geen enkel inzicht in het leven hebben, stiekem allemaal van sm houden want zo vernederd worden en lekker vinden dan is er meer met je aan de hand.

    Kortom links is indirect en onbedoeld de oplossing voor het klimaatprobleem ze vernietigen zichzelf. En de aarde…… Die draait gewoon door.

  3.   

   Wanneer je als Johnsen etc. van DDS geflikkerd bent kom je gewoon terug als Lambieck.

   1.   

    Of als Abigaille!

 18.   

  “Baudet heeft ook een verhaal dat eronder ligt. Dat er toch ook problemen zijn met Marokkanen.’
  Het understatement van het jaar is gemaakt

 19.   

  Media geniet van de chaos. Goed voor de clicks. Dat verandert voor mij niks.

 20.   

  Baudet heeft gelijk. Vvd, d66, groen links zijn infantiele landverraders. Rutte moet zsm oprotten die vuile verrader.

  NEXIT , zsm.

 21.   

  Joh extreem-rechts leden hier denken echt dat Wilders er een draai aan kan geven..
  Jullie weten echt niets van politiek..

  De meeste wetten die geert überhaupt wil veranderen zitten in de grondwet verankerd en dat is zoizo niet 123 te wijzigen.
  En in de meeste gevallen hebben deze weten betrekkingen met Europese en internationale wetten ..
  En daarbij is de hoge raad bevoegd om de wet wijzigingen tegen te houden als het in strijd is met de mensenrechten..

  Zo alle moslims het land uit zetten is een no go
  Alle Marokkanen en Turken het land uit ook een no go
  Alle moskeeën sluiten en Koran verbieden ook een no go.

  Zoals je ziet Wilders heeft dus niets te willen..
  Het is één en al een verkiezingsbedrog maar goed als jij jullie tot aan 2030 in de oppositie willen blijven want van de PVV en FvD zal het echt niet komen..

  1.   

   Ga door kleurloos, ga door.
   Noem zoveel mogelijk mensen extreem rechts en ook dat heeft geen toegevoegde waarde of betekenis meer.

   Framen is zooooooo 2019.
   Maw kansloos

  2.   

   kleurloos is een nedermoslim..

 22.   

  Wat ik eigenlijk mis, de pijlen van links zijn nooit gericht op de opkomende salafisme 2de generatie in ons land. Zoals de AIVD zich ook ernstig bezorgd over maken. Als je nooit van salafisme hebt gehoord dan zou ik als links persoon daar nou eens in verdiepen dan je bezig houden met de FVD, PVV, SP enzovoorts….. Als onze rechtsstaat en democratie in de toekomst gevaar loopt reken er dan op dat dit ook voor links geldt. Ik wordt zo zat van links dat ik daardoor invhet verleden vanuit D66 naar de FVD ben gestapt. Links maakt van linkse mensen andere mensen. Ze weten van de ellende niet meer wat ze aan het doen zijn. Een moorkop of planten geel en oranje afrikaantjes of een Russische ei Rasistisch noemen. Ze zijn doorgeslagen. Ze krijgen het druk bij Van Dalen.

  1.   

   “Ik word zo zat van links dat ik daardoor in het verleden vanuit D66 naar de FVD ben gestapt.”

   Hele verstandige keuze, hoe meer je met links in aanraking komt hoe verder je opschuift naar de kant van het gezonde verstand.

   1.   

    @Fuster
    Eindelijk ook eens een verstandige opmerking. Links heeft inderdaad een sterke aantrekkingskracht op mensen met een gezond verstand. Een eerste kennismaking met links smaakt iedereen naar meer, meer, meer.

    1.   

     @Piet: Vooral als je kijkt naar de stelling: “Ik word zo zat van links dat ik daardoor in het verleden vanuit D66 naar de FVD ben gestapt.”

     meer, meer, meer

     1.   

      @Fuster
      Het lijkt me, dat Michael M steeds al verkeerd zat bij D66 als hij zonder gewetenswroeging kan overstappen naar FvD. Maar toch goed dat FvD bestaat, zodat iemand als Michael M ook een plekje gevonden heeft. Het lijkt me erg, als je geen enkele partij jouw belangen kunt toevertrouwen.

    2.   

     Nou volg politiek al jaartje of 30 en wordt nu ouwe lul, want vroeger was het debat eerlijker en duidelijker!
     Ik heb wel eens mijn twijfels maar sorry steeds meer links? Echt niet! Zitten hele foute lui en ideen bij! Links is wellicht sociaal maar niet rechtvaardig!!!

    3.   

     Maar wat doet pietje hier dan eigenlijk als pietje het structureel oneens is met rechts?

  2.   

   Weet je waarom er nooit pijlen worden gericht op het salafisme door links, omdat links heel goed beseft dat dat niet het enige probleem van dit land is, de opkomst van extreem rechts, alt-rechts en radicaal rechts is volgens hetzelfde AIVD namelijk ook een steeds groter wordend probleem in Nederland dan wel Europa. Jammer dat er bij de rechtse partijen daar nooit aandacht op gevestigd word, maar goed die zijn natuurlijk ook veel te bang al hun NVU vrienden tegen het zere been te schoppen en te dalen in de peilingen. Want extreem rechts of niet, die partijen weten dondersgoed uit welke vijver ze vissen en dat is niet bij linkse stemmers

 23.   

  Beukmannetje snapt dr niks van !!!!

 24.   

  Blijven we ouwe koeien uit de storm plukken?
  Fvd moet nu 100% inzetten op het ontmaskeren van o.a. klimaat idioten en andere problemen en onderbouwen waarom het anders kan en moet!!!

 25.   

  wat ben jij ongelooflijk lomp

  1.   

   Neukeditter, volgens mij gaf je gisteren precies hetzelfde comment. Heb je nog meer te vertellen, of was dit het?

   1.   

    Dit is svetlana, dommer krijg je ze niet..

    1.   

     Dat zou heel goed kunnen, Fonz. Had ik even niet in de gaten.

 26.   

  Leugens gebruiken om problemen aan te stippen, vervolgens dagen overleg met de spindoctors als je op je plek wordt gezet om dan met een halfzachte verklaring een weerwoord te geven en dagen daarna op een bijeenkomst de feiten weglachen en zeggen hoe het goed het met fvd gaat. Overgens ook geen antwoord geven op de gemeenteraadsverkiezing in Dordrecht. Ja fvd begint al echt een volwaardig 2de vvd te worden. En maar blijven zeggen dat ze zo tegen de gevestigde orde zijn, de uil van Minerva is behoorlijk vleugellam

  1.   

   Ja fvd begint al echt een volwaardig 2de vvd te worden. En maar blijven zeggen dat ze zo tegen de gevestigde orde zijn, de uil van Minerva is behoorlijk vleugellam

   Die uil, symbool van wijsheid, is sowieso vanaf de oprichting al een dom dier geweest. Wie eens goed achter die vleugeltjes kijkt, ziet dat de D in FvD een farce is: het bestuur heeft alle touwtjes in handen, heeft zichzelf statuair onschendbaar gemaakt en int de contributie.

   1.   

    Ik denk ook dat het beter “de kip met de spindoctor van Minerva” kan worden genoemd daarmee is de reputatie van de uil als wijs dier gered.

    1.   

     #redmeneerdeuil

     1.   

      Sharktyricon :
      Quote : “Weet je waarom er nooit pijlen worden gericht op het salafisme door links, omdat links heel goed beseft dat dat niet het enige probleem van dit land is, de opkomst van extreem rechts, alt-rechts en radicaal rechts is volgens hetzelfde AIVD namelijk ook een steeds groter wordend probleem in Nederland dan wel Europa.”

      Links doet niks omdat salafisme niet het enige probleem is? Elk probleem in Nederland is niet het enige probleem!

      Rechtse politiek gaat Europa ten val brengen en de burger bevrijden uit de handen van een wrede dictator.

      Nogal wiedes dat de elites dat als een probleem zien.

      #NEXIT

  2.   

   Jullie duwen bij elkaar de veren er diep in ze ik wel, shark en beukhol..
   Gasten als jullie die niet het beste voorhebben met Nederland die zijn pas gevaarlijk.

   NEXIT en wel direct..

 27.   

  “Rechtse politiek gaat Europa ten val brengen en de burger bevrijden uit de handen van een wrede dictator”

  Het feit dat ook jij zulke bewoordingen gebruikt maakt dat de opkomst van het “nieuwe rechts” een gevaarlijke is. Europa moet ten val worden gebracht en bevrijd worden uit handen van wrede dictator. Het klinkt behoorlijk als “Europa is moreel verworpen en moet het salafisme aannemen om het licht te zien..” we praten hier dus in beide gevallen over een extreme ideologie die, zoals de AIVD terecht opmerkt, beide een gevaar vormen voor de vrije maatschappij.
  Een uitspraak van baudet, kinderlijk naïeve Nederlanders, doet ook vermoeden dat hij zich moreel verheven voelt over de rest van de burgers die te “naïef” zijn om de problemen te zien en doet dus ook vermoeden dat hij (en zijn volgelingen) het “licht” wel hebben gezien en zo de “nieuwe elite” vormen.
  Er is dus overduidelijk een enorme overlap tussen het salafistische -en (extreem, alt, radicaal) rechtse denken. En dat is waarom de AIVD beide aanmerkt als een gevaar voor de vrije wereld. Ook het feit dat binnen beide stromingen mensen zijn te vinden die geweld niet schuwen om hun ideologie te “steunen” en dit ook regelmatig doen maakt dat je toch 2x na wilt denken om er je steun en heil in te zoeken (pun intended :))
  Dus je verwerpt een elitaire organisatie (in jouw ogen) om een nieuwe elite op te bouwen en/of te ondersteunen

  1.   

   Bedoeld shark geweld omwille van normaal leven of geweld omwille van een satanische ideologie genaamd islam?

   1.   

    Ik bedoel geweld om je ideologie te “steunen”.
    En een “normaal” leven is discutabel omdat ik een leven zonder vrijheid van religie (in dit geval het uitbannen van de islam) niet normaal vind.
    Mocht je bedoelen het uitbannen van een extremistische stroming dan geef ik je gelijk maar dan alsnog ondersteun ik geweld niet, hooguit als laatste redmiddel.

  2.   

   “Er is dus overduidelijk een enorme overlap tussen het salafistische -en (extreem, alt, radicaal) rechtse denken.”

   Grotere, hilarischer onzin valt nauwelijks te bedenken. Je maakt jezelf belachelijk, Sharky en lijkt te licht voor een serieus debat.

   1.   

    Aangezien jij de hoogvlieger bent in het debat zou ik zeggen verklaar je nader

    1.   

     Ik ga nooit op achterlijke onzin en getrol in. Verspilde tijd en moeite.

     1.   

      Waahaar, waar is hier de nooduitgang (nooduitgang)
      Waahaar, waar is hier de nooduitgang (nooduitgang)
      Ik kan niet blijven ik kan niet langer blijven
      Ik kan niet blijven ik ben hier al te lang

  3.   

   Een uitspraak van baudet, kinderlijk naïeve Nederlanders, doet ook vermoeden dat hij zich moreel verheven voelt over de rest van de burgers die te “naïef” zijn om de problemen te zien en doet dus ook vermoeden dat hij (en zijn volgelingen) het “licht” wel hebben gezien en zo de “nieuwe elite” vormen.

   Dat blijkt inderdaad uit alles.
   Thierry heeft al eerder aangegeven dat hij geroepen is om het land te redden; dat hij daarom premier zal worden, niet omdat hij dat wil maar omdat hij het moet.

   Bij iedere Messias passen de juiste discipelen, of het nou gaat om Jezus, Brian of Krishnamurti. De discipelen van Baudet (die overigens ironisch genoeg zelf een grachtengordeljongen uit de elite is) zoals deze zich hier op DDS manifesteren, hebben inderdaad een kinderlijk naief vertrouwen in hun Leider. Ze zullen Hem nooit afvallen, en hem altijd kritiekloos verdedigen, want Hij voert hen uit de tirannie naar het Licht.

   FvD heeft veel meer nog dan de PVV de verschijningsvorm van een sekte.

   1.   

    Beuman : Europa heeft sterke leiders zoals Baudet keihard nodig
    h**ps://twitter.com/i/status/1222216881416830977

    1.   

     @Blitz
     QED.
     Het bijna seksuele verlangen naar een sterke man (wat Baudet overigens helemaal niet is) bij het zien van beelden van een matpartij legt dit Messias-denken bloot.

     Putin en Xi zijn echte sterke mannen. Ze sluiten hun politieke tegenstanders 15 of 20 jaar op.

   2.   

    Hoe wordt de sekte genoemd die bij voorbaat elke moslim of kut allochtoon tot in den treure blijft verdedigen, oh ja politiek correct….

   3.   

    Inderdaad, de sekte-achtige wijze waarop Baudets volgelingen hem plachten achterna te lopen – terwijl hij de ene op de andere blunder stapelt – alsmede het fanatisme waarmee zij hem verdedigen, is griezelig. FvD is geen normale partij, waarbij kiezers actief kritisch zijn op te top – Baudet heeft zijn eigen kiezers volkomen in de ban. Daarmee heeft hij de fout gemaakt die alle protestbewegingen op den duur maken: zonder de (aantrekkingskracht van de) Leider dondert het kaartenhuis ineen.

    1.   

     Een verschil tussen Baudet en Wilders is dat de laatste geen narcist is. Geert heeft geen leden nodig om zich door te laten verheerlijken. Terwijl dit bij Forum juist een van functies van de leden is.

     Een overeenkomst tussen beide partijen is dat de Leiders onaantastbaar zijn: bij FvD omdat de leden statuair buitenspel zijn gezet voor wat betreft het kiezen van het bestuur; bij de PVV omdat deze partij maar één lid heeft, te weten de Leider zelf.

     1.   

      @Beukman

      Ja, klopt.

     2.   

      Twee trollen die tegen elkaar aan schurken, oh wat een heerlijk gezicht :) .

     3.   

      @Blitzkrieg

      Dat is om de grote baas WH voldoening te geven.

     4.   

      @Blitzkrieg

      Zet jij vanavond alvast de aardappelen op? Dan haal ik de kinderen uit school.

     5.   

      Meriadoc Brandebok : Shit dat heb ik weer, gestalkt worden door een psychopaat. Blijf maar even rustig zitten, ze komen zo langs met een hoge dosis haldol en een dwangbuis.

   4.   

    Krishnamurti wees discipelen en volgelingen juist af, dat was de essentie van de weg die hij toonde: leef en denk zelf.

    1.   

     Inderdaad, maar zijn volgelingen, daar te Ommen, hadden er aanvankelijk grote moeite mee.

   5.   

    “De discipelen van Baudet (…..) hebben inderdaad een kinderlijk naief vertrouwen in hun Leider. Ze zullen Hem nooit afvallen, en hem altijd kritiekloos verdedigen, want Hij voert hen uit de tirannie naar het Licht.”

    De inhoud en toon van de hetze tegen Baudet gaat krankjoreme vormen aannemen. Dit betekent dat links merkt dat ze de greep verliest en zich in een aanstormende paniek nu te buiten gaat aan ridicule vergelijkingen en beschuldigingen.

    Ga gerust door jongens, het heeft geen effect meer: jullie zijn aan de verliezende hand en er is inmiddels een point of no return bereikt door de onnoemelijke schade die jullie hebben aangericht.

    1.   

     De inhoud en toon van de hetze tegen Baudet gaat krankjoreme vormen aannemen.

     Ja doei, @Rammstein, het slachtofferdenken zit er inmiddels ook goed ingebakken bij jou. Ik geef notabene een accuraat beeld van de stand van zaken, gebaseerd op Baudets eigen woorden.
     Mag ik concluderen dat ik jou een spiegel voorhoud, en je daar een beetje van schrikt?

     1.   

      Dit is de essentie van het rechtse denken. Het is nooit hun schuld, de fout ligt niet bij hun maar bij het verkeerd interpreteren van hun woorden of acties.
      Ook de rechtse koers die al ruim 10 jaar in Nederland wordt gevaren heeft geen effect op het verval van de samenleving, het komt door immigranten of door de linkse partijen die achter de schermen aan de touwtjes trekken. Want zij lossen alke problemen op alleen aan de linkerzijde ziet men dat niet, zij sluiten hun ogen of zijn gewoon niet instaat het te beseffen……

     2.   

      “Ook de rechtse koers die al ruim 10 jaar in Nederland wordt gevaren….”

      Welke ‘rechtse koers’, brulaap?

     3.   

      Beukman :
      Quote : “Mag ik concluderen dat ik jou een spiegel voorhoud, en je daar een beetje van schrikt?”
      Joh, wat mij betreft concludeer je lekker een eind in de rondte. Het neemt nogal zielige vormen aan, maar ga vooral je gang.

     4.   

      Das waar ook. Voor mijn vriend @Rammstein is zo’n beetje alles in Nederland links – op zijn eigen nationaal-socialistische PVV na, uiteraard.

 28.   

  Dat dhr. Baudet te stevig reageert kan natuurlijk gebeuren. Dat er er een onderliggend probleem is, zeker waar.
  Dat je als politiek leider niet nadenkt(fact checking), regelmatig fouten maakt, je een eigennkoers gaat varen, zonder de top van je partij er in te betrekken, daar ligt een fors probleem. De tweet kan ik mee leven, de rest erbij opgeteld. Nee bedankt, voor mij geen Baudet meer. Geen goede leider

 29.   

  LS…

  Net een ingrijpende verbouwing achter de rug. Veel Turken & Marokkanen op de steigers. Gewoon fatsoenlijke hardwerkende mensen samen met de Nederlandse jongens.

  1.   

   Caesar Lion Cachet : Prima zaak toch, heb je gevraagd of ze wakker lagen van een tweet?

 30.   

  Ben net met 2 personen lid geworden en weg bij CPN (groen links bedoel ik) wat een goede zet geweest toch??

  1.   

   Sando : Hier een zeer tevreden FvD lid, ook ik heb pas nog twee mensen lid gemaakt :) .

   1.   

    @Blitzkrieg
    Twee mensen lid gemaakt? Dat heb je die mensen toch wel verteld, hoop ik? ;-)

    1.   

     Uiteraard, we gaan binnenkort samen naar een event en maken er een happening van :) .

     1.   

      @Blitzkrieg
      Leuk, veel plezier. Altijd lachen bij het FvD, toch?

     2.   

      Piet51 :
      Quote : “Leuk, veel plezier. Altijd lachen bij het FvD, toch?”
      Dank je wel Piet51, serieuze zaken afwisselen met een beetje humor; beter wordt het niet.

     3.   

      @Blitzkrieg
      “serieuze zaken afwisselen met een beetje humor; beter wordt het niet.”

      Maar voor mij hoeft het ook niet beter. Ik geniet dagelijks volop. Jammer van de bans, maar wie betaalt bepaalt.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!