FVD dropt vernietigende vragen in Brussel over subsidie voor EU-propaganda-podcast: ‘Oneigenlijk gebruik?!’

Forum voor Democratie laat het niet zomaar passeren dat de EU allerlei podcasts in Nederland steunt, mogelijk impliciet of expliciet in ruil voor positieve ‘coverage’ van het megalomane Europese project. In Brussel legt europarlementariër Derk Jan Eppink nu een paar vrij indringende vragen neer om de grootte van dit probleem in kaart te brengen.

Het begon met de podcast Betrouwbare bronnen, van politiek journalist Jaap Jansen en de christelijk-socialistische boostwitteraar Pieter Gerrit Kroeger. Het blijkt dus dat deze wekelijkse reclame voor een linkser Nederland wordt ondersteund met flink wat publiek geld: uit Brussel. Geen wonder dat het olijke duo Jansen en Kroeger dan ook gasten ontvangt die pleiten voor een hogere afdracht van ons land aan de EU. Even later bleek ook het praatprogrammaatje van Rob de Wijk flink wat financiële steun uit Brussel te krijgen.

Voor Forum voor Democratie is hiermee de maat vol, en is een pakket gepeperde vragen naar Brussel gestuurd. De FVD-voorman in Brussel, Derk Jan Eppink, wil de omvang van het probleem weten en wie er dus nog meer met z’n hand in de belastingsnoeppot van Europa gegrabbeld heeft. Waren het alleen Jaap Jansen en Rob de Wijk? Of zijn er nog maar subsidiesmikkelaars in dit land? En wat moeten ze eigenlijk precies doen om zo rijkelijk beloond te worden door de ivoren toren in Brussel?

ERC8DhQX0AAs7iP

Nou, mevrouw Van der Leyen en meneer Timmermans. We horen graag jullie antwoord! En nu niet gaan jokken, hè?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Kretoloog

  Thierry Baudet is een boeiende persoonlijkheid.
  Dat geldt ook voor Theo Hiddema.

  Maar Dirk Jan Eppink heeft de uitstraling van een beschimmelde drol. En wat hij in het Europese Parlement doet, boeit niet. Van dit soort vragen wordt niemand koud of warm.

  1. Bullshit16

   Kreto Kan je net zien hoe zo’n vuile smerige rat dat je bent ik wil er verder geen woord meer aan vuil maken

   1. Kretoloog

    Leer eerst eens fatsoenlijk Nederlands schrijven, Bullshit, voordat je hier komt reageren.

    1. werikke

     zo makkelijk iemands mening afdoen met te zeggen dat zijn nederlands niet goed is. ik geloof dat jij begon met dirk jan af te zeiken als beschimmelde drol. en jij ik heb geen hoofdletters gedaan voordat je daarover begint.

    2. Bullshit16

     Kreto
     Jij smerige rat als je niks meer weet dan kom je weer met dit onzin aan net als al die andere smerige linkse ratten ik zal zeggen Donderstraal zelf maar op wand op jij mening zitten mensen met gezond verstand niet te wachten duidelijk kreto lul
     Stem fvd of PVV uit de eu

     1. Kretoloog

      Bullshit 16, is dat je leeftijd knul?

  2. Rompui

   Jammer een komma teveel ..

 2. Bullshit16

  Goed zo eppink leg die dictators maar het vuur aan de schenen die linkse ratten worden omgekocht door Brussel om ons nog meer voor te liegen in nog meer macht naar zich toe te trekken dictators zijn het het wij moeten weg uit de eu troep
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. werikke

   ik stem al jaren pvv en zal dat weer stemmen of fvd moet ook de standpunten van pvv overnemen

   1. evil knievel

    #METOO!:)

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.