Geert Wilders: ‘Ik heb een beter voorstel: laten we al die gekke D66’ers naar Afrika sturen!’

PVV-voorman Geert Wilders ziet het D66-idee helemaal niet zitten om Afrikaanse migranten naar Nederland te halen. Het plan is zó stupide, dat de oppositieleider liever heeft dat alle D66’ers zelf maar lekker het vliegtuig pakken naar Afrika. Dat is een “beter voorstel,” aldus Wilders.

Het plan van D66 om Afrika leeg te kopen qua goedkope arbeidskrachten die in Nederland voor het minimumloon dan een paar jaar rotklusjes mogen doen, en daarna weer naar de overkant van de Middelbare Zee getrapt worden, is vandaag niet bijster goed ontvangen. Linkse partijen vinden het harteloos voor de migranten, rechtse partijen voor de autochtone bevolking. Conclusie? Het D66-plan is harteloos naar iedereen. Maar ja, wat had je ook verwacht met een partij die geleid wordt door een heuse robot. Terminator-Rob schakelt niet alleen referenda uit, maar ook de gevoelens van zijn eigen partij. Hasta la vista!

Toch is het laatste woord over het onzalige immigratieplan nog niet gesproken. Al het is alleen maar omdat we het moeten blijven herinneren, om te onthouden hoe ongelooflijk kortzichtig zo’n partij als D66 is. En wellicht gaan er dan eens wat minder mensen op stemmen.

PVV-leider Wilders wil echter nog wachten totdat de electorale D66-bubbel knapt. Hij heeft de D66’ers liever gewoon helemaal weg. En daarvoor heeft hij een variant op het eigen plan van de Jettianen bedacht

“Vervangingspolitiek. D66 wil nog meer Afrikanen naar Nederland halen. Die dan nooit meer weggaan. Knettergek en levensgevaarlijk.

Ik heb een beter voorstel.

Laten we al die gekke D66-ers naar Afrika sturen!”

Nou, wie regelt de vliegtuigen? Wel stikstof en CO2 compenseren, hoor! Anders wordt Rob verdrietig.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Hendrie1963

  Dat is een goed idee. En dan sturen we die linkse klimaat sukkels naar de maan. Zien ze het ook eens van de andere kant en vergeet vooral die mislukte Marokkaan klaver niet.

  1. Blitzkrieg

   Willen jullie meer of minder D66’ers… minder… minder… minder… Nou dan gaan we dat regelen.

   1. Fonz

    Wij willen GEEN d666-ers

    1. Rogul

     Fonz??

  2. Abigaille

   “we” Hulp nodig?

   1. Fonz

    Yep WE, jij bent daar geen onderdeel van…

  3. Marija

   Mislukte nederlander !

   1. Willem Bever

    idd Marija.

    Voor een marokkaan doet ie het prima leeft op de zak van de autochtoon en irritteert diezelfde autochtoon

 2. Bullshit16

  Ha wat een goed idee van Wilders in nog zeggen dat i geen ideeën heeft maar goed dat zullen ze wel niet doen we kunnen er wel voor zorgen dat ze weg gaan om er gewoon niet meer op te stemmen in de zetels aan pvv te geven om op pvv te stemmen zullen we dat afspreken in dan nemen we de
  Groen linkse ZETELS ook mee hebben we daar ook geen last meer van o man wat zal Nederland daar van opknappen
  Stem fvd of PVV uit de eu

 3. Cootje

  Dat vind ik gemeen van Wilders om Jetten naar Afrika te sturen , als hij daar wordt genomen kan hij een maand niet fietsen,

 4. Cootje

  Alle D66 naar Afrika maar wel met zo bootje anders komen ze misschien wel terug

 5. Jack Flash

  Kunnen we ze niet de ruimte inschieten?
  Weet je zeker dat je er vanaf bent.

 6. Fonz

  Daar is iedereen het van harte mee eens..

  1. Abigaille

   Spreek voor jezelf !

   1. Fonz

    Bemoei je niet met mijn mening!

    1. Abigaille

     U beslist voor mij als iedereen. Daar ben ik het niet mee eens.

     1. Fonz

      “Daar ben ik het niet mee eens”

      Dat mag, maar jij bent niet wij/ons/we

 7. Peetjoh

  Abigail vergeet dat haar soort mensen, ons land vol pleure met import ellende en zegt dan ook dat iedereen ze welkom heet. Zeg dat dan ook niet voor ons. Wij heten ze geen welkom in ons land namelijk.

 8. Michael M

  Geert, goed plan. Ik roep het al jaren bij diverse onderwerpen door idiote partijen als GL, PvdA en partij 66 zonder de (D). Ze lopen hier te zeiken over rasisme en discriminatie maar als je die zeikerds nou eens een vakantiereis geven naar Iran, Syrië, Irak en al die prachtige plekken waar dagelijks de mensenrechten worden geschonden dan hebben ze zoveel werk daaraan dat ze er door overwerkt raken. Maar dat durven ze niet. Alleen maar hier een pak stront oprapen en door de kamer smijten zonder stof tot nadenken. Wat een vreselijke ramp partijtjes zijn het.

 9. Heinrich

  Zo kan het niet langer, politici moeten per direct moeten gescreend worden op het aanwezig zijn en hebben van de juiste psychische vermogens en geestelijke stabiliteit!
  Emoties en een misvervormd wereldbeeld schijnen de de basis te vormen mbt belangrijke besluitvormingen in de EU politiek, het vermogen tot pragmatisch denken is volkomen verdwenen.
  De gillende politica’s doen er nog een flinke schep bovenop, om de zaken in de soep te laten draaien!
  Het lijkt sterk op het gedrag van notoire cokesnuivers!

  1. claus

   heinrich,
   Ik mag hopen dat je spreekt over de linkse politici?

   1. Heinrich

    claus/
    Natuurlijk!
    Moet ik dat erbij vermelden, met mijn image?

  2. Fonz

   Precies, d666 types moet je gelijk uit hun functie zetten..

 10. Joost mag het weten

  Er heerst weliswaar krapte op de arbeidsmarkt maar volgens mij alleen in bepaalde sectoren zoals ICT, zorg, onderwijs. Dat los je niet op met de import van laaggeletterden. Misschien heb ik ’t helemaal mis en is er, ondanks alle recente import van mensen, een groot tekort aan aspergestekers, aardbeiplukkers en garnalenpellers?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.