Haatmoskeemuppet Taheri: ‘Vrouwen geen hand geven past bij Nederlandse waarden… Wij zijn deel van de samenleving!’

Abdelhamid Taheri, voormalig bestuursvoorzitter van de radicale salafistische As-Soennahmoskee, heeft vandaag in de Tweede Kamer zijn absurde visie op wat Nederlandse waarden zijn gedeeld. Het hoort bij de Nederlandse waarden om vrouwen geen hand te geven, zegt hij. Dat maakt dat hij en zijn radicale religievriendjes wel degelijk onderdeel zijn van de Nederlandse samenleving, vindt Taheri.

Vanmiddag in de Tweede Kamer was weer eens een goede commercial voor het atheïsme te beluisteren. Die werd ingesproken door niemand minder dan Abdelhamid Taheri, de voormalige baas van de As-Soenah haatmoskee, bekend van menig islamitisch radicaal-religieus akkefietje. De moskee had er lustig haat op losgezaaid, onder andere door filmpjes op de website te zetten waarin werd opgeroepen om vrouwen binnen te houden en ze te te kleineren. Zo zijn ze praktisch niet meer dan het slaafje van hun eigen man, en mogen ze zonder begeleiding niet eens het huis verlaten. En wanneer dat dan toch gebeurt, uiteraard dan zwaar gesluierd en verkleed als Michelin-mannetje.

Aldus het relaas van Taheri bij de parlementaire enquêtecommissie naar de ongewenste invloed van het buitenland op Nederlandse moskeeën. Taheri’s clubje heeft geld aangenomen uit Koeweit, maar ontkent dat de quasi-kalifaatregering van dat land de Haagse moskee in hun inktzwarte tentakels heeft geprobeerd te krijgen.

Of dat überhaupt nodig was, is een tweede. Want zelfs al heeft Koeweit niets te maken met de haathut in Den Haag, dan nog worden er de meest verderfelijke dingen gezegd. Taheri gaf daar vanmiddag in de Tweede Kamer al voldoende voorbeelden van. Zo mogen vrouwen gekleineerd worden door ze geen hand te geven, wordt met droge ogen een Nederlandse waarde genoemd en vindt Taheri de quasi ISIS-prediker ook dat hij onderdeel uitmaakt van de Nederlandse samenleving. Ja, lach maar. Deze baarddragende pipo meende het serieus.

Dus zoals ik al zei: betere reclame kan het atheïsme zich niet wensen. Als dit de vrienden van de islam zijn, heeft dat geloof geen vijanden meer nodig.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

90 reacties

 1. JeMoerigeHoeder

  Islam haten hoort ook bij Nederland, je weet wel het land waar de meerderheid niet religieus is.

  1. Politiek Profeet

   Islam haten is niet zo moeilijk.
   Het is een verderfelijke en gevaarlijke ideologie die haaks staat op elke vorm van ons gekende vrijheid ,normen,waarden en bewegingsvrijheden.
   Dus hoe eerder deze vorm van barbarisme ons land heeft verlaten hoe beter.

   1. Canta

    Mensen die over de islam zeggen dat die verderfelijk is, hebben waarschijnlijk nog nooit de bijbel gelezen. Hier enkele teksten over vrouwen:
    1 Korintiërs 14:33-36: “…Zoals in alle gemeenten der heiligen moeten de vrouwen in de gemeenten zwijgen; want het is haar niet vergund te spreken… en …want het staat lelijk voor een vrouw te spreken in de gemeente…”
    Efeziërs 5:22-24 + 33: “…Vrouwen, weest aan uw man onderdanig als aan de Here, want de man is het hoofd van zijn vrouw… …Welnu, gelijk de gemeente onderdanig is aan Christus, zo ook de vrouw aan haar man, in alles…
    1 Timoteüs 2:11-12: “…Een vrouw moet zich rustig, in alle onderdanigheid, laten onderrichten, maar ik sta niet toe, dat een vrouw onderricht geeft of gezag over de man heeft; zij moet zich rustig houden…”
    1 Korintiërs 11:9-10: “…De man is immers niet geschapen om de vrouw, maar de vrouw om de man…” enz, enz, enz…..
    En over homofilie:
    Leviticus 20:13: “…De straf op homoseksuele omgang is de dood voor beide partijen. Zij hebben het oordeel zelf over zich gebracht…”
    enz, enz, enz…..
    Wat dat betreft is er weinig verschil tussen de bijbel en de koran.

    1. Ron

     Waar wordt de bijbel nog gehanteerd volgens die richtlijn van verderf?
     Juist dat is het verschil christenen zijn al iets verder dan de middeleeuwen tov de islam.

     Maar buiten dat beide boeken zijn niet om naar huis te schrijven.
     Ja maar de bijbel is een drogreden want in die naam wordt geen terreur meer veroorzaakt.

     1. Brenda Welsh

      Is het verhaal over ‘bij ons op Urk’ u bekend geworden. Daders (helden) onbekend van de ingegooide uiten.

     2. toetssteen

      @Ron
      Juist. Want als men dit zou doen in Nederland, gaat u de bak in, en terecht.
      Those were the days!!!
      Weg met die nonsens, voor alle kampen!

     3. Canta

      Probeer eens in de bijbelbelt je ouders te vertellen dat je homo bent.
      Ze zullen je niet doden omdat je in Nederland dan de gevangenis ingaat
      maar je dood verklaren gebeurt wel degelijk.
      Vrouwen mogen bij de SGP geen lid worden, moeten hun mond houden.
      Voor zover het binnen de Nederlandse wet kan, worden de regels van de bijbel wel degelijk door grote groepen nog gevolgd.

     4. toetssteen

      @Canta
      ‘Op 16 maart 2013 besloot de partij dit recht formeel aan vrouwen toe te kennen. Op 19 maart 2014 werd de eerste vrouwelijke SGP-volksvertegenwoordiger gekozen.’

      Iets met een beetje dom???

     5. Rammstein

      Sinds 2006 mogen vrouwen lid worden van de SGP en sinds 2013 mogen ze ook op de kieslijst van de SGP staan.

      Je praat poep Canta.

     6. Ron

      @ Canta jij zegt dat in de biblebelt uitkomen voor homoseksualiteit gelijk staat aan verbannen.

      Dat is toch het bewijs dat hun zelfs al voorlopen op de islam. Die gooien de homo’s van daken en stenigen ze.

      Ik zie toch echt wel enige achterstand bij de islam.

      Maar buiten dat alles moeten ze dat lekker zelf weten. In hun regio en niet die instelling hiernaartoe importeren.
      Die paar christenen die er hier nog zijn sterven vanzelf uit.

    2. Maurits Dekker

     @Canta
     Och man, ’t is toch wat met die gevaarlijke christenen.
     Elke dag gaan ze op straat uit volle borst ‘God is groot’ te schreeuwen.
     Iedere dag steken ze nietsvermoedende mensen met messen neer of rijden ze met vrachtwagens of witte busjes op groepen onschuldige mensen in. Ook schieten ze regelmatig honderd mensen of meer dood die zich vermaakten in een discotheek of steken ze een sarrende filmmaker op straat dood en planten ze een pamflet met een mes in zijn borst. Ook willen ze allemaal een streng christelijke staat stichten waarin geen ruimte is voor mensen die wat anders geloven. Ja, die andersgelovigen moeten allemaal dood tot er enkel en alleen nog christenen over zijn, want dan pas is het vrede op aarde.
     Die gevaarlijke christenen toch.
     Oh, wacht …….

     1. Canta

      Wanneer je, als je het over het geweld van de moslims hebt, dan kijk je dus over de grenzen. Dan moet je dat ook doen als je naar christenen kijkt.
      Dan hebben we het voorbeeld in Nieuw Zeeland waar een Christen tekeer ging tegen moslims en als het gaat over een staat stichten….
      dan moet je eens naar de VS kijken. Daar heb je Staten die volkomen christelijk zijn. Christenen die voor de doodstraf zijn, christenen die
      abortusartsen hebben doodgeschoten enz.
      Dan heb ik het nog niet over de Noor Breivik die in totaal 77 mensen om het leven brengt.
      Er is wat dat een bekend spreekwoord:
      wel de splinter zien in het oog van de ander maar niet de balk in eigen oog.

     2. Ron

      Poeh en dan hebben we het nog niet gehad over iets met 2torens, en alle slachtoffers in islam gebieden. Laat staan over alle christenen belijdend of niet die zijn uitgemoord in islamitische gebieden. En dan laat ik over recentelijk en niet over 600 jaar geleden.

    3. J.C.

     @Canta

     “Wat dat betreft is er weinig verschil tussen de bijbel en de koran”.

     Het aanhalen van teksten uit het Oude Testament, om het tegenwoordige gedrag vanuit de islam te rechtvaardigen, komt wat verkrampt over.

     Leuk geprobeerd. Zeker nog nooit van Jezus Christus gehoord, of z’n waarde voor christenen niet mogen erkennen. Jezus Christus is: de Weg, de Waarheid en het Leven. Jezus Christus beschermde een vrouw, die door de deugers van die tijd een prostitué werd genoemd en dus buitengesloten zou moeten worden. Nogmaals: Jezus Christus is: de Weg, de Waarheid en het Leven.

     Precies Jezus Christus, die de joden en de christenen heeft voorgehouden hoe zij wel en niet moeten handelen en of moeten kiezen in hun leven, toont het grote verschil tussen de bijbel en de koran.

     1. Rammstein

      Slap betoog, J.C.
      Mohammed heeft zijn volgelingen ook voorgehouden hoe zij wel en niet moeten handelen en of moeten kiezen in hun leven. Dat is nu net de pest.

      Misschien is het beter om alle guru’s, heiligen en jezussen maar eens af te schaffen. Uiteindelijk is het christendom ook alleen maar ‘a system of morality’. En langzamerhand weten we zelf wel hoe we moeten leven. Of jij nog niet?

     2. Canta

      Dit is wat Jezus zei over de wetten uit het oude testament
      “…Meent niet, dat Ik gekomen ben om de wet of de profeten te ontbinden; Ik ben niet gekomen om te ontbinden, maar om te vervullen. Want voorwaar, Ik zeg u: Eer de hemel en de aarde vergaat, zal er niet één jota of één tittel vergaan van de wet…”
      Hij was het daar dus volkomen mee eens.

     3. toetssteen

      @Canta
      Dat ging om de Tien Geboden!!!!! Dat was de wet!!

    4. Fonz

     Efeziërs 5:25-26
     Mannen, heb uw vrouw lief, zoals Christus de kerk heeft liefgehad en zich voor haar heeft prijsgegeven om haar te heiligen, haar te reinigen met water en woorden.
     Efeziërs 5:28
     Zo moeten mannen hun vrouw liefhebben, als hun eigen lichaam. Wie zijn vrouw liefheeft, heeft zichzelf lief.

     Etc etc etc etc

     1. Canta

      Ja, met de bijbel kan je alle kanten op. Voor elke uitspraak die er gedaan wordt, is er wel een te vinden die die uitspraak weer tegenspreekt.

    5. Adriaanv

     Canta.. je weet niet waar je het over hebt. Een Christen is een navolger van Christus, Hij is degene die zei heb je vijanden lief.
     Of wie zonder zonde is werpt de eerste steen. De Bijbel is een boek in balans. De man is inderdaad het hoofd in het gezin, kerk en gemeenschap. Maar mannen moet de vrouwen liefhebben zoals zichzelf. En vrouwen met talenten wordt zeker de ruimte gegeven in de Bijbel ( deborah). Mohamed is het voorbeeld voor de islam. Wat vrouwen in de politiek betreft noem mij 5 die functioneren naar behoren ? Uhhh 1 eentje dan ?

     1. Mikael Blomkvist

      Dat in de legendarische overlevering Christus de vrouw als gelijkwaardig zag kan juist zijn maar dat belette christenen door de eeuwen toch niet de vrouw een ongelijkwaardige positie toe te kennen.
      De geschiedenis van het christendom wordt gekenmerkt door discriminatie van vrouwen en dat geldt tot op de huidige dag.

     2. Meriadoc Brandebok

      @Mikael Blomkvist

      Correct, maar in veel mindere mate dan vroeger, zelfs in de meest conservatieve kringen. In de toekomst zal dat ook zo met de islam gaan.

 2. Hatseflats

  Tijd om op te houden met het tolereren van zulke achterlijke barbaren.

 3. ikweetwatikwil

  Nederland is dom bezig en daar maakt de islam gebruik van. Snel hier nieuwe verkiezingen dan zijn we van die slapjanussen die er nu zitten af

  1. Fonz

   Misbruik bedoel je natuurlijk

 4. Fonz

  Een vrouw een hand geven heet Nederlands fatsoen…weten we gelijk waar dit soort types voor staan

  1. Mees

   Hypocriete Fonz, een andere religie de vrijheid verwijten maar zelf de vrijheid betreffende euthanasie, abortus enz. bestrijden.

   Ach, Tim de atheïst ziet het goed.
   Fonz, laat die bijbel los en denk in vrijheid.

   1. evil knievel

    Lachwekkende M(afk)ees!:)

   2. Fonz

    Bekrompen denkende nedermoslim en islamverheerlijkende mees moet zich natuurlijk gewoon bekeren, het leven omarmen en moord op weerloze ongeboren baby’s veroordelen..

 5. Bullshit16

  Nee hoor meer is nooit goed genoeg als je robo jetten mag geloven zo zie je maar dat volk dat spoort niet in dat kloote volk mag je ons land ook nog niet uitzetten na van mij flikker je al die vrouwen haters er uit dat volk past gewoon niet bij onze normen in waarde het probleem is in blijft onze landverraders doet geen flikker
  Stem fvd of PVV uit de eu

 6. BFG

  Hem mogen uitmaken voor “Tering Mongool” hoort ook bij de nederlandse samenleving, maar ik denk dat ik dan de politie aan de deur krijg…. Want, ja….. een mening hebben pas niet in meneer z’n nederlandse samenleving!!

  1. Mees

   @BFG
   Tuurlijk is het een tering mongool, net als die 100 tering mongolen uit Urk.
   Los gaan op het gemeentehuis, tuurlijk onder invloed van drank, coke en geloof in een gotD

   1. ZiggyStardust

    U was er bij, pimpelmees?

  2. Abigaille

   Als ik nu zeg dat u bij mij super intelligent overkomt, voelt u zich dan beledigd?

 7. DutchOutlaw

  Wat ook onder de Nederlandse waarde valt is dat je dit soort malloten een grote schop onder hun reet verkoopt en daarna de grens over moet trappen. Ik wil daar wel bij helpen! Er zijn vast wel meer vrijwilligers hiervoor te vinden.

 8. Ron

  Kijk je even mee Rosa?
  Dat is het echte gevaar voor de vrouwen.

 9. evil knievel

  Wat is t toch n heerlijk volk!

 10. Maurits Dekker

  Islam is het gif dat, als het niet bestreden wordt, elke samenleving vernietigt.

 11. ome

  Als je vrouwen geen hand geeft ben je inderdaad geen deel van onze samenleving.

  #islamisdodelijk

  1. Brenda Welsh

   Oh neen, ik zou van u niet te pas en te onpas een handje aanpakken. Ik voel mij geenszins beledigd als mij geen hand geeft. Ik moet maar afwachten wat u hebt vastgehouden. Met handen geven worden de meeste ziektekiemen overgedragen.

   1. ome

    Brenda Welsh?

    1. Original NL

     Fatima Welsh!

    2. Rogul

     Ome lul?

    3. Brenda Welsh

     @Ome Onbenul ?

     1. ome

      Brenda Kat?

     2. Rogul

      Ome Fonz?

     3. Fonz

      rochol brenda kat?

   2. Bullshit16

    Brenda
    Zeikwijf je bent een schand voor de Nederlandse samenleving meer wil ik er ook niet over kwijt

    1. Rammstein

     Al eerder opereerde Tengo Kawana onder vrouwennicks, o.a. als Isolde. W.i.m is waarschijnlijk een shemale.

  2. Mar

   Geldt dat ook voor orthodoxe joden in Nederland, ome?

   1. Rammstein

    Naar schatting leven er (nog maar) 30.000 Joden in Nederland. Orthodoxe Joden zijn al lang vertrokken. De kans dat jouw hand door een orthodoxe Jood wordt geweigerd is dus nagenoeg nihil.

    Naar schatting leven er 850.000 moslims in Nederland. Dat is andere koek.

    1. Original NL

     Ik hen het getal 1.2 miljoen al eens zien langskomen.

     1. Rammstein

      Original, ik heb voor de zekerheid maar de officiele schatting aangehouden, hoewel iedereen op z’n klompen aanvoelt dat die te laag is.

    2. Mar

     orthodox joodse school voor basis- en voortgezet onderwijs Cheider in A’dam.
     Aan jongens en meisjes wordt apart lesgegeven. Het onderwijs bestaat uit de profane vakken en de joodse vakken.

     1. Rammstein

      Mar, dan blijft er nog altijd de vluchtheuvel van de ‘positieve discriminatie’ waar de overheid ook vaak en dankbaar gebruik van maakt.

      Joden zijn sympathiek, innoverend, goedlachs, vol humor, zelf relativerend, intelligent en sterk.

      Arabieren en moslims daarentegen zijn stuitend vervelend, agressief, gewelddadig, veeleisend en zeer middelmatig.

      Simpel dus: de Joden winnen en mogen het vanuit hun culturele achtergrond doen en de immer boze mossels niet. Hahaha: vooroordelen zijn vaak verdomde handig.

     2. Fonz

      De vraag is natuurlijk waarom mar de islam zo hartstochtelijk verdedigd?

     3. Rammstein

      O ja Mar, je gaat helemaal niet in op de kwantitatieve cijfers. Een schooltje met enkele tientallen orthodoxe joodse kindjes wil je toch niet gelijk stellen aan 1,2 miljoen moslims en de vele haathutten waar afkeer van de Nederlandse cultuur gepredikt wordt?

      Het zijn er vele tientallen en ze worden allemaal in de gaten gehouden door de AIVD, zoals uit hun jaarlijks rapport blijkt.

     4. Rammstein

      Zo is dat Fonz: waarom verdedigt Mar de islam zo hartstochtelijk?

      Het antwoord ligt voor de hand: omdat zij een linksdraaiende deugvrouw is die het cultuurmarxistische dogma ‘alle culturen zijn gelijkwaardig’ dolgraag in de praktijk toepast. Ze gelooft er echt in!

     5. Fonz

      Ik verdenk haar van nedermoslima-achtig gedrag 🙂

   2. Mar

    @O ja Mar, je gaat helemaal niet in op de kwantitatieve cijfers.

    Het principe is toch dat mannen en vrouwen elkaar een hand geven in Nederland.

    ome stelt:

    “Als je vrouwen geen hand geeft ben je inderdaad geen deel van onze samenleving.”

    Dan hoort het niet uit te maken of iemand, die geen hand geeft aan een vrouw of omgekeerd, behoort tot een kleine groep of tot een grote groep inwoners.

    Wordt lastig uit te leggen bij de inburgeringscursus: tegen een immigrant uit Israël, orthodox joods, wordt gezegd dat het niet geven van een hand aan een vrouw in zijn geval wordt gerespecteerd, ondanks dat dit één van de belangrijke omgangsvormen in Nederland is en tegen een orthodoxe moslim uit Syrië wordt gezegd dat voor hetzelfde geldt, dat hij zich moet aanpassen en vrouwen een hand moet geven, want zo doet men dat in Nederland.

  3. Fonz

   @ome de islam is een satanische ideologie die er niet is om te behouden..

 12. Maurits Dekker

  @Canta: “Er is wat dat een bekend spreekwoord:
  wel de splinter zien in het oog van de ander maar niet de balk in eigen oog.”

  Antwoord:
  Vanwege die balk kunt u die splinter niet eens zien !

 13. Kleurloze Politiek

  Hypocrieten van het eerste uur hier..
  De rede waarom er bijna geen joden in Nederland wonen is juist omdat ze dat hypocriete en achterdochtig gedoe hier zat zijn.
  Want hier wordt zogenaamd geroepen dat Nederland een joods christelijke wortels heeft
  Terwijl de joden door de eeuwen heen hier als tweederangs burgers waren beschouwd
  Sterker nog ze werden in de jaren 40 voor 7 gulden in de duitverkoop gedaan aan de duitsers en hun bezittingen werd ingenomen.

  De Joden waren nog nooit zo verraden als hier in Amsterdam door de nota bene eigen Hollandse volk..

  En daarbij ook nog als ongewenst burgers bestempeld..

  Dus Hoe zo joodse en christelijke wortels
  Daar klopt helemaal niets van .
  Elke joodse Veteraan of orthodoxe joods
  Walcht van dit land en volk..
  Ze hebben nooit als onderdeel van de Hollandse maatschappij gevoeld..
  Doordat hun ouders nooit zijn beschermd ..
  En als ongewenst burgers bestempeld..

  Onze buurvrouw woonde in de Jordaan die heeft 16 jaar lang met een andere naam geleefd uit angst om veraden te worden..
  Pas in 1952 nam ze haar familie naam weer aan..

  Die is in 1994 overleden maar geloof me de trauma die zij had opgelopen wens je echt niemand toe.

  1. Peetjoh

   Dr wonen hier bijna geen joden omdat ze er gewoon niet zijn. Er woonden maar 104duizend joden in Nederland ten tijde van de oorlog. Nou we weten dat ’t toen met de helft gedaald is. De joden werden hoofdzakelijk verraden door zwaar gereformeerde. Joden geloven niet in het nieuwe testament. Vandaar de haat. Diezelfde gereformeerden zaten bij de nsb. Opgericht door Hendrik kerstens die ook de sgp oprichter. Alle joden in Europa hebben banden met Rothschild. Dat ’t mis ging met de joden had te maken met goud. Duitsers aan de gaarkeuken joden aan de kalkoen. En in Nederland werden de joden geholpen door 90% van de bevolking de andere 10% was al socialist voor de oorlog. Dus kom nou niet met 2e rangs burgers joden waren rijk in 1940 en joden zijn rijk nu. En zielige verhalen zijn er ook over Nederlanders zoals mijn opa die pas in 1946 thuis kwam uit een Duits werkkamp. En die was ook aangegeven omdat ie mensen verstopte. Mijn opa heeft nooit zitten janken over vroeger. Maar ja hollander he.

 14. harte385

  Jullie horen niet in onze samenleving, maar jullie zijn een kwaadaardig kanker gezwel.

 15. Vrijedenkert

  Nu het steeds meer een samenleving wordt gedomineerd door dit soort salafistische organisatie’s met hun middeleeuwse praktijken en die gewoon hun wil opleggen zoals overal in de wereld wordt het steeds minder mijn samenleving in dit land! Helaas…

 16. P. Breetveld

  Nederland heeft veel leuke en hardwerkende vrouwen die een druk bestaan hebben en toch plezier in het leven hebben omdat de verhouding man vrouw meestal goed is. En dat steekt bij deze meneer. Dat steekt ook bij moslima’s die in regiem leven en tussen de kieren van de zware overgordijnen het andere leven van Nederlandse vrouwen waarnemen. Fietsen, autorijden, kinderen en plezier met elkaar. Om een revolutie te voorkomen wordt zwaar ingezet om deze Nederlandse vrouwen ook aan handen en voeten te binden. Zodoende kost het dan minder moeite om moslima’s onder de duim te houden. Uiteindelijk winnen de moslima’s want zonder hun zijn de mannen echt ten dode opgeschreven. En welke leuke vrouw droomt er nu van om deze meneer een hand te geven? Dus wat dat betreft heeft hij zijn doel al bereikt voor 99,999%!

 17. Kleurloze Politiek

  @harte385

  Aan wie was dat walgelijke reactie geadresseerd. ” jullie zijn een kanker gezwel”

 18. Vit

  De zogenaamde heilige geschriften zijn door primaten geschreven die geen benul van wetenschap hadden, er is geen god alleen zwaartekracht waardoor alles om ons heen bestaat, de elementen waar wij uit bestaan zijn buitenaards en door fusie in sterren ontstaan, je weet wel die de vierde dag geschapen zijn na Adam en Eva.

 19. Heras

  Die canta; hij probeert ook maar wat. In dezelfde citaten heb je de verantwoordelijkheid van de man maar even weggelaten; zodat mensen een eenzijdig beeld voorgeschoteld krijgen.

  Dat doen moslim trouwens ook; alle rotteksten, zoals joden zijn apen, varkens…laat de moslim weg (tenslotte mag je liegen als het voor allah goed uitkomt)
  Daarom horen ze niet in de samenleving. de regering zou er goed aan doen om de instroom te stoppen; veel moslims terug te sturen, het christendom weer centraal stellen.
  Teneinde de rotzooi en leugens door moslims een halt toe te roepen.

 20. Kleurloze Politiek

  @Heras

  Je bent de grootste oen die hier is..
  Moslims weg sturen .. nou ik heb heel goed nieuws voor je ..
  Er komt meer en meer ISLAM naar Nederland en van mij mogen het er echt morgen al 10 miljoen zijn puur zodat jij je zo rot gaat voelen
  En geen leven meer hebt wat jij trouwens nu al niet hebt ..

  En geloof me hoe harder de tegenstand hoe meer het er worden.
  Dus deal er maar mee

  1. Original NL

   Q….van mij mogen het er echt morgen al 10 miljoen zijn ……..
   Kleurloze Kuzu laat zijn ware non nederlanderschap zien.
   DDS vervuilt nog sneller als de oceaan.
   Je zal toch maar betalen om deze linkse rotzooi te moeten lezen.
   Na de opruim aktie van vorige week zijn de linkse psychopaten weer terug…en zuurder dan ooit.

 21. Paardenmiddel

  Islamideologie moet zoveel mogelijk onderdrukt worden. De haat in de koran en de hadith is ongekend.
  Als de overheid zich nou eens ging verdiepen in deze materie.
  Omdat ze de inhoud niet kennen, hebben ze deze mensen binnengehaald, en losgelaten op de bevolking.

 22. Paardenmiddel

  Iemand werd hier de grootste “oen” genoemd, door de islam te promoten. Nu, gelukkig wordt rechts wat groter, en zal er paal en perk gesteld worden aan de islam.

  1. Brenda Welsh

   Is de wereldwijde Islamitische gemeenschap al van dit voornemen op de hoogte gesteld?

   1. Fiori

    Daar komen zij vanzelf wel achter….

 23. J.C.

  @Rammstein

  “Slap betoog, J.C.
  Mohammed heeft zijn volgelingen ook voorgehouden hoe zij wel en niet moeten handelen en of moeten kiezen in hun leven. Dat is nu net de pest”.

  Het lijkt mij dat hetgeen Mohammed aan z’n volgelingen voorgehouden heeft toch een andere duiding behoeft, dan hetgeen Jezus Christus ons geleerd heeft.

  Kortom Rammstein, je lult slap………..

 24. henk43

  Kernwaarden voor onze samenleving zijn voor mij elkaar, ongeacht het geslacht ,een hand geven bij het voorstellen en een verbod op gezichtsbedekkende kleding ,waar niet van afgeweken mag worden.

  1. Fiori

   +1

  2. DidiMadloba

   Een mooie vrouw die mij een warme hand geeft maakt me zo geil dat ik wel zeker weet dat het onzedelijk is.

   En het verbod op gezichtsbedekkende maskers zal een aantal mensen de dood in drijven die sterven aan eem Corona-virus.

   Enfin, zijn principes soms niet belangrijker dan mensenlevens?

  3. Mar

   Plus donkere zonnebril afzetten zodat men elkaar in de ogen kan kijken. Ik zie nog weleens een politicus een interview doen met een donkere zonnebril op zijn snuffert.

   1. Rammstein

    Snufferd.

    1. Mar

     Mijn oprechte excuses.

     Herstel:

     Plus donkere zonnebril afzetten zodat men elkaar in de ogen kan kijken. Ik zie nog weleens een politicus een interview doen met een donkere zonnebril op zijn snufferd.

 25. Lex

  Die klootzak gelijk enkelenreis mekka.

 26. Fiori

  ‘Kentering
  Door David Pinto • 17 februari 2020
  Er is voelbaar een kentering gaande jegens migranten en asielzoekers met name met islamitisch achtergrond. Dat is maar goed ook. Het werd tijd. Lang, heel lang, te lang eigenlijk heeft het geduurd voor het zover kwam. Er moesten eerst aanzienlijk leed geleden worden.

  De arme Hans Janmaat die, naar nu blijkt uitstekend aanvoelde wat gaande was. Een beestachtige slachting van The van Gogh door de salafist Mohammed Bouyeri, geestverwant van Ahmed Aboutaleb die publiekelijk verklaarde ook salafist te zijn en toch blijft zitten op zijn stoel in Rotterdam. Vele brute moorden door de mocro maffia in multiculti Amsterdam met de vermomde Fatima Halsema in een ‘burgemeester voor alle Amsterdammers’, terwijl zij als Groen Links vloek meer voor de Fatima’s, Nadia’s, Ali’s en Ahmeds opkomt dan voor Henk en Ingrid, Sam en Moos.

  Het NL volk begint wakker te worden en te morren en de media ruiken dat en beginnen het volk te volgen. Eindelijk.’

  h**ps://sta-pal.nl/2020/02/kentering/?fbclid=IwAR2L6nwSPNNgtXG6NLZDC7LUlkGLI-Wj9GqafpbBxh86sn-liV1Meh7Cvzc

  1. DidiMadloba

   Lekker feitenvrij.
   Het aantal migranten wordt overdreven.
   Syrische vluchtelingen zijn vaak christenen, maar vaak zo fanatiek daarin dat je reikhalzend terugverlangt naar moslims!

 27. DidiMadloba

  Zometeen komt ook de Hollandse driekussenregel ter discussie.

 28. Original NL

  Moet je die arrogante kudt moslim daar nou zien zitten..tis toch erg dat dit schorem hier gewoon vrij rondloopt !

  1. Michael M

   Didi madloba, wat een vergelijking. Ik zal je 2 jaar naar landen in het islamitisch midden oosten sturen en je de opdracht geven om voor mensenrechten daar op te komen. Ik geef je nog geen 2 dagen en dan zit jij in een islamitische cel. Waar je gemarteld wordt. Je komt er dan nog wel op terug met je domme vergelijking.

 29. Michael M

  Waar blijft links? Je hoort en leest nu niets. Nee, links maakt zich niet druk om het feit dat extremistische islam volgelingen willen dat vrouwen niets te vertellen hebben, doodsverwensingen naar andere religies en homoseksualiteit, overspel en nog tientallen punten. Welnee, dat interesseert links geen ene rotmoer. Alléén als je zelf wat zegt over deze haatbaard dragers, dan ben je ineens een rasist in hun ogen van links want 1 stroming mag rasistisch zijn want daar sluiten ze de ogen en oren voor, he links? Altijd.

  p.s. lekkertje Canta, …. anno 2020 worden nog altijd homo’s in Iran of Saoedi-Arabië opgehangen en vrouwen dat overspel speelt gestenigd. Je lult over de bijbel en het leven destijds van 200 jaar geleden. In landen als Iran zijn ze in de middeleeuwen blijven hangen. Dus lul niet zo slap.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.