Islamistisch NIDA-raadslid wil dictatuur om Wilders en Baudet zendtijd en subsidie af te pakken: ‘Gepaste sancties!’

De PVV moet zendtijd en subsidie worden afgepakt. Dat is de mening van het Rotterdamse raadslid Nourdin el Ouali, die vandaag in Trouw schrijft dat hij vindt dat de Raad van State een soort raad van politieke grootinquisiteurs moet worden.

Toegegeven, gekke Geert gaat geregeld de grens over en ook boreale Baudet maakt het soms al te bont. Maar dat mag in Nederland: we hebben hier een vrijheid van meningsuiting. En – daaruit voortvloeiend – de vrijheid van vereniging. Iedereen mag in Nederland z’n eigen politieke partij oprichten. Die worden slechts echt bij grote uitzondering een strobreed in de weg gelegd – in het verleden is dat alleen gebeurd bij (neo)nazi-partijen.

Maar dat gaat veranderen, als het aan Rotterdams raadslid Nourdin el Ouali van de islamistische NIDA-partij ligt. We gaan actief politieke censuur toepassen, en wel op twee tegenstanders van de politieke islam: Forum voor Democratie en de PVV. Beiden dienen te worden gekort in hun zendtijd voor politieke partijen én hun subsidies. Als ze niet genoeg door de hoepel springen die El Ouali ze voorhoudt, dan komt de Raad van State ze aanpakken met hun Bloedraad 2.0. Aldus schrijft de kerel in Trouw vandaag:

“Wilders is voor zijn ‘minder Marokkanen’-uitspraak veroordeeld voor het aanzetten tot ­discriminatie, maar niet gestraft. In­tegendeel: de aandacht voor deze zaak draagt bij aan de heldenstatus die hij geniet bij zijn (potentiële) achterban. En intussen misbruikt hij zijn fractiebudget en de zendtijd voor politieke partijen om zijn haatcampagnes kracht bij te zetten.

Gepaste sancties zijn nodig voor het bestrijden van racisme en ander on­ethisch gedrag van politici. Afhankelijk van het aantal zetels en leden krijgen (landelijke) politieke partijen fractiebudget, partijsubsidies en zendtijd. Mocht een partij herhaaldelijk grensoverschrijdend gedrag vertonen en onverantwoord omgaan met het gegeven podium, de overheidsmiddelen en de publieke zendtijd, dan is het volkomen legitiem een partij hierom te korten. Als je grensoverschrijdend ­gedrag van politici wilt bestrijden, dan is dit een van de weinige knoppen om aan te draaien. Aan de Raad van State die schone taak.”

Behalve over Wilders, spreekt El Ouali ook in zijn artikel over “Thierry B.”

Fun fact: overigens is voor niemand minder dan El Ouali zélf het niet te hopen dat zijn doodsenge pseudo-fascistische maatregelen worden ingevoerd. Want ook zijn eigen partij maakt zich met grote regelmaat schuldig aan haatzaaien. Zo is de partij een bolwerk van antisemitisme. Het is zo erg, dat de Leidse professor rechtsgeleerdheid Afshin Ellian NIDA zelfs omschrijft als de hedendaagse variant van de Nazi-partij.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Bijenzwerm

  Je ziet het hoe groter het percentage van dit islamitisch gespuis je krijgt in een land, hoe meer ze is en gaan stellen om naar hun maatstaf te gaan leven.

 2. Lugor

  Maar dat mag in Nederland: we hebben hier een vrijheid van meningsuiting.
  ++++++++++++++++++++++++++++++ voor Tim

  1. ikweetwatikwil

   Gelukkig hebben we hier een vrijheid van meningsuiting. En gelukkig hebben we hier in ieder geval 2 partijen die daar voor op komen N.L de PVV en FVD
   Zelfs een partij van voor de helft buitenlanders mag zijn ideeën vertellen , maar zij vergeten dat ze met een totaal andere cultuur te maken hebben. Het gaat dus niet zo als zij willen.

  2. Abigaille

   De onbetamelijke is aan het woord met deze uitspraak. Aanschouw hem die het zegt.

  3. Fonz

   lugor, abikneel, beukhol, pinukkio, lambik zijn een stel antisemitische nedermoslims die hier niets anders doen dan zuigen…

 3. ikweetwatikwil

  Maar wij Nederlanders zullen nooit toegeven aan dat gespuis.

  1. Bijenzwerm

   @ikweetwatikwil jij misschien niet, maar het grootste domme gedeelte dat hun hersentjes goed heeft laten kneden eerst door de links PvdA brainwash boeken op de scholen en vervolgens door npo radio funx en daarna de dwdd tjes en het 8 uur journaal.
   Als je daar goed hebt zitten luisteren en kijken zonder verder kritisch te zijn stem je iig op 1 van de partijen van het kartel.
   Minimaal 2 miljoen kijkers 8 uur journaal elke dag, minimaal 2 miljoen ultra domme mensen in Nederland.

   1. Pinokkio

    Van Bijenzwerm tot meneer cactus tot Nu ik, u had toch afscheid genomen?

 4. JFU

  De grootste fascisten zijn zij die iedereen met een andere mening uitmaken voor fascisten.

 5. Adriaanv

  Islam en beschuldigen van racisme ? weleens van kufr ( kafir), dhimmi en mushrik gehoord. Haal eerst de balk uit jullie eigen ogen voordat je de splinter bij een ander probeert te verwijderen zei Jezus.

  1. Jezus van Nazareth

   Daar kan ik mij niets van herinneren, maar er wordt hier wel meer in mijn naam bij elkaar gelogen.

   1. Rammstein

    Deze Jezus van N. is de verrader die, in de beste NSB-traditie, voor kopgeld de reaguurder Tman aangaf bij Van der Galien.

    1. Jezus van Nazareth

     De geschiedenis herhaalt zich Farizeeër rammstein.
     Ik heb Mij vaker ontdaan van Farizeeërs en geldwisselaars.
     Hoedt u voor mijn gesel, ongelovige.

   2. Fonz

    “Daar kan ik mij niets van herinneren”

    Hieraan herken je de valse profeet waar de bijbel voor waarschuwt..

   3. Adriaanv

    Aan de zogenaamde Jezus van N. , zwijg jij demon in Jezus Naam.

 6. Kretoloog

  Marokkanen en Turken nemen de gewoonten van hun thuislanden mee. Want daar is het monddood maken van politieke tegenstanders heel gebruikelijk. Soms worden die zelfs echt dood gemaakt, in opdracht van de Marokkaanse koning of Erdogan.

  1. Scheve Tinus

   Soms worden ze hier in dit land ook echt doodgemaakt.

 7. Kretoloog

  Tekenend is wel weer dat Dagblad Trouw deze salafist een podium geeft. Trouw dat ook de Thierrytweet tot op de laatste druppel heeft uitgemolken. En nu via het hoofdredactioneel commentaar loopt te stoken in de mogelijke samenwerking tussen CDA en FvD in N-B.

  Trouw is een heel achterbaks krantje. Waar zelfs antisemieten in de redactie zitten, zoals Stevo Akkerman.

 8. Peetjoh

  Wat die halve zool ook voor mening heeft maakt niks uit. Er is niemand in geïnteresseerd. Door iets doms te brullen krijgt hij eindelijk aandacht. Maar nida is niks en word niks, alleen wat hulpeloze niet onze taal sprekende tobbers lopen er achteraan. Het is gewoon dat er daadwerkelijk geen hollander gaat stemmen in de stad(sinds abu) . En nou lijkt het of ze een grote groep vertegenwoordigen. Maar das nie zo.

 9. Bullshit16

  Het moet niet gekker worden met dat schuitvolk ze krijgen hun bek steeds grooter nu willen ze fvd in PVV weer mond dood maken stem dat tuig weg ze vergeten dat ze hier te gast zijn in dan pas je daar bij aan kijk naar die minister die naar die apelanden gaat zit ze daar met een hoofddoek kijk dat doen wij als wij te gast zijn in een vreemd land maar dit tuig ik heb er geen woorden meer voor over
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. R. Echts

   @bullshit16

   Ik denk dat wij op de zelfde golflengte zitten hoe meer ik er over hoor hoe kwader ik word.

   Ik kan die gozer in Nieuw-Zeeland heel goed begrijpen eens is het genoeg.

   Ik ga alvast mijn manifest schrijven ben het zat.

 10. Michael M

  In dat soort salafistische moskeeën worden de kinderen al opgevoed hoe homo’s moeten worden vermoord, wat ongelovigen zijn en wat je met afvalligen moet doen. Ze krijgen daar multiple choice vragen over zoals A. Stenigen, B, zweepslagen of C, met het Zwaard. Door het haatzaaiende uitspraken komt onze rechtsstaat in gevaar. Het probleem is dat linkse rechters en die mensen achter het systeem wegkijken voor het werkelijke probleem en dat ze eigenlijk bang zijn om in te grijpen maar als de burgers en partijen waarschuwen voor dit opkomende gevaar dan worden ze in de kiem gesmoord. Zo ook dat eindeloze onzin rechtzaken tegen de heer Wilders door links fanatici. Daar durven ze het wel tegen maar ze schijten zeven kleuren als ze gevraagd worden het tegen het salafisme op te nemen. Er komt wellicht een dag dat men te laat is want dan is de opkomende haat door salafisme tegen alles wat in het westen leeft wordt bedreigd…..

 11. Duckday

  Stem PVV of FvD vrijheid blijheid
  Daarna direct uit de EU en Euro.
  Wat heeft dit monsterverbond de EU en Euro nu voor voordeel welvaart wergelenheid gebracht voor de normale man vrouw in NEDERLAND .Wat zijn we er op vooruitgegaan met dit monsterverbond!
  Grenzen dicht STOP de inport van gelukszoekers Stop de arbeids inport Zorg dat in die landen werk voorradig is Nederland is vol Asiel zoekers direct terug indien de landen veilig zijn Laat ze gewoon helpen hun ontvluchte land weer op bouwen en uit veilige landen geen gezeik direct er uit .Advocaat kosten niet meer vergoeden bij afwijzing

  Dus stem PVV of FvD baas weer in eigenland

 12. Blank en niet Wit

  Een islamiet die een partij van antisemitisme beticht. Humor.

 13. ShaoKahn

  Als je wilt bléren dan sodemieter op naar je eigen land minkukel! Dit is Nederland en daar blijven we westers!
  Als iemand zendtijd verdiend is wel PVV en FVD want die durven teminste de waarheid van dit k*tkabinet te laten zien

 14. Broodnuchter

  Met z’n dubbele paspoorten terug naar Marokko sturen. Uitheemse soorten horen hier niet.

 15. Fonz

  Nida kan zich beter inzetten vóór Nederland en het tegen gaan van de satanische ideologie islam

 16. FJ

  Nourdi el Quaki

 17. FJ

  Nourdi el Quali heeft commentaar op Wilders en Baudet, maar is zelf een grote achterbakse lul, want hij discrimineert misschien wel veel erger, want in hun gemeenschappen worden ongelovigen op basis van hun geloof uitgesloten en dat is nu discriminatie puur sang.

  Dus verbeter de wereld en ga terug waar je vandaan komt.

 18. Jacco

  Deze partij hoort hier niet in Nederland thuis

 19. arnoud

  Tja.. Trouw, dat is ook zo,n LINKSE krant.

 20. Wim Vreeswijk

  We weten nu tenminste van welke lokale club dit soort abjecte voorstellen vandaan komen. Dus dat is al heel wat.

 21. harte385

  Hoe kan dit gespuis in de politiek komen afkappen dit tuig

 22. Madpo

  Het is beter voor dit land als lieden zoals El Kwallie van het NIDA gebroed uitgezet worden vanwege inmenging in en indoctrinatie van de Nederlandse samenleving. Wat moeten deze kamelendrijvers hier in ons land?

  1. ome

   @Madpo: Islam is een rechtstreekse bedreiging voor ons land en ons staatsveiligheid.

   #ikblijfhettochzeggenhoor

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.