Kijk! Baas Van der Staaij schiet verbale Iron Dome-raketten af op Israëlhaters Sjoerdsma (D66) en Karabulut (SP)

De Israël-bashende Pipo de Clown en Mama Lou van de Nederlandse Tweede Kamer, D66’er Sjoerdsma en SP’er Sadet Karabulut, reden deze week hun huifkar weer eens stuk op het bastion Kees van der Staaij.

Hij was goed in vorm, SGP-leider Kees van der Staaij afgelopen dinsdag tijdens een commissievergadering over Buitenlandse Zaken. Men ging het Trump-vredesplan voor Israël bekijken, en daar was de SGP’er – verrassing! – gematigd positief over. Dit plan geeft Palestijnen niet alles wat ze willen, maar het kan misschien eindelijk eens fungeren als startpunt voor onderhandelingen. Wie weet komen ze dan nog eens ergens, die dekselse Arabieren en Israëli’s. Zou zeg maar wel prettig zijn, na decennia aan gerel.

Dat was natuurlijk niet goed genoeg voor de Nederlandse vertegenwoordigers van Hamas en Fatah… pardon! Ik bedoel de SP en D66. Die wilden dat Van der Staaij de Amerikaanse president aan z’n geblondeerde haren door de modder zou trekken. Want hij maakte een plan en dat was niet het plan dat Sjoerd Sjoerdsma en zijn sidekick Sadet Karabulut graag hadden willen zien! Foei! Trump fout, ook Van der Staaij fout! Sjoerdsma had zelfs het lef om te suggereren dat het staatsatheïstische D66 beter zou opkomen voor de Palestijnse christenen (een bijna uitgestorven groep, dankzij chronisch wegkijken van de Sjoerdsmannetjes in de loop der jaren) dan de gereformeerde SGP.

LOL. Gelukkig hebben we Kees “The Machine” van der Staaij, die genadeloos afrekent met deze in Teheran bedachte propagandaoorlog. Hell yeah!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Willem Bever

  Vliegen vangen niets anders
  Het fragment toont duidelijk aan waarom we met ons huidig kartel geen stap opschieten.

  Allemaal gelul van een dronken aardbei en niets maar ook helemaal geen vooruitgang

 2. Peetjoh

  Karabulut hoort hier niet. Misschien kan van de staaij dat ook even uitleggen. Dan kan ze vandaag nog naar haar geliefde Palestijnse volk. En neem die landverrader sjoerdsma ook mee

  1. I.W.A.B

   Joden horen hier ook niet het zijn de asiel/gelukzoekers uit de oudheid
   Het is ook maar een gewoon volkje wat uit de grote zandbak afkomstig is…
   Zover ik weet is Israël een veilig land dus kunnen de Joden terug naar hun geliefde Israël

   1. Mikael Blomkvist

    Waarmee I.W.A.B. duidelijk maakt dat jodenhaat en moslimhaat in de kern precies hetzelfde is.

 3. Duckday

  Als ze het hier niet naar hun zin hebben waarom blijven ze dan hier ze zijn vrij en blij nar hun beloofde land te gaan .Ze worden niet vast gehouden.Maar wat zou de oorzaak zijn dat ze niet gaan ?
  de Nederlabdse politiek is gewoon de weg kwijt en dood ziek.Alleen hun eigenbelang teld en komen niet op voor hun eigen inwoners .Dat zie je ook met D66 misschien gaan die wel naar Afrika om dat land wat op te bouwen met hun voorstellen

 4. Kretoloog

  De Russen snap ik heel goed dat zij Sjoerdsma niet in hun land willen toelaten. Wat een verraderlijk ventje is dat toch. Nu geldt dat voor alle D66ers, maar S. is nog een flink stuk erger.

  En Karabulut moet maar snel verhuizen naar de socialistische heilstaat Venezuela, van de door haar geliefde en bewonderde Maduro. Zijn wij tenminste van dat achterlijke wijf verlost.

 5. Fonz

  De d666 en de SP hebben niets met geloof wat ze wel hebben is een hekel aan Israël en met name haar christelijke burgers…

 6. Piet Klein

  Het is bijzonder hoezeer onze Tweede Kamer gespecialiseerd is in onderwerpen/debatten waar NL helemaal niet over gaat. Wilt u met een onderzoek makkelijke scoren dan is dat een prima onderwerp. Gaat het over Israel Palestina dan lijkt het een serieus debat, Gaat over Spanje en Catalanen dan komt het niet in beeld of is er geen serieus debat hoewel wij als EU lid daar mening over moeten hebben. U zult verbaast zijn hoeveel meningen er in de politiek en op de media bijvoorbeeld geventileerd worden over Trump hoewel wij daar niet over gaan, en hoe weinig dit gaat over Europese politici. Dat zijn politici die compleet niet beeld zijn. Bakken commentaar op Trump, nul commentaar op Von der Leyen. De Tweede Kamer zit graag op de tribune bij de wedstrijd waar ze niets mee te maken en weigeren het veld op te komen als het over ons zelf gaat. Tenen krommend.

 7. Vee

  Snap sowieso niet waarom hier vergaderd moet worden over dit gebeuren. Alsof trump zich wat aantrekt van sjoerdsma of van get Nederlandse standpunt. Yrump probeert tenminste wat. Lukt het niet…. Het zij zo. Lokt het wel… Nou ja, het zij zo.

 8. Veteraan

  Goed gedaan Kees.
  Ik zou als ik moest kiezen [ maar dat hoef ik gelukkig niet] toch christen of Joods worden, los van of ze mij wel willen hebben.
  Vergeleken met islamieten en dan hier in het bijzonder de zgn Palestijnen of een hatende Karabulut [ik krijg al diarree als ik de naam hoor] staan deze bevolkingsgroepen toch ver boven de altijd stelende, agressieve en in de war zijnde Arabieren.
  Op uitzonderingen na zijn het Untermenschen en ze laten geen moment voorbij gaan om dit te bewijzen of het nu op straat is of binnen de politiek.
  Karabulut go home.

  1. Meriadoc Brandebok

   “Op uitzonderingen na zijn het Untermenschen”

   Dit soort neonazistische en extremistische demagogie is hier kennelijk toegestaan.

 9. ome

  Als je Israël haat dan zit er toch een islamstekkertje los!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.