Lachen naar het vogeltje! Dit zijn Mark Rutte en Soros junior: ‘Erg indrukwekkende Europese staatsman!’

De familie Soros is erg onder de indruk van de kwaliteiten van premier Rutte. Dat blijkt uit een kiekje dat Alexander Soros, de nauw met zijn vader George Soros samenwerkende zoon uit het politieke imperium, dit weekeinde op social media zette. De twee troffen elkaar op een conferentie in Duitsland.

Afgelopen weekend vond in München een jaarlijkse veiligheidsconferentie plaats. Van de partij waren allerlei staatslieden en regeringsleiders, onder wie ook onze eigen minister-president Mark Rutte. Maar ondanks het onderwerp was de bijeenkomst toch vooral een feestje voor de rich and famous. Dat blijkt wel uit een kiekje van onze premier dat zondagavond laat op Twitter verscheen.

Op de foto zien we de VVD-voorman met zijn kenmerkende besmuikte glimlach, en naast hem de zoon van één van ’s werelds bekendste sponsor van menig linkse NGO: Alexander Soros. Opmerkelijk genoeg toont Soros zich een groot fan van de premier, die zich in eigen land vooral – weliswaar tevergeefs – probeert te profileren als rechts. De zoon van de Moslimbroederschap- en anti-Zwarte Piet-geldschieter komt superlatieven te kort om Rutte de hemel in te prijzen: “Een zeer indrukwekkende Europese staatsman,” schrijft hij, terwijl hij naast zijn teksten een Nederlandse en Europese vlag fier laat wapperen.

Of Rutte de telg uit het bankiersgeslacht indringend heeft gevraagd of de Sorosjes met hun Open Society Foundation willen stoppen om met buitenlands geld het Nederlandse publieke debat te beïnvloeden, is niet bekend. Maar aangezien we allemaal inmiddels wel bekend zijn met de rubberen ruggegraat van Rutte, hebben we wel een vermoeden…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Gewoon werken

  De Aids en herpes van het land.

 2. Jack Flash

  Zouden ze mekaar in de kont nemen?

  1. Brenda Welsh

   Stel die vraag rechtstreeks aan beiden.

   1. ome

    Vooral de kont spreekt Brenda Graatsma wel aan.

    1. Rogul

     Ome Lul?

 3. Rompui

  Het lachende naai gezicht van Rutte …..

  1. hans-e-pans

   Als ik Mark R. zo zie lachen moet ik altijd gelijk denken Annemarie Jorritsma denken want die stond ook altijd op foto’s met zo’n zuur lachebekkie.

 4. Heras

  Ja, ik snap dat soros een warm pleitbezorger van rutte is. Want wie vertegenwoordigt hem beter dan rutte.
  Massa immigratie, chaos, alle geld naar enkele rijke personen,banken en bedrijven, demonstaties tegen de democratie: you name it.
  Allemaal mede mogelijk gemaakt door links.

 5. JochemX

  Kan iemand me vertellen wat Soros op een veiligheidsconferentie te zoeken heeft?

  1. Isengrijn

   Wát een antisemitische uitspraken weer op de DDS!

 6. Cycle25

  Eens kijken wat het FISA report van Jim Durham oplevert, de inmenging in corruptieschandalen zal het daglicht bereiken.

 7. Adriaen van Bergen

  2 nietsnutten op 1 foto.

 8. Peetjoh

  Rutte ontmoet Soros?. Oké en dan wel wat te zeiken hebben over Trump. Dit bewijst dat Rutte zo corrupt als de neten is. En zichzelf zeker nooit rechts zou mogen noemen.

 9. Dropje

  Een steenrijke linkse Jood
  De schrik van de gehele alt right gemeenschap

 10. Peter Selie

  Op de foto lijkt Rutte zéér geamuseerd en gevleid dat hij samen met de nazistische telg op de foto mag, God mag weten wat de staatsman van héél véél Nederlanders nu wéér in zijn schild voert, niet veel goeds vrees ik. Denk dat de MinPres nu toch het zó goed beschermde vaasje uit zijn handen laat vallen.

  1. Mikael Blomkvist

   ‘nazistische telg’

   Dat is nogal een zware beschuldiging. Kunt u dit onderbouwen?

   1. ome

    Mikael Blomkvist?

    1. Rogul

     Ome Lul?

 11. Bullshit16

  Bah kwijl kwijl na dat weten dan ook weer waar Rutte mee omgaat bewijst voor de zoveelste keer dat het een landverrader is

 12. Wim Vreeswijk

  Het pleit niet voor Rutte dat hij zich grijnzend inlaat met het kroost van de grootste verrader aller tijden.

 13. Pjotter

  Wie naar de pijpen van Soros danst krijgt minimaal het etiket “indrukwekkend” en indrukwekkend slap in optreden in eigen land waar nodig is hij.

  1. goedisfout

   Rutte de domme drammer hoeven ze niet bij de EU en in NL zijn de meesten ook klaar met hem. In alle duistere hoeken van de baantjecarroucel is hij aan het zoeken naar een nieuw baantje. Met zijn “kwaliteiten” kan hij zo aan de bak bij soros.

 14. evil knievel

  De gebroeders Nuss!
  A.Nuss & P.Nuss

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.