Lekker dan! Terreurclub Moslimbroeders beheersen moskeeën in R’dam en A’dam: ‘Nedersalafisme!’

Heel fijn: terreurgroepering de Moslimbroederschap heeft twee van de meest toonaangevende moskeeën van Nederland in haar kwaadaardige tentakels. Dat is één van de zaken die de Tweede Kamer vandaag leerde nadat het – na jaren het probleem te hebben genegeerd en weggelachen – een hoorzitting had over de ongewenste beïnvloeding van moskeeën vanuit het buitenland.

In Nederland krijgt de Moslimbroederschap, een islamitische groepering die in veel landen te boek staat als terroristische organisatie, steeds meer voeten aan de grond. Dat is de bittere conclusie die vanmiddag getrokken moet worden na een middagje parlementair verhoor met Ronald Sandee, onderzoeker van orthodoxe en kwaadaardige stromingen binnen de islam. De meest toonaangevende moskeeën van ons land zijn in de greep van nare conservatieve clubs uit Qatar en Saoedi-Arabië beland, zo moest Sandee tot zijn spijt melden:

“In de Blauwe Moskee, maar ook bij De Middenweg (eveneens vanuit de Golfregio gefinancierd en met dezelfde eigenaar als de Blauwe Moskee) zie je volgens Sandee aan de sprekers en trainingen de invloed van de Moslimbroeders. In dat verband noemde hij ook de Essalammoskee in Rotterdam, de grootste van Nederland.

Ten aanzien van de geldstromen uit de Golf is Nederland ‘een beetje te naïef, misschien goedgelovig’. ,,Ik heb het gevoel dat landen als Turkije en Qatar een hele bewuste strategie volgen om moslimgemeenschappen in het buitenland te beïnvloeden. Maar we zitten vast aan die vrijheid van religie.’’

De laatste tijd signaleert Sandee een kruisbestuiving tussen Moslimbroeders en salafisten. ,,Een soort nedersalafisme of nederbroederschap.’’”

Nu maar wachten op DENK en andere figuren die gaan zeggen dat kerken en synagoges ook onderzocht moeten worden. Want daar zit zogenaamd ook een probleem… LOL!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Broodnuchter

  Dom volk die Nederlanders.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 2. fusilier

  Een gematigde islam bestaat niet.De islam is staatsgevaarlijk.

 3. Bullshit16

  Zover is Nederland al Gezonken Wilders waarschuwt al 10 misschien wel al 20 jaar voor al die shit dit is door onze landverraders weg gelachen in nu nu zit je met deze shit in dat draai je nu niet meer terug
  Heb het vaker gezegt maar we worden een moslim land
  Stem fvd of PVV dan kan er nog een ommekeer komen anders is het te laat
  Stem fvd of PVV uit de eu

 4. crimson1960

  Ik neem aan dat deze kneusjeshuizen op korte termijn worden gesloten en gesloopt.

 5. Peetjoh

  Het heeft even geduurt. Maar ze weten wat normale gezonde rechtsdekende mensen al 30 jaar weten. De multiculti is compleet mislukt. De groep deugende wegkijkers word dagelijks kleiner. Ook die worden beroofd of afgetuigd en gaan dan toch anders denken. Binnen 5 jaar hoop ik geen enkel haathuis meer tegen te komen in dit mooie land.

  1. Bijenzwerm

   @peetjoh…je hebt ijdele hoop
   De islam is nu al zo geworteld, dat je die er alleen met grof geweld uit Europa krijgt.

 6. Vrijedenkert

  Moslimbroederschap Het Project

  Onder de vele aanbevelingen die in Het Project worden gedaan vallen de volgende tactieken en technieken:

  Netwerken met en het coördineren van acties met gelijkgestemde islamistische organisaties.
  Het vermijden van open allianties met bekende terroristische organisaties en individuen om de schijn van “gematigdheid” op te houden.
  Infiltreren in en overname van bestaande moslimorganisaties om ze op één lijn te stellen met de collectieve doelstellingen van de Moslim Broederschap.
  Gebruik maken van misleiding om de voorgenomen bedoelingen van islamistische acties te maskeren, zolang dit niet tegenstrijdig is met de wetten van de sharia.
  Het vermijden van lokale, nationale en globale conflicten met Westerlingen die op de lange termijn het vermogen om de islamistische machtsbasis in het Westen uit te breiden schade zouden kunnen berokkenen of die een negatieve reactie tegen moslims zouden kunnen veroorzaken.
  Het opzetten van financiële netwerken om de bekering van het Westen te financieren, inclusief de ondersteuning door fulltime bestuurders en medewerkers;
  Verkennen, gegevens verzamelen, en het opbouwen van capaciteit om gegevens te verzamelen en op te slaan.
  Het opzetten van een controlesysteem om toe te zien op de Westerse media om moslims te waarschuwen voor “tegen moslims gerichte internationale samenzweringen”.
  Het ontwikkelen van een islamistische intellectuele gemeenschap, inclusief het opzetten van studiecentra en belangenorganisaties, het publiceren van “academische” studies om de islamistische positie te legitimeren en de geschiedenis van de islamistische bewegingen te boek te stellen.
  De ontwikkeling van een allesomvattend honderd-jaren-plan om de islamistische ideologie over de hele wereld te bevorderen.
  Internationale doelstellingen afwegen tegen plaatselijke flexibiliteit.
  Het creëren van uitgebreide sociale netwerken van scholen, ziekenhuizen en liefdadigheidsinstellingen die de islamitische idealen zijn toegedaan, zodat moslims in het Westen constant in contact staan met de beweging.
  Het betrekken van moslims die onze ideologie trouw zijn bij democratisch gekozen instellingen op alle niveaus in het Westen, inclusief overheid, NGO’s, particuliere instellingen en vakbonden.
  Gebruik maken van bestaande Westerse instellingen tot ze kunnen worden overgenomen in dienst van de islam.
  Het opstellen van islamitische grondwetten, wetten en beleid voor uiteindelijke ten uitvoerlegging.
  Conflicten binnen de islamistische bewegingen op alle niveaus vermijden, inclusief de ontwikkeling van processen om conflicten op te lossen.
  Allianties sluiten met Westerse “progressieve” organisaties met vergelijkbare doelstellingen.
  Autonome “veiligheidstroepen” organiseren om moslims in het Westen te beschermen.
  Geweld ontketenen om de moslims die in het Westen wonen “in de stemming te houden voor jihad”.
  Jihad-bewegingen in de hele islamitische wereld ondersteunen door preken, propaganda en financiële, personele en operationele steun.
  Zorgen dat de Palestijnse kwestie wereldwijd een wig drijft tussen moslims en het Westen.
  De bevrijding van heel Palestina uit handen van Israel en de oprichting daar van een islamitische staat tot een hoeksteen maken van het plan voor globale islamitische overheersing.
  Een doorlopende campagne op touw zetten om onder de moslims haat tegen de joden op te wekken en elke discussie over verzoening of co-existentie met hen af te wijzen.
  Het actief oprichten van jihad-terreurcellen in Palestina.
  De terroristische activiteiten in Palestina verbinden met de wereldwijde terreurbeweging.
  Voldoende geld inzamelen om de jihad wereldwijd voor onbepaalde tijd voort te zetten en te ondersteunen.

 7. Heras

  In het midden-oosten verlaten duizenden moslims hun geloof, omdat ze inzien dat het een lege ideologie is.
  Hier doen we er alles aan om het in te voeren. Dan zullen velen ook inzien dat het een agressieve, en manipulatieve ideologie is. Alleen; dan is het te laat en worden mensen onderdrukt. Bij veel autochtonen is het laksheid, onwetendheid. Ze gaan ervan uit dat de islam vrijblijvend is. Mede omdat we al 70 jaar een democratie hebben.

 8. ReneR

  Sluiten die moskeeën, of gewoon afbreken. Wordt alleen maar haat gezaaid in duivelse bolwerken.

 9. Joost mag het weten

  Hoewel ik het met je eens ben dat de moslimbroeders een terroristische club zijn worden ze door het Westen niet echt als zodanig beschouwd. In het Midden-Oosten ondersteunen we deze groepering actief (“gematigde” rebellen”, witte helmen). Navo- en Israëlische troepen beschermen deze club zelfs actief tegen Assad’s leger en de Russen. Om deze reden is het ook bijzonder lastig om de broederschap, als ze hier hun invloedsfeer uitbreiden, effectief te bestrijden. Iets met hypocrisie enzo…

 10. Joost mag het weten

  Hoewel accuraat vergeet je te benoemen waarom we deze organisatie niet actief bestrijden en in veel gevallen zelfs steunen met geld, training en wapentuig. Als ze opereren als gematigde rebellen of witte helmen zijn het onze vrienden, als IS, Al Qaeda of Boko Haram zijn ze, in ieder geval officieel, onze vijand. De enigen die deze groepering actief bestrijden zijn Iran, Syrië en Rusland.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.