Lol! Gordon wil Thierry Baudet wel mediatraining geven: ‘Hij doet zúlke domme uitspraken! Gedraagt zich als Trump!’

1024px-Gordon-heuckeroth-1316251709
Foto: Gordon. Bron: Jan Ladage / Wikimedia Commons.

De voorman van Forum voor Democratie, Thierry Baudet, heeft dringend mediatraining nodig. Dat zegt zanger en presentator Gordon. Eventueel wil hij zelf het lesje wel leren, zegt hij.

Om nog te redden wat er te redden valt met Forum voor Democratie moet Thierry Baudet zo snel mogelijk een mediatraining volgen. Dat zegt Gordon in de talkshow van Eva Jinek. Hij denkt dat de FVD-leider zijn voordeel kan doen bij een portie professioneel advies. De kwestie rondom de ‘Marokkanen in een trein’-tweet zou dat duidelijk hebben gemaakt:

“Ik vind sowieso dat die man mediatraining nodig heeft. Hij heeft zúlke domme uitspraken gedaan de afgelopen jaren.”

Dolf Jansen daarop: “En als Gordon dat zegt, dan heb je dat écht nodig.”

Gordon: “Ik zal je nog sterker vertellen: ik heb hem ooit ontmoet en ik heb het hem aangeboden. Ik zeg: ‘Want als er één weet hoe het is om met de pers om te gaan, dan ben ik het wel.’ Had hij het maar gedaan.”

Niet alleen moet hij zijn teksten laten stroomlijnen door iemand die weet hoe dat moet; ook moet hij z’n imago van een likje verf voorzien, denkt Gordon. Baudet zou momenteel te “hautaine” en teveel als de met zevenmijlslaarzen door het land stappende Donald Trump lijken. “Hij kan me bellen,” besluit Gordon.

Gordon en Baudet zijn oude bekenden en ontmoetten elkaar eind 2018 al eens eerder. “Kwam hem toevallig tegen en vond het een leuke vent,” zei Gordon toen bij die gelegenheid. Die amicale toon van een jaar gelden is nu alleen wel wat bitterder gewoon.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

34 reacties

 1.   

  Nou als deze homo een voorbeeld moet geven , welke media training ? Volgens mij loopt hij zijn leven op een balk van 5 meter breed en valt er links en rechts van af , homo is een geuzennaam net als voor Rob jetten

  1.   

   Cootje, deze opmerking is niet handig. U speelt de Marokkanen in de kaart en onze eigenste SGP. Juist de tolerante opstelling van FvD, PPV en DDS moet u als voorbeeld dienen. Verruim uw gezichtsveld.

   1.   

    Brenda: Juist, tolerantie bij deze minderheden en tegenover andere meningen MIS ik bij extreem groen en/of links!!!!!!!

 2.   

  Cordon, behalve de NPO een van de redenen dat mijn TV bij Avalex staat, maar eerlijk is eerlijk Peter R de Vries gaf de doorslag.

 3.   

  Thierry moet dit, Thierry moet dat. Zucht! Laf linkse sirenes.
  Goor en Dolfie zalvie. Tijd voor een Gordon sanitaire.

 4.   

  Laat Thierry hier alsjeblieft niet op ingaan! Zijn authenticiteit is juist een recept voor toekomstige mislukkingen. Daar moet je niet aan willen sleutelen.

  1.   

   Natte droom van je.

  2.   

   Beukman : Als er iemand hier hit en kliks heeft opgeleverd is Thierry Baudet dat wel, net zoals dat ook is gebeurd bij Donald Trump. En daarna krijg je dan allemaal peilingen en die zeggen dan dat alles reddeloos verloren is. Ook wordt er oeverlooos over gezwets door Jinek en op de NPO, en uiteindelijk is Donald Trump president van Amerika geworden. Het Fvd gaat gewoon weer de grootste worden… de gewone Nederlander zit niet te wachten op klimaatbeleid, massa immigratie en een dictatoriale EU.

 5.   

  Als het op Trump lijkt dan komt het toch nog goed met Nederland. Waarom staan die homo’s zo klaar voor die asielzoekers. Eerst jetten en nu gorden. Zijn ze uit op 30 cm van deze zwarte asielzoekers.

  1.   

   Wat een onzin het gaat om het winnen natuurlijk.

   Als hij niet aanpast eindigt hij net zo als PVV waarbij het niet uitmaakt hoeveel erop stemmen ze zullen toch buitengesloten worden. En dat zal de gevolg hebben dat mensen voor een “veilige” keuze als de VVD ofzo zullen gaan.

   Je kan het zelf weten maar als je daadwerkelijk de conservatieve kant ten goede wilt komen adviseer ik hem echt om de toon aan te passen.

   En sosieos van Twitter af te gaan want dat is toch bijna exclusief links of extreem links. Als je rondvraag zijn er weinig “normale” mensen op straat die nog Twitter hebben en van die mensen moet je het hebben om te winnen

 6.   

  Die wil Thierry wel wat “meer” geven, een beetje zaad in z’n reet. Wat is NL afgegleden, media training door een cokejunk.

 7.   

  Gordon Wesley Johnsen Grote Trek Op Koers?

 8.   

  LOL
  SBS 6 filmt hoe Gordon gewicht aan piemel hangt.
  Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd is te zien vanaf maandag 10 februari te zien bij SBS 6.

 9.   

  Gordon de verslaafde cokesnuiver vind zich zelf geschikt als mediatrainer, denk niet dat deze huilie Huilie nicht zoden aan de dijk kan zetten
  Iets meer naar Hiddema luisteren helpt meer denk ik

 10.   

  Wat een gezeik die homo cordon lijkt wet een tweede Peter r over alles een mening maar niks weten die homo cordon loopt i met zijn vriendje door de stad hand in hand dacht het niet
  Hou dit gezeik nu nóóit op
  tim heeft nog iemand vergeten of zal i ook nog komen die dief otten
  Is nog niet geweest waar blijft die dan .o wacht die zal morgen wel komen met zijn mening
  Baudet trek je niks van die linkse ratten aan het zegt alleen maar wat over hun je merkt het aan alles ze verliezen
  Nogmaals geen excuses in er met gestrekt been er in net als trump
  Mensen met gezond verstand blijven baudet wel steunen die prikken hier wel door heen wij weten dat de vrouwen niet meer veilig zijn wat in Zweden gebeurd. Gebeurt hier ook maar dat mag je niet benoemen van die landverraders
  Stem fvd of PVV uit de eu

 11.   

  Hij lijkt op Trump? Prima toch, zeker als zijn daden ook zo zijn. Een geweldig compliment! Dank Gordon.

  1.   

   Juist!! Helemaal mee eens! Wou dat Nederland zo’n minister president had als Trump.
   De mainstream media haalt deze man door het slijk, dat laat weer zien hoe links de media is.

 12.   

  Opvallend veel homohaters onder FvD-stemmers, zo blijkt maar weer. Daar is zo’n Gordon dan weer goed voor: om dit zichtbaar te maken.

  1.   

   Nah, homo haters zitten toch echt meer bij het electoraat van Groenlinks, D66 en PvdA: de partijen waar de meeste moslims op stemmen. Die staan nou niet direct bekend als de meest homo tolerante bevolkingsgroep.

   1.   

    Ik kan je verzekeren dat de homohaters in deze draad geen GL, D66 of PvdA stemmen.

  2.   

   Beukman ben helemaal geen homohater maar als ze er om vragen dan kunnen ze het krijgen ik wil niet veel zeggen maar 80 procent die op radio 1 of bij npo werken zijn of homo of lesbiennes of transgenders of weet ik het allemaal je word er de hele dag er mee dood gegooid .in als maar fvd of PVV maar afzeiken dus ja dan krijg je vanzelf een hekel aan dat volk
   Stem fvd of PVV uit de eu

   1.   

    @Shit
    Ik vind Gordon een vreselijke vent, maar lopen emmeren over zijn geaardheid betekent gewoon dat je homo’s haat.

 13.   

  Ik vond Gordon op tv juist dom of kwetsend reageren. Vooral bij het programma: hotter than my daughter.
  Daarbij vond ik de reacties op Baudets tweet, zwaar overtrokken.
  Ik ben het zeer met hem eens dat wij een marokkanenprobleem hebben. Ik hen daar zelf kennis mee gemaakt.

 14.   

  Victor Mids, een illusionist ook uitstekend voor dat doel. Hans Klok !

 15.   

  Kijk ééns aan sommige van de extreem-rechtse leden hier nemen het woordje Homo op een zeer denigrerende manier in hun mond..

  En zo hypocriet als het maar kan de allochtonen jongeren betichten van homofobie…

  Jullie vallen hier zo zwaar door de mand

 16.   

  Het gaat er toch niet om of Gordon homo is? Wat maakt het uit. Alleen zijn uitspraken over Baudet kan hij beter laten. Hoe meer anti-Baudet, hoe meer stemmen hij binnen krijgt.

  1.   

   Nou misschien dat Baudet voorlopig beter even helemaal zijn mond kan houden. Want die koppelt incidenten aan problemen die totaal niet met elkaar in verband liggen. En dan heeft die ook nog het lef om de complete context in zijn tweets te verdraaien. Wat eigenlijk gewoon bewust liegen is. En als je leugentjes wil gaan verdedigen dan doe je dat met leugentjes, en voor je het weet komt er alleen nog maar poep uit. en dat gaat ten koste van je geloofwaardigheid. Hoewel. IK begin inmiddels wel te twijfelen aan de intelligentie van zijn naïeve achterban zo krampachtig ze dit verdedigen.

   Dus ik zeg stem verstandig stem PVV. Wilders zit er nog 10 jaar dus precies genoeg voor twee termijnen premierschap. En in die tussentijd kan Baudet beter eerst het vak leren.

 17.   

  Baudet heeft geen mediatraining nodig, maar een training als politicus. Zodat hij begrijpt wat democratie, rechtsstaat en het politieke handwerk inhouden.

  Het lijkt er inderdaad op dat Baudet iemand als Trump navolgt. Maar het verschil is dat Trump de macht heeft en Baudet niet. Baudet is de muis die samen met de olifant op de brug staat te stampen en arrogant claimt dat hij het lawaai maakt. Steeds meer mensen lachen hem uit voor zijn fratsen.

  1.   

   George, als je je in de politiek niet genoeg laat horen, word je volledig ondergesneeuwd.

 18.   

  Regel 1: als je een biografie uitgeeft, laat familie en naasten het proofreaden voor uitgave. Bespaart je een gênante ruzie in de media.

 19.   

  Een man als Gordon , wil iemand anders leren hoe zich te gedragen ? Juist hij .. die met zijn grote bek en het vernederen van mensen in zijn zogenaamde shows lekker te keer ging en zij wat hem in zijn grote bek van pas kwam .? Ongelofelijk wat een over het paard getilde droplul .!…Wat goed dat er altijd een knopje op mijn afstandsbediening zit om die rotkop weg te zappen !.

 20.   

  Trump blijkt een super president. Het gaat geweldig goed met Amerika. Dus ik zie dit dom commentaar van die opgerekte kringspier, Gordon(roos) als een compliment naar Thierry Baudet. Wat kan zo’n omhoog gevallen linkse Lamlul nu ook voor zinnigs zeggen ook.. Pfffffrrrrtttt..

 21.   

  Baudet heeft wel degelijk fouten gemaakt en mediatraining zou zeker iets kunnen bijdragen!
  Of Gordon daarvoor de aangewezen persoon is betwijfel ik ten zeerste…

 22.   

  Als Baudet zegt dat we een Marokkanen probleem hebben, kan niemand buiten de Randstad met droge ogen beweren dat hij liegt.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!