LOL, kijk! Jesse Klaver heeft meltdown omdat FVD wellicht gaat meebesturen in Brabant: ‘Extreemrechts!’

Jesse Klaver gaat vanmiddag volledig door het lint omdat VVD en CDA in Noord-Brabant overwegen een coalitie te sluiten met Forum voor Democratie. “Onbegrijpelijk en onverantwoord,” foetert de GroenLinks-voorman hysterisch.

Beste rechtse mensen, dit is uw genietmomentje van de dag. Een compleet radeloze tweet van een links opgewonden standje die het niet kan verkroppen dat zijn partij – GroenLinks – niet altijd de verkiezingen wint en dientegenvolge ook niet altijd mag meeregeren. En dan krijg je dus dit soort hysterische opmerkingen als een andere partij, Forum voor Democratie, wél mag aanschuiven. Dan wordt er probleemloos gegrabbeld in de ton met termen uit het Godwin-tijdperk en om het hardst gegild.

De VVD wil namelijk een nieuwe provinciale coalitie sluiten in Noord-Brabant, en heeft daarvoor niet alleen CDA maar ook FVD uitgenodigd. En ik geloof dat dát vanmiddag voor kortsluiting zorgde in de krullenbol van Jesse Klaver. Lees maar:

“VVD en CDA willen extreemrechts het zadel in helpen. En dat na de racistische uitingen van de FvD-voorman deze week.

Provincies moeten de stikstofcrisis oplossen, maar VVD en CDA gaan nu in zee met een partij die de hele stikstofcrisis ontkent.

Onbegrijpelijk en onverantwoord.”

Rustig maar, Jesse. Het is maar een provincies. Provincies gaan over lapjes natuurgebied en mogen af en toe met hun vingertjes wapperen naar gemeentes. Echt, de soep zal heus niet zo heet gegeten worden als deze wordt opgediend. Zeker niet als de zogenaamde ‘extreme’ punten in het FVD-programma ook nog worden weggestreept tegen eisen van de kartelbroeders VVD en CDA.

Maar ja, je heet Jesse Klaver en je bent links. Dus dan ga je maar een potje wanhopig gillen. Mag hoor, het is immers een vrij land. Maar heb niet de illusie dat je er iets mee gaat bereiken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. JochemX

  Nou Tim, voor jou als SJW moet het ook zuur zijn. Fijn dat je je strijdmakker bemoedigend toespreekt.

 2. Piet Klein

  Als iemand bijzonder kwaad wordt, ook in de politiek, is dat een teken van onmacht. Het zou bijster onverstandig kunnen zijn van VVD en CDA in Brabant om met het FvD samen te gaan regeren, echter leg dat uit vanwege de domme voornemens die deze coalitie bedacht heeft om te gaan regeren. We zien het steeds vaker, Verhofstadt die meer dan een onsmakelijke vergelijking probeert te leggen naar fascisme door middel van foto’s. De AfD in Duitsland heeft kritiek op de ongebreidelde migratie en dat uitvergroten naar stroming die Joden heeft omgebracht (het waren trouwens socialisten die nazi’s), het is onbegrijpelijk. Of het is begrijpelijk omdat Verhofstadt het niet meer kan uitleggen. Al die geëtaleerde emoties het zijn vooral tekenen van zwakte, tekenen van de ondergang. Jesse leg ons eens uit wat welke voornemens onverstandig zijn. Leg eens uit als socialist waarom NL-ers veel moeten bijdragen aan de EU, mega mogen gaan bijdragen aan ondoordachte klimaat plannen, waarom onze ouderen zo slechte zorg krijgen, waarom er medicijn tekorten zijn, waarom pensioenen gekort worden, de huizenprijzen te hoog etc. Alleen maar woede over tafel gooien, wij hebben er niks aan en het roept vooral twijfels over Groen Links op.

  1. Piet51

   @Piet Klein
   “Als iemand bijzonder kwaad wordt, ook in de politiek, is dat een teken van onmacht.”
   Ik kan het daar in z’n algemeenheid wel mee eens zijn. Maar ik vroeg me af, of dat ook opgaat voor internetfora zoals DDS en de deelnemers daar?

   1. Seneca

    @piet51
    je hebt gelijk. maar wie heb je in gedachten als je schrijft over ‘de deelnemers van het DDS forum’? of is het een kwestie van ‘wie de schoen past, trekke hem aan?’

    1. Piet51

     @Seneca
     Ik heb niemand in het bijzonder in gedachten. Maar hier worden wel van tijd tot tijd deelnemers heel erg kwaad en beginnen ze te schelden en te tieren. Misschien zijn dat dan ook tekenen van onmacht, zo vroeg ik me af?

  2. Joshuak

   Dat de nazi’s socialistisch waren is onzin, dat is hetzelfde als dat Bernie Sanders dat altijd roept over Denemarken enzo..

   Socialistisch is de complete overname van industrieën en vaak herverdelingen en dat deden de nazi’s niet.. Pas in de oorlog kwamen er quotas maar die waren er ook bij de geallieerden..

   Je kon als Duitser gewoon een eigen winkel hebben, je eigen huis bezitten en dat soort dingen tenzij je joods enzo was

 3. Cootje

  Extreem rechts was ook de grote winnaar in Vlaanderen onze Nederlandstalige broeders , je kan niet ongestraft 50/60 jaar wegkijken of iemand een gedwongen cultuur verrijking aansmeren , de tweedeling word steeds groter en steeds duidelijker , ook op scholen en ook Europees , en dan kan je met de geitenwollen sokken familie optrede in zaaltjes met je mouwen opgestroopt maar die bewegingen houden ze niet meer tegen

 4. Cycle25

  Met de waan van de dag mag Groen Links omgedoopt worden naar Groen Hysterisch, dit vullis is net zo erg als die linkse drammers bij de democraten in Amerika. Och, één ding waar hysterisch links goed in is, het opblazen van oud democraten.

  De EU gaat volgen, alleen proberen “fake dictators” rechts een halt toe te roepen door de hele beweging te verbieden. Op naar Noord Koreaanse toestanden, de ware natte droom van hysterisch links.

 5. ikweetwatikwil

  Ik denk dat Tim het een beetje spottend bedoeld waar het Jesse Klaver betreft.

  Die Klaver en die noemt zich democratisch . In ieder geval kunnen bij GL goed janken.

 6. Hendrie1963

  Deze achterlijke idioot is overspannen en in paniek. Ik zou zeggen afgekeurde Marokkaan, wen er maar vast aan want het is straks in alle provincies zo.

  1. Shadow1100

   En we noemen hem Yasser Feras……..
   De democratie is weg in Nederigland en ook uit Duitsland (verkiezingen in Thüringen). Leve de linkse dictatuur. Walgelijk!

 7. Mycase

  Bij mijn weten hebben ze nog nooit de verkiezingen gewonnen .

 8. Blitzkrieg

  Quote : “En dat na de racistische uitingen van de FvD-voorman deze week.”
  Wilders eet ondertussen gewoon een moorkop, het moet niet gekker worden.

  1. Original NL

   Links wordt steeds radicaler en bedient zich van smerige insinuaties in de strijd tegen het gezond verstand.
   De klimaatwaanzin en omvolking moet koste wat het kost doorgedrukt worden.
   Ik zie nu gebeuren waar Breivik blijkbaar bang voor was, een totalitaire linkse dictatuur.

 9. Robert75

  Maar als ze mee gaan besturen moeten ze dus helpen het stikstofbeleid op te lossen. Maar het Forum gelooft niet in die stikstofonzin laat staan in beleid die je daarvoor zou moeten voeren. Dus dan zouden ze moeten helpen met het oplossen van een probleem waarvan ze zelf zeggen dat het geen probleem is.

  1. Cootje

   Alle schijtende oostblokkers langs onze nationale parkeerplaatsen verwijderen , en de natura 2000 gebieden zijn weer voor 100% opgeknapt en de lucht is ook weer te harden .

 10. Heinrich

  Stikstof crisis? Waar?
  O JA, tussen de linkse oren!

  1. Robert75

   Maar dat was toch de reden dat de eerdere coalitie viel doordat er geen oplossing kwam voor het stikstofbeleid, anders was die coalitie toch nooit gevallen. Dus wat zou dan de eerste prioriteit zijn van de nieuwe coalitie? Een oplossing vinden voor het stikstofbeleid

 11. J.C.

  Jesse staat extreem ver uit het midden, aan de linkse kant. Dan vind je iemand anders al gauw extreem rechts.

 12. trutje

  Laat hij zich maar met koranscholen bezighouden waar kinderen geleerd worden om zich tegen de Nederlandse maatschappij en ongelovigen af te zetten. Dat is allemaal veel enger dan die tweet van Baudet. Lees en huiver het staat in de telegraaf de column van Marianne Zwagerman.

 13. Florissa

  Je kan negeren wat je wilt,maar als je kijkt naar andere landen wat socialisten doen bij de verkiezingen,kunnen ze de borst nat maken.
  Populisten ,worden gelukkig steeds sterker .

 14. Kretoloog

  Klavertje woont zelf in het mooie Brabant. Nou ja, in Roozendaal en daar wil je nog niet dood gevonden worden. Klavertje krijgt angstvisioen bij de gedachte aan een centrum-rechts provinciebestuur. Ja, dan zit er maar 1 ding op: verhuizen naar een plek waar soortgenoten zitten. Amsterdam, bv of een andere studentenstad.

 15. Kees

  Communist Klaver is principieel tegen elke vorm van democratisch bestuur.

 16. Timber

  Extreem links is veel gevaarlijker. Zie Stalin en Mao Zedong. Dus wanneer worden de anders denkende mensen door Jesse afgevoerd naar de Goelag. O shit D66 komt Rusland niet in. Word dus een koelcel.

 17. Pescador

  wat een verschrikkelijk kleinkind is die droplul.

 18. Response

  Het wordt telkenmale door hunzelf bewezen hoe extreem dictatoriaal linkse partijen zijn.
  Hypocrite drammerige deugclubs en ohwee als niet je niet meeloopt! Linkse democratie bestaat dus niet.

  1. Response

   de eerste ‘niet’ buiten beschouwing laten

 19. macsjang

  Zielig en ziekelijk links.

 20. Freewheeler

  Klaver is echt ziek, Jensen legt haarfijn hoe ziekelijk Klaver wel niet is.
  Ga naar jensen.nl

 21. jorisxl

  het wordt wel tijd dat die Yasser Ferat eens aangepakt wordt die gevaarlijke Fascistische landloper maakt ons land kapot samen met die extreemlinkse Nederlandse landverraders.

 22. lIN-T

  Brabanders zijn veruit de beste mensen van Nederland, dat blijkt wel weer.
  Terwijl de Hollanders het land vol laten lopen met buitenlands stront ruimen zij het weer op.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.