Lol! PVV-meisje Els nu tijdelijk FVD-meisje Els, want solidair met treintwitteraar Baudet: ‘Ik steun hem voor 100%!’

Een kleine opsteker voor Thierry Baudet: hij heeft er één nieuwe fan bij. Of, nou ja, op uitleenbasis. Want hij moet haar uiteindelijk weer teruggeven aan PVV-voorman Geert Wilders. Hoe dan ook: Het ‘PVV-meisje’ Els verklaart zich voor 100% solidair met de FVD-leider en zijn opmerkelijke, inaccurate tweet over Marokkanen.

Thierry Baudet zal de eerstvolgende peilingen met angst en beven tegemoet zien. Al het onnodige gekrakeel over Marokkanen van de afgelopen dagen zal zijn partij absoluut geen goed hebben gedaan. Gaat FVD terug naar onder de tien zetels, of zal het verlies beperkt blijven?

Voor nu kan Baudet opgelucht ademhalen, want één fan heeft hij in ieder geval wel binnengehaald. Tijdelijk dan. Het gaat om iemand uit de online entourage van Geert Wilders. Ene ‘Els’, die gewoonlijk achter de PVV-leider aanloopt alsof hij Justin Bieber is. Maar je weet hoe dat gaat: zelfs de meest doorgewinterde ‘belieber’ maakt wel eens een uitstapje naar Ed Sheeran. En dat gebeurt hier met Els het PVV-meisje: ze vindt tijdelijk Thierry Baudet heel erg cool, want alhoewel Marokkaanse intimidatie in de trein niet zo lekker bekt als gewoon “minder, minder, minder Marokkanen” is het toch de toon die de muziek maakt. Dus voor één keer fangirlt Els voor Thierry in plaats van voor Geert:

Toch weer een mooie opsteker voor ons Thierry, die nog altijd min of meer ondergedoken zit, toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

58 reacties

 1. Zweedse kok

  Een fan waar Baudet trots op kan zijn.

  1. Joshuak

   Klopt, meisje met ruggengraat en liefde voor haar land..

   Kunnen velen wat van leren

   1. Zweedse kok

    Hoe staat het met uw liefde voor uw vaderland Chili?

    1. Joshuak

     Goed, heb nog steeds vlag in huis hangen

 2. Bullshit15

  Ja lam lul tim e dat kan ik van jij niet zeggen linkse flapdrol dank zij jij steun ik DDS niet meer heb geen zin in dit linkse gezeik van jij te steunen dat jij constant PVV in FVD zo zwart mogelijk maakt
  In als het ook iets over gaat prima maar het gaat nergens over kan beter Elsevier steunen daar verwacht ik zo iets maar niet hier dom oor
  Stem fvd of PVV uit de eu

 3. ikweetwatikwil

  Overal wordt het ontkent, maar mensen of je het nou leuk vindt of niet: We hebben een gigantisch MAROKKANENPROBLEEM!

  Mee eens

  1. Antihedo

   Als Marokkanen niet eens normaal hun werk uit kunnen voeren, zal het ook nooit wat worden.

   1. Politiek Profeet

    3woorden in een zin die tegenstellingen zijn….marokkanen,normaal en werk???

   2. josemoonen@70

    hahahaha!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Op Koers

   En ook taalprobleem.

   1. Joshuak

    Wesley op koers?

   2. Hard

    Johnsen Op Koers?

 4. Kretoloog

  PVVEls heeft een taalprobleem.

  1. Zweedse kok

   Maar dat vald hier nauwelijks op.

   1. Blitzkrieg

    Zweedse kok : Het is valdt met dt, het hele werkwoord is valden en het is stam +t.

 5. Blitzkrieg

  Tim Engelbart
  Quote : “Toch weer een mooie opsteker voor ons Thierry, die nog altijd min of meer ondergedoken zit, toch?”
  Van wat ik begrepen heb zit hij vandaag in Rome om te praten over de macht van de Europese Unie.

 6. claus

  Els voelt het óók, rechtse politici hebben charisma, de vrouwtjes zijn dol op deze échte mannen!
  Linkse politici hebben iets kinderlijks en genderneutraals, rukken waarschijnlijk zichzelf af in het duister, terwijl vrouwlief in bed ligt!
  Zo’n beetje emotionele flikkers!

  1. Zweedse kok

   Wel handen wassen voordat u uw toetsenbord weer gebruikt.

   1. Hard

    Zweet kok?

 7. Meriadoc Brandebok

  De Greta Thunberg van de PVV in de bocht: “maar wat er nu rondom @thierrybaudet gebeurd kan echt niet!”

  Dit is puur de aandacht afleiden. Wat Thierry deed kan *echt niet*. Het is polariseren om drie BOA’s, die hun werk deden, weg te zetten als bontkraagjes. Is dat niet wat we willen: Marokkanen die hun brood verdienen door mee te doen in de maatschappij?

  FvD(-ers) proberen de zoveelste stommiteit van de grote Leider op de volgende manier goed te praten:

  1. Ze geven de schuld aan de Marokkanen
  2. Ze geven de schuld aan links
  3. Ze geven de NS de schuld
  4. Ze halen een uitspraak van Diederik Samson aan

  Het gebeurt steevast bij elke gigantische blunder van hun leider dat zij de schuld op anderen afschuiven, in plaats van de oorzaak bij zichzelf te zoeken. Slechts enkele FvD-ers – zoals Michael van der Galien en Tim Engelbart – spreken zich uit, maar worden direct verguisd door de hele rechtspopulistische deuggemeente. Toen Van der Galien aankondigde zijn lidmaatschap op te zeggen werd hij belaagd door xenofobe opmerkingen.

  Er is op geen enkel moment excuses van Baudet geweest, de vrouwen hebben geen tekst en uitleg gegeven, bij de FvD-ers is er geen enkele kritiek op het handelen van hun leider. Maar ondertussen is het debat wel verder gepolariseerd en zijn er drie controleurs gedemoniseerd.

  Ik ben overigens bereid Baudet het voordeel van de twijfel te geven: de vrouwen hebben hem vals geïnformeerd met een een of ander lulverhaal. Baudet, onder invloed van een zakje lavendel, heeft overgetikt wat die vrouwen hem op de mouw spelden en had geen racistische motieven. Maar hij had dat nooit zo mogen doen: een eenzijdig verhaal zonder context de wereld inslingeren. En dat baseren op de etnische achtergrond van die BOA’s.

  1. Zweedse kok

   Ja, maar hullie……….

   1. Meriadoc Brandebok

    @Zweedse kok

    Kritiek op de Grote Leider is niet aanwezig in de partij. Daaruit vloeit het reflex voort om anderen de schuld te geven. Het blijft een sekte-achtig gebeuren.

  2. Ben Venuti

   Als het 4 Amerikanen waren geweest die die grieten lastig hadden gevallen en Baudet had dat getwitterd had er geen haan naar gekraaid, nu betreft het 4 van die islamitische zandzigeuners en de hele linkse wereld van deug Josti’s is in rep en roer, sodemieter toch op man met je linkse gereutel.

   1. Meriadoc Brandebok

    @Ben Venuti

    Als het vier Amerikanen betroffen had Baudet er ook niet over getwitterd. Dus ja, dan had er geen haan naar gekraaid.

    1. Joshuak

     Maar als het 4 blanken waren naar een donkere jonge was er wel luidrustig over gepraat..

     Grappig hoe zoiets werkt he

     1. Meriadoc Brandebok

      @Joshuak

      Nee, als een jongen zijn vervoersbewijs niet wenste te tonen, en dat pas deed na door een blanke politieman te zijn aangesproken, had er ook geen haan naar gekraaid.

  3. Rammstein

   Je stupide linkse gelul maakt geen enkele indruk meer, Meriadoc. Je levert een achterhoedegevecht en wilt/kunt niet toegeven dat de ‘Meiden van Baudet’ op een volstrekt natuurlijke manier reageerden toen die hautaine, intimiderende en onbeschofte BOA’s op hoge toon om de plaatsbewijzen vroegen. Jij probeert met een hoop nietszeggende woorden krom te praten wat recht is en dat lukt je niet, dat voel je zelf ook.

   De meiden hadden gelijk. Baudet is er alleen wat onhandig mee omgesprongen.

   1. Meriadoc Brandebok

    @Rammstein

    Jij voert het achterhoedegevecht. De vrouwen twijfelden aan de echtheid van de legitimatiebewijzen, terwijl men in de trein had omgeroepen dat de treincontroleur langskwam om de kaartjes te controleren en men de controleurs ook de andere treinreizigers kon zien aanspreken. Voorts legitimeerden de heren zich, waaruit blijkt dat zij correct handelden.

    Het is ook niets meer dan een zwetsverhaal dat de BOA’s “wapengerei” toonden (tenzij dat geschiedde, nadat de politie was gearriveerd, maar dan is het de eigen schuld). De vrouwen hebben een onbenullig incidentje – het is niet eens een incidentje, gewoon domheid van hun kant – verschrikkelijk aangedikt en Thierry is daarmee aan de haal gegaan.

    Dat jij ooit eens een prent van een BOA hebt gehad, ja: daar kan ik ook niets aan doen. Maar het beeld dat we uit het relaas van de ooggetuigen, vrouwen en de verklaring van de NS kunnen distilleren, ziet er niet fraai uit voor de vrouwen.

    Nu wil ik best toegeven dat Baudet geen racistische motieven had. Maar hij had de treinreizigsters niet op de ogen moeten geloven. Dat is dom.

   2. Meriadoc Brandebok

    Overigens: wat vind je eigenlijk van de tweet van Baudet? Je hebt doorgaans overal een harde mening over, vooral als het over misleiding gaat. Maar een harde mening over Baudets tweet heb ik nog niet van je gezien.

    1. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandebok : Ik vond het voornamelijk een tweet, ongeveer hetzelfde als een SMS.

     Misleiding?

     MarokkanenTerreur in Nederland
     h**ps://www.youtube.com/watch?v=MJ_TNL9mAmk

   3. Sharktyricon

    Oké en nu even de rollen omdraaien, als er 2 Marokkaanse meiden zo hadden gereageerd tegen 4 controleurs was ’t huis voor jullie te klein geweest en hadden die grieten vast moeten zitten of zelfs het land uitgeschopt worden. Nu het de vriendinnetjes van baudet zijn natuurlijk niet, dan zijn ’t ineens hautaine, intimiderende controleurs en hadden ze groot gelijk die vrouwen. Maar als je het mij vraagt waren de enige die hautaine waren die vriendinnen die niet geloofde dat iemand met een niet blanke huidskleur een controleur kan zijn. Maar ja ’t ligt in het aard van het beestje hé, misschien moet baudet voor z’n volgende tweet eerst advies vragen bij guru Jared taylor

  4. Bullshit15

   Meria
   Michael van galen schrijft het wel behoorlijk genuanceerder dan die linkse trol tim e die de FVD weg zet als rasist van die Mongoolen lopen er al genoeg in den Haag
   Dit is precies wat die linkse ratten willen Wilders in baudet moeten nu heel goed opletten wat ze nu doen elk woord word nu breed uitgemeten in daar werkt die linkse rat tim e graag aan mee na ik niet daarom steun ik DDS niet meer
   Stem fvd of PVV uit de eu

  5. Kretoloog

   “Maar ondertussen is het debat gepolariseerd en zijn er 3 controleurs gedemoniseerd”

   Die polarisatie is anders veroorzaakt door de reacties van Klaver, Asscher, Kuzu en een paar nono’s die zichzelf erg belangrijk vinden (P.R. de Vries en zo).

   En 3 controleurs gedemoniseerd? Niks geen demoniseren, niemand weet wie die controleurs zijn, ze zijn volstrekt anoniem. Ik ken anders wel mensen die gedemoniseerd worden, dagelijks nog wel, o.a. door Brandebok hier op deze site.

   Nee, de hele ‘affaire’ rond de onhandige tweet van Baudet is een opgeblazen luchtballon. Maar wel weer een goede les: Wees altijd bedacht op de rattenstreken van links!

  6. Wackid

   Maak je niet zo druk joh…. FvD krijg je niet zo maar klein om dit tot het bot uit te melken.

 8. Politiek Profeet

  Inhoudelijk heeft het meisje gewoon gelijk, komt alleen wat rottig haar strotje uit.
  Maar het gaat om hetgeen ze duidelijk vertelt…
  NEDERIGLAND HEEFT EEN MEGA MAROKKANENPROBLEEM.
  Mag benoemd worden…maar beter zou zijn dat dit probleem opgelost wordt.
  Hoe….daar is nederigland tot op het bot toe verdeeld.
  Maar dat er iets gebeuren moet lijkt mij toch wel duidelijk……

  1. Blitzkrieg

   Politiek Profeet :
   Quote : “Maar dat er iets gebeuren moet lijkt mij toch wel duidelijk……”
   Dat hangt er maar helemaal vanaf of je deugt.

   1. Politiek Profeet

    Blitzkrieg@
    Ik heb nog nooit gedeugd en zal ook nooit deugen in dit leven.
    Heerlijk hoor om out of the box te mogen leven.
    Ik stel alleen maar vast dat ons eens zo mooi en leefbaar land is verworden tot een poel des verderfs en vunzigheid…dit vooral dankzij incompetente politici van veelal links allure en een kiezerspopulatie van hersendoden….

    1. Blitzkrieg

     Politiek Profeet : We moeten mensen weer leren om een eigen mening te hebben en daarvoor te durven opkomen. Er is geen enkele Marrokaan in Nederland die een seconde heeft geslapen vanwege de tweet van Baudet, kom op… het is een tweet zoals ik er duizenden op een dag voorbij zie komen. Een tweet van Baudet, voorpagina nieuws?! Laat ze de voorpagina liever vullen met Frankrijk waar al ruim een jaar een oorlog woedt tegen de regering.

     French police clash with striking firefighters in Paris
     h**ps://www.youtube.com/watch?v=6_y-j9BJbP4

     1. Politiek Profeet

      +++++++

     2. Ben Venuti

      ‘Helft Amsterdamse vrouwen op straat geïntimideerd’

      AMSTERDAM – Het stadsbestuur van Amsterdam maakt zich grote zorgen over de veiligheid van meisjes en vrouwen in Amsterdam. Volgens burgemeester Halsema krijgen meisjes en jonge vrouwen in toenemende mate te maken met seksuele intimidatie of geweld. Ze kondigt daarom maatregelen aan.

      Televaag

      En Baudet mag het niet benoemen, allemaal opgeschoren rotkoppen wat ik je brom!

     3. Blitzkrieg

      Ben Venuti : Ik maar even zo vrij geweest naar het artikel te linken.
      Helft Amsterdamse vrouwen op straat geïntimideerd
      h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/204421787/helft-amsterdamse-vrouwen-op-straat-geintimideerd

      Wow, dat is heftig (understatement van de eeuw)!!! Ik hoop dat ze vanavond Peter R. de Vries weer uitnodigen en dat die dan z’n verontwaardiging meeneemt. Kan die helemaal los gaan op de toestanden in Amsterdam, of zou zijn grammafoon blijven haken? Baudet… Baudet… Baudet…

 9. Politiek Profeet

  Halalsema en maatregelen??
  Daders krijgen stevig foei foei gesprek met thee en een halalkoekje.
  Slachtoffers zal gevraagd worden GEEN aangifte toe doen omdat daders veelal vanuit hun koeltoer nu eenmaal dingen doen enzo….en tja, geen scholing gehad,geen opvoeding en geen roze k3 fietsje …..

  1. Ben Venuti

   Ik geef dit maar aan om te zeggen dat het geenszins vreemd is wanneer een stel islamitische zandzigeuners in burger in de trein op agressieve wijze je vorderen je kaartje te tonen die meiden dat best als intimiderend kunnen ervaren en twijfelen aan de legitimiteit van dat stel zandzigeuners.

 10. Vee

  Ongelooflijk hoe zo’n futiliteit wordt uitgemolken. En dds doet daar gewoon aan mee, sterker nig, geen ander medium besteedt er zoveel aandacht aan. Over demoniseren gesproken.

  1. Op Koers

   Als er geen bewering was geweest over Marokkanen had dat op Baudet geen spanning opgewekt om er een tweet aan te besteden. Hij is door de meiskes opgefokt en er blind ingestapt. Toch is dit onhandig ivm zijn ambitie op te gaan voor MP (Hiddema). Check double check bestaat niet voor hem. Een clown (Johan Derksen)

   1. Hard

    Kim de Roder Johnsen Op Koers?

 11. Kim de Roder

  Baudets NS-incident toont een onversneden racistische agenda
  In Thierry Baudets bericht over Marokkanen ging heel wat meer mis dan een feitelijke onjuistheid.

  Raoul du Pré3

  In de week van de hervatting van het proces tegen Geert Wilders wegens diens ‘minder Marokkanen’-oproep, komt een tweede partijleider uit de hoek met een onversneden racistische agenda.

  Veel aandacht gaat uit naar de vraag of Thierry Baudets ‘red dit land’-bericht over het gedrag van ‘vier Marokkanen in de trein’ wel feitelijk correct was. De NS haastte zich te zeggen dat het ging om controleurs tegen zwartrijders. Niet zij misdroegen zich, maar Baudets ‘dierbare vriendinnen’ die weigerden hun plaatsbewijs te laten zien. Maandag volgden Baudets halfslachtige excuses aan de NS. Hij uitte zich ‘te snel, te stevig’.

  Dat is al wat, maar toch dient Forum voor Democratie nog lang door dit incident te worden achtervolgd. Want het is niet de feitelijke blunder waardoor Baudet zich liet kennen, maar zijn gretige, moedwillige intentie om een verondersteld voorval met een paar jongemannen te projecteren op een hele bevolkingsgroep. Inclusief de impliciete belofte dat hij het benoemde probleem wel even zal oplossen mits er genoeg mensen op hem stemmen. Wat is eigenlijk nog het verschil met Wilders’ haatzaaiende tekst over ‘minder Marokkanen’?

  Het goede nieuws is dat het land massaal over Baudet heen valt. De grote, vaak stille meerderheid zendt net als bij Wilders in 2014 een duidelijke boodschap: hier zijn we in Nederland niet van gediend.

  Destijds culmineerde die maatschappelijke reactie in een stroom van aangiften – de inleiding tot een proces dat weinig zoden aan de dijk zet. Politici klein proberen te krijgen in de rechtszaal schept ongewenste precedenten en heeft een averechts effect. Het is vele malen effectiever om dat in het stemhokje te doen.

  En uiteraard in de Tweede Kamer, waar Baudet de verwachting koestert dat hij na de volgende verkiezingen mee gaat doen in een regering. Zolang de partijleider niet alleen de feiten maar ook de intentie van zijn bericht niet deemoedig heeft teruggenomen, zal elke fractie zich in de komende campagne moeten uitspreken over de vraag of met Forum voor Democratie na de volgende verkiezingen zonder scrupules kan worden samengewerkt.

  1. Rammstein

   Ach, de politiek commentator van de Völkischer Beobachter. Niemand die die druiloor serieus neemt.

   1. Kretoloog

    Precies, van de Volkskrant kan je dit soort commentaar verwachten. Heel wat treuriger is dat ook de politiek commentator van het Nederlands Dagblad (de krant van de ChristenUnie) Baudet wegzet als een rechts-extremistische racist. En dat enkel vanwege een onhandige tweet.

    Veel journalisten en redacteuren laten nu hun ware gezicht zien. En dat toont niet fraai.

  2. Blitzkrieg

   Offtopic : Kunnen we dit even delen.
   Angela Merkel PISSED After Nigel Farage EXPOSES her Globalist Agenda
   h**ps://www.youtube.com/watch?v=7Fg-8XC4JLo

  3. Hard

   Kim de Roder Johnsen etc.?

 12. Dropje

  Ze heeft overduidelijk zelf een Marrokanenprobleem-probleem
  Waarmee het vooroordeel over blonde dames maar weer eens wordt bevestigd

 13. Vit

  Dat meisje verteld zoals zij het beleeft, simpel zat.

  Een jaar of wat geleden heb ik zo’n kansenparel een draai om zijn oren gegeven omdat hij een meisje van hooguit 15 jaar een k*nkerh*er noemde omdat zij niet op hem reageerde.

 14. Kidogo

  Hallo ze is een gewoon een undercover van FVD bij PVV !

 15. Kleurloze Politiek

  Dit meisje is zo hopeloos…
  Het liefst zou ze vandaag nog een marokkaanse paspoort willen aanvragen.
  Dat gaat helaas niet ..
  En zeker niet voor extreem-rechts..

  We hebben extreem-rechtse probleem en geen Marokkanen probleem

 16. marco kruidenberg

  Hoe zagen die controleurs er nou uit? Lichtgekleurd met zwarte baard, of?

 17. Hendrie1963

  Een meisje met verstand. Dat zie je niet gauw bij linkse leugenaars.

 18. rujoleki

  Volkomen gelijk. We hebben een heel groot marokkanenprobleem.
  Daarom PVV of het FvD. Deze partijen gaan ze uitzetten. Minder minder minder !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.