Lol! Tsjakka-weirdo Emile Ratelband heeft een Europees aanhoudingsbevel aan zijn broek hangen!

Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband wordt nu in heel Europa gezocht. Een langlopende kwestie tussen zijn vrouw over zijn zoon zorgt er nu voor dat hij op een lijst terecht is gekomen als quasi-misdadiger. Emile Ratelband spreekt van een overwinning, normaal denkend Europa denkt alleen maar aan het belang van het kind. 

Het Antwerpse Hof ziet Ratelband namelijk als een soort van ontvoerder, vandaar dat ze een Europees aanhoudingsbevel boven zijn hoofd hangen. Wat inhoudt dat hij zich zo snel mogelijk moet melden bij de Nederlandse politie. Maar zelf zegt Ratelband een speciale deal te hebben met de politie.

,,Ik heb een afspraak met de politie in Utrecht gemaakt en de garantie dat ze me niet aanhouden als ik in Nederland ben,”

Ratelband claimt dat de moeder van zijn zoon, zijn zoontje mishandelde. Dus ontvoerde hij hem maar en nam hem mee naar België. Alleen zitten de Belgen niet echt te wachten op onze Tsjakka-pipo.

Van zijn leeftijd willen veranderen tot het ontvoeren van zijn zoon, die Ratelband is flink van het padje af. Waarom Ratelband deze kwestie niet voor de rechter uitvecht is ons een raadsel. Zijn zoon is de dupe van het idiote gedrag van vader. We zullen zien of hij zich gaat aangeven bij de Nederlandse politie.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Gewoon werken

  Dat is zeker??

 2. Mariposa78

  Hee! pst Bart als jij je alimentatie niet betaald, kan je al een internationaal of een europees aanhoudingsbevel aan je broek krijgen.

  Weer terug naar het verhaal waarom is er geen Amber alert in NL of Belgie gegeven?

 3. Jack Flash

  Emile Ratelband heb ik toevallig in Appingedam gezien bij AH.
  Hij ziet er in levende lijve veel ouder uit dan op TV.

 4. Mariposa78

  Bart waarom is er opgeschoond? mijn bijdrage was geheel ontopic en de andere vraag was waarom er geen Amber alert uitgegaan is in Nederland en Belgie.

  1. Lugor

   Het KNMI waarschuwt voor laaghangende Jorissen.

 5. Op Koers

  Is Emile Ratelband een gevaar voor de nationale veiligheid? Dan terugschalen naar Privé.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.