Naar homofoob ventje Sidney Smeets schopt laf naar DDS-auteur vanwege z’n geaardheid

Je hebt van die lui die denken dat ze alles maar mogen zeggen, gewoon omdat ze tot een bepaalde groep behoren. Zo heb je het uiterst vervelende mannetje Sidney Smeets, die denkt dat hij het recht heeft om andere homo’s te kleineren, alleen maar omdat hij er zelf ook één is. Normaalgesproken zou ik zeggen: laat dat soort verknipte figuren maar links liggen. Maar in dit geval: blijf eens van DDS-redacteuren af met je giftige laster, Sidney!

Gisteren publiceerde de Gaykrant een lijst met de honderd meest invloedrijke LHBTI´ers van Nederland. Dat zal best een werkje zijn geweest, dus: goed gedaan hoor. Maar ter gelegenheid van de publicatie van die lijst meende de kwaadaardige advocaat Sidney Smeets er ook nog eens een flinke portie framing in te moeten gooien. Hier een screenshot, aangezien dit bange scheldkanon bij voorkeur vanachter Twitterblokkades meent mensen te moeten afblaffen:

smeetssteffersNever mind dat ‘homonationalisme’ een verzonnen onzinbegrip is, wat totaal niet van toepassing is op onze Kenneth. Never mind dat onze Jan Roos misschien harde en foute grappen maakt, maar hem voor ‘homofoob’ uitschelden slaat echt nergens op. Never mind dat iemands beroep tussen aanhalingstekens net zo kinderachtig is als zeggen dat Smeets een ‘advocaat’ is in plaats van een advocaat. Ja, heel triest, ja.

Maar los van dat alles: het laat zien hoe ongelooflijk hypocriet meneertje Sidney Smeets is. Kennelijk is het homoseksuele redacteuren niet toegestaan om politiek anders geaard te zijn. Want de Gaykrant moet niet alleen vóór en dóór homo’s zijn, het moet ook nog eens vóór en dóór linkse homo’s zijn. Zonder onze Kenneth dus, die behalve bij ons dus ook voor de Gaykrant werkzaam is.

Sidney zal het zelf wel ontkennen, maar dit is echt je reinste homofobie. Analoog aan het betuttelracisme dat op links wel eens de kop opsteekt (alle allochtonen zijn per definitie zielig en moeten dus links zijn), noemen wij deze misselijke opmerking van deze rare rechtenkwiebus dus heel fijn en terecht betuttelhomofobie.

Eens kijken of doldrieste Darth Sidney straks ook met z’n hoed in de hand op deze onnozele aantijging moet terugkomen. Want daar heeft meneer wel een handje van, ja.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Gewoon werken

  doldrieste Darth Sidney haha

 2. ikweetwatikwil

  Blijf met je poten van Kenneth af Sidney

 3. Bullshit16

  Zo zijn die linkse ratten toch wij mensen met gezond verstand kijken hier niet raar meer van op alles wat links is is goed ben je rechts dan ben je kwaadaardig na mensen laat je niet bang maken kom er voor uit dat je FVD OF PVV stemt doe ik ook in ik voel mij daar heel goed bij maak reclame voor jensen.nl in upidate daar hoor je de waarheid in het echte geluid wand samen gaan wij de komende verkiezingen gehakt van links maken er zal geen spaan meer heel blijven van die gasten
  Samen zijn we sterk
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Julian

   Gezond verstand? WhAHHAHAHAHAAH

   1. Fonz

    Dat is bij juliaantje heul ver te zoeken..

  2. jeki

   @ Bullshit16 De enige reden wanneer ik PVV of FVD zou stemmen, zou zijn wanneer zij op 1 in hun verkiezingsprogramma het terugdringen van de laaaaggeletterdheid 😉 en collectieve domheid zouden hebben staan. En tevens een toelatingstest voor actieve bijdrage aan elk soort van forum/blog/…

 4. ikweetwatikwil

  Ik stem al jaren PVV en als die er niet was , dan FVD. Uit de EU zoals hij nu is want dat is een ramp.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.