Omroep WNL probeert leden te werven met airstrikes op PVV: ‘Je wil Wilders toch niet aan hoofd van ons land?!’

Gaat het doek dit jaar dan eindelijk vallen voor de “vrolijk rechtse” omroep WNL? Nog altijd heeft de club niet genoeg leden om permanent te worden toegelaten tot het omroepbestel, en zelfs telefooncampagnes lijken weinig zoden aan de dijk te zetten. Maar wellicht ligt dat ook wel een beetje aan de inhoud van die telefooncampagnes, zo vernemen we vandaag…

Zomaar even een anekdote over de reclamemachine die de ooit door De Telegraaf opgerichte publieke omroep WNL heeft aangezet in een poging om meer leden te werven. Die heeft de NPO-toko nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Maar echt van een leien dakje gaat het nog niet, zo mogen we wel concluderen. Want tijdens het werven van leden vindt in ieder geval één telefoniste het moeilijk om in haar rol te blijven zitten.

En dus probeerde ze een ex-lid te bewegen opnieuw lid te worden door de PVV aan te vallen. Op Twitter verscheen een vermakelijk mini-verslag van het heilloze telefoontje:

zomaar wnl

Op deze manier wordt het onderdeel worden van het vaste meubilair van Hilversum wel héél ingewikkeld, ja. De progressieve vooringenomenheid lijkt aanwezig te zijn, maar daarmee nog niet het benodigde ledenaantal. En alhoewel je het eerste nodig hebt om door de collega NPO-franchises te worden getolereerd, heb je het tweede nodig voor onderscheidend vermogen. Dillemma!

PVV-voorman Geert Wilders gaat er in ieder geval geen slaap door verliezen. De lage dunk die WNL van de PVV-aanvoerder heeft is wederzijds. Pakweg een jaar geleden beet de oppositieleider namelijk al van zich af toen de omroep zijn Italiaanse vriend en collega Matteo Salvini aanviel: “Veel dommer en linkser dan bij WNL zie je ze niet,” aldus een geïrriteerde Wilders destijds.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Duckday

  Stem PVV of FvD daarna nl exit
  Wat heeft de EU en EURO nu bijgedragen aan welvaart voorspoed en werkgelegenheid voor de NORMALE man vrouw in Nederland
  Wat zijn we er op vooruit gegaan met de HOOGMOED Waanzin en belust op macht project .Late we U K volgen baas weer in eigen land. Zelf bepalen wie we toelaten stop met de open grenzen Nederland is vol! Arbeids emigranten gewoon weer terug naar eigen land Asiel zoekers terug indien land veilig is laat ze helpen hun land weer op te bouwen
  >Stop met al die gratis advocaten die jaren door blijven gaan Een maal daarna zelf betalen.
  BREEK het KARTEL en stem PVV of FvD

  1. Mees

   ”Stem PVV of FvD daarna nl exit”

   Je mag best PVV of FvD stemmen maar daarmee krijg je geen Nexit.

   1. Bullshit16

    Mees
    Waarom zal er geen nexit komen als fvd of PVV de grootste word dan komt er een nexit heb wel meer vertrouwen in PVV wand die zegt het rond uit dat doet baudet nog niet die draait er nog te veel omheen maar goed de Engelsen hebben het ook gedaan in het gaat prima met dat land nu wij nog lekker weer eigen baas in eigen land 7 miljard kunnen we in onze zaken houden moet je zien wat je daar allemaal mee kan doen nu betaal je 7 miljard in je krijgt er een hoop shit voor terug
    STEM FVD OF PVV uit de eu

    1. Mees

     Zelfs als grootste partij zijnde betekent dat niet automatisch meeregeren.
     Je mag beginnen met formatiegesprekken.
     Mislukken ze, dan is een ander aan de beurt.

     Stel FvD en PVV samen 75 zetels, dat wordt pas lachen.
     Moet wel eerst Pinksteren en Pasen op dezelfde dag vallen.

     1. Fuster

      “…dat wordt pas lachen.”

      Mees?

  2. DidiMadloba

   Pardon, dit artikel gaat over heel iets anders.

   En het antwoord op uw vraag is
   1) 75 jaar vrede na een eeuw van bloedvergieten is niet niks
   2) Weet u hoe het zonder EU was geweest? Nou dan!

 2. Mees

  Er is geen grote behoefte aan een rechtse omroep.
  POWNED zou het ook totaal anders doen, maar gaat binnenkort ter ziele.
  Dominique Weesie is er financieel wel beter van geworden.

  WNL gaat dezelfde kant op en ON zal ook geen blijvertje blijken te zijn.

  1. Bullshit16

   Mees
   Pow ned WnL zijn omgekocht door Brussel net zo als alle kranten staan onder regie van Brussel journalisten zijn er niet meer worden betaald door Brussel dus die beslist wat je mag lezen in horen dictators zijn het die er wat aan in stop deze dictators
   Stem fvd of PVV uit de eu

   1. Mycase

    JE VOERT HIER DE GROOTSTE TROL DIE HIER RONDWAARD DEZE TROL WORDT BETAALD DOOR DE OVERHEID BETER NEGEREN DIE RIOOLRAT

    1. Bullshit16

     Mycase
     Ja je hebt gelijk ze lullen allemaal uit hun nek die linkse ratten

     1. Mycase

      ik persoonlijk leest al helemaal niet meer wat ze er neer plempen . onzinnig geleuter . Negeren die hap daar hebben ze een bloedhekel aan .

   2. Dropje

    “ Pow ned WnL zijn omgekocht door Brussel net zo als alle kranten staan onder regie van Brussel”

    Omgekocht door Brussel
    Het staat er echt 🙂

 3. Bullshit16

  WnL welk weldenkend mens met gezond verstand wil daar nu lid van worden ze zijn zo links als wat net zo als npo in radio1 dus weg er mee iemand was bij WnL maar die moest weg wand die zei de waarheid dat mag dus bij WnL ook niet wat nou rechts
  Geef On maar een podium maar die word door die extreem linkse ratten van alle kanten tegen gewerkt
  Stem fvd of PVV uit de eu

 4. Hendrie1963

  Ik kijk al een jaar niet meer naar de staatstelevisie. Ik heb liever Wilders als minister president dan welk ander linkse landverraders. Een kooi met apen in de artis doet het nog beter dan deze links schreeuwende idioten die nog nooit wat gepresenteerd hebben. Veel blablabla maar niets doen en maar wegkijken.

  1. Blitzkrieg

   Hendrie1963 : Gisteren op het journaal, er wordt bijn 120 miljoen uitgegeven om de vissers uit te kopen. We betalen om onze eigen economie de afgrond in te storen. Mensen we moeten uit de EU, zo snel mogelijk.

   #NEXIT

   1. Blitzkrieg

    storen = storten

   2. Fuster

    “Gisteren op het journaal, er wordt bijn 120 miljoen uitgegeven om de vissers uit te kopen.”

    De vissers zijn nog lang niet akkoord, vooral op URK is 100% tegen.

    1. Blitzkrieg

     Fuster :
     Quote : “De vissers zijn nog lang niet akkoord, vooral op URK is 100% tegen.”
     Dat klopt, het is overigens wel het bedrag wat de overheid er op dit moment voor heeft uitgetrokken. De vissers de boeren, alles wordt voor vele honderden miljarden uitgekocht. We exporteren onze eigen economie naar vervuilende landen.

     Zie het volgende artikel :
     Niks opgeschoten! Wereldwijde CO2-uitstoot stabiel, want meer kolencentrales in Azië
     h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/niks-opgeschoten-wereldwijde-co2-uitstoot-stabiel-want-meer-kolencentrales-in-azie/

   3. Dropje

    “Gisteren op het journaal”

    Betrapt !
    Je kijkt toch wel stiekem he ?
    Ik zal het niet verder vertellen hoor

  2. Bullshit16

   Zo ist wil je de ware nieuws kijk jensen.nl die is ook van gedachten veranderd die wil ook een nexit ik zeg het al jaren het is niks het word niks in zal ook nooit wat worden de enige wat goed is voor Brussel is dat we nog meer moeten betalen voor die landen die het niet kunnen betalen
   Stem fvd of PVV uit de eu

 5. JFU

  Omdat onze ‘democratie’ is afgezworen door het linkse kartel, zullen de PVV ,FvD, of welk andere rechtse partij ook nooit mogen meeregeren, zolang de kiezers blijven stemmen op de linkse partijen die ons land de vernieling in duwen. Ook de VVD, eens een liberale partij is opgegaan in groen links, al zeggen ze een rechtse partij te zijn. De zoveelste leugen. Ziet er somber uit.

 6. claus

  Toenadering tot andere partijen blijkt voor Wilders en Baudet moeilijker te zijn dan voor het AfD bij onze oosterburen, de CDU schuift openlijk richting AfD!
  ‎Annegret Kramp-Karrenbauer is écht in de kramp geschoten, ze wilt Angela Ferkel niet meer opvolgen, teveel rechtse muziek in de partij haha!
  Het rechtse blok van de CDU gaat doordrukken, Friedrich Merz vindt dat de Duitse grondwet aangepast moet worden mbt immigratie.

  1. Heinrich

   De Duitse schuldgevoelens maken langzaam plaats voor realistisch denken!
   Het werd ook tijd, je kunt toch geen 500 jaar blijven kruipen?
   Niemand zal de WO2 gebeurtenissen vergeten, maar we moeten wél verder, we leven nu!

 7. Adriaen van Bergen

  Misschien dat Ongehoord Nederland wat is?
  Ik denk het wel, aangezien het nu al geboycot wordt.
  Dat was met WNL en Powned niet zo.

  1. Lex

   Ik ga er vanuit van wel hun zijn fanatieke journalisten uit het veld. Houd YouTube in de gaten zo nu en dan nu al spraakmakende video’s.

 8. rujoleki

  Wnl. Links geklets en wegkijkgedrag.

 9. Lex

  En de ooit onafhankelijke Telegraaf is opgekocht door de Belgen door Brussel.
  Om ons zoveel mogelijk van linkse propaganda te voorzien.

  WNL moest een rechts geluid gaan brengen het was alleen een misselijkmakende show die gasten met soms 5 man in de hoek drukte en hen amper aan het woord lieten en hen overspoelde met hun vooringenomen aanvalsplan.

  Ik zou er geen traan om laten als deze verschrikkelijke gedrocht van een uitzending zou verdwijnen.

 10. ShaoKahn

  Waarom niet? Die clusterfuck van een rutte club brengt er ook nix van terecht. Laat maar gewoons eens gebeuren. Laat wilders en baudet maar eens zien wat ze kunnen. Als we maar van die linkse gehakballen afkomen.

 11. liefdevol rechts

  ik denk,(hoop) toch dat de meerderheid nu wel wakker is en met de verkiezingen in de toekomst wel gaan weten hoe ze het land nog kunnen redden, hier zijn in ieder geval twee tips: PVV en FVD

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.