Ook inclusieve eindheld Peter R. de Vries gaat los op Marokkanen-Thierry Baudet: ‘Bloody shame! Lafaard, bah!!!’

Behalve de gehele politieke elite, de ganse journalistiek en de politie heeft FVD-leider Thierry Baudet het met zijn inmiddels beruchte tweet over Marokkanen en dierbare vriendinnen ook aan de stok gekregen met niemand minder dan het talkshoworakel van heel Nederland: Peter R. de Vries.

Thierry Baudet kan zijn boel wel inpakken, want de heerser van ’s lands talkshows heeft gesproken. En het oordeel is niet zomaar negatief: het is superdubbelomeganegatief. Want zo rolt hij. De Koning. De Baas. De Peter. De R. De Vries. Net als de rest van Nederland, maar dan met minder hoge inkomsten voor tv-schnabbels op de balans, deed ook Peter R. de Vries vandaag een duit in het zakje met betrekking tot het Marokkanengegorgel dat FVD-politicus Thierry Baudet afgelopen weekend liet horen.

Iets met lastigvallende Marokkanen, massa-immigratie, maar ook gewoon conducteurs die hun werk deden, hysterische treinpassagiers en een politiek leider die zijn oordeel velde op basis van een wat appjes die geschreven waren door dames die overstuur waren. Het was een flinke janboel, maar zoals met elke kwestie is het allemaal niet voorbij voordat de dikke dame gezongen heeft. En met dikke dame bedoel ik natuurlijk: bijklussende misdaadverslaggever. En met gezongen bedoel ik: op de mediatamboerijn geslagen.

En dus liet Peter R. de Vries gisteravond weten:

“Kijk, dit zegt alles over Baudet en Forum… gevaarlijke stemmingmakerij, grenzend aan racisme, maar excuses ho maar…! Hij zit er helemaal naast: Het ging gewoon om NS-controleurs. En nu horen we niks van de lafaard, bah!!!”

En al het gal was toen nog niet gespuwd, want vanochtend kwam daar nog achteraan:

“Thierry Baudet heeft voor zijn racistische, verzonnen ‘trein-incident’ nog geen excuses gemaakt en ‘de partij is niet bereikbaar’. Wat een bloody shame!! Wat een diskwalificatie! Laten we hopen dat de parlementaire pers hem hier niet mee weg laat komen.”

Normaalgesproken zou ik hier nog een paar zinnen schrijven om dit Peter R.-artikel met een sarcastische kwinkslag jegens het onderwerp af te sluiten. Maar dat laat ik dit keer lekker achterwege. Want voor één keer merk ik op: Peter R. de Vries heeft hier gewoon helemaal gelijk. Want ja, inmiddels heeft Baudet “gereageerd“, maar dat kan met de beste wil van de wereld nog niet als oprechte excuses worden gekenschetst.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

64 reacties

 1. nu ik

  ga werken blaaskaak

 2. Vraagtekentje

  Wie had Peterr nu weer om zijn mening gevraagd?

  1. Vraagtekentje

   “”Helft Amsterdamse vrouwen op straat geïntimideerd”” dit staat vandaag in de Telegraaf, dus ff dimmen maar Peterrrr.

 3. Tguard

  Zoals onze ultra linkse vriend Freek de jong hem ooit de waarheid heeft verteld is denk ik niet te evenaren dus Peter kijk die uitzending nog even terug, ouwe moraalridder.

 4. Jack Flash

  Even een links praatje en 2000€ cashen en die Hans Worst is weer klaar.
  Ik hoop dat Holleeder hem een keer te grazen neemt.

  1. Beukman

   Wat mij betreft is het genoeg als Thierry zijn welgemeende excuses aanbiedt. Laat Holleeder er even buiten, wil je. Een politicus moet je niet vermoord willen hebben.

   1. nu ik

    baudet moet excuus maken voor ? je weet niet eens wat er gebeurd is bekmannetje , je domme gewauwel is beschamend.

    Mensen zoals jij zijn mede verantwoordelijk voor het geschapen klimaat waarin een politicus is vermoord brok hypocriet

    1. Beukman

     Eerst was je blind van liefde voor mij, nu ben je blind van liefde voor Thierry. Van de regen in de drup, zou je het kunnen noemen. Heb je wel geleden wat de man geschreven heeft, socialistische vriend?

     1. nu ik

      waar en wanneer heb ik jou de liefde verklaart narcist ?

      wat staat hier nou voor dyslectische wartaal QUOTE Heb je wel geleden wat de man geschreven heeft, socialistische vriend? END

      Vast liefdes verdriet

   2. Fonz

    beukhol?

   3. ikweetwatikwil

    Waarom moet Baudet zijn excuses aanbieden. Zijn de mensen die de kaartjes kwamen controleren opeens van kleur verschoten? Waren het Marokkanen of niet. Geen woord er meer over. Over het algemeen genieten deze mensen of ze nu getint zijn of blank van het kleine beetje macht die ze denken te bezitten. En nog iets. Dachten de mannen die kwamen controleren dat ze met lesbische vrouwen te maken hadden? De gang van zaken zal nooit bekend worden , maar ze hadden Baudet te pakken .

    1. Julian

     Omdat Baudet fout zat. Baudet had zichzelf te pakken. Dat je de impact van de eerste tweet niet ziet zegt al heel veel over jou.
     En dat zegt dat andere mensen wegkijkers zijn. In dat geval ben je zelf geen haar beter.

 5. Baron von Munchhausen

  Peter?
  Waarom durft hij de Marokkaan Klaver niet aan te pakken???
  Meer dan 20 jaar last van ze!!!
  Ach, ja……. Peter Grootsmoel is lid geworden van Groen-Links.
  M.a.w. laat alle Moslims binnen. En de Nederlanders verrekken, m.u.v. de Linkse Gutmenschen!
  Wat een hufter!

 6. Cootje

  Het is en blijf een enorme moef van die Baudet , al zijn trouwe aanhangers net als bij Wilders denken laat het zogenaamde gezag maar verontwaardig wezen . Maar hij heeft de juiste Afrikaanse soort weer te pakken , en voor zijn aanhang is dit de juiste toon al denken de wegkijkers nog aan thee drinken gewoon gratis reclame / een beetje als geweldenaar Trump/ . En dat misdaad ventje ligt niemand van wakker

 7. Kim de Roder

  “Peter R. de Vries heeft hier gewoon helemaal gelijk. Want ja, inmiddels heeft Baudet “gereageerd“, maar dat kan met de beste wil van de wereld nog niet als oprechte excuses worden gekenschetst.”

  DDS begint steeds duidelijker kleur te bekennen.

  Hulde!

  1. Cootje

   Natuurlijk heeft Baudet gereageerd , maar buiten de negatieven reacties heb je net zoveel positieven reacties van zijn doelgroep en die bedient hij op creatieve wijzen , want je mag bij de wegkijkers horen maar er is een zuivere tweedeling in Nederland en daar spelen Wilders en Baudet de hoofdrol , het Vlaamse belang doet dat uitstekend in België , le Penn in Frankrijk , Orban in Hongarije ,over Polen hoeven we het niet te hebben , dus de toekomst ziet er geweldig uit

  2. FVD

   Moet hij de zweetvoeten van een Iman kussen?

  3. Shadow1100

   Artikel 1: Peter de Vies heeft altijd gelijk. (Laat in allahsnaam die “R” weg
   Artikel 2: Heeft De Vies ongelijk dan treedt artikel 1 in werking.

   Wat een walgelijke irritante IWAB* is die De Vies…….
   *Ik weet alles beter

 8. Cootje

  Opsporing Verzocht heeft een hoge kijkdichtheid , mede door de hoofdrol spelers , en de Vries mag zijn gal spuiten en kleineren, Bij de omroepen dat is zijn verdien model. Maar Baudet heeft zijn aanhang niet teleur gesteld en daar gaat het om

  1. Zweedse kok

   Opsporing Verzocht, dat had u eerder onder de aandacht moeten brengen.

 9. Vee

  Jezus, deze overtrokken reacties en aandacht om een wat premature tweet wegens foute info zegt alles over het failliet van links. Wat een loosers.

  1. Zweedse kok

   Eindelijk iemand die het snapt.
   De foute info van rechts is, zoals alles, de schuld van links.
   Die 2 vriendinnen blijken ook al op de loonlijst van GL te staan.
   Een groot smerig complot van links.

   1. Fonz

    zweedse kok?

 10. davido

  Grootgrutter in onzin meningen. Inhoudelijk buitengewoon zwak. Intellectueel een nul.
  Maakte wel goede misdaad programma’s. Laat het daarbij!

 11. Hendrie1963

  Natuurlijk zitten ze tegen Baudet aan te trappen omdat het allemaal schijters en lafaards zijn die geen mening hebben. Ik blijf stemmen op de PVV of FvD. Dat zijn de enige twee die schoon schip kunnen maken in dit land. Al die andere verraders zijn veel te laf om een eerlijke mening te hebben.

 12. Jack Flash

  Vee@; precies goed gezegd.+++

 13. FVD

  Die Baudet, wat een kneus, nietwaar? Noemt hij maarzo Marokkanen met een Nederlands paspoort “MAROKKAAN!” Je moet het wel netjes houden Baudet, zo gaan we volgens P de VRIES bij ons in Nederland niet met elkaar om. Nederlander met een Marokkaanse achtergrond klinkt toch veel genuanceerder DE TOON” maakt volgens de goegemeente en P de VRIES de juiste muziek, dat had je moeten weten.

  Dat de goegemeente en P de VRIES, met twee maten meet daar zijn we allang achter. Komen er verkeerde (racistische?) uitlatingen vanuit de linkse sekte, heerst er een serene rust en stilte bij P de VRIES.

  Rob Oudkerk “ wij hebben hier ook KUT MAROKKANEN!”
  Hans Spekman “we moeten MAROKKANEN VERNEDEREN!”
  Diederik Samsom “MAROKKANEN hebben een etnisch monopolie op OVERLAST”

  Hypocriete zak!

  1. Limburgse Separatist

   Dus als ik ze lief het land uitwens mag het wel?

 14. RCS

  Dhr. Baudet moet helemaal niets van de mening van Dhr. De Vries of links of D66 aantrekken want die mensen maken geen deel uit van zijn electoraat en bij hun hoeft hij zich niet te verantwoorden; die blijven hem hoe dan ook een racist, nazi, fascist en wat al niet meer zij vinden ongeacht wat hij doet of zegt. Maar hij heeft natuurlijk wel kiezers te verliezen en het is nog maar de vraag of hij er kiezers bij krijgt als hij zo door gaat. Ik vind dat hij dat zich onvoldoende realiseert.

  1. Blitzkrieg

   RCS : Baudet moet lekker doen en laten wat hij wil. Mensen moeten het naar eens gaan nemen voor wat het is, een tweet. Is dit tegenwoordig het voorpagina nieuws, een tweet van Baudet. Dit land zou zich collectief de ogen uit de kop moeten schamen. Die gespeelde gekwetstheid moet maar eens afgelopen zijn. Elke dag wordt ik doodgegooid met identiteitspolitiek, laten we daar eens beginnen.

 15. Johnsen

  Laffe ezel die Baudet. Hoop dat dit een aantal zetels gaat kosten!

  1. Cootje

   Volgens mij heeft hij op de scholen gemeenschap er vandaag weer vele stemmen bij gewonnen , en wie de jeugd heeft heeft de toekomst , de jeugd houdbaar borale toespraken

  2. Blitzkrieg

   Johnsen : Hierdoor wordt hij premier.

   Trump 2020

  3. FVD

   Moet ik u zinnetje opmaken dat u een hekel (grinnik) hebt aan het FvD en Baudet?

  4. nu ik

   u weet toch dat dit soort excessen leidt tot winst ? oude tactiek van de vergane glorie van de pvda

 16. Original NL

  Tis feest bij de publieke omroep en jinek…Baudet en Harry Mens roepen iets over marokkanen en het programma is gevuld.
  SS mag na haar Baudet bashen als dank nog even reclame voor haar vagina monologenpartij maken…tis zo doorzichtig je wordt er misselijk van.

  1. Blitzkrieg

   Original NL : Morgen is er weer Jensen 🙂 .

 17. Vrijedenkert

  Oudkerk 2002:”Kutmarokkanen”

  Spekman 2008: “En van celstraf krijgen ze alleen maar meer status in hun groep. Je moet ze zien te raken dat ze hun status juist verliezen. De Marokkanen die niet willen deugen, moet je vernederen, voor de ogen van hun eigen mensen.”

  Samson 2011:,,Het klopt dat het vooral Marokkanen zijn. Deze jongens hebben een etnisch monopolie op dit soort overlast gekregen.”

  Niemand van de politiek-correcte deugmeute die zich druk maakt als vooraanstaande leden van de Partij van de Alochtonen bepaalde uitspraken doen over Marokkanen….
  Natuurlijk zijn ze dit allang weer vergeten.

 18. Bullshit15

  Valt mij tegen van DDS dat ze er zo’n heisa van máken ik weet dat tim omgekocht is in dat i voor de linkse media gaat werken in dat die klootzak alles doet om fvd in PVV slecht te maken
  Ik geloof dat ik spijt ga krijgen dat ik DDS ga steunen sorry Michael maar hier kan ik niks meer mee
  Er zijn gvd maar 2 partijen die ons land nog kan redden in dan door zo’n tweet van baudet er zo’n groot drama van máken ik geloof dat er wel heel ander onderwerpen zijn waar jullie je druk om moet maken dat die kloote landverraders alles onder maatje schijven dat is nog 100 maal erger dan dit flauwekul schaam jullie
  Daarom zeg ik nogmaals
  Tim die dondert nu op van dit rechtse forum in laat i lekker naar de linkse kant gaan of ik zeg per direct mijn lidmaatschap weer op
  Ben nu helemaal klaar met die zak van een tim pvv in FVD de grond intrappen moet afgelopen zijn nu
  Zeg het maar Michael

  1. Fortiori

   Het gaat erom dat Baudet het excuus of sorry niet door zijn strot kreeg wat simpel weg in een zinnetje gezegd kon worden. Los van alles. Met zo’n man kan je de zee niet op!
   Onbetrouwbare artiest.

   1. Fonz

    Hoeft ook niet…

   2. Hard

    Fortiori Quispel

    1. Fonz

     fjortrioli quispel?

 19. Lefty

  Premiejagers waren niet geliefd onder het gewone volk in het “wilde westen”. Ze haalden de politie- toen sheriffs- rechts in om desperados en criminelen op te sporen in ruil voor geld. Moraal speelde geen enkele rol. Peter R de Vries is ook van deze soort, zijn “moraal” is in mijn optiek gespeeld. In die zin hoop ik dat hij een keer een flinke trap onder zijn reet krijgt van een top crimineel. Door de bedreigingen aan zijn adres presenteert de Vries zin nu ook als een soort emo-figuur cq moraalridder in de politiek. Geen prettige verschijning vind ik.

  1. Vrijedenkert

   Schop onder zijn hol helpt niks, is al eens geprobeerd…
   h*tps://www.youtube.com/watch?v=guKE8Ac9MFs

 20. Hard

  Peter de Vries? Echt waar?

  1. Fonz

   Pieter RRRR de friesss

 21. Henk Albarda

  Kennelijk vind Timmie het erger dat Baudet een TERECHTE tweet over K** marokkanen in ether swingt, dan dat de NPO een bewezen terrorist honderden guldens betaald voor een interview. Schaamt uzelve Timmie!
  Tot mijn grote genoegen heb ik al honderden meldingen per ouderwets medium e-mail dat men vanwege Timmie DDS NIET gaat steunen. Ga zo door DDS, steeds weer een scheve schaats om aanhang te verliezen.

  1. Pijnstiller

   Beste Henk laten we hopen dat het een tijdelijk (JOOP) virus is, dat Tim te pakken heeft en hij snel weer beter wordt. Tim was al nnoit een goede stukjesschrijver, echter de laatste tijd is het werkelijk tenenkrommend. Het zou mij niet verbazen wanneer hij binnenkort afscheid neemt en bij Joop aan de slag gaat. @Tim, beterschap kerel

 22. Heinrich

  Waarom vindt Peter R. de Vries dat zijn mening zo vreselijk relevant is?
  Zijn aandachtsgeilheid is pas écht een `Bloody shame’.

  1. Pijnstiller

   Beste Heinrich, je geeft het antwoord zelf eigenlijk al Peter R de Vries, met de R van relevant.
   Dat meent hij in ieder geval zelf gezien het feit dat deze notoire boevenvriend voor ieder links betoog komt opdagen

 23. Ralnov

  Blaaskaak mag ook weer eens z’n nutteloze woordje doen. Vergeet volgens mij dat het zelf nogal een zielig figuur is , nobody cares wat je te zeggen heb Petertje.

 24. rexm

  Ach, de Vries, sukkelaar.

 25. Sando

  Na dit gelezen heb van baudet ga ik nu OOK mijn stem en lid worden van deze partij.Eindelijk een partij waar ik mee uit de voeten kan!!

 26. shidaian

  Ach Petertje heeft zo langzamerhand hulp nodig

 27. Rosasolis

  Dandy Baudet zal nooit zijn excuses aanbieden. Hij is niets meer dan een domme copy-kat , die een te hoge dunk van zichzelf heeft. Deze kerel leeft op sensatie. Hij zal blijven alles doen om op te vallen! Morgan moet Wilders voor de rechtbank verschijnen,
  over de ”minder, minder” zaak. Waarschijnlijk zal Baudet ook aanwezig zijn.

 28. Domtoren52

  Waarom wordt die zak stront nog steeds uitgenodigd. Hij weet zgn overal iets van af, bemoeit zich met alles. Die gast is heel erg mediageil

 29. Madpo

  Nog zo’n rand debiel die z’n bijdrage moet leveren.

 30. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Peturtjuuuh !
  Haha wat een eikel is dat en die neus wordt ook steeds krommer !

 31. macsjang

  Heeft iemand naar de mening van die schlemiel gevraagd?

 32. Veteraan

  Voor wat geld en zijn Ego doet Petertje alles.

  1. Original NL

   Was prachtig om te zien hoe het grotebekdier een schop onder zijn reet werd verkocht voor draaiende kamera….

 33. Hendrie1963

  Peter r de vies de eikel. Hahahahahahahahaha wat en sukkel is deze man. Meteen overal zijn gore bek over open. Als er echt wat was gebeurd dan hoor je ze niet. Baudet heeft wat getweet en meteen er bovenop net als die marokkaans kwal klaver. Dat Marokkanen die buschauffeur in elkaar trappen daar hoor je ze nu niet over. Nu kruipen ze bij elkaar in de reet van schaamte. linkse gestoorde nietszeggend arrogante flapdrollen.

 34. Duckday

  Deze zogenaamde weldoener gaat waarschijnlijk een verbond aan met DENK

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.