Richard de Mos gaat de zieke, bloeddorstige drillrappers slachten: ‘Vervolg ze! Rücksichtslos!’

De leider van de grootste politieke partij van Den Haag is helemaal klaar met de tuigmuzikanten die zichzelf drillrappers noemen. Wat Richard de Mos betreft worden al deze tot geweld oproepende “rücksichtslos” vervolgd voor het oproepen tot geweld.

In Nederland heerst een plaag, en die plaag heet drillrap. In heel het land loopt de jeugd – autochtoon en allochtoon – met grote wapens op zak, omdat ze zo’n fan zijn van een potsierlijk en bizar nieuw muziekgenre: drillrap. Het is een stroming die het verheerlijken van dood en geweld tot kunst heeft verheven. Tijd om in te grijpen in deze moordlustige vorm van muziek, aldus Richard de Mos – de politiek leider van de lokale Haagse partij Groep de Mos.

Om te beginnen moeten al die idiote drillrappers die oproepen tot geweld zich maar eens bij de rechter komen verantwoorden:

“Sinds een aantal jaar is drill in opkomst in Amsterdam Zuidoost. De rappers dragen zwarte kleren, zwaaien met gigantische messen, wanen zich anoniem en dragen daarom bivakmutsen. Jongerenwerkers maken zich ernstige zorgen over deze ontwikkelingen en stellen dat jongeren niet alleen meer praten over steken, maar dit ook daadwerkelijk doen. De mentaliteit van de jongeren is meedogenloos: ze lachen als er iemand doodgaat. Steeds vaker zijn jongeren zo bang, dat ze zichzelf, volgens de jeugdwerkers, bewapenen.

Terecht stelt [EO-presenator Danny Ghosen] dat dit soort gastjes niet het denkvermogen hebben om te beseffen wat voor schade ze aanrichten als ze iemand neersteken. Daarom moeten wij handelen. De eerste stappen heeft de politie gezet. Om verder drillgeweld in de kiem te smoren monitort de politie in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam al de drill muziek en de bijbehorende straatcultuur. Het wordt tijd dat dit in heel Nederland beleid wordt. Daarnaast moet de overheid van de giganten op sociale media, zoals YouTube, Snapchat en Instagram eisen dat zij meer doen om het aanprijzen van geweld en steekpartijen via sociale media tegen te gaan. En ondanks het feit dat de vrijheid van meningsuiting een groot goed is, zouden rappers die oproepen tot geweld direct strafrechtelijk vervolgd moeten worden. Die grens bij drill raps moet dus duidelijk bij het oproepen tot geweld liggen; daar moet rücksichtslos en zonder pardon dé streep getrokken worden.”

Laat al die drillrappers straks maar lekker hun klaagzang houden in de douche van een gevangenis, terwijl medegevangene Bubba al komt aanlopen voor hun dagelijkse kleddernatte drillsessie!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. DidiMadloba

  Entartete Kunst Daar hadden ze tachtig jaar geleden ook al iets op tegen.

  1. CLoVis

   Tegen zwakzinnigen ook.

  2. Baron von Munchhausen

   DidiMadloba

   “…Entartete Kunst…” , daar ben jij dus een product van?

  3. Joshuak

   Moderne kunst wordt je ook niet erg vrolijk van..

   Beetje stipjes en streepjes, en als dit get hoogte punt is van moderne muziek kan dat ook best weer verdwijnen..

   Zegt maar weer genoeg over jou dat je dit soort idiote dingen als kunst beschouwd. Beetje met wapens zwaaien en doodsbedreingen gooien is alles behalve kunst

 2. denktenk

  De ouders samen met het straattuig een paar dagen in dezelfde cel vastzetten.
  Hebben ze even samen de tijd, om het eea te bespreken.

 3. Jack Flash

  Ach ja,je hebt muzikanten en je hebt rappers.Als kind groeide ik op met de Beatles en de Stones.
  Ik weet niet beter.

 4. Baron von Munchhausen

  Hartstikke goed van deMos.
  Maar voor de rechter brengen? Lost niets op!
  D66 rechters (vooral de vrouwelijke wereldvreemde feministische) hebben “begrip” voor de “achterstand groepen”: tenminste als ze niet blank zijn!
  Blanken worden veroordeeld en “onze gekleurde vredebrengers” krijgen waarschuwend vingertje. Dezelfde vinger waar mee de feministische D66 rechters s,nachts andere zaken mee doen.

 5. RvdBe

  Hoop dat Putin niet al te lang meer wacht om de stap te zetten…..

 6. Sabreur

  En de linkse deugmenschen maar blijven volhouden dat het importeren van bepaalde culturen een ‘verrijking’ is.

  Oh, hoe heerlijk zou het zijn als we een Nederlandse versie van het Proces van Nürnberg krijgen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.